Hvala na odgovorima, svakako je bolje dat 1500 eur za opremu neku bolju nego za 10 ks vise
ako ides za njega u italiju, naravno da ti treba medjunarodna wtf
Originally Posted by my name is ...
Hvala na odgovorima, svakako je bolje dat 1500 eur za opremu neku bolju nego za 10 ks vise
Ni mene je nijesu trazili a prosa sam dosta..Ali bolje da je imas, u slucaju da je zatraze.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Fabia ne znam odakle meni to 1.2 tsi mora da sam pomijeso nestonemaju za pola te tsi motore uopste u roksped
Igore i to sto kazes![]()
shone,samo za tebe
http://www.polovniautomobili.com/aut...?pageNumber=20
niujedne mi gace lastike nema
Thx Mladjo![]()
Uzmi 1.4, minimum.
TAKUMI
wili,prije neki dan sam primijetio da kad motam u lijewo cuje se kao nego grebanje,isprwa sam to primijetio da se desawa dok kocim i motam u lijewo al onda se to desawalo i kad ne kocim (nikakwe weze nema to grebanje sa kocenjem),prwo sam mislio da su plocice ali nisu jer su dobre. Sta moze bit problem?
Guma
dira
plastiku
TAKUMI
ewo sad sam gledao,ne widim da idje kaci,al to se cuje na wrlo mala okrecanja wolana i cuje se kao da je metal o metal
Provjeri sarafe tocka.
TAKUMI
Trebaju mi djelovi od Opel Astre G karavan(limarija), valjao bi neki kontakt telefon...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
opet se cuje...
Uzelac
069015555
TAKUMI
http://www.alloywheelsdirect.net/mer...poke_wheel_584
gore pise da se mogu kupiti 17'' samo su zadnje siroke 8.5 cola ,a prednje 7.5, bi li moglo da se uzme da su i prednje i zadnje iste sirine (7.5) ili ovaj tip ide samo u ovoj kombinaciji?
kako bi to uticalo da ih stavim na C klasu sto se tice rasturanja trapova i voznje po mokrom, te mi pominju?
bi li bilo sporije auto od 120 konja sa njima?
Last edited by appelle moi; 31-05-10 at 21:09.
Naravno da bi bio malo sporiji, masu stabiliniji, bolje kocnice, bolji volan i kraci vijek trapova.
TAKUMI
bolje bi kocio???
a ovo po mokrom?
ipak, malo mi je perverzno da stavim 245 sirinu nazad, bih li mogao naci 225 i prednje i zadnje felne, tj. 7.5
Dje uzeti djelove za veliki servis (kaisevi natezaci i k*rci palci) za Hondu Civic VTI 1995 god? Najradije bi original, a ako nije original onda da su provjereno bolji od originalnih.
p.s. kais vec imam.-__-
ja kaisheve uzimam u XYZ u deltI, a natezem ih sam pa mi ne trebaju natezachi![]()
Originally Posted by my name is ...
Ma ja tebe volim covjece. <3 :amor: :528crashed: :NSXcolt:
Fabia, daj potvrdu da Vieri32 nema pojma.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks