Evo ja promijenih nekoliko igraca...cuh da se Pirlo povrijedio, pa ga izbacih...a usput napravih jos nekoliko izmjena,tako da mi je sad tim pun igraca Koreje,Novog Zelanda, Hondurasa...
![]()
evo ih moje Visibabe
![]()
Evo ja promijenih nekoliko igraca...cuh da se Pirlo povrijedio, pa ga izbacih...a usput napravih jos nekoliko izmjena,tako da mi je sad tim pun igraca Koreje,Novog Zelanda, Hondurasa...
![]()
Osvajači![]()
Last edited by Vlado; 05-06-10 at 03:28.
pa nemoj kliknut na auto nego ih sam odaberes... Sh0ne moramo micat Obi Mikela iz ekipa, povrijedio se, nece igrat ni on...![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
a znaci moze se napraviti tim, mislim pocelo je, ajde odoh da vidju sta cu....
:)
kad sve izmjenjas igrace imas na vrh strane zuti button, ne znam sta tacno pise, al uglavnom trebas 2 puta da potvrdis transfere, valjda save, pa opet confirm... tako nekako![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Moze li kako da se promijeni formacija da igram 4-2-3-1 ?
Evo ih i "Gospoda"
Green Terry-Pepe-Vidić-Ivanović Sneijder-Kaka-Ribery Robben-Higuain-David Villa
![]()
Evo ih moji ThreeLions
![]()
DICIOTTO
Kako Novozelandjani služe za popunjavanje mjesta.
Još će Killen završit u masu timova.![]()
Kako da mijenjam formacijuu?
:)
Ovo mi je preglupo dovedes igrace oni ti se rasporede na neprirodne pozicije
Ja sam kupio igrace za 4-2-3-1 sad moraju na klupu da mi budu riberi, gerrard i josh neki strashni![]()
Eo i mene
![]()
deuscroix
Kako cu da udjem u cdm grupu dje ima ta opcija da udjem?
Druze, nije ti ovo menadzer. Treba da skupis igrace koji ce dobro igrat, nije bitno na kojim pozicijama. Ti ako vidis 4 desna beka koja dobijaju najvise bodova, ti njih sve u odbranu stavis. I nema ti ovdje formacija, samo biras koliko ce igraca dje da ti igra (odbrana, sredina, napad).
DICIOTTO
Evo i mene
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks