Blue mountain state?
Jel' cemu?![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Any1 care to comment finale Supernaturala?Po meni,epizoda je savrsenstvo! Svidja mi se :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
sva 5-ta sezona je fenomenalna,imalo je par promasaja naravno,al' koja serija ih nema...samo se plasim da ce se posrat u 6-tu sezonu,jer je serija trebala zavrsit sa 5-om...nastavih da gledam breaking bad,i samo cu rec:
frenk srederkako genijalna serija sto je to...
1993-2020
meni su sve epizode supernaturala nakon pauze slabe. prilicno su razvukli [sve zbog seste sezone, uopste mi se ne svidja sto su produzili seriju], malo smorili sa nekim momentima...
da se razumijemo, winchester bros i dalje opste s roditeljkom, samo mi je nekako slabije nego ranije, od prve do zadnje epizode prije pauze serija je prakticno konstantno bila u uzlaznoj putanji.
s druge strane, fenomenalno mi je bilo kad je dean rekao 'god's next'
oni koji nisu gledali finale, slijedi spojler:
da li je ovaj novi sam, koji spijunira deana stvarno sam, ili luci? i da li josh neko misli da je ovaj pisac, navodni prophet, kako god se zvao, ekshli bog? ono, nestao je sa stolice into thin air...
za sema stvarno ne znam sto je i ko je, a za propheta mislim da jeste bog, jer kad ga je dean ptao dje ce biti final battle, on mu je rekao da andjeli ne govore o tome, ali da on ima svoje izvore ili tako nesto... a i dobra bi fora bila da je on bog, bas mi nekako cool izgleda
jedan mali edit: "V" mnogo dobra serija
Last edited by liquido; 21-05-10 at 22:39.
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Rekao bih ovom prilikom da je Matt Smith gospodin i potvrdio ono sto se zna od 1963 -
DOCTOR WHO KICKS ASS!
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Ko prati te forume, ima li nade za FlashForward ?
nema, zvanicno je ukinuta [mislim da smo i napisali par stranica unazad], dok je V dobio drugu sezonu.
meni su otprilike sva finala sezona ili serija bila bezveze. od housea i ff sam ocekivao, kakvi su bili vecim dijelom sezone takvo je i finale, ali i fringe, 24, supernatural, o lostu da ne pricamo - razocarenja
za mene je "V" prijatno iznenadjenje i bas mi je milo sto je nisu ukinuli
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
cak je i big bang theory oslabila u zadnje vrijeme,tacnije cijela trecja sezona mi je na silu odradjena..jedino shely odrzava u zivotu tu seriju
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
I 30Rock je u fazi raspadanja u posljednjoj sezoni...
I am the one who locks.
Ja mislio da ga samo ja pratimPredzadnja epizoda mi je bila mnogo bolja od zadnje, ali eto, ostavili su prostora za jos, nadam se, zanimljiviji nastavak. FlashForward mi je svidjao, jbg, nadam se da ce se nekad nastaviti, uglavnom solidna zabava za ubijanje vremena. Sto se tiče the big bang theory, zadnja epizoda je ludilo, sheldon je BOG! :mrgreen:
Moraću da skinem tu novu sezonu Čak-a, odlične su mi bile prve dvije. Još da dovršim Hausa i TBBt i da počinem od serija, dosadilo mi je da ih gledam ovoliko kao do sad. Evo dvije godine otkad imam flat oči su mi ispale od gledanja.
Da sumiram, evo neka lista top 5 po mom izboru:
1. House MD
2. Dexter
3. Californication
4. TBBT
5. It's always sunny in Philadelphia
Vrijedi pomenuti i Chuck, How i met your mother, Weeds, Lost, Sleeper Cell, Hustle i OZ.
Eto tako![]()
It's always sunny.. ti je tek na petom mjestu?![]()
its always sunny... bi meni uvek bila ispred tbbt
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
A ne vrijedi se raspravljati o komedijama... eto Two and a Half Men je gledanija od obije IOSIF i TBBT, a boba ne valja.
Ja obožavam Coupling (BBC) a imam druga koji je ne može podnijet' itd.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A ja mislio ja gledam puno serija![]()
http://abc.go.com/shows/flash-forwar...e-shock/443744
:mad::x :fight: :cry: :cry: :hammer: :cry: :cry: :cry:
http://abc.go.com/shows/flash-forward/ask-flash-forward
http://abc.go.com/shows/flash-forwar...uss?cat=205363
http://abc.go.com/shows/flash-forward/profiles
Postoje i neke peticije da se vrati serija, ali uzalud.
Njima je bitno samo ovo
Šta će im serija koju gleda samo 5 miliona.
Last edited by Kliker17; 31-05-10 at 11:36.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks