View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 232 of 941 FirstFirst ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... LastLast
Results 5,776 to 5,800 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisu pravila kriva sto je danasnji vaterpolo vise fizicka nego bilo kakva druga igra. U prevodu, kad imas jakog centra i jakog beka tesko je procijenit kad je iskljucenje a kad kontrafaul. Ali, redovnim seminarima bi se neke stvari mogle regulisat.
    Neka se obezbijede sponzori, neka se radi na marketingu, a postojeca pravila tumace onako kako treba i bice O.K.
    Sto se iskljucenja na vanjskim pozicijama tice - nije to na F4 izmisljeno. Oduvjek je bilo da se za: povlacenje za vrat, za kapicu, topljenje sa dvije ruke ili sprecavanje igraca da (u)pliva - svira iskljucenje. Mislim da bi se to moralo nastavit' sudit'...

Najbitnija stvar u danasnjem sudjenju je ravnopravan kriterijum. Dakle, sto se sudi na jednoj, da se sudi i na drugoj strani. Prvi korak ka tome je pravljenje sudijskih parova, jer bi tako i sudijama bilo lakse.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    P€ neće doć u BD, vratio im je stan
    Zahvaljujem nasem insajderu iz Budve
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Zahvaljujem nasem insajderu iz Budve
    Na spominji insajder da ne vide grobari

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Na spominji insajder da ne vide grobari
    Ti imas vise radnih mjesta od Luksica!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kakva zadnja strana Vijesti :shock: naslov ''Rasprodaja na Shkveru''
    Jedino sto mi je cudno da neko iz jadrana da podgorickom novinaru takve informacije prije kraja sezone. Kao da su igrace na licitaciju stavili. Sto, sobzirom da su svi pod ugovorom nije nerealno. A opet, ovo je vaterpolo, ko tu placa obestecenje...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad ja rekoh da Radovic ide u Partizan skociste na mene. A navodno je saradnja dogovorena na 4 godine. N.Janovic ima kontakte sa Savonom. To je davnasnja zelja brace, da igraju zajedno.
    Jokica trazi Budva...jadran ako zadrzi @ opet su sve samo ne ekipa za gol razliku. Zlokovic, Jokic, Janovic, Radovic...ko je peti koji ide?
    Ne znam sto vam je cudno za Partizan. Beograd je za klince iz Boke uvjek bio prioritetan u njihovom razvoju, jbg uvaljuju im razne price, na kraju ta djeca u velikoj vecini propadaju.
    Recimo, pitao sam se zasto je Partizan zagrizao za malog Mandica, a onda sam vidio da Partizan nema ljevaka u tom uzrastu medju 15 igraca! Ali ja extra talentovane klince, koji u svojoj sredini, u jakoj konkureciji, dobiju sansu, ne razumijem kad traze da idu... Umalo je zvezda tako upropastila N.Janovica.
    heh, nismo skocili na tebe, nego rekli da prvi put za to cujemo.

a nije mi jasno sta ce to vise dobiti u partizanu - pare nece sigurno, jer ovi gore neredovnije od jadrana daju plate, nece dobiti kvalitetniju ekipu, ni kvalitetniju ligu, a sumnjam i da ce u prvih 7 biti, sto je u jadranu bio. tako da mi stvarno nije jasan njegov potez - mogu samo reci futavski.

klikovac isto...nije mi jasno da neko ko treba da grize da se razvija da se svim silama trudi da udje u seniorsku repku, ide u slabiji klub, slabiju ligu, a ne znaci ni da ce igrati u EL. stvarno nemam rijeci.

za n. janovica mi nije nesto pretjerano zao, jer i nije nesto puno doprinio ove sezone, zao mi je zbog jokica (jer iako je ponekad uspavan, ima on jos dosta toga u sebi i uz ivovica je sasvim dobar bek), zao mi je zbog zlokovica, ali nema sanse da ga iko moze platiti kao recco, tako da tu nemamo sta vise da trazimo.

taj sutic bi mogao biti sasvim solidno pojacanje, a ne kosta puno. mozda je malo neralno, ali trebali bi se potruditi i dovesti nekog ljevaka pristojnog, po mogucnosti xaviera garciu.

p.s. hahahha, cattaro, sad tek vidjeh i otvorih tvoj link....slicno razmisljamo.
    <--- leuk

big giant head Guest

ko uopste ima medju jadranovim klincima da moze sad uletit u prvi tim? vasov mali je navodno veoma talentovan, ali ne znam jel spreman da se takmici na tom nivou. prilicno slabo poznajem te klince, ali pretpostavljam da ima njih koji mogu odigrati makar kao pomocnici ivovicu i gojkovicu. bilo bi super za sutica, ali ne znam koliko je realno da jadran ikoga dovede sa strane.
    meni je krivo za radovica, kao i za klikovca, jer su najmladji. naravno, zao mi je i sto ovi stariji idu, ali to sam nekako i ocekivao, ove ili sledece sezone.
    dobro, to sto radovic ide u partizan je koliko toliko logicno, ipak je to beograd, mozda decko zeli da bude u velikom gradu, mozda cak i nesto da studira - to je skroz legitimno. osim sto je svako ko igra za partizan pickica
    nadam se da ce barem vukcevic obnovit ugovor.

tucak bi, valjda, trebalo da ostane i naredne godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    ko uopste ima medju jadranovim klincima da moze sad uletit u prvi tim? vasov mali je navodno veoma talentovan, ali ne znam jel spreman da se takmici na tom nivou. prilicno slabo poznajem te klince, ali pretpostavljam da ima njih koji mogu odigrati makar kao pomocnici ivovicu i gojkovicu. bilo bi super za sutica, ali ne znam koliko je realno da jadran ikoga dovede sa strane.
    meni je krivo za radovica, kao i za klikovca, jer su najmladji. naravno, zao mi je i sto ovi stariji idu, ali to sam nekako i ocekivao, ove ili sledece sezone.
    dobro, to sto radovic ide u partizan je koliko toliko logicno, ipak je to beograd, mozda decko zeli da bude u velikom gradu, mozda cak i nesto da studira - to je skroz legitimno. osim sto je svako ko igra za partizan pickica
    nadam se da ce barem vukcevic obnovit ugovor.

tucak bi, valjda, trebalo da ostane i naredne godine
    ne znam, opet kazem, nije mi logicno da neko zeli da ide u slabiji klub.

a najnejasnije od svega mi je kako uspjevaju da zadrze ivovica. momak koji je trenutno, bez premca, najbolji bek na svijetu, jedan od najboljih sutera, ako ne i najkompletniji igrac trenutno na trzistu, i da niko za njega nije pokazao interesovanje....to mi je stvarno cudno. naravno, meni odgovara da on ostane u novom, ali igrac njegovog kalibra....ne znam.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Arena pise da Cattaro raspusta seniorski tim!!

Jug-Mladost zanimljivije nego sto se ocekivalo (7:7 poslje 3/4)
    P r i m o r a c

big giant head Guest

Arena pise da Cattaro raspusta seniorski tim!!
    carski. postojali samo dvije godine, uzeli jedan trofej. prakticno, svake druge sezone su uzeli jedan evropski trofej, to malo ko ima
    Last edited by big giant head; 06-06-10 at 10:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

carski. postojali smo dvije godine, uzeli jedan trofej. prakticno, svake druge sezone su uzeli jedan evropski trofej, to malo ko ima
    evropski ???

big giant head Guest

nije li cattaro uzeo len kup, koji bi mnogi nazvali evropskim?

elem, da se uozbiljimo, gledah samo zadnjih par minuta jug - mladost, opasno bilo. jel mladost bila toliko dobra, ili jug losh?
    super sto je makar neizvjesno.
    Last edited by big giant head; 05-06-10 at 21:34.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U toku cijele utakmice nijedna ekipa nije vodila preko 1 razlike, sto dovoljno govori. Na kraju, u potpuno izjednacenoj utakmici dje je i Mladost nekoliko puta vodila bode oci da je Jug imao 14, a Mladost 9x igraca vise. Pavic odbranio oba peterca...No i primio je neke glupe golove. Hinic i Petkovic najbolji u Mladost, ali Jug je na kraju bio prisebniji i uz pomoc gola sa krila (dok je lopta bila na vanjskoj poziciji iskljucen je igrac na krilo, lopta je brzo dodata na krilo i doslo je do lake realizacije) dosao do pobjede.
    Utakmica me podsjetila na ove nase, bilo je i udaranja preko vode...puna zestokih duela, pogotovo Hinic-Buslje. Kod Jugovih igraca se vidjela bezvoljnost, cini mi se najvise kod Dobuda.

Recco dobio Savonu 10:9, Janovic 4 gola (3 iz peterca)
    http://www.waterpolodevelopmentworld...io.php?id=5491

Cattaro je akademija, u potpunosti su iskoristili momenat kad su imali para (a to nisu bile enormne pare) i osvojili evropski trofej. Neki postoje mnogo duze, pa ga nemaju Nastavice da rade sa klincima...
    Ocekujem Misica u jadranu, vidjecemo dje ce Varga (iako ce dogodine 36), Pijetlovic, Kunac, Djogas, Zanetic, Smodlaka...
    Last edited by cattaro; 05-06-10 at 22:18.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije li cattaro uzeo len kup, koji bi mnogi nazvali evropskim?

elem, da se uozbiljimo, gledah samo zadnjih par minuta jug - mladost, opasno bilo. jel mladost bila toliko dobra, ili jug losh?
    super sto je makar neizvjesno.
    ok...razumio te jadran uzeo evropski pehar pa sam se odmah zagrcnuo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U toku cijele utakmice nijedna ekipa nije vodila preko 1 razlike, sto dovoljno govori. Na kraju, u potpuno izjednacenoj utakmici dje je i Mladost nekoliko puta vodila bode oci da je Jug imao 14, a Mladost 9x igraca vise. Pavic odbranio oba peterca...No i primio je neke glupe golove. Hinic i Petkovic najbolji u Mladost, ali Jug je na kraju bio prisebniji i uz pomoc gola sa krila (dok je lopta bila na vanjskoj poziciji iskljucen je igrac na krilo, lopta je brzo dodata na krilo i doslo je do lake realizacije) dosao do pobjede.
    Utakmica me podsjetila na ove nase, bilo je i udaranja preko vode...puna zestokih duela, pogotovo Hinic-Buslje. Kod Jugovih igraca se vidjela bezvoljnost, cini mi se najvise kod Dobuda.

Recco dobio Savonu 10:9, Janovic 4 gola (3 iz peterca)
    http://www.waterpolodevelopmentworld...io.php?id=5491

Cattaro je akademija, u potpunosti su iskoristili momenat kad su imali para (a to nisu bile enormne pare) i osvojili evropski trofej. Neki postoje mnogo duze, pa ga nemaju Nastavice da rade sa klincima...
    Ocekujem Misica u jadranu, vidjecemo dje ce Varga (iako ce dogodine 36), Pijetlovic, Kunac, Djogas, Zanetic, Smodlaka...
    s obzirom da je dijete jadran, to je najlogicnije, heh.
    <--- leuk

big giant head Guest

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    ok...razumio te jadran uzeo evropski pehar pa sam se odmah zagrcnuo
    fair enough, greskom sam bio napisao 'postojali smo' umjesto 'postojali samo'

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ovaj je zajebao @ :shock:

Sudije ovo ''nisu vidjele'', jbg bilo je na pocetku, nisu se jos zagrijali bili...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što se tiče juga i mladosti, užasna utakmica. bar 10 puta lošija od vašeg finala. svi skupa nula. meni se nije dobud čini najbezvoljniji jer se on dobro borio na 2 metra, zaradio je 4 izbačaja i 1 peterac. meni su najlošiji bili joković, a i sukno dok na kraju nije odlučio utakmicu. ma svi skupa loši. vićan isto loš - ove sezone veliki pad u odnosu na lani, ne bi me začudilo da dogodine nižić, koji je veliki talent, bude prvi golman, a vićan na klupi zlu ne trebalo kad ovaj zbog neiskustva bude imo loš dan. a opet s druge strane pavić još duplo lošiji i strah me za našu reprezentaciju, bez dobrog golmana ili barem solidnog nema šanse za zlato u zagrebu. a drugog golmana nemamo.

šteta za cattaro, ali nema o tome ni riječi u našim novinama koje donose s današnjeg sastanka u dubrovniku u vezi jadranske lige dogodine (znači oni podrazumjevaju da cattaro igra ili ulazi val umjesto njih???). donijeli su 3 prijedloga pa će klubovi kasnije valjda glasat za onajkoji smatraju najboljim:
    1. dvije skupine
    2. jednokružni sistem
    3. da prvih 8 klubova igraju normalno (po dvije utakmice), a da sa slabijima igraju samo u gostima.

zadnji sistem bi značio da se unaprijed odlučio tko je u prvih 8 te je upitno da li bi ovi lošiji između sebe igrali po dvije utakmice.

spominje se još jedan sponzor, ni riječiviše, osim da se najviše razogovaralo o financijama
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u koliko je utakmica sjutra??

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    što se tiče juga i mladosti, užasna utakmica. bar 10 puta lošija od vašeg finala. svi skupa nula. meni se nije dobud čini najbezvoljniji jer se on dobro borio na 2 metra, zaradio je 4 izbačaja i 1 peterac. meni su najlošiji bili joković, a i sukno dok na kraju nije odlučio utakmicu. ma svi skupa loši. vićan isto loš - ove sezone veliki pad u odnosu na lani, ne bi me začudilo da dogodine nižić, koji je veliki talent, bude prvi golman, a vićan na klupi zlu ne trebalo kad ovaj zbog neiskustva bude imo loš dan. a opet s druge strane pavić još duplo lošiji i strah me za našu reprezentaciju, bez dobrog golmana ili barem solidnog nema šanse za zlato u zagrebu. a drugog golmana nemamo.
    Imali ste za nijansu bolje sudjenje od Mladosti. To nije presudilo, ali je pogotovo za vrijeme 3:3 i 3:4 sprecavalo Mladost da se mozda i odvoji...U tom periodu ste imali 4x igraca vise, a Mladost nijednom ili jednom.
    Kamera je jako dobro zabiljezila kad je Boskovic udario Pavica preko vode...(dato i u repeticiji).
    A sudjenje nije presudilo jer je Mladost imala priliku da izjednaci.
    Jug je igrao lose, a Mladost mozda i najbolje sto moze. Prijatno su me iznenadili uigranom zonom, a i Hinicem koji je igrao preko 25 minuta. Vidjelo se nekoliko puta da on i Dobud imaju nekih nerasciscenih racuna. Ako Jug bude ozbiljniji dobice i u Zagrebu.

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    šteta za cattaro, ali nema o tome ni riječi u našim novinama koje donose s današnjeg sastanka u dubrovniku u vezi jadranske lige dogodine (znači oni podrazumjevaju da cattaro igra ili ulazi val umjesto njih???). donijeli su 3 prijedloga pa će klubovi kasnije valjda glasat za onajkoji smatraju najboljim:
    1. dvije skupine
    2. jednokružni sistem
    3. da prvih 8 klubova igraju normalno (po dvije utakmice), a da sa slabijima igraju samo u gostima.
    zadnji sistem bi značio da se unaprijed odlučio tko je u prvih 8 te je upitno da li bi ovi lošiji između sebe igrali po dvije utakmice.

spominje se još jedan sponzor, ni riječiviše, osim da se najviše razogovaralo o financijama
    Naprave sastanak i ne dogovore nista.

Quote Originally Posted by Nikola_93 View Post
    u koliko je utakmica sjutra??
    jadran-Primorac je u 20h!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naprave sastanak i ne dogovore nista.
    kako nista nisu napravili? pa valjda su posli na rucak/veceru da se dobro najedu i napiju, prica o JL je vjerovatno bila samo usputna tema.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

stvarno se odje moze cuti puno zanimljivih inormacija...
    ja sam jos uvijek pod utiskom od nekih pa cu malo sacekati sa komentarom.
    Jos mi se nisu slegle stvari od jadranove rasprodaje, a tek ovo d cattaro raspusta prvu ekipu...
    mislim haos...
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jadran-Primorac je u 20h!
    evo u novine pise da je u 19 i 30. A tako pise i na plakate po novom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imali ste za nijansu bolje sudjenje od Mladosti. To nije presudilo, ali je pogotovo za vrijeme 3:3 i 3:4 sprecavalo Mladost da se mozda i odvoji...U tom periodu ste imali 4x igraca vise, a Mladost nijednom ili jednom.
    Kamera je jako dobro zabiljezila kad je Boskovic udario Pavica preko vode...(dato i u repeticiji).
    A sudjenje nije presudilo jer je Mladost imala priliku da izjednaci.
    Jug je igrao lose, a Mladost mozda i najbolje sto moze. Prijatno su me iznenadili uigranom zonom, a i Hinicem koji je igrao preko 25 minuta. Vidjelo se nekoliko puta da on i Dobud imaju nekih nerasciscenih racuna. Ako Jug bude ozbiljniji dobice i u Zagrebu.
    pa možda u tom periodu igre nije bilo isključenja za mladost. nekad kritiziraš kako suci ujednače broj izbačaja, a drugi put spočitavaš jer je neka od ekipa imala 4 izbačaja bez daje suparnik imo iti jedan.
    suđenje je bilo tipično vaterpolsko. kad je mladost vodila jug je dobijo više igrača više, a kad je jug vodio onda bi mladost češće imala igrača više. tako je na kraju za izjednačenje, u zadnjoj minuti i po mladost 2 puta imala igrača više. nakraju je bilo 13 - 10 u igračima više, 2 - 2 peterci, 6 - 6 kontrafaulovi.

dobro se vidjelo natv-u kad je bošković udario pavića. pavić uvijek poteže i ulazi u duel kad mu je igrač blizu, tako je bilo i ovaj put.ali bošković mu je trebo ispod vode uzvratit, ovako je trebo dobit izbačaj.

može mladost i bolje. njima je pavić bar trećina ekipe. a on je bio očajan 2 obrane iz igre + 2 peterca. pa zubčić koji je falio kontru. itd. puno su bolje igrali kad su dobili jadrana.

zna li se kad je definitivno utakmica? volio bi je pogledat, a imam obveza pa da znam kad trebam poć do nekoga ko ima rtcg.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikola_93 View Post
    evo u novine pise da je u 19 i 30. A tako pise i na plakate po novom
    informacija koju treneri primorca imaju je da se igra u 20:00....tako mi je sinoc receno :/

Page 232 of 941 FirstFirst ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)