View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 223 of 942 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... LastLast
Results 5,551 to 5,575 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na jadranovom sajtu stoji 31. a na sajtu radio jadran-a stoji uzivo prenos 29. pa sad ne znam kome da vjerujem.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    hvala

Shvrljajuci po sajtu naidjem i na ovo:

http://www.waterpoloweb.com/?pagina=...3413&anno=2010

prevod na:

http://www.jug.hr/clanak1.php?id=731&box=1

Nije problem sto nas je Uprava VK Juga ocrnila (Goran Sukno da kaze nekom da je agresivan ), vec sto lazu. Stojao sam u prvom redu i garantujem da nikakvog kontakta sa klupom Juga nije bilo!

Zao mi je sto ovo ranije ne vidjoh...
    malo previše kukaju jugaši. i inače ne samo ođe. mislim da su klupe bile preblizu publici. kad smo idući dan mi bili sa strane od klupa, mogo sam zagrlit igrače partizana da sam htio

42, ćelavi momak na klupi juga je fizioterapeut.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Slazem se da je bilo preblizu, ali svakako nije bilo moguce dodirnuti igrace...
    Nas su u finalu prebacili preko puta (dje su bili dubrovcani u 1/2 finalu) + sto su nas vjestacki odvojili jos dodatna 2m (i + sto su stavili izmedju nas i bazena poveci broj redara...). Dobra fora, da se Reccu i na taj nacin pomogne.

To me sad podsjetilo na crnogorsko prvenstvo. Na kotorskom bazenu, na utakmici Primorac-Budva klupe sa rezervnim igracima su bile nasuprot Bestija(dakle ispod zapadne tribine), dok tako nije bilo na utakmici Cattaro-jadran (prisustvovah na oba meca).
    Pitam se ko to odredjuje...

jadran-Primorac je 31., iako bih ja volio da ta serija sto prije pocne
    Jos jednom izrazavam zaljenje sto novljani nemaju bazen od makar 3ooo mjesta...

Edit: http://www.wpolomne.org/opsirnije.php?id=141404
    Najinteresantniji je ovaj zadnji dio, dakle do 30-tog se nece znat ko sudi, a onda ce se znat ko sudi cak i onaj drugi mec, 4 dana kasnije...pfff...kakvo glupo izigravanje postenja. Neka se zrijeba na dan utakmice, ujutro, u mjestu dje se odigrava tekma i cao.
    Last edited by cattaro; 27-05-10 at 19:48.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam, ja sam u utakmici za treće mjesto umalo došo u napast da pokucam vujasinovića po ramenu, mogo sam ga bez problema dokučit, da ga pitam nešto

od ove sezone su u jadranskoj ligi (ne mogu sad 100 % tvrdit, ali mislim da je i u euroligi bilo tako) klupe prebačene na istu stranu gdje i zapisnički stol. to npr u zagrebu znači na stranu gdje nema tribine, a sad kad je počeo play off PH klupe su vraćene na ovu stranu gdje je tribina gdje su do sada uvijek i bile.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u igalu su oduvijek klupe bile na onoj strani gdje nema tribine, tamo je i zapisnicki stol uvijek bio, i djurkoviceva platforma (nikako vise da padne s iste)
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Tacno, ove sezone je u JL (u EL nije bilo tako!) bilo to pravilo da klupe moraju biti na istoj strani dje i zapisnicki sto, ali me pobrkalo to sto se isto desilo i na mecu Primorac-Budva. Potom sam u mecu Cattaro-jadran vidio da to pravilo za domace prvenstvo ne vazi (sad se sjetih da su klupe i u Bd bile nasuprot zapisnickog...)
    Nije zanemarljiva stvar, jer u Kotor igracima Bestije stoje nad glavom pola utakmice
    Ne bi me nista iznenadilo od Uprave Primorca...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Val odrao Bijelu u banju, 12-3 i obezbijedio ucesce u LEN Kup-u.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srecan nam golman reprezentacije braco Crnogorci. Koja sramota, ne mogu da vjerujem sto radi Peuro i ljudi iz saveza. Da ce se zahvalit covjeku koji je donio zlato u Malagi (Scepanovic) ili covjeku koji je spasio Peuru guzi cu prije mjesec dana u SL (Radicu). Svaka cast Sefiku, nemam nista protiv njega, ali ovo je stvarno vrhunac gluposti VPSCG-a. DOKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Thanks Thanks Given 
    9,425
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Srecan nam golman reprezentacije braco Crnogorci. Koja sramota, ne mogu da vjerujem sto radi Peuro i ljudi iz saveza. Da ce se zahvalit covjeku koji je donio zlato u Malagi (Scepanovic) ili covjeku koji je spasio Peuru guzi cu prije mjesec dana u SL (Radicu). Svaka cast Sefiku, nemam nista protiv njega, ali ovo je stvarno vrhunac gluposti VPSCG-a. DOKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
    slazem se da je ovo katastrofalan potez iako je sefik daleko kvalitetniji od obojice

big giant head Guest

ne mislim uopste da je sefik daleko kvalitetniji. jeste bio, ali on vec 2-3 godine nije na nivou koji je nekad imao. svejedno, potpuno nepotrebno, kad imamo 2 dobra golmana. iako mi je denis jedan od omiljenih vaterpolo igraca ikad, bojim se da bi ovo moglo da narushi atmosferu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kratko i jasno-sramota.
    Covjek koji je kao prvo jedna velika ljudska 0.A nakon toga,sefik nije zadrzao ni 50 % forme iz vremena kad je bio najbolji na svijetu.Radic je trenutno sigurno bolji od njega.A i da nije,nisu peru dosta 2 covjeka,od kojizh mu je jedan donio najveci uspjeh u zivotu,a drugi ga spasava u zadnje vrijeme?
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Prije svega - ruzan potez. Potom, dokazuje nepovjerenje u dvojicu dokazanih golmana i u neku ruku vrijedja zdrav razum.

Sefik poodavno nema klasu koju je nekad imao, a sto se reprezentativnog nastupa u pitanju - zar smo zaboravili da je bas on najvise pljuvao sudije nakon finalnog meca u Malagi (njegovo ironicno aplaudiranje sudijama na tom mecu se cak nalazi i na glavnoj spici LEN-a )

Ne ulazim u to dal' ce nam on koristit - znam da hoce, ali se onda postavlja pitanje: sto ne pokusasmo Adama Stajmneca nagovorit da igra za nas? Ili recimo Cirica (slicna prica kao Sefikova, a cak i bolja karijera)?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nepotrebno i ruzno. Scepo i Zdravko ovo nisu zasluzili...Navijaci treba da se oglase prvom prilikom..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

strasno, ed svih problema u repki samo je ovo trebalo....ni sami se ne mogu sloziti a na okupu su par godina nego im treba golman za koga se zna da ga boli uvo za treninge itd, kako ce tek sada da stimaju kada se denis kao nekada bude brckao na ivici bazena ili rekao "nije me volja odo kuci?u hotel"...daleko od toga da je los golman ali koliko je to dobar kada je primio u kotor 6 kom u 1/4 a u drugoj primio 12 kom a uhvatio svega 5...
    tek me sada nece gledat na bazen...IZRODI!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj potez sigurno nece donijet nista dobrog reprezentaciji kao ekipi. Ali pokazuje koliko se Vaterpolo Savez ponasa kao privatni klub par ljudi. BUUU!
    Release Yourself

big giant head Guest

osim zlokovica i prlainovica, i felipe perrone ide u recco naredne sezone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Ovaj potez sigurno nece donijet nista dobrog reprezentaciji kao ekipi. Ali pokazuje koliko se Vaterpolo Savez ponasa kao privatni klub par ljudi. BUUU!
    Sefik ce biti golman nase reprecentacije,jedan od trojice,trenutno je po formi treci golman,tako ce ostati do daljnjeg,ovo ce samo izostriti koncetraciju nekad "uspavanog" Radica,i nekad "odsutnog" Scepa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Ne vidjoh tekst u MAGAZINU o novoj akviziciji crnogorske reprezentacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Sefik ce biti golman nase reprecentacije,jedan od trojice,trenutno je po formi treci golman,tako ce ostati do daljnjeg,ovo ce samo izostriti koncetraciju nekad "uspavanog" Radica,i nekad "odsutnog" Scepa.
    Bravo Minjo, glasu razuma.

big giant head Guest

^^zato sto jos ne znam jel to zvanicno, ne bih da stavljam samo ako je trac, isl.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad ovaj volpi uništi sve klubove, neka birri i lonzi, vater i ostali pokušaju preuzet dubrovačku divlju ligu (natjecanje dubrovačkih kupališta) u kojem ima oko 40ak ekipa iako ne smiju igrat svi koji su u zadnjih godinu dana igrali za bilo koji mlađi uzrast juga, cavtata, gusara... ili u zadnjih 2 godine seniora, ili koji igraju za veterane +35, i još nekoliko ograničavajućih pravila (tipa da smiju igrat samo oni rođeni ili žive na području stare (iz doba juge) dubrovačke općine). ako im to ne uspije neka svi skupa pođu u *****. baš su debili. izgleda da će dogodine volpi imat 14 igrača za talijansko prvenstvo i 13 drugih za euroligu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije svega - ruzan potez. Potom, dokazuje nepovjerenje u dvojicu dokazanih golmana i u neku ruku vrijedja zdrav razum.

Sefik poodavno nema klasu koju je nekad imao, a sto se reprezentativnog nastupa u pitanju - zar smo zaboravili da je bas on najvise pljuvao sudije nakon finalnog meca u Malagi (njegovo ironicno aplaudiranje sudijama na tom mecu se cak nalazi i na glavnoj spici LEN-a )

Ne ulazim u to dal' ce nam on koristit - znam da hoce, ali se onda postavlja pitanje: sto ne pokusasmo Adama Stajmneca nagovorit da igra za nas? Ili recimo Cirica (slicna prica kao Sefikova, a cak i bolja karijera)?

da nagovorite?????STO da uzimate,kad ste vi prvaci evrope,kad se dicite zastavom i himnom,kako da uzimate nekog ko to ne osjeca...

i posle se pitaju ljudi sto vas ne volim,sto ocima ne mogu da vas gledam..ne samo za vaterpolo,nego i za ostale sportove...a sami znate koliko ima tih primjera...

a dobili ste jos jedno pojacanje,Milos Vukicevic,centar novosadske Vojvodine,takodje je dobio drzavljanstvo,i on ce vam biti 3 centar,iza Zlokovica i Vukcevica...nimalo los igrac,dosta mlad,ljevak,jak,nesto kao onaj Rumun...

big giant head Guest

kad bi se moglo malo odmorit od ovog jeftinog patriotizma, bilo bi fenomenalno.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    I ja bi volio da Shefikovo prikljuchenje bude produktivno kao shto si naveo..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad bi se moglo malo odmorit od ovog jeftinog patriotizma, bilo bi fenomenalno.
    uvjek ce biti tog patriotizma,bio on jeftin ili skup...sto se mene tice,smirio sam se kakav sam nekad bio...

a da vam svima objasnim zasto sam ovaj put reagovao...imam sliku sa Sefikom,pricao sam sa njim prije 2godine,bas kad se vratio sa OI,i rekao mi je da nece braniti za SRB dok je "onaj"selektor,a da dolazak na gol CG ne dolazi u obzir, "JER VALJDA ZNA KOLIKO SAM JA POSVECEN SRB"...te rijeci,plus sve ono sto je uradio za Srb a jos ranije SCG,meni su zvucale kao najljepse rijeci sto sam ikad cuo..

a sad citam ono cega sam se bojao...

a ista stvar desila mi se i sa Sterbikom,pa svi znamo za koga nastupa.ali tu njega ne krivim puno,nego one sto sjede u Rukometnom savezu...ali da ne skrecem sa teme,od mene toliko...

Page 223 of 942 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)