Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Eo sad čitam neki intervju sa Murinjom, pošto je već i zvanično prestavljen kao novi trenere Reala. I tako čitam i vidim da je Murinjo pomenuo jednoga našega člana sa foruma. Citiraću!
"I am a coach who adapts his philosophy to the players he has, trying to get the best out of my players. Normally, players feel valued again after their work with me. A team needs to have an equilibrium. One needs to work with and without the ball, be strong offensively and defensively, have psychological balance, and win matches. Winning matches is very important because it makes one psychologically stronger and more confident, without which it is impossible to win titles"
![]()
Evo Laporta opet komentarise, u svom nimalo neljudskom, opsesivnom i nelicemjernom stilu
http://www.marca.com/2010/05/31/futb...6&t=1275319408
Kakva nesreca...
Il calcio sono io...
Odgledah ovaj intervju na spanskom sad i najjace mi je ovo na kraju sto rece Mou. Kao na pitanje vezano za to da ga optuzuju za igru njegovih timova koja nije lijepa za oko a on odgovara, parafraziram: Ekipi je potrebna ravnoteza u napadu i u odbrani. Svi igraci moraju biti podredjeni organizaciji i timu.. Kada je ekipa dobro organizovana onda se i brani i napada dobro i uz ucesce svih igraca. U ekipi imate igrace Pandeva, Etoa, Milita, Snajdera, Motu, koji su svi ofanzivni igraci a ekipa se brani dobro... Zasto? Pa zato jer ih je trenirao veliki trener.
I svidja mi se ovo vezano za pojacanja, tacno tako sam i pretpostavljao. Desni bek (Maikon), lijevi bek vjerovatno (Kolarov ili Kol), mozda defanzivni vezni (Esjen, De Rosi) mada ja mislim da je i Lass odigrao odlicno ono sto je igrao prosle sezone, i krilo (suska se o Navasu ili Di Mariji... ja licno bih volio vise vidjeti Di Mariju u ekipi iako je i Navas sjajan igrac).
Lik. Jedva cekam da pocne sezna.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Paljba po Laporti čim pecne rivale... Dobro, dobro. Viđećemo kako če "madridisti" odreagovat kad njihov novi trener počne da provocira![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
I ja se radujem iducoj sezoni, ja sam se radovao i proslog ljeta kad je Perez potrosio oko 300 miliona. Ovo sad dodaje slag na tortu, priprema nam neprevazidjeno zadovoljstvo, a to je El clasico gdje gazimo Real od cirka miliardu eura i jos sa portugalskim filozofom na klupi.
zbilja doslo je izgleda vrijeme da se zatvara ova a otvara nova tema o primeri
bogomi ce neshto bit te se ti i ja u zadnje vrijeme slazemo na ovj temi![]()
ova mi je najjaca nego mi je ne ucita 1 put
![]()
Jes brate ,sto?
Mou jes da je arogantan i voli da podjebava,ali je ujedno veoma inteligentan i sposoban covjek i sve sto radi radi sa manirima ,ne seljaci se kao Laporta...Laporta ne zna 3 recenice da valja sastavit...Isprosipo se ove sezone ko niko...
Sad ce bit da ja sve u zlato Murinja jer je preso u Real,ali ko prati duze temu Calcio zna da ovo oduvjek govorim o njemu...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Zadnja riječ znači OSTAVKA!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks