Moram pocet post tako sto cu svima vama, novljanima, cestitat pobjedu.
Znam da ce se moje misljenje kosit sa onim sto drugi kotorani napisu, ali to me i ne zanima previse...
Dakle ovako:
od samog starta vidjela se jasna namjera da se pomogne novljanima koliko se moze. 3 izbacaja nasih igraca u 1/4 koja veze sa vezom nisu imala, onesposobljavanje nasih kontri (Setka)... Mi dok nas je shut isao drzali smo prednost. I dok su na tribinama Bestije pjevale baladice misleci da je kraj, ja sam znao cemu sve vodi kad je Adzic pustio @ da pliva za loptu sa pola metra prednosti (potom je Tucak trazio time-out i dali su nam gol).
Odnos iskljucenja u momentu dok smo dominirali bio je - mi 4x igrac vise i 1 peterac, jadran 8x igrac vise. Mi 5 kontrafaulova, jadran 1.
Znao sam da ce shut stat, Azeveda nije islo...ostali sem Kissa gotovo da nisu pokusavali
Capro pravi veliki propust kad u onoj seriji jadrana ne trazi time-out i kad smo dosli do 6:4 znao sam da je gotovo.
Milica su nam odstranili, Toni i Cuckovic su pred kraj 2/4 imali po 2 licne.
Nismo izdrazali i sa te strane nema opravdanja za poraz, ali su nas sudije razbile u prvoj polovini susreta. Nisu nam dali da ih dotucemo...smijesni kontrafaulovi u zateku napada
Avramovic je odradio svoje, zbog cega je stavljen da sudi, isto kao i lani, na kraju sezone. Adzic je stari, iskusan lisac, ono tendenciozno gestikuliranje prilikom iskljucenja nasih igraca cu dugo pamtit...
Nista tim ljudima ne zelim, nego da im djeca ili unuci igraju vaterpolo, a da ih neko ovako jebe u zdrav mozdak kao sto oni to rade kotorskim mladicima 20 godina. Toni i ekipa shvataju na sto mislim.
Icicemo u novi, uvelicacemo im slavlje, a mozda se i nasi, koji ce napokon bit' kompletni, trgnu. No, da bi se dobio ovakav jadran potrebno je cudo. A to cudo nije vezano za kvalitet jadrana.
A.C.A.B. STOKO!!!
P.S. Vaterpolistima Primorca nemam sto zamjerit, budalastine su izjave tipa: kad ne mogu dat' 2/4 gol i ne treba da dobiju. Pa i jadran je dao 1, pa?
P.S.1
Upravi Primorca - ***** vam se u rabotu, nesposobnjakovici!!! Presudio vam je Avramovic koga ste za dz vodili u Napoli, alo!!
Bookmarks