View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 227 of 942 FirstFirst ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... LastLast
Results 5,651 to 5,675 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

@ cattaro

ja sam samo postavio pitanje, ali ne procitah odogovor pa bih molio za isti ako je moguce.. A pitanje je bilo: da li bi mogli pristalice kotora da mi navedu jednu utakmicu u kojoj su porazeni a da su bili zadovoljni sa sudjenjem???

@ ostali

pravila , pravila, da bi me udavila, ili kicmu savila, i skroz posasavila, neka glupa pravila u crno me zavila..... tako pjeva bora corba:
    Mogu ih oni definisati na pocetku sezone, ali ce op[et lonzi sazvati seminar prije pocetka final foura , evropskog ili svjetskog prvenstva i malo to razbistriti sa sudijama. Tako da je to lijepa prica ali nista nece bitnijih promjena biti, makar do odlaska famoznog gospodina sa cela waterpola..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    @ cattaro

ja sam samo postavio pitanje, ali ne procitah odogovor pa bih molio za isti ako je moguce.. A pitanje je bilo: da li bi mogli pristalice kotora da mi navedu jednu utakmicu u kojoj su porazeni a da su bili zadovoljni sa sudjenjem???

@ ostali

pravila , pravila, da bi me udavila, ili kicmu savila, i skroz posasavila, neka glupa pravila u crno me zavila..... tako pjeva bora corba:
    Mogu ih oni definisati na pocetku sezone, ali ce op[et lonzi sazvati seminar prije pocetka final foura , evropskog ili svjetskog prvenstva i malo to razbistriti sa sudijama. Tako da je to lijepa prica ali nista nece bitnijih promjena biti, makar do odlaska famoznog gospodina sa cela waterpola..
    mala ispravka....do odlaska cigana italijana sa cela vaterpola....

nego veceras druga utakmica finala play off-a....ajmo prognoze.

ja mislim da ce jadran dati sve od sebe da ovu utakmice dobije i proba da rijesi ovo finale u 3 utakmice, ali isto tako mislim da ce primorac veceras biti mnogo mnogo zajebaniji protivnik, ali opet, ne igraju milic i draskovic, a nadam se da radic i dalje spava. tu je nasa sansa.
    Last edited by Fidimose; 03-06-10 at 09:41.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    mala ispravka....do odlaska cigana italijana sa cela vaterpola....

nego veceras druga utakmica finala play off-a....ajmo prognoze.

ja mislim da ce jadran dati sve od sebe da ovu utakmice dobije i proba da rijesi ovo finale u 3 utakmice, ali isto tako mislim da ce primorac veceras biti mnogo mnogo zajebaniji protivnik, ali opet, ne igraju milic i draskovic, a nadam se da radic i dalje spava. tu je nasa sansa.
    A ja se nadam da ce barem u sastavu bit Aleksandro Kralj.

big giant head Guest

pred prvu utakmicu nisam bio bash preveliki optimista, iskreno, imao sam osjecaj da ce primorac odmah da napravi brejk. sad je situacija psiholoski potpuno drugacija, jadran je opusteniji, ali ipak mislim, pored svega, da primorac nocas dobija. makar na produzetke, ali prosto moraju. nema sanse da se ova serija zavrsi u 3 utakmice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

prognoza... tri razlike za kotor
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post

@ ostali

pa ako opet sazove seminar prije final4-a, onda to nije definiranje pravila na početku sezone, nego kao i sad, pred final4.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    A ja se nadam da ce barem u sastavu bit Aleksandro Kralj.
    cisto sumnjam da se to moze desiti u kotoru ali vjeruj mi da mi ne bi bilo nista draze od toga...neka cika radic malo pazi djecu doma a ne mu ih uros burguljan vjecito seta po gradu...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hiper, koliko si utakmica Primorca odgledao ove sezone?
    Naravno da smo gubili u dobrom sudjenju. Protiv Cattara doma, protiv Juga u gostima, protiv Jadrana u Du (sve JL). U ostalim porazima vidjela se zelja sudija da pomognu nasim protivnicima.
    A da ja tebe pitam: kako je moguce da @ igra preko 3/4 utakmice (ove zadnje) bez ijedne licne, dok za to vrijeme nasa 3 beka imaju po 2 licne (jednog cak i sa pravom zamjene iskljuce)

Nocas ocekujem drugacije sudjenje. Novljani su toga svjesni, zato u Ko ne smiju da igraju na granici incidenta (kao u novi, svaku utakmicu). No, presudice pocetak utakmice i nasa realizacija igraca vise. Ali, vaznije ovo prvo. U novi smo promasili prvih 5 shuteva...

A i brine me onaj psiholoski pad u 3/4.
    A ova dvojica sto fale...Oni nisu nasi najbolji igraci, ali su mnogo vazni, pogotovo sto mi igramo sa cijelim timom i bice tesko bez njih. Radic ce biti O.K. veceras.
    Ocekujem pobjedu, od 2 razlike.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nocas ocekujem drugacije sudjenje. Novljani su toga svjesni, zato u Ko ne smiju da igraju na granici incidenta (kao u novi, svaku utakmicu).
    Stvarno ne vidis ili neces da vidis kako Toni Petrovic igra?
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by m@Rk!$@ View Post
    upravo to. toni je po meni odlican bek, ali ponekad (citaj u vecini slucajeva) preagresivno igra u odbrani, pa cak i kad se iz aviona vidi da ce zaustaviti sidruna.

sto se ivovica tice, vjerovatno covjek igra bez puno iskljucenja iz 2 razloga: klikovac je puno vise na sidrunu u zadnjih nekoliko utakmica od njega (zato uvijek dobije 3. licnu sredinom 3/4), a drugo vjerovatno zato sto je trenutno najbolji bek na svijetu, ko cuckovic i milic (da ne pretjeram pa kazem i toni) zajedno. tako da ne vidim zasto se cudis tome.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    upravo to. toni je po meni odlican bek, ali ponekad (citaj u vecini slucajeva) preagresivno igra u odbrani, pa cak i kad se iz aviona vidi da ce zaustaviti sidruna.

sto se ivovica tice, vjerovatno covjek igra bez puno iskljucenja iz 2 razloga: klikovac je puno vise na sidrunu u zadnjih nekoliko utakmica od njega (zato uvijek dobije 3. licnu sredinom 3/4), a drugo vjerovatno zato sto je trenutno najbolji bek na svijetu, ko cuckovic i milic (da ne pretjeram pa kazem i toni) zajedno. tako da ne vidim zasto se cudis tome.
    pa vjerovatno iz tog razloga sto je maltene nemoguce da 1 prvi bek koliko god on bio dobar zavrsi utakmicu bez iskljucenja a pogotovo ne neko sa nacinom igre koji ima ivovic...ako se toliko dobro razumijes u vaterpolo onda ti je sve jasno...samo malo pokusavas da guras vodu na svoju vodenicu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    pa vjerovatno iz tog razloga sto je maltene nemoguce da 1 prvi bek koliko god on bio dobar zavrsi utakmicu bez iskljucenja a pogotovo ne neko sa nacinom igre koji ima ivovic...ako se toliko dobro razumijes u vaterpolo onda ti je sve jasno...samo malo pokusavas da guras vodu na svoju vodenicu....
    iako je on prvi bek, u zadnjih nekoliko utakmica je mnogo manje bio na beku od klikovca i jokica.
    a isto tako sam se ogranicio i rekao 'u odbrani, na sidrunu' jer sam znao da ces to reci. druga sasvim stvar je kad on namjerno udari igraca negdje na sredini terena, itd.
    i ne vidim sta je cudno u tome da zavrsi utakmicu bez iskljucenja ako nema razloga za iskljucenje (opet ponavljam, u odbrani, kad cuva sidruna).
    <--- leuk

big giant head Guest

samo malo pokusavas da guras vodu na svoju vodenicu....
    be that as it may, tesko da vi sa druge strane ne radite upravo to isto. ali dobro, nebitno.

recco dobio sinoc savonu 7:4 u gostima. mladjan 3 od 4 gola savone

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kako to igra
    Koliko ja vidim, ne igra nista drugacije od ostalih bekova. A u konkretnom slucaju (kad cuva Zlokovica) vise je pod vodom nego iznad...
    Da li je Toni Petrovic udario nekog preko vode, onako kako to @ radi na SVAKOJ utakmici jadrana i Primorca u novi?

Fidimose, Stajmnec najboljem beku na svijetu u svakom mecu dokaze da nije savrsen, ali borba za poziciju je nesto sto sudije ocigledno ne vide. Kao sto ne vide da Gojkovic drzi Azeveda za vrat, da se ovaj ne bi postavio na 5-6 m (shut iz faula) ili mu uplivao. Ali zato vide nekakva iskljucenja Radovica, Eleza, Sekulica. Sto god igrao @, mogucnost da on za preko 3/4 meca ne skrivi iskljucenje vrijedja zdrav razum svakoga ko prati vaterpolo.
    Ali kad dodje evropski mec on ne doceka ni zadnju cetvrtinu - leti vani sa 3 licne.

Sve ono sto vam ja odje pisem rekao vam je Capro u jucerasnjoj izjavi za Arenu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako to igra
    Koliko ja vidim, ne igra nista drugacije od ostalih bekova. A u konkretnom slucaju (kad cuva Zlokovica) vise je pod vodom nego iznad...
    Da li je Toni Petrovic udario nekog preko vode, onako kako to @ radi na SVAKOJ utakmici jadrana i Primorca u novi?

Fidimose, Stajmnec najboljem beku na svijetu u svakom mecu dokaze da nije savrsen, ali borba za poziciju je nesto sto sudije ocigledno ne vide. Kao sto ne vide da Gojkovic drzi Azeveda za vrat, da se ovaj ne bi postavio na 5-6 m (shut iz faula) ili mu uplivao. Ali zato vide nekakva iskljucenja Radovica, Eleza, Sekulica. Sto god igrao @, mogucnost da on za preko 3/4 meca ne skrivi iskljucenje vrijedja zdrav razum svakoga ko prati vaterpolo.
    Ali kad dodje evropski mec on ne doceka ni zadnju cetvrtinu - leti vani sa 3 licne.

Sve ono sto vam ja odje pisem rekao vam je Capro u jucerasnjoj izjavi za Arenu.
    1. isto kao i zlokovic.

2. ne sjecam se da je ivovic ove godine u cijeloj sezoni (a pogotovo u EL) izasao zbog 3. licne.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Kako to igra
    Ne igra drugacije od ostalih bekova?Ni Milic ni Cuckovic ne igraju tako ko on...On se krpi cijelu utakmciu tj samo se krpi...Slijep nisam a ne izmisljam vjeruj mi nemam razloga...Konkretno zadnju utakmicu osim onog problema na pocetak sa Zlokovicem i provjeravanjem jeli se ovaj mazo necim jos mi je ostalo u sjecanje kako je Radovica pogodio koljenom u grudi...ne kazem ja neka igra tako...svako igra kako zna...ali ne znam sto toliko napadate leku kad imate istog takvog igraca kod sebe
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne igra drugacije od ostalih bekova?Ni Milic ni Cuckovic ne igraju tako ko on...On se krpi cijelu utakmciu tj samo se krpi...Slijep nisam a ne izmisljam vjeruj mi nemam razloga...Konkretno zadnju utakmicu osim onog problema na pocetak sa Zlokovicem i provjeravanjem jeli se ovaj mazo necim jos mi je ostalo u sjecanje kako je Radovica pogodio koljenom u grudi...ne kazem ja neka igra tako...svako igra kako zna...ali ne znam sto toliko napadate leku kad imate istog takvog igraca kod sebe
    Vidi, Toni ovu sezonu, na mjestu beka igra odlicno (ja sam prezadovoljan i volio bih da ostane). Nijedan se sidrun nije naigrao. Ne mogu se Milic (koji je na zalasku-38 godina) ili Cuckovic (kojemu je ovo druga ozbiljnija prvoligaska sezona-20 godina) poredit sa momkom koji je u najboljim igrackim godinama (28 )
    To za mazanje, nije bilo zadnju, vec onu u JL u novi. Svi nasi su se zalili da je Zlokovic bio klizav, potom ga je Peris zvao i rutinski pogladio po RAMENU.

Boga mi si dobar kad vidis te udarce u GRUDI, a ne vidis one (clipove sam kacio u zasebnom postu) udarce sakom u glavu, iznad vode...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Vidi, Toni ovu sezonu, na mjestu beka igra odlicno (ja sam prezadovoljan i volio bih da ostane). Nijedan se sidrun nije naigrao. Ne mogu se Milic (koji je na zalasku-38 godina) ili Cuckovic (kojemu je ovo druga ozbiljnija prvoligaska sezona-20 godina) poredit sa momkom koji je u najboljim igrackim godinama (28 )
    To za mazanje, nije bilo zadnju, vec onu u JL u novi. Svi nasi su se zalili da je Zlokovic bio klizav, potom ga je Peris zvao i rutinski pogladio po RAMENU.

Boga mi si dobar kad vidis te udarce u GRUDI, a ne vidis one (clipove sam kacio u zasebnom postu) udarce sakom u glavu, iznad vode...
    Nisam rekao da ne vidim nego sam rekao da imate istog igraca i neznam sto toliko prozivate leku...
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisam rekao da ne vidim nego sam rekao da imate istog igraca i neznam sto toliko prozivate leku...
    Ja sam na tvoje pitanje odgovorio, ti na moje nisi... Dakle pokazi mi dje je Toni udario nekoga preko vode.
    Drugo, zaboravih ti rec' vezano za Radovica. Decko je jak kao stijena i to u bazenu koristi (za tucu ispod vode i to ne vidim kao problem), daje batine, ali ih i prima. Mozda si vidio njegov duel sa Trajkovicem (prva utakmica 1/4 finala)...ili kad je Draskovica tako stisnuo da je ovaj morao da ga ugrize da bi se oslobodio njegovog zagrljaja...

Da se razumijemo, to sto @ udara - nije problem, neka udara i dalje (i preko vode), problem je sto sudije to ''ne vide'', a ni Takmicarska komisija, iako imaju video snimak kao dokaz + krvarenje. To je ono sto me ljuti.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@cattaro
    znam da voliš vaterpolo mnogo,ali brate što imaš živce.....
    zbilja,zar ne vidiš da jedino ti normalno zboriš i besjediš?
    ja sam odavno odustao,ili su provokatori ili veze sa vaterpolom nemaju.
    oli sad i ovom m#%$%rj%#&" objašnjavati za @????
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    @cattaro
    znam da voliš vaterpolo mnogo,ali brate što imaš živce.....
    zbilja,zar ne vidiš da jedino ti normalno zboriš i besjediš?
    ja sam odavno odustao,ili su provokatori ili veze sa vaterpolom nemaju.
    oli sad i ovom m#%$%rj%#&" objašnjavati za @????

Ima svrhe. Za sve one shpijuncine sto citaju forum pa ga prepricavaju...
    Zbog novinara koji od @ prave ''pravog sportistu'', ''druga iz reprezentacije'' i ostalo.
    Ko nema zivaca neka preskoci.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Iz danasnje Arene:

Usljed usklađivanja TV prenosa mečeva finalne serije, došlo je i do promjene
    prvobitno uspostavljenog rasporeda igranja. Tako će se treći meč u
    Igalu igrati 7., a ne 6. juna kao što je bilo predviđeno, a za jedan dan pomjereni
    su i eventualni četvrti i peti meč - novi susret u Kotoru igrao bi se 10.
    juna, a “majstorica” 13. u Igalu

Vaterpolo mecevi ponedjeljkom i cetvrtkom
    Dobro dok TV ne zatrazi da se u podne igra...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Ako se bude majstorica igrala 13. u Igalo, morace doooooobro da usklade termine jer Srbija igra sa Ganom... Mozda da odloze majstoricu do kraja svjetskog?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

u 18.30 je eventualna 5a utakmica u Novom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko sam ja shvatio onog komentatora, i 4. i 5. utakmica ce se igrati u 18:30.
    <--- leuk

Page 227 of 942 FirstFirst ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)