Defanzivac Chris Smalling iz Fulama def. dolazi u United, jos u Januaru potpisao predugovor...
Daj sliku
Jel isti?
rm -rf /
Defanzivac Chris Smalling iz Fulama def. dolazi u United, jos u Januaru potpisao predugovor...
Ako Murinho kaze da mu treba Van Der Vart onda ostaje, ako kaze da moze da ide onda prelazi u United za 20M...
takodje najavljeno slanje ponude za Maicona na man.utd.-ovom sajtu...
Last edited by Alkatraz_hn; 27-05-10 at 13:56.
Znao sam da su *****i!
Ferguson je malo izlapio ako misli da plati 20+ miliona za van der Varta![]()
http://www.marca.com/2010/05/27/futb...6&t=1274983630
Siti trazi Higuaina,Gaga i Van der Vaarta...Pa ovi su prsli,sa Higuainom bi imali "15" napadaca
Malo su preozbiljno shvatilio ono "napad je najbolja odbrana"![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Od sada i 6 sudija u LŠ
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Inter blokirao transfer Murinha u Real do utorka![]()
Cush za Van Der Varta 22 milona a premnogo. TU to 15 miliona nema sanse da ce vishe dat...
Belami jeste igrao odlično, ali ga vjerovatno prodaju, Mojes je najviše zainteresovan...
Eterno amore!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nidje nema emocija kao u italijanskom fudbalu!..garantujem.. Dirnuo me Murinjo ovin suzama. Svaka cast majstore.
Oce, oce. Previse je apstinencije, udarila im je u glavu.![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Jes, debili pi. Kako ne nauce i pokupe nesto od italijanskiog leprsavog, napadackog, pas fudbala nego samo traze rezultat...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
samo mi ovo reci: bi li ti volio da jedno 3, 4 sezone igrate najljepsi moguci fudbal a da nista ne osvojite?
dakle, da se odreknes trofeja zarad lijepe igre. (ovo sto Barsa radi(la) se desava jednom u 50godina)
sjecam se, tada sam i zamrzio spansku ligu, kad je Walter Samuel igrao za Real. napada protvnicki tim, ubise ih, odrase ih ali Wall odradjuje posao. skoro svaki put kad mu dodje lopta blizu 'odere' je sto dalje, bilo glavom, bilo nogom. a sta radi debilna spanska publika - zvizdi. alo?! wtf?! sta je trebao da radi? da ih dribla u svoj 16-erac?! mak' seeee
Last edited by clapton; 28-05-10 at 08:57.
Treba da uradi ono što se radi u špansku ligu. Da stane, i dobaci loptu nekome, a NIKAKO da je ispucava kao nenormalan. I trebali su da zvižde onoj budali. Vrćeli su ga ka sivonju i njega i Vudgejta kad su došli. To se u špansku ligu ne radi. A o italijanskim navijačima nećemo, gledanija je 2 engleska liga od italijanske prve. (špansku i englesku prvu i njemačku da ne pominjem).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks