Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
i kako stvari stoje????![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Evo ispade da je Bolja Crna Gora stvarno stvorila veliki sinergetski efekat, s tim sto je mnogo jaci bio na suprotnoj strani.
Posljedice hajducke politike.
Plužine SNP 59% koliko čuh
Peko, nijesam ni ja siguran cini mi se da im nudio 5 a oni htjeli vise. Mrzi me da sad trazim po forumu
Da cekamo....Kovačević: Pobjeda svuda osim u Plužinama
23. maj 2010.
Portparol DPS-a Rajko Kovačević saopštio je večeras da je koalicija predvođena njegovom partijom, ostvarila pobjedu u 13 od 14 opština.
"Jedino nismo osvojili Plužine", rekao je Kovačević.
On je rekao da što se tiče Podgorice, koalicija predvođena DPS-om će imati većinu u podgoričkom parlamentu, ali nije želio da saopšti koliko će imati vladajuća koalicija mandata.
Prijethodno, kako je javila Televizija Crne Gore, pozivajući se na nezvanične informacije iz izbornog štaba DPS-a, koalicija predvođena vladajućim partijama saopštila je da su pobjedu u Šavniku, Žabljaku, Bijelom Polju, Danilovgradu, Beranama, Plavu, Ulcinju i Rožajama. Prema nezvaničnim informacijama, koalicija DPS-SDP ima ubjedljivu prednost u Bijelom Polju i tijesnu većinu u Andrijevici.
Što se tiče opštine Pljevlja, koalicija Bolja Crna Gora je proglasila izbornu pobjedu, dok u DPS-u tvrde da vode u toj opštini.
U Kolašinu je sudeći prema podacima iz izbornih štabova vodi neizvjesna borba, a blagu prednost ima koalicija predvođena DPS-om.
U Žabljaku su u prethodnom mandatu vlast imale opozicione partije predvođena SNP-om.U Andrijevici već godinama SNP ima apsolutnu vlast.
Hvala Lepo
U Savnicima su prebrojali sve
Zna li ko koja je promjena u odnos na prosle izbore? Je su li SDPS preoteli samo Pljevlja od opozicije ili i Andrijevicu i druge neke opstine? Kakvo je stanje u Tuzi i Golubovce, ko je ima tamo vlast prije, a ko ce je sad imat?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks