On je debil, totalni.
I mos ga jebat.
Znam da cita forum.
TAKUMI
Ma neka pustaju Coultharda i kompaniju.
TAKUMI
Pa i Hamiltonu su javili da nema benge...
TAKUMI
Hamiltonu su javili kad je bio iza Vettela, a Buttonu su javili posle dvoboja, a slazem se, to je bilo zbog straha.
TAKUMI
Znaci u timu NAJVECI i plafon Changhok.
Cekaj, ima li neko gori od Changhoka?
TAKUMI
Ima.
Da budu isto favorizovani, da im se daju isti bolidi i uslovi.
TAKUMI
u McLarenu krajem osamdesetih kad su bili dominantni![]()
She is only here to annoy herself!
She is only here to annoy herself!
bolje je bilo batonu da je sacekao pravac pa zaobisao hamiltona, nego ovako mu je luis bio u repu bolida i tu odbrane nema...osim da je primijenio onu hamiltonovu taktiku protiv petrova![]()
Jenson Button: "Kako luda trka! Imao sam dobar start, ali sam se zaglavio iza Lewisa u prvoj krivini, i onda je Schumacher došao u poziciju da me pretekne. Vratio sam poziciju u 12. krivini i onda nas je bilo četvorica, dva Red Bulla i dva McLarena koja su se odvojila od ostalih. Bilo je teško prići dovoljno blizu za napad, ali sam i čuvao gume i pred pit stop uspeo sam da smanjim razliku u odnosu na Vettela. Bili smo jako blizu i svašta se moglo desiti do kraja trke - što se i desilo kada se se dva Red Bulla sudarila, a nama donela 1 i 2 poziciju. Onda smo dobili instrukcije iz tima da čuvamo gorivo, iako sam ja već uveliko radio na tome. Na kraju uspeo sam da dodjem u poziciju da napadnem Lewisa u krivini 12 i preteknem ga. Imali smo dobru bitku točak uz točak, ali sam za narednu krivinu imao loš prilaz i on me je uspeo preteći i vratiti prvo mesto. Posle toga su mi javili da moram još više sačuvati gorivo jer je postojala mogućnost da ostanem bez gorriva pred sam kraj trke. Bila je to dobra bitka, ali smo uspeli da se održimo na stazi i donesemo timu maksimalan broj bodova".
U pravu si, nekako sam previdjela ovaj grubi post pun nepotrebnih izraza. Nekako se rasprava na ovom podforumu vratila u skroz normalan tok, pa mi je oo promaklo. Sorry fabia.
Dvije predzadnje trke su se mogle gledat na HRT, to je stvarno milina.
Last edited by montenegrina; 31-05-10 at 18:17.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks