Ne znam kako iko može da bude protiv Nadala favorit kad je u iole pristojnoj formi. A pogotovo ne na šljaci.
Ne znam kako iko može da bude protiv Nadala favorit kad je u iole pristojnoj formi. A pogotovo ne na šljaci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
bice 6-2 6-2 6-1.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Zar je moguce da moze neko da vraća one servise, forhende...?!? I to ne samo da vraca, nego i da udara jace. Mislim, ako se ovaj mec ne bude prekidao, a Robin ne izgubi zivce, postoje dobre sanse za njega. Jer ovo sto trenutno radi Rafa je nadljudski. A ako nastavi tako, pocecu da mislim da ima tu neceg vise od ljudskog. I na kraju kad se sve sabere i oduzme, Soderling je izgubio prvi set.
Evo, vec u ovom prvom gemu drugog seta je poceo da izgleda malo ljudskije. Predvidjam odmah brejk za Soderlinga. A ako se ne desi, izbrisacu ocu recenicu, da manje ljudi vidi da nisam bio u pravu...
Moze Nadal i da izgura do kraja(kao sto vjerovatno i hoce), ali na duze staze ne gine mu opet povreda koljena, pitanje je vremena samo.
Ono sto meni nikad nece biti jasno je kako to da pored jednog Federera koji je umjetnik ovog sporta, neko (a da nije Spanac) moze da navija za Nadala koji je jedna masina koja samo trci i vraca do besvijesti. Taj ruzni, trkacki, defanzivni, industrijski, nehumani tenis, kada na drugoj strani postoji neko ko reprezentuje svu raskos i ljepotu ovog sporta. Neobjasnjiv fenomen.
Pa to je Soderling,ne iskoriscava svoje sanse :mrgreen:
Dobar mec za sad,nadam se samo da ce Robin smanjiti neiznudjene,Nadal fenomenalan vraca neke nenormalne stvari
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
E ovo ce pokrenuti Soda. Trebala mu je neka ovakva injekcija. Vec sad ce brejkovati Nadala, uzrti svoj servis i pribrati se.
Sinisame ti si?![]()
Soderling u polufinale i pola finala očajan za razliku od meča protiv Federera!!!Nadal sa prosječnom igrom dobio prvi set a u drugi počinje da ga ubija u pojam!!!Dobro bi bilo da se Soderling vrati u meč!!!
deuscroix
Ma protiv ovakvog Rafe i Fedex da uskoci, pa zajedno da igraju, ne bi pomoglo.
Soderling je i prosle godine pao od polufinala,mada danas igra hrabro,zeli da se pita,ali ga Nadal izludjuje jer mu sve vrace,ali je ipak napravio previse UE-a,a tako se ne moze protiv Nadala
Pa sad i DF,CHOKE,CHOKE Robin
ALI, ne mogu se oteti utisku da je napravio brejkove, koje je bio po svemu prikazanom zasluzio, da bi on bio taj koji dominira u mecu. Evo ce sad brejkovati. Zivi bili pa vidjeli.
Salio sam se![]()
:lolblue:
Pa pogledajte samo kako je Robin igrao prosle godine protiv Nadala ili ove protiv Feda i kako danas igra,to su dva svijeta...
Najjace mi je kad neko u tenisu nesto zasluzi a ne dobije. Nije ovo fudbal people. Soderling je malo dijete za Rafu, ko to i prije ovog meca nije vidio je slijep...
Ovaj treci set ce biti rutina. Dobija ga Sod tipa 6:2. A onda ce kada bude ponovo u mecu, opet pocet da UE... Sto je labilna osoba. Rafa je tesko uzimao po 2 brejka po setu i 5x slabijim teniserima, a ovakvog servera izludje.
Otezava mu i Rafa,strasnu dubinu nalazi![]()
Dovidjena Soderlinze!
Predaj, predaj... Odglumi povredu covjece... Svaki teniser ima uspona i padova u mecu, ali Sod demonstrira da moze samo dolje... Ajde dako vise brejkuje.
Ma gotovo je ovo
Kad nije do sad proigrao,nece ni sad...
Nisikori...
Eto, toliko je dobar teniser ni da mu ime nisam zapamtio... Eto i on je uspio da napravi nesto, a ovaj tutuš... Nekad treba i srece, a on je, sem par nebitnih net devijacija (kad udarish jako kao bik, mora i koja da preskoci), nije imao. Ajmo brejk... Vrijeme je vise. Mislim da je svako bar jednom brejkovao Rafu... Ajde vise.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks