http://www.marca.com/2010/05/24/futb...274724739.html
El Madrid pregunta por Silva...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
A dzaba vam i silva i runi i riberi i vidic i kjelini i tores i svi kad ste NAJSMESNIJI KLUB U ISTORIJI FUDBALA! KAD SVOJE NEMAS TUDJE OTIMAS EJ ZATO KRADEM.. sto bi reka zeljsko joksimovic![]()
![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
znam no se vucinic tako zajeba pa ono![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Banega i robinho?Kao da nije bilo dosta juveu experimenata sa juznoamerikancima ove godine?
Sem njih dvojice sve ovo ostalo je odlican izbor za juve,samo stavit kandrevu mjesto banege,zamijenit robinha sa djovinkom,prodat jos kanavara i kamoranezia,i to je to.Samo sto da bi se ovo obistinilo treba 100 milki i ni centa manje,ako ne i vise
Raise my hammer,take my aim
Last edited by Orgullo; 24-05-10 at 20:34.
GOAL.COM hahahahah pa jeli moguce da neko cita njihove "vijesti"?!
Ja evo gledam po cijeli dan na Marcu i ni rijec nema o tome da je Di Maria presao,nema ni da su ponudili pare a ne sta drugo...A realno Marca kad objavi to je to ,sto se Reala tice,oni imaju uticaj u klubu kao rijetko ko...
Ti ocigledno imas neke svoje standarde i drugacije vidis "bruku"... bit 2 iz Barse( uz osvojenih 96 bodova i 102 gola ) koja je pola godine prije toga postala najbolji klub na svijetu po meni nije bruka,bruka je zavrsit 7 na tabeli u Seriji A i namjestat redom utakmice,pa onda malo prosetat do Serije B i tako...Modji ce ti znat objasnit malo preciznije ovaj drugi dio...![]()
Goal.com je institucija pa svidjalo se to tebi ili ne.
Nije mi jasno kako jedan navijac Juventusa ne vidi koliko je Camoranesiu fudbal otisao preko kurca, on je do 2006. igrao odlicno, Lippi i Capello su izvlacili najbolje iz njega, e onda se sve mijenja. U Seriji B je ostao protiv svoje volje, zvao je sebe zatvorenikom kluba, iz sezone u sezonu je sve vise povrijedjen, pa onda i kad se vrati logicno je da ne moze da odigra kako treba, SVE I DA OCE, u prvih 20. minuta dobije zuti, gubi lopte, prica vise nego sto trci. Vjerovatno da sam jos nesto i zaboravio.
Cak ni Mourinho nije uspio da prevaspita Adriana i da ga uklopi u ekipu kako treba, tako da je glupo i pomislit da bi se nesto uopste i moglo uraditi povodom Robinha.
Oni su takvi i nema im pomoci, ja razumijem da postoje ljudi koji vole njihove fudbalske vjestine, ali ne znam zasto ih zele u klubovima za koje navijaju, jer ce tu samo da prave stetu. Eto ih sad tamo u brazilskoj ligi svi, od Ronalda, preko Robinha do Adriana, samo pogledajte info prije meca ako ste planirali da gledate, jer se desava da ne budu u kombinacijama za igranje zbog nepojavljivanja na treninzima i sl. zajebancija.
Fabio Cannavaro osta bez posla. Juventus nece sa njim da produzi ugovor, a Napoli ga neće da tamo zavrsi karijeru. Divota za kapitena reprezentacije![]()
miha dao otkaz tako da je blizu interu mada se evo pominje i fiorentina ako prandeli uzme italiju posle svetskog
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks