Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
murinjo je glumac - poslije reala ide malo da trenira portugal pa pravac u holivud.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ubio se za negativca u spansku sapunicujos epizoda sa plakanjem stvoren za to
![]()
Last edited by MrTwister; 31-05-10 at 22:51.
dje ga je dzonis da otvara novi topic?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ne preskacem, ali laporta nije medijski aktivan kao on.. Izuzetno ga postujem iako ne volim njegov stil, tj defanzivnu taktiku kojom ubija fudbal, medjutim covjek je jedan od najvecih trenera trenutno. to niko ne spori.. medjutim, seljak je veliki, i smijesno mi ga je uporedjivati sa bilo kim u modernom fudbalu. i to nije moje misljenje.. izvini orgulo, ali to je cinjenica.. on govori za sebe.. ali ako volis takve ljude onda okej.. Ada Kasijus Klej je jedan od najvecih sportista svih vremena , pa je bio izuzetno arogantan covjek i malo ko ga je volio zbog te osobine, zbog sportskih vjestina svi su ga postovali i svi su mu se divili..
Murinjo predstavljen.
Novi modeli šega u Primeri su u izradi...
treca sreca![]()
Pa tako i ide. Zadnje 2 je uzela Barsa, prije toga je Real uzeo 2, a opet prije toga Barsa 2 (ono sam Rajkardom). Real sve čini da se ta klacklalica nastavi!
Odavno nisam vidio vecu kolicinu gluposti na jednom mjestu.Murinjo je rodjeni gospodin, a termin "seljak" se, sve su prilike, najbolje moze upotrebiti u definisanju osoba koje iznose ovakve "zakljucke" i "misljenja" - i jos nam ih prezentuju kao cinjenice :hammer:
Naravno, cim ti tako kazes, to mora biti nesumnjivi fakat i kosmicka istina :lolblue: Da probam i ja - to sto sam napisao iznad nije moje misljenje, vec cinjenica.Amini to nije moje misljenje.. izvini orgulo, ali to je cinjenica..![]()
Il calcio sono io...
apsolutno se slazem, arogantnijeg trenera sa takvim seljackim stavom svijet odavno nije imao... tipicni portugalac.
steta sto je otisao iz Italije, mislim da je bio rodjen za italijansku ligu.. Real gleda neke druge stvari tj drugu stranu a to je sto je on trenutno najbolji trener svijeta, veliki autoritet, upravo nesto sto je potrebno jednom velikom klubu sa takvim zvijezdama.
Vidji Another, sveznalice foruma, ne mora biti kosmicka istina, medjutim iz prilozenog, sto nam doticni priredjuje svaki dan , ni jedna objektivna glava nece reci za njega da je gospodin.. prema tome , ti si taj koji gluposti pise. Murinjo je dzukela, i ja mislim da je puno radio da bi se prezentovao javnosti kao takav..kao drugaciji.. daleko je od gospodina.. neka se ugleda na gvardiolu, lea, i ostale trenere koji drze do sebe..Mada nekim ljudima su poremecene danasnje vrijednosti i kultura uopste pa i nazivaju obicnu dzukelu gospodinom. " rodjeni gospodin " ha.. ... trebao je i eto da dobije zuti za simulaciju , plus drugi zuti za unosenje sudiji u facu...ali nebitno, to su gospoda.... majko mila...
Stvarno je nevjerovatno reć da je Murinjo gospodin. Što je ond Pep? Kapelo? Hidink? I još njih na stotine... Murinjo je genijalan trener 8i 100% sam siguran da će za 2 sezone osvojit sve što može u Real), ali je kao čovjek loš.
Prema klubu koji ga je fudbalski obrazovao, dosta puta se ponašao kao najgora džukela na svijet... A znao je da se ovako uvukuje u prko Barsinim tifozima kad je bio niko i ništa, samo jedan mali prevodioc, talentovan za trenera! Pa je znao i da prozbori ovako: "The philosophy of Barca has influenced me more than any other coach". Ovo što on radi, na teren, pred terena i, uopšte, pred kamerama je daleko od onoga što ga je Barsa učila. da ne pominjemo to što, đecu svoju obukova u 3 4 dresa do sad. Prvo u barsin (šteta te tu sliku nemam više u komp, rado bih je pokazao), pa u Čelsijev dres, pa u Interov dres, a eo viđećete, neće dugo proć a njegova đečica će nosit dres Reala, itd...itd... To je jedan od dosta dokaza da je neistrajan, kao osoba. Poslje svakoga odlaska iz kluba, veli kako nikad niko neće imat taj odnos prema navijačima ka što ga je, čoče, on imao. Ali to je do sad reka bar 2-3 put. I kad je iz porta poša, pa iz Čelsija, pa eo i iz Intera. Ako na sve ovo dodamo činjenicu, da je svoj prelazak u Real saopštio odmah poslije finala LŠ i da je tako Interu POKVARIO (u jednoj mjeri) slavlje, koje je bilo, za njih, najveće ikad! Guzicom je vrata zatvorio kad ni na slavlje Interista doša nije. Da ne spominjem to što Gvardioli (od kojega ga je, može bit, i stid jer ga ovaj zna kao "čistačicu" i skupljača markera poslije treninga) nije ni ruku pružio poslije prolaza Intera, no je krenuo u slalom, ne bi li svi viđeli da on više nije "spremačica" nego vrhunski trener. To se vidi iz aviona i svako naglašavanje je suvišno... Kad se sve ovo sabere (ka što mu se sabiraju i oni silni trofeji koje je osvojio) ispada da veće džukelčine nema. Ali, on je ipak doktor fudbala, pa mu se eto može i oprostit jer je fudbalu donio dosta toga.
Molim vas, ne glupirajte se, nazivajući ga gospodinom. Kažite da je DOKTOR FUDBALA jer je to istina, ali iz poštovanja prema svakojakoj gospodi (pa čak i Ekremu Jevriću) ne nazivajte ga gospodinom!
glupo je o tome uopste i raspravljati na forumu. ko je gospodin a ko nije? mislim, dajtee ljudiii.ka da nam je po 10 godina. meni je on mrzan lik i tacka. dobar je otac, los muz, solidan ujak, vrhunski trener, slab je sa racunarima, dobar glumac....
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Znači ako se neko predstavlja kao drugačiji (što, kako se pokazalo, i jeste) - odma je džukela?
Što se videa tiče - jeste, Eto je trebalo da dobije žuti (pa još jedan) zbog toga, to stoji, ali kakve to veze ima sa Murinjom? Njegova reakcija teško da je neki primjer skandaloznog ponašanja.
Ovo je jedan u moru klipova njegovog ponasanja. Ako ti ovdje ne vidis ironicno, bezobrazno ponasanje, gdje je on siguran u faul a nije ni mogao da ga vidi,pa pocinje da izvodi, i da se ironicno smije,taj'' gospodin'', i da se fata za glavu i da izlazi sa terena.. ja ti ne mogu nista.
Nigdje ovo prije nisam vidio kod nijednog iole poznatog trenera sem onoga sto je udario nogom u dupe di carla prije 2 godine)
edit: njegova filosofija fudbala moze biti drugacija, specijalna i kao takvog trebamo da ga postujemo, a ne da bude drugaciji zato sto je seljacina na kub.I pricao sam za Etoa, zato sto je moje misljenje da utice na igrace da glume, da vrse pritisak na sudije, sto je daleko od fer pleja i sportskog ponasanja.
Last edited by Bencivenga; 01-06-10 at 16:52.
Ja ne prezentujem svoje misljenje kao nepobitne cinjenice, sto bi bila jedna od definicija gluposti
Pojmovi "drugaciji" i "dzukela" nemaju dodirnih tacaka, izmedju ostalog...Murinjo je dzukela, i ja mislim da je puno radio da bi se prezentovao javnosti kao takav..kao drugaciji..
Po meni apsolutno ne.Mou je gospodin.Provokator, ali gospodin...daleko je od gospodina..
Ne, vec je pojedinim ljudima mozak toliko ispran da ne mogu da uvide osnovnu, banalnu razliku izmedju 2 potpuno razlicita pojma, kao ni razliku izmedju fakta i misljenja o necemu.U tom zecu lezi grmMada nekim ljudima su poremecene danasnje vrijednosti i kultura uopste pa i nazivaju obicnu dzukelu gospodinom. " rodjeni gospodin "![]()
Il calcio sono io...
Ako bi tako sve posmatrali, onda bi izveli zakljucak da je sportski klub Barselona najtipicniji predstavnik necega sto se nikako ne moze nazvati fer-plejom, niti sportskim ponasanjem.Da podsjetim:
1.Pustanje prskalica u rad da igraci ne bi slavili pobjedu
2.Davljenje protivnickog trenera zato sto je zelio da proslavi pobjedu
3.Gadjanje protivnickog trenera jajima i flasama
4.Pjevanje pred hotelom da bi se protivnickim igracima onemogucio odmor pred mec
5.Valjanje po terenu ne bi li se iznudio crveni karton protivnickom igracu, i provirivanje kroz prste da bi se uvjerio u sudijsku reakciju.
Kapiras?Jednostavno NE MOZES tako rezonovati...
Il calcio sono io...
Od ove silne hiperprodukcije navijača Barselone , sve se više javljaju misli koje blage veze sa realnošću nemaju.
Murinja ne volim, ali je rođeni gospodin.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks