Evo sta kazu iz SBB-a
Poštovani korisnici,
aktivno radimo na poboljšanju Sport Kluba, i u naredne dve nedelje će kvalitet ovog kanala biti izjednačen sa kvalitetom kanala SportKlub+.
jos sam ja od onih sto od pocetka koriste total tako da sam prvi resiver za kes za 150 eura platio jos ovaj da me 300 izadje bruka vala
Evo sta kazu iz SBB-a
Poštovani korisnici,
aktivno radimo na poboljšanju Sport Kluba, i u naredne dve nedelje će kvalitet ovog kanala biti izjednačen sa kvalitetom kanala SportKlub+.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ocemo bolji fox crime![]()
Zelja ce ti bit' :mrgreen:
SK mora da ima bolju sliku,jednostavno mora :joint:
Da li neko ima/postoji mogućnost da napravi screenshotove programa na ttv-u?
Par "lošijih", par "boljih"..čisto da viidm kao izgleda kvalitet signala
Naravno idelano bi bilo da to urade korisnici sa full HD televizorima![]()
Da pitam i ovdje..Kog operatera kablovske i ciju ponudu bi preporucili kad je u pitanju odnos cijena/kvalitet slike-usluge/korisnicki servis?
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
Svi imaju svojih prednosti i mana
Ako ti ne trebaju domaci kanali,onda TTV posto u osnovnu ponudu imas kanale:SK,SK+,GK,ES,ES2,ESPN America,Arena1,Motors,Fishing and Hunting,SciFi,Fox Life,Fox Crime,Film+,Cinemania,TV 1000,MGM,Hallmark,AXN,Viasat Explorer,Viasat History,Viasat Nature(bar duplo je bolji od AP-a),Animal Planet,Discovery,Discoveru T/L,Investigation Discovery,DOQ,Reality,Nat Geo,Ultr,Disney,Disney XD,Kanal D+srpski i bosanski kanali(nema BHT-a)
Ako ti pak trebaju domaci kanali,a oces da imas i hrvatske,onda BBM najbolji izbor
Ako ces da snimas i premotavas(i gledas vremensku prognozu),onda Extra TV
A ako te najvise zanima sport i nista se ne skrembluje,onda je tu M-Kabl
Najbolji kvalitet slike ima Extra TV,pa onda TTV,pa na kraju BBM(M-Kabl je tu ubjedljivo zadnji,normalno)
A tu je i Arenasport paket,kao i HBO koji se posebno naplacuju![]()
Posto nemam mogucnosti da uvedem Extra Tv, onda ce to vjerovatno biti Total TV, jos ako ubrzo krenu sa HD risiverima.. Hvala na info.
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
Kada ce proraditi srpski audio na Eurosport2?
Opet riknuo signal kao u februaru, imamo samo par kanala![]()
Total tv Montenegro kaznjen sa 10.000 eura
http://www.ardcg.org/index.php?optio...d=144&Itemid=1
Moto GP se vise nece skremblovati,SK uzeo prava za CG![]()
Daj samo da vas pitam. Ovaj Totalov TV takozvani monoblock, da li je taj sa 3 stepena između obije glave da hvata Eutelsat i Hotbird ili monoblock sa više stepeni razmaka između obije glave (napr. 6 stepeni) za Eutelsat plus još neki drugi satelit? Koliki je tanjir koji dođe uz paket? 88cm?
Jeli neko narucivao od vas Total TV HD & DVR ? Koliko kanala imam u HD paketu i koliko placam jos/ukupno? Mogu li pratiti ostale slobodne HD kanale na eutelsatu/astri/hotbirdu?
Who let the dogs out
Rekose mi da sam prvi korisnik u CG i da mogu da se pofalim
Jos kad se ovo iz prvog attachmenta sastavi sa ovim iz drugog attachmenta, bice svega ^^
Last edited by Igi; 27-05-10 at 17:03.
Originally Posted by Nk-001
Koji si paket uzeo, koji uredjaj i koliko para je to ? Jesu te castili koji mjesec besplatno HD paket posto si i prvi u cg?![]()
Who let the dogs out
Ajde Igi nek' je sa srecom,pa da uzivas u svim tim detaljima
Ocigledno je uzeo DVR(vidim da pise na kutiji)
Ja cu uzet' kad koriguju cijenu i kad ne budu naplacivali ugradnju resivera :lolblue:
srecno bilo ! sheruj info zainteresovani smo mnogi![]()
Uredjaj je "gratis"... Pod znacima navoda jer ti ga oni iznajmljuju, a ovamo placas onu instalacionu taksu od 40e i jor placas mjesecno 3.5 zato sto je HD i jos 3e zato sto ima hard disk... Ovaj risiver koji imas hard disk ima i prikljucak za LAN i moci ce ubuduce (od avgusta) samo sa njega da se koristi videoteka (HBO Digital + pay per view filmovi), a do Nove Godine startuju i neke igrice koje se igraju preko neta... Od sledece godine planiraju i super brzi Internet, a to opet jedino moze sa ovim risiverom koji ima hard disk...
Od HD kanala ima eurosport 1 i 2 i nat. geog., s tim sto ja juce taj HD kvalitet nisam vidio... Moguce da su ti kanali na nekim drugim frek. pa da ih nisam ucitao ili nesto sl... Prvi mjesec su mi svi kanali otvoreni, tako da je stvarno banja gledati RG na eurosport u 16:9 ili arenusport na 16:9 i jos neke kanale koji emituju taj signal... Takodje risiver ima opticki izlaz za zvuk, pa ako neko ima pojacalo sa optickim ulazom, moci ce da prati i neke TV kanale sa 5.1 zvukom
Uredjaj se sa TV-om spaja preko HDMI kabla (dodje u setu!) i ja mislim da je kvalitet slike nesto bolji i na ostale kanale... Moze je to samo subjektivni osjecaj, ali mi se cini...
Mislio sam svakoga pojedinacno da quotujem, ali sad vidjeh da sam ovim postom odgovorio na sva pitanja![]()
cek znaci 10e + 3,5e + 3e = 17,5e mjesecno ? i 40 eura da ti ugrade u startu? nije malo 17,5 eura mjesecno vala
Nije 40e da ti ugrade, nego je 40e prikljucna taksa, a jos 40e da ti ugrade
Znam ja da je to skupo, ali neke stvari nemaju cijenu
btw. 10 + 3.5 + 3 = 16.5![]()
hahahahah kakav sam matematichar... burna noc sinoc bila jbg![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks