View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 222 of 942 FirstFirst ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... LastLast
Results 5,526 to 5,550 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nije isto kao lani nikako. Prvo, budva je osvojila Kup, drugo Primorac je bio prvak Evrope (te kao drugoplasirani iz domaceg prvenstva nije igrao 2 vec 1 krug kvalifikacija).
    Ove godine ono sto je sigurno je da ni cattaro ni budva nisu uzele Kup, a da nisu usli ni u finale prvenstva.
    A bilo bi jako dobro da treceplasirani ide u kvalifikacije za LS (inace utakmice za 3. mjesto ne bi imale smisla), pa ko bude bolji...
    No, znajuci koliko su budvani ulozili u cjelokupno Kup takmicenje, od domacinstva do namjestanja sudija...nisam siguran.
    Pravila LEN-e sa ovim nemaju nikakve veze, to Savezi regulisu...

Sezona je bila duga i iscrpljujuca (jedva se mogu prebrojat odigrane utakmice), ali ce, bez obzira na to, ovo finale da bude spektakularno.

Po Areni sinoc u Bd 900 ljudi. (makar pola iz Kotora)
    imaju, jer ne mogu sve zemlje da prijave jednak broj ucesnika.

zato i govorim, da s obzirom da mi mozemo da prijavimo 3 kluba, kako se taj 3. predstavnik odredjuje - da li osvajanjem kupa, ili ima veze i 3. mjesto u prvenstvu.

za finale se slazem, a vjerujem da ce to ici na 5 utakmica.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Treba ti oduzet taj internet na poslu, sve ti treba crtat'...
    Ja sam rekao da ne moze LEN odredjivat na koji nacin ce neki klub u okviru nacionalnih takmicenja da stekne pravo igranja u EL.
    U prevodu - dal' ce nas predstavljat finalista Kupa ili 3. iz prvenstva - to odredjuje nas Savez, a ne LEN.

U medjuvremenu dobih info. da 3. iz prvenstva ide u kvalifikacije za EL. Posteno.

A juce Val-Bijela 12:9. A u Valu sem 3-4 igraca ovo ostalo... Mogu mislit' kakva je onda Bijela... U svakom slucaju steta da ti klinci ne igraju jace utakmice (kao sto je JL).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam rekao da ne moze LEN odredjivat na koji nacin ce neki klub u okviru nacionalnih takmicenja da stekne pravo igranja u EL.
    U prevodu - dal' ce nas predstavljat finalista Kupa ili 3. iz prvenstva - to odredjuje nas Savez, a ne LEN.

U medjuvremenu dobih info. da 3. iz prvenstva ide u kvalifikacije za EL. Posteno.

A juce Val-Bijela 12:9. A u Valu sem 3-4 igraca ovo ostalo... Mogu mislit' kakva je onda Bijela... U svakom slucaju steta da ti klinci ne igraju jace utakmice (kao sto je JL).
    Cudi me da su se odlucili na ovu fer varijantu. Ocekivao sam da ce odnekle izvuc neko pravilo tako da Budva ide u kvalifikacijama za EL iako to nije nicim zasluzila.
    Ovako neka bolji izmedju Budve i Cattara ide u kvalifikacije. Tako je najpostenije.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e samo tako bi volio da ih cattaro dobije....sto bi to bilo interesantno onda.

e moj vjeko, dje si ti otisao.....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa da, na to sam i ja mislio, ali nismo se bas razumjeli. htio sam da kazem da mi nije jasno kako se mogu svake godine mjenjati pravila, kao sad 3. plasirani u domacem prvenstvu ce imati pravo da igra EL, a prosle godine nije imao vec je to bio osvajac kupa...meni je drago naravno da imamo sto vise nasih klubova, ali je ovo s pravilima postalo stvarno smijesno.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa mora se smisliti nacin da se i budvi da mogucnost i na samom kraju sezone...uzas...nikada mi nece biti jasno zbog cega se sva pravila ne donesu na pocetku sezone i da svi znaju gdje su i sta su...al opet kako savez da nam bude bolji kad len donosi pravila pred sam f4 da bi se recco pogurao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu je malo sto jasno! Jedino sto je jasno je da prvak ide direktno u EL, sto smo znali i bez toga
    Cak nije naznaceno ni ono sto bi trebalo da je sigurno - da Primorac kao osvajac Kupa ima ozbezbijedjene kvalifikacije za EL.

Juce bi trebalo da je odigran mec izmedju Vala i Bijele (nidje rezultata...). Kazu da je to mec za 5. mjesto, a mozda ima veze i sa ovim Mediteranskim Kupom...

Mozda Peuro i ekipa znaju dje su bili (i sto su cinjeli) ti klubovi do 23. maja?
    NEVJEROVATNO! Bitna im je prica o strancima...

EDIT: sad vidjeh na sajtu Skale radija da je Val-Bijela nocas, a izgleda da ce za to 5. mjesto ucestvovat i Petrovac ???
    meč za 5. mjesto valjda znači za LEN kup s obzirom da 3 idu u euroligu i 2 u len kup, onda valjda 6. u mediteranski kup

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    imas u dubrovniku, u starom gradu (kad udjes odes desno i prva ulica koja ide paralelno sa stradunom) ima jedna prodavnica opreme za ribanje. tu imas i turbo kupace i to jako velik izbor, a i nisu toliko skupe, cca 30 eura. ja sam tu za sebe kupio vise puta.

a sto se tih pravila tice, cattaro je prosle godine bio 3. u domacem prvenstvu, pa nije igrao kvalifikacije za EL, vec je igrao kvalifikacije za LEN kup. ne vidim zasto bi se to i ove godine promjenilo, zato i mislim da ga je ove godine budva i te kako ispusila.
    a ako uđe s druge (istočne, s Ploča) strane u stari grad onda mu je s lijeve strane ulica . ima sad i na bazenu fan shop, mislim da su im stigle i kupaće. samo ne znam imaju li a da nisu jugove

nema na cemu....da nisam bacio racun, znao bi ti reci i ime prodavnice, ali jbg. uglavnom ne moze fulat nikako, ima ispred kao okacenih nekih peraja, udica, maski, itd...
    prije se zvala ribo materijal, valjda nije mjenjala ime, nisam obado tu butigu a barem 10 godina iako prođem tom ulicom (ulica od puča) kad se idem šišat

evo sad sam vidio još se zove ribomarijal, evo u popisu tvrtki sam je našo, imati i broj telefona http://www.burza.hr/poslovni_subjekti/subjekt/294736/?PHPSESSID=
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Talking

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    a ako uđe s druge (istočne, s Ploča) strane u stari grad onda mu je s lijeve strane ulica . ima sad i na bazenu fan shop, mislim da su im stigle i kupaće. samo ne znam imaju li a da nisu jugove
    Ma nisu problem ni jugove ako ćeš ti bolničko plaćat..Eto pola samo

prije se zvala ribo materijal, valjda nije mjenjala ime, nisam obado tu butigu a barem 10 godina iako prođem tom ulicom (ulica od puča) kad se idem šišat

evo sad sam vidio još se zove ribomarijal, evo u popisu tvrtki sam je našo, imati i broj telefona http://www.burza.hr/poslovni_subjekti/subjekt/294736/?PHPSESSID=
    A u koga se šišaš? Hvala ti Vu Lee
    Last edited by B3lv3d3r; 26-05-10 at 00:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ako uđe s druge (istočne, s Ploča) strane u stari grad onda mu je s lijeve strane ulica .
    da, ali je s pila glavni ulaz, tako da sam na taj mislio.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    pa mora se smisliti nacin da se i budvi da mogucnost i na samom kraju sezone...uzas...
    bas zato i kazem da bi volio da ih cattaro dobije, pa nek onda idu i zadovolje se LEN kupom.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ocekivao sam da ce budvani neshto nashtelovat, pa da kao finalisti Kupa (jer je Primorac usao u finale prvenstva) budu nash 3. predstavnik u EL.
    No, ocigledno im to nije moglo proc'...
    Niko im nije kriv, imali su Kup u dzepu (dobili domacinstvo tek tako, ''zrijeb'' im dodijelio Cattara u 1/2 finalu, namjesteni sudija Adzic u finalu...), ovako ce se morat' dobro potrudit', jer i Cattaro mora da opravda ulozeni novac.

Danas u Areni info. da je Draskovic dobio 2 utakmice neigranja. Malo je reci da je to sprdnja, pa tolike kazne su dobili lani Premus (nokaut Stajmnecu za nezaborav) i Elez (nokaut Petrovicu). Stim da su novljani te kazne lani odradili u Kupu koji su u tom momentu vec bili izgubili...
    Jos jedna nefer odluka smrdljivog saveza! Jeb'o ih drzavni projekat...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Ma nisu problem ni jugove ako ćeš ti bolničko plaćat..Eto pola samo

A u koga se šišaš? Hvala ti Vu Lee
    zato sam i spomenuo da nisam siguran imaju li koje druge. šišam se naravno u jaka ne kontam ovo Vu Lee?

zar turbo još nije odredio nekoga za predstavnika za CG? ili je trojan (inače korčulanin ali nakon karijere u španjolskoj ostaotamo živjet i radit) zastupnik zacijelu bivšu jugu? u nas postoji mogućnost narudžbe iz španjolske kad je veći broj komada i sa vlastitim dizajnom, a akoihje malo onda što oni nude.

da, ali je s pila glavni ulaz, tako da sam na taj mislio.
    oba su podjednako glavna za razliku od trećeg - buže, sa sjeverne strane koji je naknadno probijen. doduše ovaj s pila se više koristi jer je tamo glavno okretište autobusa - tako da si u neku ruku u pravu.

isprike zbog odstupanja od teme

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

zar turbo još nije odredio nekoga za predstavnika za CG? ili je trojan (inače korčulanin ali nakon karijere u španjolskoj ostaotamo živjet i radit) zastupnik zacijelu bivšu jugu?
    Trojan je za CG, znam jer mi je on odgovorio na neko moje pitanje vezano za narudzbu...

Isto tako se sjecam da je Sostar, jos unazad 15 godina, poceo da radi sa Turbom, pa pretpostavljam i da taj butik na Banjici (Bgd) ima veze sa njim.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Italijanski vaterpolo sajt www.waterpoloweb.com pise da je dolazak Zlokovica u Recco siguran, a i Prlainovic je na vidiku.
    Volpi se ne zaustavlja, kupuje sve najbolje...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

zato sam i spomenuo da nisam siguran imaju li koje druge. šišam se naravno u jaka ne kontam ovo Vu Lee?
    Vu Danče - Vu Lee, slično zar ne? :lolblue: Nije nego mi ovo Vu (Woo) vuče na kinesko ime pa dodao još Lee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Italijanski vaterpolo sajt www.waterpoloweb.com pise da je dolazak Zlokovica u Recco siguran, a i Prlainovic je na vidiku.
    i prije sezone se znalo da je prelazak zlokovica u recco 99% sigurna stvar, pricali smo o tome vec mnogo puta....ja sam se nadao u onih 1% da ce ga ubjediti da ostane.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam uspio nać na stranici, gdje to piše?

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Vu Danče - Vu Lee, slično zar ne? :lolblue: Nije nego mi ovo Vu (Woo) vuče na kinesko ime pa dodao još Lee
    sad mi je jasnije

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

i prije sezone se znalo da je prelazak zlokovica u recco 99% sigurna stvar, pricali smo o tome vec mnogo puta....ja sam se nadao u onih 1% da ce ga ubjediti da ostane.
    Znam da smo pricali, a ja ne bih volio da mu se taj prelazak u Recco izjalovi

dida, evo texta:

http://www.waterpoloweb.com/?pagina=...3464&anno=2010
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Shvrljajuci po sajtu naidjem i na ovo:

http://www.waterpoloweb.com/?pagina=...3413&anno=2010

prevod na:

http://www.jug.hr/clanak1.php?id=731&box=1

Nije problem sto nas je Uprava VK Juga ocrnila (Goran Sukno da kaze nekom da je agresivan ), vec sto lazu. Stojao sam u prvom redu i garantujem da nikakvog kontakta sa klupom Juga nije bilo!

Zao mi je sto ovo ranije ne vidjoh...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Iz danasnje Arene, dio texta vezan za duel Budva-Cattaro:

Ukoliko Kataro izbori povoljan
    rezultat, da li to znači da ćete se
    za narednu sezonu pojačati?
    - Dabogda ostvarili plasman u elitu,
    ali mi još uvijek nemamo jasno, definisanu
    sliku za narednu sezonu.
    Zbog čega?
    - Odluka o ograničenju broja stranaca
    je razumna i podržavam je, ali morali
    su čelnici malo da budu elastičniji
    povodom nas i Budvana. Jer, Jadran i
    Primorac imaju svoje pogone, dugo su
    prisutni u vaterpolo sportu, a mi ne
    bismo mogli da oformimo klub da nijesmo
    angažovali određeni broj stranaca
    - priča Vičević. - Domaće igrače, odnosno
    reprezentativce imaju tri kluba, mi
    nemamo. Što znači da bismo u skorije
    vrijeme morali da imamo devet
    domaćih igrača. Ako su oni najbolji u
    ostalim klubovima, kako i koga da
    angažujemo za LEN kup ili primjera
    radi za Evroligu! Zbog toga moramo
    sve dobro da sagledamo.
    Finalna serija počinje 1. juna, druga
    utakmica na programu je 4. juna, a
    eventualna majstorica tri dana kasnije.
    Budva je domaćin u prvoj utakmici.

A. MARKOVIĆ

Primorac u ovome MORA vidjet svoje interes. Dakle, svaka cast za Val, ali ce se kotorski igraci mnogo bolje razvijati u Cattaru igrajuci JL i eventualno EL.
    Ne navijam ja odjednom nesto za Cattaro, ali nam svojevremeno nije ''smrdjelo'' da nam igraci budu posudjeni Budvi, pa sto bi sada ''smrdjela'' posudba par igraca (mislim na najbolje igraca Vala trenutno) Cattaru
    Oni (trenutno clanovi Vala) dobijaju u Primorca sansu protiv slabijih rivala kuci (ukupno 3-4 utakmice) + 2 utakmice (sa Bijelom) na kraju sezone = ispada da nasi klinci (dvadesetogodisnjaci) imaju 6-7 jakih, prvoligaskih utakmica godisnje!
    Uz neki dogovor sa Cattarom (kojem je takodje interes da ima domace igrace), mislim da se moze realizovat posudba od 2-3 igraca.
    Jer, budemo li cekali Cattaro ce se obrnut jadranu (Bijeloj)... Ko misli da je to nerealno nek pogleda koliko je novljana u Cattaro trenutno (mislim 4).
    Mi smo neke igrace (koji su sada u Cattaru) izgubili forsirajuci ih da igraju za Val. Ne bi bilo prvi put da igrace sa tek potpisanim (prvim) stipendijskim ugovorom posudimo, a one extra talentovane, mlade (U18 igrace) zadrzimo.
    Ne kapiram kotorane koji i u Cattaru traze protivnike. Kao da ih i ovako nemamo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne navijam ja odjednom nesto za Cattaro,
    Ne kapiram kotorane koji i u Cattaru traze protivnike. Kao da ih i ovako nemamo...
    To brate moj, već te vidim sa šalom i na sjeverozapad :lolblue::lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisam ti ja Tonci Praci...mangupe. :grin:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.jug.hr/clanak1.php?id=731&box=1

jel moguce da ovako lazu ?!
    pa prije utakmice, ja sam pricao sa onim celavim momkom sto je bio na klupu Juga
    ne znam jel neki trener ili doktor
    rukovao se sa njim i pozelio im srecu i da pobjedi bolji
    mora da sam bio strasno agresivan tada ? mozda sam mu prejako stisnuo ruku ?!
    o m g

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hmmm, jadran - primorac 29. maja prenos utakmice....zar nije trebalo da se igra 31.?
    <--- leuk

big giant head Guest

da, trebalo je 31. ne znam kad su to promjenili ?!

Page 222 of 942 FirstFirst ... 122172212218219220221222223224225226232272322722 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)