Zaboravljate da su lige tek zavrsene, da je gomila ljudi igrala ipak kvalitetne lige sa gomilu utakmica bla, bla..uh izvinjavam se, ovdje je sve murinjo do murinja, pa da ne pricama bjeeeaaaazziiii!!!
Da ima njegovog uticaja, ima i to dosta.
Ali ne moze me niko ubijedit da mora da se igra ista formacija sa istom sirinom, istim sistemom odbrane, dje se covjek s loptom pusta da je donese do tebe jedno 20 metara pa da probas da mu je uzmes, a da tebi ne pada na pamet da krenes prema njemu.
Jedna dobra stvar koju su vjerovatno odradili na trening i sto je nesto novo je akcija iz slobodnog udarca Simon - Mirko.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zaboravljate da su lige tek zavrsene, da je gomila ljudi igrala ipak kvalitetne lige sa gomilu utakmica bla, bla..uh izvinjavam se, ovdje je sve murinjo do murinja, pa da ne pricama bjeeeaaaazziiii!!!
Nešto ste se vi zeznuli oko tih pobjeda Albanske reprezentacije...
Skoro su dobili Sjevernu Irsku 1:0
pa upravo to nzaci da su morali bit u punom trenaznim procesu a pojedini ka da nisu nikad trkacki trening odradili...sredina je kljuc svake ekipe od nje dosta zavisi a nasa jebez drincica blago receno katastrofalna...a moze se nac vala par dobrih veznjaka....
Albanija je igrala u Portugaliji 0:0 čitav meč sa igračem manje, a ne sa nama, i to bez pola prvotimaca.
Tako da, nimalo čudan izostanak naše pobjede.
evo da dam neku moju analizu:
Golman Bozovic nije imao nekog posla, a primio je gol koji se nije mogao branit,tako da...
Za stopere sam vec rekao : katastrofa!Mora se probat sa nekim novim igracima, Bojovicem, Knezevicem ili sa mladima Savicem i Tomasevicem uz naravno Basu.Ja garantujem da ne mogu bit gori od ove dvojice.
Bekovi su bili solidni, pogotovo Jovanovic s obzirom da nije igrao cijelu polusezonu.
Kascelan je trcao,masu se trudio ali jednostavno ne posjeduje kvalitet.Po meni Tumbasevic je kvalitetniji od Kascelana bar za klasu, sigurno.Novakovic los, Pekovic tek malcice bolji.
Vladimir Bozovic samo neka je zdravo!Na lijevog beka jos i ajde, ali kad igra u vezni red to je katastrofa.Kao muva bez glave.Slicna stvar i sa Zveroticem, uopste mi nije jasno ko njega forsira da igra u vezni red kad je klasicni desni bek.
Sto se Vukcevica tice, covjek nema utakmice u nogama i to je to.Od njega se i nije moglo vise ocekivat.
Djalovic - nikakav.Neko rece da on nema kvalitet za reprezentaciju - potpisujem.Beciraj takodje nikakav, meni se cini da mu se nocas nije ni igralo.Vucinic se trudio, ali jednostavno nije imao s kim da igra.
Ne vjerujem da bi Bećiraj skorije preko Kule išao da je dao kakav gol
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ne vjerujem vala ni da bi mu nesto zamjerili ako bi dao gol na prijateljskoj![]()
She is only here to annoy herself!
nema sto sve i da se oprosti ali kako se sprdao onaj omaleni majstor albanski sa nasom dvojkom milim da je pavicevic u pitanju pa ono je sramota.
i dalje sve probleme nase igre treba traziti u veznom redu jer to kod nas definitivno ne postoji, nit ima ko da doda loptu a nit ko da oduzme loptu. Novakovic i Pekovic jedno veliko nista su uradili do sad a nisu losi u klubovima u kojim igraju.
Sledeca norveska, dobija nas par razlike i ode cico pjeske da vodi svoj dinamo.....
Doveo Dinamo novog trenera ja mislim![]()
Sredine nema...
A Romina zvezdica hoda/sheta po terenu 60 od 90 minuta tuzhno.
Dzudovic no comment...***** ti rusku ligu i tim koji je bio prvi 10tak kola u kom je on stub odbrane maxe...
Iskreno se nadam da ce to izgledat bolje sa Joveticem, Drincicem, Bashom, Damjanovicem (izmislio fudbal za Djalovica u svakom sluchaju).
E sad druga je stvar shto treba nova/mladja krv pod hitno u odbranu/sredinu zvati Bojovica/Savica/Tomashevica mislim da ce se svako normalni slozhit da gorih od Bataka i Dzudovica ne mozhemo nac...
Sredina zvati Stjepanovica i dat mu malo prostora sa Joveticem na sredinu da se organizuje neshto no se momak raspade u Vojvodinu.
Treba 2-3 nova za sredinu no samo ne znam okle cemo ih iskopat...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks