Kad bude utakmica,tu sam na raspolaganju![]()
ovako treba mi forumasi da se organizujemo![]()
btw, ako vi treba vodja ja sam ovaj sa mikrofonom![]()
sto je covjece pa samo dajem predlog kako bi trebalo malo ozbiljno da shvatimo to nase okupljanje itd,,,
Kolko je odje navijaca, ultrasa, ludaka, mafijasha...
Kako dobro navijate, svaka cast.
Pravi engleski stil navijanja vidi se. A i bilo je na ovu stranu isto ludaka, moglo je do incidenata doc. No se ovi forumashi josh nisu bili okupili, inace nagrabusiste
Lamelashprecrnsi.
BBNSC
ti si prelud. Jesi ti onaj s mikrofonom. Nije stvarno no si fenomalan vodja. Treba je nama u naselje jedan s mikrofonom pa sam mislio kad budesh slobododan da te angazujemo?
Nije kod nas u malesiju josh stiga, no sam posha kod tetke u Tuzi odje ovaj dial up radi. Mozemo li te angazovat brate, ja te stvarno pitam?
Jesi ovu foru pokupio u grad. Ne volim ti ja izlaske i to. Ja volim kod tetke u Tuzi da podjem i gledam po netu dje se dobro navija i slucajno zapazih tebe i tvoju ekipu.
E to je to.Ako ultrasi,huligani,te rabote,ne pomognu reprezentaciji,nishta nece.
Ljudi,mozhete li makar jednom isqlirati te tripove,fino poc na utakmicu(kad bude sledeca),navijat za svoju dushu(ili sjedjet i gledat) i slaviti ako pobijedimo?Je li to toliko teshko?
Deserve's got nothing to do with it.
Necu nishta komentarisati dok ne vidim kompletnu reprezentaciju na djelu,ali ovo shto sam vidio u ove dvije utakmice nimalo mi se ne dopada.
I da,naravno da je Kranjicar glavni krivac.Moderni fudbal je takav,da trener chini 80% uspjeha(ili neuspjeha) tima.Zalaganje,motivacija,igra od srca je tu mnogo manje bitna.Na primjer,Vukchevic mozhe da se zalazhe i motivishe do prekosjutra-ali dzaba kad igra na potpuno suprotnu poziciju od one koja mu odgovara-igrace loshe.To vam je kao na PES-dzaba raspolozhenje na crveno ako je ocjena 42![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ovo za sad sto smo vidjeli od Kranjcarevog dolaska je bilo prilicno lose. Ali stvarno treba sacekat da budemo kompletni pa davat ocjene.
Ja sam iskreno ocekivao da ce uvesti neke promjene. On je igrao sa potpuno istim sastavom kao Filipovic.
I procitah neke kritike zasto igra Tomasevic. Kao on nema kvaliteta. Do sad smo prozivali selektora sto ga ne proba, a sad ovaj odma veze nema. Cojek je lose odigrao, ali ne mozemo posle 45 minuta odma rec da ne valja nista. I milije mi je da mlad momak (koji ce nam mozda valjat u buducnosti) igra i grijesi, nego da gledam Batka i Džudovića koje stvarno nema potrebe komentarisat.
Sigurno ce bit bolje kad budemo kompletni, ali ne svidja mi se sto nemamo nikakvu koncepciju igre. Cini mi se da cemo se opet oslanjat na individualnu klasu Vucinica i Jovetica. Klasu Vukcevica dako konacno docekamo
I jos: Jeste li culi kad Djurković pogrijesi pa umjesto Pavicevic rece Savicevic, a Savo odma izgubi loptu. A veli Djurković: Eh da je Savicevic
Koliko sam se presmija. Vrh!
Postojaće Crna Gora...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
1. Poleksic/ Blazic 2. Reljic/Jovanic/V.Bozovic 3. Basa/Bojovic 4. Vujadinovic/Savic/Tomasevic 5. Zverotic/Knezevic/Pavicevic 6. Drincic/N.Nikolic 7. Fatic/ Tumbasevic 8. Jovetic/Beciraj 9. Vucinic/Delibasic/Damjanovic 10. Kadu/ Bozovic(iy Serkl Briza) 11. Vukcevic/Boskovic. Ovo je ukupno 26 fudbalera, kojima moze da se doda V.Vujovic i Ilija Radovic iz Fehera.
Ja stvarno neznam sta je nasem savezu, ali forsira neke prosjeke. I pored cinjenice da se bore za nacionalni dres svaka im cast ali to je staro sporo, bezidejno.
Stvarajmo i uigravajmo mladje igrace dok skroz ne prsnemo.:hammer:
kakav kadu i tumbasevic. prije stjepanovica no tumbu. a od vujadinovica nema nista u zadnje vrijeme
no se cudim sto nisu do sada pozvali spasojevica. nemoze bit gori od djalovica....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks