Page 82 of 715 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182582 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 17858

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Pa dobro
    Kao i svaki stranac zelim biti veci domoljub Crne Gore od samijeh Crnagoraca
    Zato i propagiram Cgru Goru u Rusiji, zato i trazim investitora za crnogorski turizam, zato i pokusavam organizirati razmjen djaka (naravno, djabe uz pomoc postenoga Sretena Vujovica - ovo je ustvari njihova ideja).
    Ono sto ja kazem nisu "krokodilske suze" no obicne suze onoga koji vidi sto se crnogorski turisticki potencijal koristi samo za 1 (JEDAN) procent (odsto, posto).
    Siguran sam u jednome - medjunarudno je iskustvo kluc za razvoj crnogorskog turizma. Leskovacki rostilj, smrdlivi "ciganski" WC-i ilil prljave plaze nisu najbolja crnogorska ponuda!
    Svaka se drzava bori za turista, zasto ne bi i Crna Gora? Zasto ste toliko uvjerni da je vasa ponuda konkurentna? Zasto ste uvjerni da vama uopce ima ponude osim mora, jezara i brda koja ne zelite sacuvati? Zar vam nije sramota sto je vas Jadran pun fekalija, sto je vama obala postala divlje gradiliste, sto je Skaradsko jezero postalo mocvara, sto su brda postala deponija otpada? Zasto NITKO ne digne prst dabi se nesto promjenilo?
    Zato shto Crnogorci vole da LAZU SAMI SEBE,
    njima su ljudi sa STRANE,
    makar to bio i Milovan iz BRSKUTA,
    najveci neprijatelji,
    jer njima sve MIRISHE, shto normalnim LJUDIMA SMRDI,
    do juche su ARKAN & CECA
    i VIDOVITA ZORKA, bili nashi HEROJI,
    danas je SHARIC & PLJEVLJA,
    CENTAR SVIJETA SA GRDONACHELNIKOM.

Srdachan POZDRAV,
    za brata RUSA,
    udri magarca po ushima, nemoj da gurash MAGARAD,
    jer biju zadnjim nogama,
    ili ih pushti da zive u ZABLUDI, da su ispred Albanije,
    to je TAKVA PASMINA MUNJA NEBESKIJA, nece oni da peru klozete,
    to je ispod CHASTI CHISTUNACA SRBA&CRNOGORACA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sport Caffe,uvjek ok personal,uvjek prisutni i strani gosti,a nakon votke i red bula se pobrljavi ako se jos nesto i prije toga uzelo,a vidim da je izvjestaj od doktora nakon 2 dana uzet,neka dignu privatnu tuzbu protiv osoblja,a ima i sigurnosne kamere,pa neka se sude.,imace i personal svoju verziju
    Kako mene nikad ne izmlatise tamo,ili recimo Norvezane ili Talijane?.
    Rasprodane su sve avionske karte iz Rusije za MNE za jun,a 5 letova je nedeljno,a bice veselo sa Rusima i ovo ljeto ;-)
    Last edited by minjo; 28-05-10 at 16:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    imace i personal svoju verziju
    Jel to moguce da neko ovdje objavi verziju personala?

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Sport Caffe,uvjek ok personal,uvjek prisutni i strani gosti,a nakon votke i red bula se pobrljavi ako se jos nesto i prije toga uzelo,a vidim da je izvjestaj od doktora nakon 2 dana uzet,neka dignu privatnu tuzbu protiv osoblja,a ima i sigurnosne kamere,pa neka se sude.,imace i personal svoju verziju
    Kako mene nikad ne izmlatise tamo,ili recimo Norvezane ili Talijane?.
    Rasprodane su sve avionske karte iz Rusije za MNE za jun,a 5 letova je nedeljno,a bice veselo sa Rusima i ovo ljeto ;-)
    Zato i napisah da necu komentirati ako ima samo jedna verzija dogadjaja od jedne strane.
    I ja sam njih pitao zasto nisu dosli u Urgentni centar i u policiju odmah nakon dogadjaja.
    Zasto je dogadjaj prijavila policiji maijka jednoga od njih uprkos tome sto su svi oni punoljetni?
    Zasto se ta majka nije obratila direktno u policiju nego je isprva dosla sa prijateljom u kafic?
    Zasto, zasto, zasto ...?
    Ali siguran sam da nitko on njih nije toliko cinican dabi mogao lako lagati u policiji te u sudu. Nikad necu vjerovati da je ovo njihova zavijera za ogovoriti jadnoga konobara. Mogli bi izmisliti nesto pametnije od "12 prijatelja konobara" koji su njih pretukli.
    Last edited by A+A; 28-05-10 at 19:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    mislio sam - nikada vise dok se nesto ne promeni. a sobzirom da odlicno poznajem narod koji tamo zivi , siguran sam da se za mog zivota nece nista promeniti na bolje , pa verovatno do kraja zivota necu pozeleti da tamo opet odem. ko zna , mozda se to promeni vremenom ali tako u ovom trenutku mislim.

ranije sam kao mladji isao u crnu goru - silom prilika , sa roditeljima i nisam imao neki drugi izbor. u medjuvremeno sam odrastao u coveka zaposlio se , omogucio sebi da vidim neke druge destinacije i shvatio da drugi nude , u ovom trenutku neuporedivo vise za moj novac.
    Global Warning = Caki CH sa CdM
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odma da kazem da osudjujem nasilje svake vrste, ali ljudi kolika doza nepismenosti u ovom zapisniku, ma za zatvor !

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

To su Srbi čim je HN u pitanju.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerujem da to sto su ih iskrpili nema nikakve veze sa njihovom nacionalnoscu, a tuca po kafanama je vazda bilo i vazda ce bit tako da nema potrebe za sirom diskusijom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

minjo, kakvo je stanje sa brojem turista?
    Ti si uvijek pismonosa podataka turisticke organizacije, pa me interesuje u brojkama cinjenica da nema t od turista... nazalost.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    4,234
    Thanks Thanks Received 
    8,148
    Thanked in
    3,113 Posts

Navodno ih je 'samo' 12% manje. Ali zašto bi nas to brinulo, izvući će nas jul i avgust, kategoričan je maneken khm ministar Nenezić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je najjace bilo kad su mjerili koliko je turista kad je bio Madonin koncert...TV IN dan posle koncerta u udarnu vijest objavljuje kako je u CG oko 20-30 % vise turista nego u istom periodu prosle godine :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,857
    Thanked in
    2,041 Posts

Primorci kakvo je stanje, oće li se ove godine moći lagano na more ili ćemo se morat grabit za mjesto na plažu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam moj apartman vec od aprila popunio sve do zadnjeg u avgustu..a imam najavu i za septembar..bukvalno svaki dan..gosti se smjenjuju u istom danu...i sve su stranci..mislim na prave strance, ne ove iz okruzenja

tako da se ne mogu pozaliti...pogotovo jer mi jos svaki dan stizu upiti pa ih proslijedjujem prijateljima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Primorci kakvo je stanje, oće li se ove godine moći lagano na more ili ćemo se morat grabit za mjesto na plažu?
    Moći ćes sve nogu pred nogu kako stvari stoje.

Koji turizam pa više ima kojekakvih bagera, miksera i ko zna kakvih kamiona i gradjevinskih mašina po putevima nego turističkih autobusa. :mad:

Ne ide to zajedno brate

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Ova sezona je nikakva, bas nikakva, da nemam nekih stalnih gosti, propa bi ,i pored cijene od 45 eur dnevno za apartman
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Ova sezona je nikakva, bas nikakva, da nemam nekih stalnih gosti, propa bi ,i pored cijene od 45 eur dnevno za apartman
    Izvinite, da li mozete postaviti nekoliko fotografija apartmana... i nesto od podataka o blizini plaze itd...
    Jednostavno nemam predstavu sta ta cijena znachi, na osnovu chega Vi kao privatnik formirate cijenu itd. I josh jedno pitanje...
    Sta za Vas znachi "propalo", da snizite cijenu ili ako nemate veliku dobit...?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đe ti je taj apartman, koliko kreveta, oće li ista cijena bit kasnije?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Apartman je na Jaz, udaljen od povrsine vode oko 14 metara, 4 kreveta

http://picasaweb.google.com/111296154288749365180/Jaz#

Takodje, imam u Stari grad kucu, koja je nekad bila dva apartmana, sad je spojena u stan dvosoban, i to izdajem isto

http://picasaweb.google.com/11129615...9365180/Budva#
    Last edited by kvarni; 16-06-10 at 11:22.
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

evo lomi najavio projekciju od 1.2 meleona turista
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Globetrotter View Post
    Moći ćes sve nogu pred nogu kako stvari stoje.

Koji turizam pa više ima kojekakvih bagera, miksera i ko zna kakvih kamiona i gradjevinskih mašina po putevima nego turističkih autobusa. :mad:

Ne ide to zajedno brate
    Ja to nikako ne mogu shvatit. Jučer je bilo na NovaTV isti problem na sjeveru Jadrana, od Opatije pa sve do Splita. Što je najsmešnije (najtragičnije) vlasnik dva hotela gradi i treći odmah pored njih i bukom rastjeruje SVOJE goste.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Takodje, imam u Stari grad kucu, koja je nekad bila dva apartmana, sad je spojena u stan dvosoban, i to izdajem isto

Sad mi tek nije jasno kako cete Vi da propadnete...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala bratsky

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Izvinite, da li mozete postaviti nekoliko fotografija apartmana... i nesto od podataka o blizini plaze itd...
    Jednostavno nemam predstavu sta ta cijena znachi, na osnovu chega Vi kao privatnik formirate cijenu itd. I josh jedno pitanje...
    Sta za Vas znachi "propalo", da snizite cijenu ili ako nemate veliku dobit...
    ?

Hvala Lepo
    Slike sam postavio pa si se cudila kako mogu propanut...

Samo da ja tebe pitam sto smatras pod "propast"?

Sto se tice boldovanog, odg je sledeci: Cijenu formiram na osnovu taksi, poreza i cijena robe koju ja koristim za odrzavanje istih, kako bi gosti bili zadovoljni. Tako da gosti uvjek imaju hladnu i toplu vodu, sto meni automatski znaci svakodnevnio punjenje rezervoara, cija cijena nije mala. Takodje, gosti nece ekonomisat sa strujom, koju ja placam. Oni ne zele da spavaju na prljavim posteljinama, koje se peru svaki 3 dan. Zato imam goste koji tu dolaze evo 15 godina, bez rezervacija, tacno se zna kad ce doc. Gosti imaju suncobrane i lezaljke. Apartmani su klimatizovani, sa full opremljenom kuhinjom. Takodje, gosti apartmana zele parking, koji im je obezbijedjen, ali takodje zele i dobar put do istog, tako da svakog proljeca pravi se novi put, jer preko zime, zbog blizine mora, talasi prelivaju i nose put.

Tako da 45 eura dnevno, za 4- krevetni apartman, sa svim gorenapisanim povoljnostima, na 16 metara od mora, na mjestu na kojem se posle 9 sati uvece ne cuje nijedan vjestacki zvuk, jer nema muzike, kola, nicega, samo more i tisina, ja mislim da nije mnogo.

A sta smatram pod "propalo"? Da mi zvrje prazni, isto kao brod privezan u luku, kosta, a ne doprinosi.
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo na Jazu je malo asketski ali pristojno...Ovo u Budvi izgleda baš 1/1...Jaz mi je najdraža plaža u CG. Da vidim kako će ići s mojim drugim dijelom godišnjeg i mogu li to uklopit sa odmorom moje supruge, pa se možda čujemo tokom (prije krajem) ljeta. Taj prostor koji izdaješ zadovoljava neke moje osnovne potrebe...Ionako se ne savijam mnogo u 4 zida tokom odmora.
    Ako ne bude slobodan tvoj prostor makar da me posavjetuješ ima li ko solidan smještaj na Jazu da je tebi poznato u terminu koji bih ti prethodno (najmanje mjesec dana prije) saopštio. Je'l u redu to?
    Last edited by El Re; 16-06-10 at 13:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slike sam postavio pa si se cudila kako mogu propanut...

Samo da ja tebe pitam sto smatras pod "propast"?

Sto se tice boldovanog, odg je sledeci: Cijenu formiram na osnovu taksi, poreza i cijena robe koju ja koristim za odrzavanje istih, kako bi gosti bili zadovoljni. Tako da gosti uvjek imaju hladnu i toplu vodu, sto meni automatski znaci svakodnevnio punjenje rezervoara, cija cijena nije mala. Takodje, gosti nece ekonomisat sa strujom, koju ja placam. Oni ne zele da spavaju na prljavim posteljinama, koje se peru svaki 3 dan. Zato imam goste koji tu dolaze evo 15 godina, bez rezervacija, tacno se zna kad ce doc. Gosti imaju suncobrane i lezaljke. Apartmani su klimatizovani, sa full opremljenom kuhinjom. Takodje, gosti apartmana zele parking, koji im je obezbijedjen, ali takodje zele i dobar put do istog, tako da svakog proljeca pravi se novi put, jer preko zime, zbog blizine mora, talasi prelivaju i nose put.

Tako da 45 eura dnevno, za 4- krevetni apartman, sa svim gorenapisanim povoljnostima, na 16 metara od mora, na mjestu na kojem se posle 9 sati uvece ne cuje nijedan vjestacki zvuk, jer nema muzike, kola, nicega, samo more i tisina, ja mislim da nije mnogo.

A sta smatram pod "propalo"? Da mi zvrje prazni, isto kao brod privezan u luku, kosta, a ne doprinosi.
    ja imam stalne goste,ali ti si u pravu,da bi zadrzao klijentelu,mora biti i popust,zadovoljan gost se uvjek isplati,turizam je generacijski posao.

Page 82 of 715 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182582 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (2 members and 6 guests)

1. goldfinger,
  2. JigSaw