Sutra prvo pa u nedelju drugo musko finale :mrgreen:
Nema sanse da ce on da diktira igru,sve zavisi od Soderlinga,to treba da vam bude jasno!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sutra prvo pa u nedelju drugo musko finale :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
ko igra u zenskom finalu?
Nadal ce izgubiti mec samo zbog servisa. On na svoj ne moze da se osloni, a Soderling moze. Ako Soderling pocne prvi da servira u prvom setu, gotovo sigurno ce ga dobiti, a onda tu ide samopouzdanje, mozda i prvi servis u drugom setu... A sto se tice igre u polju, ne treba precerivati i govoriti da se tu Soderling pita. Pa istog njega su peglali na sljaci prije RG, a Rafa ima nikad jace udarce i zato toliko UE. Nije bas Ni Rafin forhend toliko naivan!
Lichno ne volim Soderlinga previshe,a pogotovo ne posle izbacivanja omiljenog mi Cheha,koji ruku na srcu nije iskoristio svoje shanse danas,ali mislim da Shvedjanin ima itekako shanse protiv Rafe,da ne duzim,svi ovdje znamo i kvalitete i mane obojice,shto se tiketa tiche ici ce chista dvojka i h2 koji je trenutno odredjen na 5,5 gemova,veoma izvjestan je i over 36,5 gemova.
Sjutrashni mech Samante i Franceske...po svemu vidjenom do sad...demoliranje Italijanke koja svakako mora bit i prezadovoljna shto uopshte igra u finalu.
"Po svemu vidjenom do sad", ja mislim da nece bit nimalo cudno ako Skjavone dobije mec na 4.5 kvoti. A da podsjetim, u pitanju je fed sampionka i osvojila je jedan turnir na sljaci prije RG, kao sto je i Sem uradila (na malo specificnijoj sljaci, Carlston).
@Signore
Evo mozesh se kladit sa mnom u po 100 ako cesh da se nadjemo oko 1 u grad i da odgledamo zajedno ?
Volim i ja kad uhvatim jaku kvotu na tenisu,al ova danas je prosto nemoguca,eto ukoliko si za live opkladu,chekam...
I ja, ako ima Soderlingovaca![]()
E oko Soderlinga je druga pricha,tu sam spreman za H2,pa izvoli blavore![]()
Al1 ja tebi 50e ako nadal bude izgubio jedan set, ako bude dobio 3:0 ti meni 150 eura
cekam odgovor. mislim da je postena ponuda.
tiranin, izgubices....
Mislim da Soderling ide do kraja ovog puta. Jednorucni bh mu je previse dobar, pravi malu djecu..
tiranine, ja bih se sad sa tobom kladio u to, Nadal nema igru da tako lako oduva Soderlinga. Postoje sanse da se Soda raspadne, ali male su sanse da mu ne uzme makar jedan set. Kladiti se na ishode meceva Soderlinga, Gaskea, Gulbisa, Berdiha, Nalbandiana i igraca slicnog profila je glupost, sa njima se nikad ne zna...
Navijam za Soderlinga sjutra svakako, najvise bih volio da dobije zbog publike, zbog grozne francuske publike, najgore na svijetu.
Ima stvarno ubitacan jednorucni BH Sod
Nego Skjavone uzela RG,steta
Cu' ste li mu foru?! Htio je da dodje sa dva tri kompanjona i da me prebiju i uzmu 100€, posto je i sam znao da steroidna lepotica nema dovoljno veliko srce. Ili nisi valjda mislio da ce stvarno Stosur da dobije?!
Moram malo da se salim. Bar malo. Ljudi generalno, kad im neko ugrozi neke stavove, postanu "agresivni" i onda "pojacavaju uloge". Meni brat od tetke oce oba oka da iskopa da ce Stosur da dobije i to 2:0. Ja mu kazem da moze da dobije, ali da to nece biti ni blizu tome da ce biti lagana pobjeda. Covjek mi uzvraca sa ponudom: "Ti meni das 10 ako izgubis opkladu, ja tebi 100". Mislim, kakvo je zadovoljstvo da uzimamo jedni drugima pare. Milije mi je uzet nekoj kladionici 45 eura, nego bratu 100, koje i nema. Dok ja nemam ni ljeba da ijem. Imam samo za kladjenje. A kolega forumas oce i to malo da mi uzme
moram reci signore da me ovaj mec ubijedio u onu tvoju teoriju stvarno je jednorucni BH inferioran na sljaci hahahah
Koliko sam ja vjerovao u tu pricu, stavio sam finu lovu na Skjavone, na 4.5 kvoti.Ma ostajem pri toj prici. Nema to veze oce li na kraju neko pobijediti i nece. Tih 5-6 poena koji se upropaste bas zbog tog bh mogu i ne moraju da budu odlucujuci. Ako si gledao mec vidio si da Stosur ne zna za rijec "taktika". Cak je jednom Brajovic, mozda i najbolji sportski novinar u kuci Brajovica, rekao: "stigao je zamor Skjavone", bas zbog udaraca koje je radila bh. (ako tako kaze sportski novinar na Jadnom servisu, ko sam ja da mu protivrecim).Odlican kik servis na bh Stozur (pa i ako je dvorucni, ne umije ni takav) i opet dosta forhenda sa visokim lukom (ne bih ih nazvao bas top spinom) na bh stranu Stozurove, su donijeli titulu Skjavone. Jednorucni je bio tu samo da se realizuju poeni koji bi se i dvorucnim realizovali.
aj ne zezaj pogodila je sve sa bh po dijagonali, a i slajs joj je bio odlican, uvijek koristis djelove iz meca koji odgovaraju tvojoj strani price nikad ne pricas o citavom mecu, a za pare da Bog da im uzeo sjutra 10 hiljada , zdravo ih trosio i to mi je najmilije kad cujem![]()
Zrijeb za Kvins(jedan od mojih najmilijih turnira,trava je savrsena)
http://www.lta.org.uk/3G/Tournaments...inglesdraw.pdf
Zrijeb za Hale
http://www.gerry-weber-open.de/de/er.../singles-draw/
ES prenosi Kvins,SK Hale(od 1/4 finala)
Last edited by Jakuza; 05-06-10 at 17:22.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks