View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 221 of 942 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... LastLast
Results 5,501 to 5,525 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Docekasmo i solidnu partiju Trajkovica u napadu! Dobro je namucio Ticica, dao odlicnu prednju sraubu u kontra ugao...
    Budvani dosta gresaka u dodavanju, Brga im je skinuo 3-4 lopte sa igracem vise! Primakli su se na 8-7 bili u 3. cetvrtini...
    Dosta sudijskih gresaka na obje strane, tolerisala se gruba Paskoviceva igra sto je dovelo do toga da ga Draskovic udari preko vode (i dobije samo sa pravom zamjene), a onda i Crepulja...Ne znam sto bi Vjeku...:mad: Ako nije dobio pare od lani za to mu nisu krivi bivsi saigraci...

Na kraju primijetih i svadju Milica i Petrovica, Darko Brguljan nije igrao zbog povrede ramena i nesto rece da mozda ni u finalu nece igrat'... + sto ce i Draskovic vjerovatno pauzirat.

Dosta problema pred finale, ali bitno je da imamo 8 dana odmora.

U Budvi napeto, kao i vazda.Opet su neki skakali po zapisnickom stolu... Kradja vremena je tamo normalna stvar.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali hit utakmice je transparent guslara, xaxaxaxaaxa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

ko je sudio to sa pravom zamjene? Adzic ili KOntic, tj ispod koga se desio dogadjaj??
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Docekasmo i solidnu partiju Trajkovica u napadu! Dobro je namucio Ticica, dao odlicnu prednju sraubu u kontra ugao...
    Budvani dosta gresaka u dodavanju, Brga im je skinuo 3-4 lopte sa igracem vise! Primakli su se na 8-7 bili u 3. cetvrtini...
    Dosta sudijskih gresaka na obje strane, tolerisala se gruba Paskoviceva igra sto je dovelo do toga da ga Draskovic udari preko vode (i dobije samo sa pravom zamjene), a onda i Crepulja...Ne znam sto bi Vjeku...:mad: Ako nije dobio pare od lani za to mu nisu krivi bivsi saigraci...

Na kraju primijetih i svadju Milica i Petrovica, Darko Brguljan nije igrao zbog povrede ramena i nesto rece da mozda ni u finalu nece igrat'... + sto ce i Draskovic vjerovatno pauzirat.

Dosta problema pred finale, ali bitno je da imamo 8 dana odmora.

U Budvi napeto, kao i vazda.Opet su neki skakali po zapisnickom stolu... Kradja vremena je tamo normalna stvar.
    ako me sjecanje dobro sluzi, od ove godine je ukinuto iskljucenje igraca bez prava zamjene.

Budva igrac vise 1/12? oO
    Last edited by Fidimose; 24-05-10 at 09:47.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos nije ni pocelo EP, a vec je pocelo da se kuka i traze opravdanja.

prvi je bio n. janovic, ko je sledeci?

grupa jeste teska, ali ako zelis da budes najbolji na svijetu, moras biti spreman da pobjedis sve, a ne da biras protivnike. ne sjecam se da sam ikad cuo madjare da kukaju koga su dobili u grupi ili s kim igraju u 1/2 finalu, itd. ne svidja mi se ovaj pristup nimalo.

edit: zanimljiva izjava porobica za Arenu:

Kod jednog broja igraca, a prateci njihovu igru, volja i energija nije na ocekivanom i potrebnom nivou.
    Last edited by Fidimose; 24-05-10 at 10:05.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Iskljucenje bez prava zamjene kao takvo ne postoji, ali postoji brutality (4' kazne igranja sa igracem manje).
    Cini mi se da je taj kontakt bio ispod Kontica. Taj duel Draskovic-Paskovic je bio diskutabilan, a opet Paskovic je nastavio normalno mec, bez ikakvih posljedica, mozda ga je promasio...
    Isti sudija je imao jednu ''fantasticnu'' odluku u 1/4, dosudio je 2m Primorcu u situaciji kad smo imali igraca vise i kad je lopta bila kod vanjskog igraca (na 6-7m od gola)
    Ono je bilo potpuno nejasno sudjenje... Kontrafaulovi kad ih niko ne vidi, a priznati golovi iz cistih kontrafaulova (Stajmnec, Paskovic).
    Ticic nakon svoje 2. licne prskao i psovao u pravcu sudije...ta igracina se opasno utripovala.

Tribine skoro pune...
    Last edited by cattaro; 24-05-10 at 10:37.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Parole guslara: "Udji slobodno" i "Bestije 1986,koga lazete?!?! " haahahhahahahhaha
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Iskljucenje bez prava zamjene kao takvo ne postoji, ali postoji brutality (4' kazne igranja sa igracem manje).
    Cini mi se da je taj kontakt bio ispod Kontica. Taj duel Draskovic-Paskovic je bio diskutabilan, a opet Paskovic je nastavio normalno mec, bez ikakvih posljedica, mozda ga je promasio...
    Isti sudija je imao jednu ''fantasticnu'' odluku u 1/4, dosudio je 2m Primorcu u situaciji kad smo imali igraca vise i kad je lopta bila kod vanjskog igraca (na 6-7m od gola)
    Ono je bilo potpuno nejasno sudjenje... Kontrafaulovi kad ih niko ne vidi, a priznati golovi iz cistih kontrafaulova (Stajmnec, Paskovic).
    Ticic nakon svoje 2. licne prskao i psovao u pravcu sudije...ta igracina se opasno utripovala.

Tribine skoro pune...
    a oprosti, to nisam znao....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Malo koji od onih gusLara je bio rodjen kad su Bestije nastale, pa im treba oprostit.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne spustajte se na nivo te djecurlije budvanske,koji skoro svi u zavrsili 8.razred osnovne prije 3-4 dana
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ima li djeeeee u ovoj Crnoj Gorii prodavnica sa Turbo kupacima?? :sad:
    Moze se narucit sa njihove stranice, ali je u krv, sa shippingom i svim...:trashcom:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Niko ne pise nista o tome ko ce bit' 3. crnogorski predstavnik u kvalifikacijama za LS? Da li Budva, koja je igrala finale Kupa ili 3. iz crnogorskog prvenstva? Valjda je ova druga opcija, sobzirom da se ipak igra i za 3. mjesto u prvenstvu (na dvije dobijene).

Neko od dva kluba (Cattaro ili budva) moze dobro da izvisi i pored (skoro) milionskog budzeta.

Turbovih kupacih mislim da nema kod nas.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

Prvoplasirana ekipa stiče naslov PRVAK CRNE GORE U VATERPOLU ZA 2009/10. i pravo prvoprijavljivanja za Evro ligu 2010/11. godine.

Ostali klubovi, sukcesivno konačnom plasmanu, stiču pravo zastupanja Crne Gore u evropskim takmičenjima (Evro liga i LEN-trofej) i Mediteranskom kupu 2010/11. godine, u skladu sa propozicijama tih takmičenja kao i Propozicija Kupa Crne Gore 2009/10. godine i posebne Odluke Upravnog odbora VPSCG o baražu za utvrđivanje drugog predstavnika u LEN-trofeju/Mediteranskom kupu.

pretpostavljam da to znaci da treceplasirana ekipa iz prvenstva ide u evroligu, mada nije bash potpuno jasno

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Tu je malo sto jasno! Jedino sto je jasno je da prvak ide direktno u EL, sto smo znali i bez toga
    Cak nije naznaceno ni ono sto bi trebalo da je sigurno - da Primorac kao osvajac Kupa ima ozbezbijedjene kvalifikacije za EL.

Juce bi trebalo da je odigran mec izmedju Vala i Bijele (nidje rezultata...). Kazu da je to mec za 5. mjesto, a mozda ima veze i sa ovim Mediteranskim Kupom...

Mozda Peuro i ekipa znaju dje su bili (i sto su cinjeli) ti klubovi do 23. maja?
    NEVJEROVATNO! Bitna im je prica o strancima...

EDIT: sad vidjeh na sajtu Skale radija da je Val-Bijela nocas, a izgleda da ce za to 5. mjesto ucestvovat i Petrovac ???
    Last edited by cattaro; 24-05-10 at 17:17.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Moze se narucit sa njihove stranice, ali je u krv, sa shippingom i svim...:trashcom:
    Ja sam sebe sto se kapice tice obezbjedio,imam kapicu s kojom je igrao Milan Ticic u Pekingu 2008.god.(plavu)
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima nesto na bazenu u bd...al najveci izbor ti je na bazenu na banjici ako te put nanese u bg....

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by daniloo_9 View Post
    Ja sam sebe sto se kapice tice obezbjedio,imam kapicu s kojom je igrao Milan Ticic u Pekingu 2008.god.(plavu)
    Ma imam i ja i kapica i lopti i qraca i palaca, samo mi turbo kupace fale

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    ima nesto na bazenu u bd...al najveci izbor ti je na bazenu na banjici ako te put nanese u bg....
    Da, cuo sam da tamo ima neka prodavnica Turbo opreme...Valjalo bi gledat nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imas u dubrovniku, u starom gradu (kad udjes odes desno i prva ulica koja ide paralelno sa stradunom) ima jedna prodavnica opreme za ribanje. tu imas i turbo kupace i to jako velik izbor, a i nisu toliko skupe, cca 30 eura. ja sam tu za sebe kupio vise puta.

a sto se tih pravila tice, cattaro je prosle godine bio 3. u domacem prvenstvu, pa nije igrao kvalifikacije za EL, vec je igrao kvalifikacije za LEN kup. ne vidim zasto bi se to i ove godine promjenilo, zato i mislim da ga je ove godine budva i te kako ispusila.
    <--- leuk

big giant head Guest

da, ali budva je prosle godine uzela kup, valjda?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa da, zato je i igrala samo 1 krug kvalifikacija za EL, kao sto ce primorac ove godine ako ne uzme domacu titulu. a budva nema vise nikakvih sansi za EL.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    imas u dubrovniku, u starom gradu (kad udjes odes desno i prva ulica koja ide paralelno sa stradunom) ima jedna prodavnica opreme za ribanje. tu imas i turbo kupace i to jako velik izbor, a i nisu toliko skupe, cca 30 eura. ja sam tu za sebe kupio vise puta.
    Nemoj zahebavat :o Nisam znao...To ce onda bit vjerovatnije no ici do Bg-a..Hvala puno

big giant head Guest

pa ko ce onda biti treci predstavnik?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e ne znam....evo ti direktno sa sajta LEN-a, pa nek prevede i protumaci ko zna:

Federations may submit entries maximum for:
    a) Two (2) teams having finished 1st and 2nd in
    the National Championships;
    b) The team having finished 3rd in the National
    Championships of those eight (8 ) Federations
    with a team classified best in the previous year of
    the Euro League Preliminary Rounds.

e sad...s obzirom da mi spadamo u grupu zemalja koja moze da prijavi 3 predstavnika, ne znam da li taj 3. predstavnik mora biti osvajac kupa, ili moze 3. iz domaceg prvenstva (ovaj boldovani dio mi nije jasan).
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj zahebavat :o Nisam znao...To ce onda bit vjerovatnije no ici do Bg-a..Hvala puno
    nema na cemu....da nisam bacio racun, znao bi ti reci i ime prodavnice, ali jbg. uglavnom ne moze fulat nikako, ima ispred kao okacenih nekih peraja, udica, maski, itd...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nije isto kao lani nikako. Prvo, budva je osvojila Kup, drugo Primorac je bio prvak Evrope (te kao drugoplasirani iz domaceg prvenstva nije igrao 2 vec 1 krug kvalifikacija).
    Ove godine ono sto je sigurno je da ni cattaro ni budva nisu uzele Kup, a da nisu usli ni u finale prvenstva.
    A bilo bi jako dobro da treceplasirani ide u kvalifikacije za LS (inace utakmice za 3. mjesto ne bi imale smisla), pa ko bude bolji...
    No, znajuci koliko su budvani ulozili u cjelokupno Kup takmicenje, od domacinstva do namjestanja sudija...nisam siguran.
    Pravila LEN-e sa ovim nemaju nikakve veze, to Savezi regulisu...

Sezona je bila duga i iscrpljujuca (jedva se mogu prebrojat odigrane utakmice), ali ce, bez obzira na to, ovo finale da bude spektakularno.

Po Areni sinoc u Bd 900 ljudi. (makar pola iz Kotora)
    P r i m o r a c

Page 221 of 942 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)