Sad je pocela ko Ana da govori ''Ajde'' dok igra...
Bas mi je milo sto je izgubila
Sprdala se i imitirala Anu Ivanovic.....
Kakva sprdnja od zenskog tenisa, prosle godine su njih dvije igrale u prvom kolu a sad u finalu
Djokovic je dozvolio da bude ponizen, od igraca kao sto je Melcer je sramota onako izgubiti. Definitivno vise nije ni u top5 igraca na 3 dobijena seta.
Octaviane kad igra Roger?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ne igra, izgubio je od igracine, sad pocinje sa pripremama odbrane titule na Wimbledonu, a u medjuvremenu ce skoknuti do Svajcarske da izglanca onih 16 pehara :twist:
Jedno nagradno pitanje za tebe: koji od 4 prvoplasirana tenisera u poslednje dvije godine ima:
a) najmanje finala na GS
b) najmanje polufinala na GS
c) najmanje cetvrtfinala na GS
Za svaki tacan odgovor dobijas reputaciju![]()
Robin Soderling je igracina,ajde ako ti tako kazes
Ima Roger sjajne rezultate od AO,svakako zasluzuje da bude u TOP 3
Taj cetvrtoplasirani nema GS![]()
a) Novak Djokovic
b) Djoka Novakovic
c) Il Grande Djokica
Mogu li ja dobiti te reputacije?? Ako nista drugo, uvazi mi ono za jednorucni BH. Skjavone je poene gradila na forhendu i odlicnoj kretnji. I ne moze mi biti nikako jasno ko ovu Dementijevu svrstava u top teniserke. A vec ima i 28 godina
PS. Pitali Federera: Kako stoje stvari sada kad ste postali otac? "Pa, kao svaki pravi otac perem pelene, izvodim djecu u setnju, idem u trgovinu..., ali i pored svega toga jos uvjek imam vremena i da tresem repihe nedeljom"
Ronaldinjo: "Mene je bog poslao da budem najbolji fudbaler". Majkl Dzordan: "Mene je bog poslao da budem najbolji kosarkas." RF: "Nisam ja nikog poslao!"
PPS: "Bolio me je jedan dio tijela hoce li novak dobiti, ima tenisera i koji vise zasluzuju od njega trofeje pa opet nista, ali kad sam mu vidio lice do kraja gema kad ga pokrade sudija za ono 0:30, pozelio sam da u finalu RG razbuca mog Soderlinga. Covjek zamalo nije placuci odigrao gem. To mi daje nadu da ce ponovo biti zara, zelje, zelje za pobjedom... A Soderling i nije bas toliko antipatican lik kao sto ga mnogi smatraju (pogotovo u Srbiji). Covjek nije biljezio rezultate, jer ga nije ni zanimao mnogo tenis. Valjda je covjek pravi party manijak. I Uvjek je nasmijan i u globalu ok lik. Posao na koncert Rijane sa ribom, a sjutra igrao mec (dobro, veliki minus zbog Rijane. Ko jos normalni to slusa)
pa dobro, konstrukcije 'party manijak' i 'koncert beach house' bas i ne idu zajedno.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dementieva mozda propusta Vimbldon zbog povrede...
Soderling je zesci lik,ali njega kolega bas ne vole
Nisam ljut,sto bih bio
Iznervirao me je Melcer dobro juce,1. sto ga je krenulo opasno(samo zbog tebe pisem krenulo,inace bih nesto drugo napisao :mrgreen,a onda sto je zaokruzio onaj trag,tako da sam i ja za Nadala
Mislim da ce ga Nadal razbiti!
A inace navijam da Robin osvoji,bas mi je mio,ali je i Berdih u strasnoj formi,taj mec bi trebalo da bude zanimljiv![]()
Last edited by Jakuza; 03-06-10 at 21:58.
Vamos!....
Federer jeste trenutno najveci, ali Nadal ce ga prestici![]()
Ti ipak ovdje postujes?
Zasto se spustas na nas nivo covjece? :???:
Ti si onaj koji voli Federera,ali voli i Nadala zar ne,pa kako ti kad odgovara
Odnosno kako dje zar ne :razz:
Bice bolje,ispao je prije polufinala i znam da nije lako(sad imas ovog drugog),ovaj za koga ja navijam i onako pojma nema i nikad mi nece bit' jasno kako je u TOP 3
edit:I zanimljivo je kako se stalno iscudjavas Fabiji i njegovoj ljubavi prema Sumaheru,mozda bi se trebalo od sebe prvo krenut'![]()
Last edited by Jakuza; 04-06-10 at 00:36.
i meni nedostaje placko...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja ne volim nijednog tenisera, ja samo navijam za nekeZa Nadala ne navijam, njega postujem kao igraca i sportistu, ali njegov tenis nikad nece biti meni privlacan i atraktivan.
Treba znati praviti razliku izmedju navijanja i idolopoklonstva (pa ce ti biti jasna razlika izmedju mene i tebe i fabie). Ja volim tenis prije svega kao sport, pa tek onda tenisere. Zato se ne sjekiram kad Fedex izgubi od Del Potra ili Soderlinga, jer je izgubio u pravoj muskoj borbi, punoj atraktivnoj tenisa, a ko god da pobijedi u takvom mecu ja sam zadovoljan jer sam vidio dobar tenis.
Jbg, znam da nije lako biti Chokovicev navijac, zeznuto je kad se tvoj ljubimac previja po terenu kao djevojcica, i gubi od mediokriteta kao sto su Rohus ili Melcer
A sto se tice postovanja ovdje, pa jbg nocas sam dokon dok cekam NBA, nemam pametnijeg posla![]()
Ma meni je cast da jedan takav znalac i strucnjak postuje,samo nastavi
Pa da ti sve postujes,nekad ces ovdje napisat kako Nadal ubija igru,a nedje drugo kako mozes i za njega da navijas pored Feda,zavisno od mjesta,to je lijepo
Soderlinga si stavio u isto kos sa Delpom,strucnjak i po
Novak je bolestan momak,a ti se tome sprdas,to dosta govori o tebi
Sto se dijela oko mene,tebe i Fabije tice:
"Najveća budala nije onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina."
Last edited by Jakuza; 04-06-10 at 02:02.
Ljudi, ja ne znam ni sta toliko posvecujete paznju tim sminkerima. Evo nocas strasan mec. Sweeting protiv Il grande Paul Capdevilla. Iako je tvrda podloga, mislim da Paul itekako ima sta da kaze. U svakom slucaju, gledaoci ce imati sta da gledaju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks