Gerrard virjedi nekih 40 mil a De Rosi nekih 20 mil,bar ja tako mislim...To je taman ovo sto vi pricate ,Gerard je duplo bolji igrac,jedino sto je De Rosi mladji...
Mada je De Rosi igrac koji se vise uklapa u Mou-ov sistem...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
:)
mogu i umiju da "kolju" kad treba, nije im strano, dalje, lopte koje davaju, pregled terena i ideja gutija i cavija imaju samo guti i cavi...
mozda ti se oni ne svidjaju i nijesu tako "prefinjeni" igraci kao guti i cavi, ali po mojem misljenu mogu igrati u bilo kojem timu![]()
...
Lampard je koljac, Gerrard nije.
Pod Murinjovim vodjstvom skoro svako ko je spreman fizički i spreman da radi što mu se kaže može imat odličnu sezonu. Čovjek se snalazio sa Stankovićem, Muntarijem i sličnima, sa De Rosijem tek neće imat nikakvih problema i momak će sigurno dobro odradit svoj dio posla u Realu.
Baš zato mi je i nejasna ova ponuda od 50 miliona kad se za 5 puta manje može nać igrač istih karakteristika koji će pod njegovim vodjstvom bit jednako koristan.
Ne osporavam da je De Rosi odlican igrac ,cak bi vise volio da on predje u Real,jer mislim da je on bas ono sto treba veznom redu i odlicno se uklapa u Murinjov stil igre...
Ali 50 mil?!Mislim da je to previse i ta cijena je samo naduvana zbog polozaja koji De Rosi ima u Romi...
Real sa onakvim igracima i Murinjom, e to ce da se zove izazov i u Evropi i u Spaniji.
Inter nasao zamjenu za Maikona..Znaci Maikon bi mogao da ode...
http://www.marca.com/2010/06/01/futb...275393909.html
Ali sad Maikona i Man SIti trazi
http://www.marca.com/2010/06/01/futb...275409302.html
Hahaha najjače mi je kad čujem da nekog igrača traže Real Madrid... i Mančester Siti. Znači, totalno su bezopasni u takvim situacijama, zna se đe će svaki igrač prije da ode. Baš ne brinem oko toga đe će, ako nam oni budu konkurencija, a on napuštao Inter.
Osim ako mu ponude 100 miliona mjesečno...
maikon je uzeo cl sa interom. sampion italije sa interom... ako siti budeo dao 20% vise od reala mislim da ce prije u englesku nego u madrid. ipak je on svoje odradio sto se klupskog takmicenja tice, eto ostaje mu taj trofej u dubai..
Oce i Kobe Brajant jos da osvaja, a ne Maicon...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Brazilci obično žele više para. Maikon je do sad pokazao izuzetnu lojalnost klubu, al opet Real+Murinjo su veliko iskušenje.
Računajte i da Inter oće da uzme pare + otvori prostor za talentovanije igrače poput Santona. To je odlično za kasu kluba, e sad kako će se naredne godine odrazit na rezultate... Maikon je stvarno bio motorna snaga po desnoj strani, toliko asistencija, prodora, golova. Plus, u defanzivi je napravio ogroman napredak pod Murinjom, jer ga ja pamtim kao igrača koji je umio dosta da ispada iz linije, kiksao, sjebavao ofsajd zamke, zaboravljao igrača kog je treba da čuva.. a sad je definitivno najkompletniji desni bek svijeta, i igral koji stvarno pravi razliku.
Barsa zvanicno otpocela pregovore s Arsenalom oko Fabregasa . Danas je poslata i zvanicna ponuda (cifra izmedju 40-45 miliona eura).
Gvardiola je jutros dosao na sastnaka sa potpredsjednicima kluba i , kako saznaje Sport es, trazio im je sljedece:
Za Ibrahimovica je stigla ponuda od 35 miliona od strane Sitija. Ako se priblize brojci od 50 da se odmah proda. Za turea nista ispod 25 miliona. Za fabregasa mozda se da i Cigrinski. Ukoliko ode Ibra onda je Gvardiola eksplicitno trazio samo 2 igraca - Prva opcija Roben a druga Mata.
To su info koje sam jutros cuo na spanskoj televiziji.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa ja mislim i da oce da predje, da bi osvojio titule i sa Realom. Ne moze se pricat za njega da je zasicen, kao da ima 35 godina, i da je osvojio sve zivo. Ako ima priliku da igra za najveci klub danasnjice + da opet igra pod Mourinhom kojeg prate uspjesi, i jos da uzima para, ne vidim zasto da ne predje.
DICIOTTO
real nije najveci klub danasnjice. ne moze bit najveci onaj klub koga vec 8 godina nema medju 8 najboljih u evropi (od 2003 su uzeli 3 trofeja). pogledaj zvanicnu statistiku :
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f...2bbb6f28f53512
Last edited by laciale; 02-06-10 at 13:38.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
pokvari mi se miš dok stignem do Reala![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks