peticu.
jes da ih ima ka golfova dvojki ali dobro..![]()
Originally Posted by my name is ...
Kako bih rado posjedovao 530d E60... DAMN!!! (bih ja i benzinjaru još radije, no nemaaaaaaa)
Cega nema?
Imas 520i, 525i, 528i, 530i, 535i, 540i, 545i i 550i.
TAKUMI
chochek zahvaljujem.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nema se para za auto ali ima se po 250 heroja nedeljno (1000 mjesecno) za bengu?
TAKUMI
On je za 18+...
TAKUMI
i svaka petica je ista...kolko god da je spustish ili stavih m branike i replike m6 felme ili parkirash na TROTOAR PREKO PUTA HRAMA DA SE VIDI SA ULICE....iako ima 100 mjesta na parking...
o_O
Originally Posted by my name is ...
Dje najjeftinije da kupim jedan stop od opel astre G coupe bertone, (cuo sam da klasicni farovi ne pasaju i ako su slicni)? U osmanagic su mi rekli ~100e jedan, ko jos nabavlja te djelove
Ja ne znam kako se nekome moze svidjat E60 unutra a da nije totalni full.
One kocke i trouglovi, plus tvrd materijal..Nope.
CLK je visa klasa za TO.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
CLK visa klasa? LOLCINA
Tvrd materijal?
TAKUMI
Da ne otvaram novi thread da pitam odje vas sto se bolje razumijete u kola, sta bi prije uzeli novi polo 1.2 tsi 60 ks ili model ista kubikaza sa 70 ks , razlika u cijeni je 1500 eura ? Generalno sta mislite o novom polu, ima li ga ko ?
Ima ga moja drugarica, mnogo zgodan autic jos ako mu se neka fina boja potrefi! Unutra sasvim korektan i sa mjestom i sa materijalima i sa opremom [ne znam sto sve ovaj ima]. Uglavnom meni se svidja.
A sto se motora tice, ni jedan ni drugi ne mogu nikudj, trose otprilike isto, registracija ima je priblizno ista,---sto se mene tice bolje 1500e za neku opremu nego za 10ks.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Last edited by cvxcomputers; 30-05-10 at 04:13.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks