Svedska dobila Izraela u gostima.
Vjadinovic je igaro u Alba Iulia koja je ispala iz prve lige rumunskog prvenstvaa ali se vraca Udine- mozda ponovo ode na pozajmicu. Nije to los stoper. Tumbasevic nije lose igrao u Vosi mada cesta promjena trenera ostavi traga na igrace. Kakav Spasjevic, pa ja sam Djalovica skartirao. Prije bih pozvao Bogdana Milica. Mi nemamo pleja, klasincu desetku.
Onaj Mugosa predje u zvezdu i trt. Pogleadj sastav koji sam napisao, ovo drugo su alternative.![]()
Svedska dobila Izraela u gostima.
Znaci blizu je baraz
kakav baraz jeste li vi normalni? u baraz nas zapadne neka iz top 7: Njemacka, Hlaondija, Engleska, Francska, Portugal, Spanija i Italjia, da nas obruukaju. Bolje ne ici u baraz.
Sad sam gledao snimak protiv Norveske. Jeste kritikovali malog Tomasevica koji nema jos 20 godina, a cuvao Kerjua, koji je igrao u sve jake lige. Kad je pogodio stativu, tu je malac ispao na neiskustvo, sve ostalo je odlican bio. Gol klasicno kriv Poleksic, izmedju usiju mu je prosla lopta. Ali svi ste se vidim rasrtcali da kritikujete malca koji je buducnost naseg fudbala, a uz to nije kriv kod gola, falio mu je koji cetnimetar.
Simon igra desno a ljevak covjek, sa te strane nikad ne moze da uputi centarsut, a pirtom puno davi loptu dok se namjesti na lijevu. Ucinak mu je uz trud, za koji skidam kapu, blago receno katastrofa. Igrac takvih karakteristika ide lijevo i u toku meca predje nekoliko puta predje desno da oproba ljevicu iskosa, a ne zakovao se desno i nula ucinak.
Onaj Pekovic grub i uzme dosta lopti, ali ne umije pas da da, Novakovic tu i tamo zna da odigra solidno. Vladiimr Bozovic je bek u Rapidu, nije los igrac. Djalovic je igrac da ulazi od 80-og i to ukoliko se ganja rezultat, nema ga -kretanje katastrofa. Dzudovic i Batak ne mogu da komentarisem (zato mi je zasmetalo pljuvanje po mldajanom Tomasevicu). Pavicevic, recimo protiv Italije u Podgoricu odigrao za 10, imao jos meceva dje je bio dobar- zato ga se ne treba odricat. Jovanovic, odigra dobro repki, mada ga u Rapidu nema ni u rezerve, sto se sigurno odrazilo na posljednje dvije utakmice-isto vazi ko za Sava, s tim sto bi ga mijenjao Reljic a ne Pejovic.
Fali nam plej i zato bih zvao Kadua kad nema Burza.
Nije isto iz sljedecih razloga: 1. razbijete jak protivnik i shvatis da si jadan (ovako ti momci bar mastaju da mogu sa svakim da se ravnopravno nose) , 2. dalje, uzurpiramo Jovetica, Fatica i jos neke momke koji nam trebaju u A reprezentaciju 3. Takodje, diskutabilno je fudbalsko znanje Duska Vlaisavljevica, tako da ne mogu puno nauciti...
Ja bih volio da smo prvaci Evrope, ali staneam pa razmislim i dodjem do zakljucka koji sam gore iznio. Vise stete nego koristi. Nama su ti klinci potrebni A timu, jer kad se budu igrali barazi, uveliko ce se igrati kvalificakije. Zaimslite mrcenog Jovetu kojeg setaju tamo-vamo. A Fatic, mozda prikljuce i Bojovica i jos neke druge. Izvinjavam se, ali to su fakti.
RATM aj na topik predvidjen za to vodi ovu raspravu!
BBNSC
RATM je zvezdas, samo ima jedan mali problem, porijeklom je iz Kolashina.
izvini, odakle ti znas da ceneko da te dobije 5-0 ????kolika je to tvoj sigurnost u bas 5-0 i neko razbijanje, na kraj krajeva i da te italija, engleska, njemacka dobiju i 5-0 sta sad...nije sramota...to je igra fudbal...ili neki drugi sport...imam osjecaj da si neki propali sportista, koji nije uspio, pa onda mu svmeta bilo ci uspjeh...izvini tako mi djelujes...
:)
Reprezentacija Švedske je sigurno u prvih 4 U21 reprezentacija Evrope pa su nas jedva dobili u Podgorici tako da je sigurno bolje ući u baraž a tamo samo da se izbjegnu Engleska,Italija,Španija i postoji šansa da se plasiramo!!!Bolje bi bilo da su Jovetić&Fatić u timu pred najznačajniju utakmicu ali i bez njih su se postizali rezultati tako da nije smak svijeta!!!Ako se odbrane baraž je siguran...
deuscroix
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...tum=2010-06-05
Jedan od najvećih crnogorskih fudbalskih bisera - Veljko Batrović, definitivno napušta Bubamaru Revitu. Ovaj šesnaesetogodišnjak, koji je prethodnih sezona svojim partijama zasjenio sve, ne samo u Crnoj Gori već i šire, u ponedjeljak će, kako sada stvari stoje, potpisati ugovor sa novim klubom.
Međutim, ime kluba u koji će otići Veljko Batrović znaće se danas ili sjutra, a ovaj odlični fudbaler danas, u društvu oca Zorana, putuje za Beograd na završne pregovore oko svog daljeg angažmana, na čemu rade menadžeri Fazli Ramadani i Nikola Damjanac. Ramadani je ovdašnjoj fudbalskoj javnosti poznat kao menadžer Stevana Jovetića, kojeg je iz Partizana odveo u Fiorentinu, a Damjanac je nekadašnji golman OFK Beograda i Partizana, a sada veoma uspješan menadžer na evropskim prostorima.
- Dobili smo nekoliko konkretnih ponuda od menadžera Fazlija Ramadanija i Nikole Damjanca, koji su na definitivan dogovor u Beograd pozvali njegovog oca Zorana. Tada će se zvanično znati klub u kojem će Veljko nastaviti karijeru - kazao je predsjednik FK Bubamara Revita Budimir Miranović.
--------------------------------------------------------------
http://www.sportske.net/vest/domaci-...ane-22279.html
...
Što se tiče defanzivca BSK-a, Stefana Savića, on je za sada mnogo bliži inostranstvu.
"Savić je bliži odlasku u inostranstvo nego da se preseli na Marakanu. Ponude smo dobili iz nekoliko klubova iz Engleske, Rusije, Nemačke, Italije i Španije, pa treba da izaberemo najbolju ponudu za nas, ali i za Stefana Savića," rekao je direktor Borčana, Peličić.
Last edited by Socrates; 05-06-10 at 19:24.
Momci, ako mi mozemo da prodjemo u baraz i da u barazu dobro prodjemo ja se nikad vise necu javljati na forum. Ipak je to samo mlada reprezentacija, ta prvenstva ukoliko se kvalifikujemo su slabo pracena. Mlada je tu da se momci druze, vidi kvalitet igraca ... Neznam, mozda ste viu u pravu a ja u krivu, mada nijeste mi odgovorili na predhodne sumnje koje sam gore pomenuo.
ko igra sa kim do kraja...ajde ko ima pri ruci neka linkuje to..![]()
:)
Mi sa Svedskom i Izraelom u gostima.
Izrael sa nama kuci i sa Svedskom u gostima.
Svedska sa nama,Izraelom i Bugarskom.
Problem je sto ne idu sve drugoplasirane u baraz,nego 4 ili 5 najboljih,nisam siguran,tako da ce nam vjerovatno trebat jos 2-3 boda da bi osigurali.U suprotnom-tesko.
nakon 45. minuta...
Berane 1:0 OFK Bar (prvi mec 1:1)
1:0 Bulic 28' (penal)
Mornar 0:0 Bratstvo (prvi mec 1:0)
Last edited by denxho; 06-06-10 at 16:47.
nakon 60. minuta...
Berane 1:1 OFK Bar (prvi mec 1:1)
1:0 Bulic 28' (penal)
1:1 Vukovic 52'
Mornar 1:0 Bratstvo (prvi mec 1:0)
1:0 Rasovic 60' (penal)
Last edited by denxho; 06-06-10 at 17:18.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks