View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 94 of 105 FirstFirst ... 4484909192939495969798104 ... LastLast
Results 2,326 to 2,350 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

hahaha opet se kupovalo, kralo, sve kao i uvjek u poslednjih 20 godina....

ahh tugo tugo

najveci gubitnik svihi izbora je naivni SNP, sve sto je Milic uradio poslednjih tri godine i stavio SNP na koliko toliko stablne noge, izgubio je u dva mjeseca
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Pa o cemu ti pricas molim te.
    Kazes ako ne glasas dps nisi za nezavisnu, naravno da nisi, covjece dragi. Jer u toj opoziciji sjede ljudi koji jasno i glasno kazu NE PRIZNAJEMO NEZAVISNU CRNU GORU, NE ustaju na himnu i ne priznaju, ne vole zastavu, i da ne nabrajam sve ostalo ima dosta.
    I ti kazes da jedan crnogorac treba da glasa za opoziciju koja PLJUJE PO NJEGOVOJ DOMOVINI, JESI ti normalna osoba ali bez uvrede, jer ne mogu da shvatim ovu tvoju pricu!
    a je li ti kazes da DPS jedini izbor za glasanje ako se izjasnjavas kao Crnogorac,bjelokosuljase znamo koga ustvari prikupljaju i ko im je ciljna grupa,i DPS takodje znamo koga prikupljaju i kojim se igrama bave, sustina je da je vecina glasala DPS zbog te trule i istrajale price da su oni branioci Crne Gore, mogu tebi da prosipaju tu pricu jer je ocigledno da si za njih glasao ili ti samo prosipas tu patriotsku pricu da bi sakrio stid sto su te ucijenili na ovaj ili onaj nacin,ili ces ne daj Boze reci da DPS to ne radi. Sustina je da ja ne mogu i necu da glasam DPS iz nekoliko razloga, jedan od njih je sto su 20 godina na vlasti i nije nam dobro ,mozda tebi jeste ali ako se osvrnes malo oko sebe vidjeces sta se radi, drugi je sto kao i njihovi oponenti za bijelim kosuljama pucaju iskljucivo na kartu nacionalizma i fasizma,a treca je sto tebi i ostalima koji su glasali za njih daju tu sliku da ste vi veci Crnogorci od nas koji nismo glasali za njih (u mom slucaju ni za koga),a ja mogu poruciti tim sto misle da jesu veci Crnogorci zato sto se tiskaju DPS-u da nisu nego manji ,ustvari da nisu uopste Crnogorci nego da su sramota i da sjutra neko drugi dodje na vlasti ,pa makar to bili (evo lupam sad) srpski radikali oni bi bili velikoSrbi, a to govori do cega je narod dosao ovdje, do kog nivoa samosvijesti
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Ajde da ozbiljno prodiskutujemo, pa da mi se objasni kako ti mozes da tvrdis ko su pravi i krivi glasaci LSCG-a i koga bi oni mogli glasati 5 godina nakon smrzavanja Liberalne stranke?
    Možemo kada i ti naučiš da nije Liberalna stranka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Za SDP su glasali oni koji od DPS nemaju neke direktne koristi ili je imaju nedovoljno. I SDP, kao i DPS svoje glasove dobija uglavnom zbog vlasti koju ima i privilegija koje se na račun toga mogu dobiti. Znalo se unaprijed da će SDP u PG imati isto mandata kao i prethodno, svejedno bio on ili ne u predizbornoj koaliciji sa DPS, baš kao što se 101% zna da SDP nema izbora sa kim će u koaliciju, pošto i njihovo rukovodstvo i članstvo imaju politički i svaki drugi animozitet prema stranakama koje su srpske ili koaliraju sa njima. SDP nema šanse da uslovi DPS u vezi bilo čega, jer nema sa čime da ih uslovi. SDP će dobiti ono što i koliko DPS bude htio dati. SDP ne samo da ne može postati velika partija, već bez DPS ne bi opstala. SDP prikuplja nacionalističke antisrpske glasove. Ona ne funkcioniše kao crnogorska stranka, već kao antisrpska, a to je velika razlika. Crnogorska stranka kao što je bio LSCG nema nikakav animozitet prema bilo kom drugom narodu ukoliko sa njim može zajednički stvarati državu. SDP nije ni demokratska stranka jer svoje političko postojanje vezuje za DPS koja vlast nije osvojila na izborima, već naslijedila od SKCG. DPS na izborima (koje apsolutno kontroliše) održava vlast koju nije osvojila na izborima. Stranke koje nisu demokratski osovojile vlast kao i one koje sa njima koaliraju nisu demokratske. Država kojom upravljaju stranke koje vlast nisu osvojile na demokratski način nisu demokratske. Sve u svemu SDP kao i DPS su unaprijed znale na koliki i koji dio biračkog tijela mogu sa sigurnošću da računaju, jer ga direktno kontrolišu. ... Jedino čime SDP može da prijeti su novi izbori, a na njima SDP ne može da dobije ništa više nego što sada ima, dapače, imali bi manje. Kad bi se usudili da prijete koalicijom sa opozicijom uslijedila bi stanizacija i kampanja kakvu je doživio LSCG svojevremeno. ... Opozicija bez neke velike podrške spolja nema na koga da se osloni u CG, pošto u CG sve što iole vrijedi bukvalno kontroliše DPS. Bez takve pomoći spolja, samo žestoka ekonomska kriza u CG ili politička kriza unutar vladajuće partije može dovesti do promjene vlasti.
    Odichno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kuku "Sinisa",Nihile,Montero,sta ovo bi?Jesi li Sinisam "preteka" jer si se toliko zajapurio bio ka da se radi o zivotu ili smrti...Dzaba vam je"Vanish"moji bjelokosuljasi,ne zaboravlja se za 3 mjeseca sto ste radili u proslosti protiv ove drzave.Ostade vam jos samo moj Herceg-Novi kao bastion srpstva u CG,nazalost, svuda drugdje gubite i to ubjedljivo.Ova gospoda iz "Vanish koalicije" da imaju imalo dostojanstva podnijeli bi ostvake poslije ovolikih poraza. Ali ne,koji je slijedeci korak"Multipraktika" ide na RTS da kuka i pljuje,:cry:.Moja martija je dobitnik ovih izbora.SDP je vodio najbolju kampanju.Progresivna su partija, imaju mnogo mladih i skolovanih ljudi na kojima"svijet ostaje".Moj glas su imali i vazda ce imat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Jos jedna ubjedljiva pobjeda SDPS-a
    Koliko su oni usli u 'unionisticko' biracko tijelo najbolje govore rezultati na sjeveru.
    Nadam se da ce SNP napokon shvatiti da mora napraviti otklon od Mandica i Medojevica, i profilisati se u pravu gradjansku stranku (uz blagu prosrpsku orijentaciju).
    SDP je najveci dobitnik ovih izbora jer je pokazao da ima povjerenje gradjana i da nije nikakav DPS-ovski JUL.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trijumfalizam bez granica by poBijeda

Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Možemo kada i ti naučiš da nije Liberalna stranka
    Vidis i meni je cudno "zvucalo" dok sam pisao
    Lapsus, ali kako god da obrnes stranka su (bili).

A sad molim te odgovori na pitanje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Sram da ih bude( Pobjedu)
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Samo da potvrdim.

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    jedite se ili ne ali Pobjeda je ponovo relevantna novina u Crnoj Gori.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post

odlicno
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    odlicno
    Exxxxxxxxtra, a?
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    A sta je fora sa Kanadjanima?
    Niko da odgovori...

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Je li neko primijetio kako se sinoć prosula voditeljka RTCG na "Izbornu noć" (zvaše li se Milica, ne mogu se sjetit...), kad nije ukapirala da je već u programu (uključenje iz drugog studija)?

Uglavnom, kad su je uključili u program nešto je zakolutala očima i nekome dobacila "Jel' te neko ubio, jebo te" :lolblue:
    Bilo vec .

Evo MEDO ponovo ide u beograd da pljuje Crnu Goru...
    http://www.cafemontenegro.com/index....23&news=119114

na sve nize i nize grane padas...al dobro, ovo oko izbora se zavrsava tamo dje je pocelo, u beograd, barem sto se tice opozicije
    Na greskama se izgleda ne uci...

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kako tretirate glasača DPS-a iz Andrijevice...Srbin, SPC, trobojka,4 ocila na njoj,,,Bože Pravde"...ne poštuju zastavu, himnu, CPC ,jezik -sve ono zbog čega govorite da su opozicionari protiv države Crne Gore!
    Znači i glasači DPS u Andrijevici( ogromna većina) ne priznaju državu Crnu Goru pošto dijele iste vrijednosti kao i vojvoda Mandić!
    Ali tu ćutite kao ribe!!!!
    KUPUJETE SIROMAŠNE LJUDE I HVALITE SE TAKVIM POBJEDAMA.
    TI LJUDI SU KUPLJENI , TO ZNATE I VI I MI...
    kOLIKO JE ŠARIĆ ODVOJIO OD KOKAINA ZA DPS ANDRIJEVICU.
    NIKADA, NIKADA SE NEBIH VESELIO SA POBJEDOM KOJA JE OSVOJENA KRVAVIM NARKODILERSKIM PARAMA.
    ONAJ KO SE RADUJE TAKVIM POBJEDAMA ZNA GDJE PRIPADA!
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovakvi bombasticni naslovi Pobjede nece nikome dobro donijet..moje misljenje

Najbolja stvar sto se desila na ovim izborima je sto Dedeiceva stranka nije prosla cenzus.Da ako se povuce vise iz politike, sjecam se da je vec najavljivao par puta

edit : Bas me zanima sto ce pricat Medojevic veceras na RTS.Valjda je shvatio da mu je ona prica od proslog puta bio klasican autogol

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Evo MEDO ponovo ide u beograd da pljuje Crnu Goru...
    http://www.cafemontenegro.com/index....23&news=119114

na sve nize i nize grane padas...al dobro, ovo oko izbora se zavrsava tamo dje je pocelo, u beograd, barem sto se tice opozicije
    Medojevic je ja mislim bio najveci saveznik SDPS na ovim izborima.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

DPS zasluzeno dobio,najjaca parija u CG nazalost bice to jos dugo vremena ,niti je kriva kako narod kaze ''ovakva'' opozicija ,niko drugi do narod Crne Gore.Crnogorci su narod koji izgleda sto vise j...s on je zadovoljniji.Mislim da nema bas nikakve nade da u Cg dodje do promjena dok god glasaci koji su glasali nezavisnu Crnu Goru budu razmisljali na nacin koji sad razmisljaju ,a to je da cemo izgubit drzavu opet.Toga nema to je zavrseno i tacka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Sram da ih bude( Pobjedu)
    a sto sram???
    vi u dan nemate karikature???koje su sramnije 1000 puta..idi citaj dan, jer vam je mrak
    :)

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a sto sram???
    vi u dan nemate karikature???koje su sramnije 1000 puta..idi citaj dan, jer vam je mrak
    tačno tako.. prvo viđite u svoje dvorište kako izvještavate!! i što je najvažnije, ovo je istina, nije karikatura!! đe potrča medo danas?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Taj strah od gubitka drzavnosti je veoma opasna stvar za Crnu Goru.
    Nista manje opasna od Vojvode Mandica i druga Dobrila.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a sto sram???
    A dje mene poveza sa DAN-om, uuuu.
    Znas li ti covjece sta je to glasilo za mene? Pa ja njih iz prezira uopste ni ne konstatujem.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

A sto jes, jes Pobjeda se sa ovom karikaturom spustila na DAN-ov nivo
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    A dje mene poveza sa DAN-om, uuuu.
    Znas li ti covjece sta je to glasilo za mene? Pa ja njih iz prezira uopste ni ne konstatujem.
    da,ali on je odmah pomislio da si ti jedan od onih drugih, preko ulice, drugi geto hahah, to se zove paranoja
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by RiddicK View Post
    da,ali on je odmah pomislio da si ti jedan od onih drugih, preko ulice, drugi geto hahah, to se zove paranoja
    A sto ces, tipican partijski covjek. Mogu samo da zamislim sta je radio 90-ih godina.
    Daleko mu kuca.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Vidis i meni je cudno "zvucalo" dok sam pisao
    Lapsus, ali kako god da obrnes stranka su (bili).

A sad molim te odgovori na pitanje?
    Ma znam da je bio lapsus nego se našalih.
    Naravno da ću ti odgovoriti, sa zadovoljstvom.
    Prave glasače LSCG-a znam tako što su to glasači koji glasaju prije svega bezinteresno i vodeći se ISKLJUČIVO načelima Liberalnog Saveza Crne Gore.
    Kakve to veze ima što je prošlo 5 godina? Stavovi i moralna načela su nešto što može samo da napreduje a nikako nazaduje, tako da izbor glasača LSCG-a n emože biti SDP kao dugogodišnji saučesnik DPS-a i stranka koja je sa njom u vlasti osiromašila Crno Goru, uništava konstantno njene ljepote, sramoti je, krade, stranka koja je uz vlast ogrezla u korpupciju...eto bar neki od razloga. A Crna Gora je nešto što volim iznad svega i zato ne mogu glasati nekoga ko je uništava.

A Pobjeda? Pi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.facebook.com/group.php?gid=119680684738421
    evo jedna zanimljiva grupa na facebooku, mada mislim da joj ni to ne bi pomoglo
    ne bi im pomogao ni on, udruzen sa chuck norrisom, a da ih finansira bil gates. osobe koje se spustaju na taj nivo da porucuju premijeru da, zaboga, proda sat koji kosta toliko i toliko i isplati dugovanja radnicima neyamislive su na celu bilo koje drzave koja makar pomislja da bude ozbiljna. njima nema pomoci...a ni narodu koji se nada da ce im oni donijet ono za sta ih je ovaj rezim uskratio.

Page 94 of 105 FirstFirst ... 4484909192939495969798104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)