View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 395 of 2251 FirstFirst ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... LastLast
Results 9,851 to 9,875 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oskar_mali View Post
    taj igracki kadar se pravi evo 4 godine i gdje su rezultati ?
    pa jednostavno nema dovoljno dobrih igraca iz cg, evo ja sad tebi dam nista i aj mi ti napravi nesto...
    htjela se mala drzava, dobila se, ne mozes ocekivati ne znam koliko extra igraca iz drzave od 600k stanovnika... i luksemburg, andora, malta i tak ote drzavice postoje vec ko zna koliko godina pa nikad rezultat nisu napravili jer nemaju sa cime... CG nije bas ko oni al nije ni mnogo veca tako da nije realno ocekivati ne znam kakve rezultate poput plasmana na svetsko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Da i ja napišem nešto, sad kad sam malo načisto sa živcima. Možda je bolje grafički se izrazit, u stvari.

Da bi se ugrozio gol protivnika u današnjem fudbalu, lopta mora da se kreće u Velikoj Crvenoj Mrlji. I igrači zajedno sa njom. Ako igrač i lopta čitav meč ne zalaze u Veliku Crvenu Mrlju, gol se može dat jedino nekoj izgubljenoj odbrani koja nije načisto sa sobom, golmanu sa istim tim kvalitetima, zahvaljujući čistoj sreći ili iz prekida.

E tako smo mi dali skoro sve golove od 2006, jer se na prste može izbrojat koliko smo mi puta od 2006 imali loptu u Velikoj Crvenoj Mrlji (a da to nije bilo neposredno nakon prekida), naročito od kad Burzanovića nema u repki.

Tek kad naš tim - a nebitno kakav je - bude umio da organiziuje napad, vrši pritisak i igra u Velikoj Crvenoj Mrlji, onda možemo da pričamo o problemima tipa zalaganja, sposobnosti, patriotizma, temperamenta i čega već ne igrača koji se zovu. Do tad će bit kriv jedino i isključivo čovjek na klupi, ko god to bio, i koliko god moralo da ih bude, jer za to niko drugi ne može bit kriv.

****li ih 4-4-2 bez sredine i centaršutevi u prazno. Ka svaki meč da igramo sa 2 igrača manje.

I ako neko poslije ovoga može da izmisli neki visokomoralni razlog da se Burzanović ne zove, svaka mu čast.

I neka smo izgubili, bolje da se ovakve stvari gube, nego da gledamo 50 remija u nizu i onda bude priča - eh kako ne iskoristismo onu šansu, kako nam ne svira penal, kako nemadosmo sreće.
    ne seri,ako niste ovo jos procitali nemojte ni pocinjat veze s vezom

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Dobri su ti argumenti.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PERPER

brate zaboravi da sam ista rekao....povlacim se iz ovih stopa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo da se nadovezem na pricu MadGoda.
    Nevjerovatno je da bilo koji covjek koji sebe zove trenerom, selektorom, kako god ne vidi jednu stvar. Kad imas los (pricam o napadu) vezni red koji cine tri defanzivna vezna (mislim da smo jedinstveni) jednostavno ne smijes da im das taj luksuz da imaju po 20 metara oko sebe i da gadjaju za njih nemoguce pasove.
    Je li toliko tesko primjetit to, je li toliko tesko zbit igrace po sirini i dubini, time smanjit njihove greske na minimum i konacno, steci utisak jedne kompaktne ekipe?
    Ja jednostavno ne mogu da shvatim taktiku u kojoj Novakovic, Kascelan i Bozovic ne postoje bukvalno, lopta se da istrcalim bekovima koji je poklone protivniku ili se vrati stoperima koji gadjaju nase krsne spiceve.
    Kad ja, koji ne znam skoro nista o trenerskom poslu to vidim, pitam se sto rade ti ljudi na klupu?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eto postigao je Damjanovic gol za Seoul u kupu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

-------------Poleksić------------------

Pavićević--Baša--Bojović--Jovanović

Vukčević--Drinčić--Burzanović--Bošković

---------Vučinić--Jovetić--------------

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    eto postigao je Damjanovic gol za Seoul u kupu....

Njega ne zovu jer je daleko pa da ne putuje dugo.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja da se pitam ne bih ga nikako ni zvao. Igraju mi Beciraj i ekipa prije Delibashica.. Sram ih bilo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Ne slazem se.Moje licno misljenje je da su recimo Batak i Dzudovic losi igraci i to su pokazali na svakoj dosad utakmici za reprezentaciju.Em su lose em obojica imaju preko 30 godina, te bas i ne predstavljaju neku okosnicu za buducnost.I niko ne moze da me ubijedi da recimo Bojovic i Knezevic ne bi bili bolji od njih.Takodje smatram da je i Tumbasevic bolji igrac od Kascelana.Bar neka mu se da sansa pa cemo vidjeti.Za Djalovica je sve receno.U najbolju ruku rekao bih za njega da je prosjecan napadac.I u nasoj ligi vjerovatno ima boljih rjesenja, da ne idem dalje.Recimo Rajko Lekic je nedavno postao prvi strani fudbaler sto je zaigrao za danski nacionalni tim.A Danska nastupa na SP.Da li se neko sjetio njega u ove 3 godine?Ili onog Radoncica sto je nedavno uzeo korejski pasos.Emira Kujovica, rodjenog Bjelopoljca, ove zime trazili su Lazio, Wolfsburg, Celtic i jos neki klubovi.Zasto se nas savez malo ne angazuje, mozda bi momak i igrao za nas.
    Batak jeste los igrac, i po meni se ne bi trebao zvat. Dzudovica ne volim ali je sinoc odradjivao posao za koji je vjerovatno i bio namijenjen, kidanje visokih lopti prema Bogdaniju. Spor je dosta, ali bih ga drzao u nekoj rotaciji sa vec pomenutom mladom trojkom dok ne steknu neko minimalno iskustvo. Prica oko odbrane je prezvakana sto puta i treba je zakljucit, pa da ako neko nesto uradi povodom toga.
    Moja prica od prije se odnosila uglavnom na vezni red. Mi, osim Drincica koji je defanzivno orijentisan i trenutno povrijedjen nemamo adektvatnih alternativa (oko Burza sam svoj stav iznio). Ovo sto imamo je lose, ali to je sto je. Ne mozemo ih prodat pa kupit druge. Igraci iz domace lige moraju preskocit tu stepenicu bivse SFRJ da bi se uopste uzeli u obzir za reprezentaciju.
    Sto se pomenutih imena tice, stvarno ne znam.

edit: jedan cisto subjektivan stav, kako mi je drago kad nema tranje Boskovica u ekipu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oskar_mali View Post
    taj igracki kadar se pravi evo 4 godine i gdje su rezultati ?
    pa i mnogo jace, bogatije reprezentacije imaju ne dobre nego vrhunske reprezentacije, pa dosta puta ne uspiju da se kvalifikuju na neko takmicenje...a da ne govorim o istim tim mocnim, kao francuska, holandija, engleska, argentina itd...koje su uvijek favoriti sa 1 mjesto, a ne prodju ni cetvrtfinale...i sta za njih treba reci...a npr prodje bugarska, japan itd...sta o njima misliti u PM.
    :)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ada dovoljno je vidjet ekipu od koje smo izgubili sinoć. Lorik Cana jes svijet izmislio za naš vezni red, ali ostali samo neka su zdravo, što se nekih individualnih kvaliteta tiče.

Ali zato bar znaju što treba da rade na onoj zelenoj podlozi .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Iz danasnjih Vijesti:

Gdje su crnogorski navijači?

Poraz od Albanije na terenu ispraćen je i porazom na tribinama. Dok je nekoliko stotina gostijućih navijača davalo podršku svom timu sa južne tribine, pitanje se samo postavljalo - gdje su, i ima li ih, crnogorski navijači?

Tri godine nakon sticanja nezavisnosti, definitivno je jasno da fudbalska reprezentacija nema pravi kult, ni približno onakav kako je to gromoglasno najavljivano utakmicom sa Mađarima marta 2007. godine i mjesecima nakon nje.
    Jer, u minule tri godine, Crna Gora je pravu i organizovanu podršku sa tribina imala samo u velikim utakmicama, kakve su bile one sa Italijom (kući i u gostima), Bugarskom, Republikom Irskom... U međuvremenu je formiran i “Klub navijača” crnogorske reprezentacije, ali je sinoć malo ko navijao na pravi način.
    Zapravo jeste jedna grupica u drugom poluvremenu, i to nakon što je ambijent sa početka meča odavao utisak kao da se utakmica igra na stadionu “Loro Borići” u Skadru, a ne na podgoričkom Gradskom.
    Zvijezda večeri, makar iz navijačkog ugla, bio je Fatos Bećiraj, crnogorski reprezentativac sa Kosova. Njega su provocirali i vrijeđali gostujući, a bodrili domaći navijači.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Iz danasnjih Vijesti:

Gdje su crnogorski navijači?

Poraz od Albanije na terenu ispraćen je i porazom na tribinama. Dok je nekoliko stotina gostijućih navijača davalo podršku svom timu sa južne tribine, pitanje se samo postavljalo - gdje su, i ima li ih, crnogorski navijači?

Tri godine nakon sticanja nezavisnosti, definitivno je jasno da fudbalska reprezentacija nema pravi kult, ni približno onakav kako je to gromoglasno najavljivano utakmicom sa Mađarima marta 2007. godine i mjesecima nakon nje.
    Jer, u minule tri godine, Crna Gora je pravu i organizovanu podršku sa tribina imala samo u velikim utakmicama, kakve su bile one sa Italijom (kući i u gostima), Bugarskom, Republikom Irskom... U međuvremenu je formiran i “Klub navijača” crnogorske reprezentacije, ali je sinoć malo ko navijao na pravi način.
    Zapravo jeste jedna grupica u drugom poluvremenu, i to nakon što je ambijent sa početka meča odavao utisak kao da se utakmica igra na stadionu “Loro Borići” u Skadru, a ne na podgoričkom Gradskom.
    Zvijezda večeri, makar iz navijačkog ugla, bio je Fatos Bećiraj, crnogorski reprezentativac sa Kosova. Njega su provocirali i vrijeđali gostujući, a bodrili domaći navijači.
    Super sto si ovo postavio...
    Kamo srece da je isti taj novinar, a ne znam koji je, prije par dana pisao POZITIVNO, da je napisao nesto o navijacima, navijanju pozitivno, da je pozvao ULtrase, da su 2-3 dana umjesto slika fudbalera, postavljali slike navijaca, bvar bi 100 ljudi doslo zbog toga, to je jednostavno psihologija.Uticaj na citaoce, a plus vole fudbal npr...itd...
    A mi imamo novinare, koji jedav cekaju da nesto i nekoga iskritikuju, dok novinare niko ne kritikuje...ajmo malo o njima...da mi njih citaoci kritikujemo, koliko laju samo mi znamo...
    odvratni su!!!
    A vidim i kopiraju Brkovica, u stilu pisanja, gledaju njegove tj citaju kolumne pa kopiraju stil...toliko o tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SOKOLI KORAK NAPRIJED

Reprezentacija Crne Gore popravila je za još jednu poziciju rejting na FIFA rang listi svjetskih fudbalskih reprezentacija. "Sokoli" u ostali na 500 bodova koliko su imali i prethodnog mjeseca ali su iskoristili pad Austrije, koja je sa 30 negativnih bodova nazadovala za četiri mjesta, da se domognu 64. pozicije.

Napredak je ostvaren i u konkurenciji evropskih reprezentacija, gdje naša selekcija trenutno drži 35. mjesto. Priliku da dodatno popravi rejting Crna Gora će imati u subotu, kada u Oslu gostoje selekciji Norveške, trenutno 22. selekciji svijeta.

U vrhu liste dogodila se samo jedna promjena - Francuska je preuzela deveto mjesto od Hrvatske, koja je u proteklom periodu sakupila 11 negativnih bodova. Na vrhu liste ostao je Brazil sa 1.611 bodova, ispred aktuelnog evropskog šampiona Španija koja ima 1.565 bodova.
    http://fscg.co.me/201005261236/Vijes...-naprijed.html
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izgubili smo od gore reprezentacije od nas i napredovali :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.fifa.com/worldfootball/ra...ank=192&page=2

crna gora ako bi pobijedila NORVESKU u gostima sad...mogla bi da udje u 60 repki na svijetu....

izgubili smo od gore reprezentacije od nas i napredovali
    Maj se jos uvijek ne racuna...ali mi nije jasno odkud nam 16 bodova...a izgubili smo od makedonije, nesto mi odje nije jasno, jer cesto pratim ovo...sad poraz od albanije, ali pobjeda protiv norvezana bi nas podigla za 4-5 pozicija, jer su norvezani u prvih 50 i imaju jake bodove 800 i nesto...
    Last edited by DzoniS; 26-05-10 at 18:23.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by joHnny_mnt View Post
    -------------Poleksić------------------

Pavićević--Baša--Bojović--Jovanović

Vukčević--Drinčić--Burzanović--Bošković

---------Vučinić--Jovetić--------------
    Davno ja rekao. Samo, Božović umjesto Poleksića, Savić umjesto Bojovića, Fatić umjesto Pavićevića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Citam danasnju Arenu, dosta korektno pisu o utakmici, kriticki kako i treba.
    Svi igraci su nezadovoljni igrom, krivicu preuzimaju iskljucivo na sebe, ali Kranjcar je vidio neke dobre stvari. I tu onda naravno fali pitanje koje su to. Kaze nismo gol primili iz nase slabosti...
    S druge strane, selektor Albanije kaze da su oni slabo igrali, da je zadovoljan pobjedom ali da moraju mnogo bolje. Gospodo, kad se takav stav usvoji, nemam briga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Vlado,

Nijanse su u pitanju. Pavićević je mator tako da će brzo izgubit tu poziciju svakako, ali po meni je on još uvijek dobar igrač. Bojović prije Savića samo zbog iskustva, a Poleksić jer nas je dosta puta spasio (i pored nekih kikseva). Mada trebalo bi probat Blažića cijelu utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Super sto si ovo postavio...
    Kamo srece da je isti taj novinar, a ne znam koji je, prije par dana pisao POZITIVNO, da je napisao nesto o navijacima, navijanju pozitivno, da je pozvao ULtrase, da su 2-3 dana umjesto slika fudbalera, postavljali slike navijaca, bvar bi 100 ljudi doslo zbog toga, to je jednostavno psihologija.Uticaj na citaoce, a plus vole fudbal npr...itd...
    A mi imamo novinare, koji jedav cekaju da nesto i nekoga iskritikuju, dok novinare niko ne kritikuje...ajmo malo o njima...da mi njih citaoci kritikujemo, koliko laju samo mi znamo...
    odvratni su!!!
    A vidim i kopiraju Brkovica, u stilu pisanja, gledaju njegove tj citaju kolumne pa kopiraju stil...toliko o tome.
    jes al kad je trebao filipovic da se kritikuje cutali su svi, da im ne propadne dzabe mjesto kad ide reprezentacija, sisnjari

vecina ljudi i nije znala da je utakmica al to nisu krivi novinari, no fudbalska kuca, kakav je marketing bio za utakmicu, 0!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Simon u Boltonu?

AGONIJI je kraj, ubrzo ću znati ime svog novog kluba - sa optimizmom je najavio Simon Vukčević na okupljanju reprezentacije. Nekoliko dana je prošlo, a konkretizacije nema. Ili nam Simon ništa ne govori... Zato je portugalski dnevni list „A Bola“ došao do informacije - Sporting na stolu ima dvije izdašne ponude za crnogorskog reprezentativca. Ponude su poslali Bolton i Espanjol... Bolton se već interesovao za Vukčevića i to tokom 2008. godine, ali je tada njegova cijena iznosila 20 miliona eura, a Englezi su nudili pet. Sada je cijena znatno manja, jer je Simon odigrao samo 14 mečeva.

Arena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Delibasic MORA da bude treci spic, tj. prva zamjena za Mirka ili Stevana, kakvi mrtvi Djalovic i Beciraj...I naravno treba forsirat mladje igrace, sto znaci zahvalit se Bataku, Kascelanu i naravno Dzudovicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Alkatraz_hn View Post
    pa jednostavno nema dovoljno dobrih igraca iz cg, evo ja sad tebi dam nista i aj mi ti napravi nesto...
    htjela se mala drzava, dobila se, ne mozes ocekivati ne znam koliko extra igraca iz drzave od 600k stanovnika... i luksemburg, andora, malta i tak ote drzavice postoje vec ko zna koliko godina pa nikad rezultat nisu napravili jer nemaju sa cime... CG nije bas ko oni al nije ni mnogo veca tako da nije realno ocekivati ne znam kakve rezultate poput plasmana na svetsko...

U vezi ovoga sa malim državama. Slovenija ima 2 miliona stanovnika a već je dva puta bila na svjetskom prvenstvu, da ne pričam koga je sve izbačila na tom putu. Ka i u svim bivšim republikama SFRJ domaća liga je nikakva i u reprenzetaciji igraju 1 ili 2 igrača. Većina fudbalera igra u evropi i to ne u baš najačim klubovima. Neznam, možda je SLO za vas velika država ali ođe fudbal definitivno nije prvi sport i definitivno ga igra manje djece nego u Crnoj Gori.
    Ali kod nas su svi pametni i vse znaju i napretka nema.
    Kako da razumiješ trenera koji satavlja reprezentaciju od odbrambenih igrača koji su se u predhodnim utakmicama pokazali kao nikakvi i bili najveći problem a da o veznem redu ne pričam. Treba imat hrabrosti pa reć ovo ljudi nevalja aj da probamo druge pa mlađe pa da sačekamo ovako samo uprazno sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za takve stvari i treba da se napravi regionalna liga

Page 395 of 2251 FirstFirst ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)