Page 117 of 864 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... LastLast
Results 2,901 to 2,925 of 21578

Thread: Serije

big giant head Guest

Flash Forward i definitivno calceled, V dobija drugu sezonu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hoce li se supernatural nastavljat, ovo finale mi je bilo bas nesto blah?
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

big giant head Guest

hoce, ima sesta sezona. nisam gledao samo finale, ali skoro sve epizode nakon pauze su bile malo blah. kao da su odlucili da, kad su vec dobili i sestu sezonu, stisnu kocnicu, ne zamaraju se smisljanjem novog zapleta [a i sta bi moglo da ide nakon apokalipse..] vec sve odloze za sledecu sezonu. steta, jer je serija prakticno od prve epizode isla samo uzlaznom putanjom.

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    hoce, ima sesta sezona. nisam gledao samo finale, ali skoro sve epizode nakon pauze su bile malo blah. kao da su odlucili da, kad su vec dobili i sestu sezonu, stisnu kocnicu, ne zamaraju se smisljanjem novog zapleta [a i sta bi moglo da ide nakon apokalipse..] vec sve odloze za sledecu sezonu. steta, jer je serija prakticno od prve epizode isla samo uzlaznom putanjom.
    Slazhem se potpuno, vidi se da je mlako odradjeno poslije pauze i previshe mlako... Nadam se da ce u 6toj vratiti sjaj, tj ne sumnjam samo aku se budu potrudili...

Spoiler: A da nije imalo shta poslije apokalipse imalo je... Nerijesheno pitanje sa bogom, moguci rat izmedju samih andjela za prevlast, ostaci luciferove vojske (pod uslovom da ga zarobe), mozhda i njegov poraz u ovom naletu ali da ipak ostane slobodan i sakriven na zemlji idt... Jeste da bi bilo mnogo tezhe nego do sad ali alternativa ima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto rece voidgp, najupecatljivija scena je iz prosle epizode kad se Smrt pojavljuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Flash Forward mi je nesto splasnula, nekako su se previse zaguzvali, sve neka kao jurnjava a opet se nista ne desava.. Uspava me..

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

FlashForward je upravo otkazana, uz još neke od serija koje smo gledali mi ovdje, poput Better off Ted i Scrubs, Law&Order itd. Nove sezone su dobili Chuck, V, Human Target i Lie to Me.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

carnivale ujedno ima jednu od najboljih spica ikad:

Carnivale odlicna serija,odusevio sam se. Finale...Nervirala me ona ciganka sto cita karte od prve epizode....i na kraj sam bio u pravu da je luda kucka.
    edit:a ovaj intro...nisam skontao o cemu se radi pa sam ga stalno preskakao...
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    FlashForward je upravo otkazana, uz još neke od serija koje smo gledali mi ovdje, poput Better off Ted i Scrubs, Law&Order itd. Nove sezone su dobili Chuck, V, Human Target i Lie to Me.
    ovo je dobra vijest, mislio sam da ce ih ukinut.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Flashforward umjesto ovih produzenih(osim V) any day
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Flashforward umjesto ovih produzenih(osim V) any day
    Ona mi tako vrh pada, svaka epizoda, ****** sto je ukinuse, pih.... Svaku epizodu nesto otkriju, ujedno se i postavljaju nova pitanja, extra mi je, nije mi za ukidanje :sad:

Thanks Thanks Given 
    6,725
    Thanks Thanks Received 
    6,421
    Thanked in
    2,697 Posts

Flash Forward je odlicna serija... Ima odlicnu ideju, odlicna prica, dosta brzo ide sva prica oko zatamnjenja i najvaznije nema americkog humora i patetike.

Steta, jer je serija imala buducnost.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

big giant head Guest

bilo bi spektakularno iznenadjenje da je ff dobio drugu sezonu. onolika reklama, najave 'novog losta' [mada je daleko slicnija recimo '24' nego lostu], skupa glumacka ekipa [koja u najvecoj mjeri loshe odradjuje posao] - i nista. prva polovina sezone u kojoj se nista ne desava, pa onda druga u kojoj su pojacali tempo, ali kasno. plus, rupe u scenariju su ogromne, neki krakovi priche koji su mi totalno nezanimljivi i samo oduzimaju vrijeme od glavne priche [doktor koji boluje od raka, tata i ruby the demon u avganistanu, annoying interracial couple koji je dosadniji i od onog u lostu...] ali to bih progutao na rachun zanimljivosti i zabave, koje fakat ima u prilicnim kolicinama nakon pauze. dzaba. imala je serija solidan potencijal, ali je pogresno izvedena.

'V' je, s druge strane, jeftinija serija, od koje se manje ocekivalo, i koja ni sama nije imala bash neku sjajnu gledanost. meni je zabavna, skroz trashy sa vanzemaljcima koji su se 'preobukli' u ljude. rupe u scenariju takodje na sve strane, ali solidna zabava.

ipak, obje su miljama daleko od justified, i pogotovo treme. a uskoro pocinje i treca sezona true blood :]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i heroes su zavrsili svoje

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

A oce li se barem prica zavrsit
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

znachi ROME.... Odgledao u cugu... Ljudi necjete se zeznuti slobodno... Odushevljenje...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Flash Forward je odlicna serija... Ima odlicnu ideju, odlicna prica, dosta brzo ide sva prica oko zatamnjenja i najvaznije nema americkog humora i patetike.

Steta, jer je serija imala buducnost.
    sto ce to bit da se ja i ti slazemo?! :eek: Meni jednostavno nije jasno da serija nije bila gledana...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    sto ce to bit da se ja i ti slazemo?! :eek: Meni jednostavno nije jasno da serija nije bila gledana...
    Je li moguce da ti se svidja ? Hahahaha

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

pribliznija je mom ukusu nego tvom Ja mislim da je to najbolja serija u zadnjih par godina, tebi je to Chuck :mrgreen: Rejoice, it's renewed!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

'V' je, s druge strane, jeftinija serija, od koje se manje ocekivalo, i koja ni sama nije imala bash neku sjajnu gledanost. meni je zabavna, skroz trashy sa vanzemaljcima koji su se 'preobukli' u ljude. rupe u scenariju takodje na sve strane, ali solidna zabava.
    V ima puno potencijala i iako isto ide na globalni nivo s pričom, odlično drži fokus radnje i ima jasan tok, za razliku od FF. FlashForward mi je uvijek bio napor za pratit' a V jedva čekam svake nedjelje. Milo mi je što je na kraju tako ispalo, jer je FF u samom startu uništen (Joseph Fiennes? Really?!) i sve dobre (i čak jako dobre) stvari koje su radili kasnije su bile uzalud.

ipak, obje su miljama daleko od justified, i pogotovo treme. a uskoro pocinje i treca sezona true blood :]
    Bravo za "Justified" pimpovanje, toliko je dobra serija da to nije zdravo.
    Slažem se za Treme i True Blood, i dodao bih da je (uz Mad Men koji će takođe uskoro da se nastave) Breaking Bad toliko nevjerovatno dobra trenutno da je teško naći nešto bolje na TV. Prosto fantastično.

big giant head Guest

sa mad men sam zakochio na pocetku druge sezone. dobra je serija, ali mi je na momente malo prespora. no, pogledacu je sigurno, samo sto sam sad vise raspolozen za nesto malo dinamicnije. ili eventualno da je gledam kao treme, jednom sedmicno...

sto se breaking bad tiche, to sam uvijek preskakao. bez nekog racionalnog razloga. mislim da sam negdje prochitao da je slicna kao the weeds, i to me odbilo.

bajdvej, zavrsio sam dollhouse. sve u svemu, svidja mi se, ali imam utisak da joj je uvijek falilo nesto da bi bila stvarno sjajna serija.
    victor, kako god se glumac zvao, zaboravih, znam da je, kao i eliza dushku albanskog porjekla - je car.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

sa mad men sam zakochio na pocetku druge sezone. dobra je serija, ali mi je na momente malo prespora. no, pogledacu je sigurno, samo sto sam sad vise raspolozen za nesto malo dinamicnije. ili eventualno da je gledam kao treme, jednom sedmicno...
    Pogledaj obavezno - Mad Men raste u kvalitetu konstantno, i nekako iako je sporiji ritam, u potpunosti je "zaslužen": treća sezona posebno je briljantna, posebno kraj. Jedva čekam da se nastavi.

sto se breaking bad tiche, to sam uvijek preskakao. bez nekog racionalnog razloga. mislim da sam negdje prochitao da je slicna kao the weeds, i to me odbilo.
    Uff, ogromna greška. Nema apsolutno nikakve veze sa Weeds, osim osnovne premise "neko za koga se ne bi nadao pravi i prodaje drogu". Kvalitet i glume i scenarija je fenomenalan, vrhunski suspense, onda fotografija i generalno izgled su među najboljim ikad... ali najjače je to što je potpuno nepredvidiva i taman kad se "nanjuši" neki rasplet, serija samo dalje digne nivo napetosti i širi i otvara priču. Jednostavno treba pogledati da bi se vjerovalo.

bajdvej, zavrsio sam dollhouse. sve u svemu, svidja mi se, ali imam utisak da joj je uvijek falilo nesto da bi bila stvarno sjajna serija.
    Falila joj je gledanost i budžet - druga sezona je bukvalno od sitniša pravljena. Ja sam prezadovoljan kako je ispalo s obzirom da su svi samo trubili kako će biti otkazana i kako je niko ne gleda...

victor, kako god se glumac zvao, zaboravih, znam da je, kao i eliza dushku albanskog porjekla - je car.
    Enver Đokaj (Gjokaj)... to je takav car od glumca da je to nenormalno. Gledaću ga u čemu god bude glumio, kupio me za sva vremena.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    i heroes su zavrsili svoje
    A neka su, drago mi je. Onako odlichna prva sezona, dosadna druga i treca sezona, koju nisam odgledao do kraja nego batalio sa gledanjem, stvarno zasluzuje da se canceluje. Nedje sam prochitao da je i Law and Order, seriju koju sam gledao 96 na RAI UNO kao klinac, isto zavrshio sa emitiranjem poslije 20 godina. NBC je najavio da ce snimiti tv film za heroje, da bi zavrshili tu neku zapochetu prichu jel, kao i za Law and Order.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Ima li razloga da gledam Weeds? Stao sam prije na kraj 4 sezone.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Ima li razloga da gledam Weeds? Stao sam prije na kraj 4 sezone.
    I ja sam stao na 5 sezoni i mislim da necu nastavljat... Smorili su...
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Page 117 of 864 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)