hahahahaha
hahahahaha
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
MNT-a za moderatora vicOva.
Bijo si poziw koi se neodbija
Coek je nevjerovatan...................
treba bi da prica viceve...
gluvima
f6
Ovo je neko iz TBOK, nema ko drugi! Zonjo se zayebava!![]()
Last edited by gitnote; 25-05-10 at 20:17.
- Da nije Gajoooo?
- Da nije Zonjooo?
- Istoo istoo istoo :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
I tako nastage nova klasa viceva!. Samo idu u drugu kategoriju..
![]()
Dolazi doktor do zabrinutog pacijenta. I pita pacijent:
– Doktore, što mi je?
– Ne znam, ne znam...
– A kad ćete znati?
– Sutra, nakon obdukcije.
- Mujo, voliš li ti seks u troje? - pita ga Haso Muju.
- Volim.
- Pa što čekaš, trči kući!
-------------------------------------------------
Posle par dana novogodišnjeg lumpovanja, sreli se Hrvat, Srbin i Crnogorac. Počinje rasprava odakle je Deda Mraz. Kaže Srbin:
• Iz Beograda, ima bradu, a ide pešice!
Kaže Hrvat:
• On je iz Zagreba, vidite mu boje - crvena i bijela kao šahovnica.
Crnogorac reče:
• Nije tačno, on je iz Podgorice - jedan dan u godini radi a svima dijeli poklone.
Last edited by nedjon; 26-05-10 at 09:16.
Sprdajte se ljudi e sprdajte, zaslužio sam to! Neka ste mi ga rekli. :eek::mrgreen:
Tako ide to, kada se nešto na brzini onako neproračunato istipka i iznese. I to čak dva put! :lolblue: Ovo je sigurno rekord!
E što me nađe od sebe, ja sam još gori od onoga Michael Scott-a, DunderMifflina sa ComedyCentrala...
Nadam se, da vam je, poslije svega 'voga, još uvjek Medojević najgori Crnogorac na svijetu a ne ja.
Odajem vojničku počast svim ljudima koji su doprinjeli ovoj sprdnji na moj račun (; Glenn_Q-u, Ekrem_Drndar-u, Acid_Cookie-ju, Lord_Tyler-u, Jakuza-i, Methodman-u, Need2Rock-u, IJa-ju, Mad_Dog_KO-u, Blacker-u, Acs-u i Phénix-i) pomoći počasnom paljbom na 1 +Rep. dugme, po jedan put za svakog pomenutog forumaša.
... Puni!!!... Pali!... bLaM!... +1 Rep. Za Glenn_Q-a, Puni!!!... Pali!... itd. ...
Sada bih vas poslije ove počasne paljbe, povodom ove moje sprdnje, zamolio da uzmete 2 minuta mira u obziru, i proglašavam slijedeća dva dana, danom žalosti na ovom topiku.
Neću vas nakon ovog posta više gnjaviti.
Rat i Svako Slabo,
MNT
Last edited by MNT; 26-05-10 at 22:35.
Ne zajebavaj chocjeche, pishi ti viceve, mi najvishe volimo kad vic mora da se objashnjava i analizira xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Mene se svidio vic![]()
Idu 2 beduina kroz pustinju i odjednom dunu vjetar i jednom od njih upadne nesto u oko. On poce da trlja oko a ovaj drugi mu rece:
-Ne trljaj Abdul, mozda je pijesak! :lolblue:
A nismo mi bas tako mislili, znas kakvi su ti ovi forumasi, mladost ludost.
Bijo si poziw koi se neodbija
ja bi volio da ako neko iznese kakvi vic, i da se napravi smjehomer, pa dobije vise smijeha od mnt i privuce vise paznje, uzme da se isprdava onda na njegov racun il neki drugi, ja ne znam sto vi je
evo vic
dosao cak noris na cetinje, i zaposlio se
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks