Page 376 of 943 FirstFirst ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... LastLast
Results 9,376 to 9,400 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    1) Spaga, brate, što lupaš ovako oli mi reć?
    2) Ko grca u dugovima? Real Madrid? :lolblue:
    3) Objasni mi na šta se tačno odnosi to ''Ne bi smio''. Brani li mu neko, ili?
    4) Može. Svaki ozbiljan klub iz TOP3 lige Evrope (Engleska, Italija, Španija) može da digne takvih kredita koliko hoćeš. Samo, nema svako toliko moćan marketing i toliko veliko ime i renome kao Real Madrid. Jednostavno, ne vjeruje se svakom jednako kad je u pitanju korporacijsko zaduživanje.

Tvoja priča je apsolutno ista kao da si rekao da ćeš ti, iako imaš 50 miliona eura, da voziš ''Zastavu'', a ne ''Porše'' iz razloga što ne može svako da ga kupi. To nema logike. Ovo je doba kapitalizma. Da se kojim slučajem Karl Marks izabere za predsjednika, vjerovatno bi se izglasavali takvi zakoni o kojima ti maštaš.

Kako misliš da nikad neće vratit dugove? Nego što će da se desi? Neko će da im ih oprosti zato što su igrali lijep fudbal jel? Ajde jadan, pušti tu rakiju... pij pivo.
    Preuzeto sa BBC sajta.

Real Madrid have announced a net debt of Ł296m, alongside a record annual budget of Ł381m for the new season.

Ja mislim da Real nema dugova.

Za to 'ne bi smio', znas dobro sto sam mislio, ne moras se 'vatat za svaku moju rijec. I upravo je to problem, sto mu niko ne brani.

Pa za fudbal je dobro sto imas krem klubova, maximum po 2-3 kluba iz 3 top lige koje rokaju fudbalere, i deru ove ostale kako im dune? Da je bas tako, svaka bi liga bila zanimljiva kao spanska.

A to za Zastavu i Porse. Da nastavim sa tvojom analogijom. Normalno da bih uzeo Porse da imam 50 miliona, ali ne bih se zaduzivao 50 miliona samo da bih kupio Porse, razumijes?

A to ne izgleda da ce ih vratit. Jer na svaki prelazni rok im je dug sve veci. Ne kazem samo za Real, tu su i Barca i Manchester i ostala kompanija, ali Real sigurno prednjaci.

A ja cu se ipak drzat rakije. Hvala na predlogu
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spaga je prska ka balon. Prica sa Facchettijem uvece.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Spaga je prska ka balon. Prica sa Facchettijem uvece.
    Dobro je kad si zdrav ti sto sve znas i u sve se razumijes.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    ovaj je dobro rek'o: "pa to je i logicno, cempionsip je najbolja engleska liga, premijer liga je po meni vestacka tvorevina gde su tradicija, vrednosti i rad zamenjeni kapitalom.
    bundes liga je zakon, dokaz da liga moze biti i jaka i zanimljiva i atraktivna a popularnost joj samo raste."

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

@HOKUTONOKEN - Procitah ja cijelu ovu vasu raspravu i mogu ti rec da nisi upravu...Prvo da ne spominjemo ove odvale da je Real u dugovima koje ne moze da odplati...To je suvisno komentarisat,samo procitaj ssta si napisao i vidis koliko glupo zvuci...Drugo ljudi kao Berluskoni koji imaju pare a nece da ih uloze u klub su p****...

I jos nesto evo ti jedan zanimljiv podatak,pa mi ti objasni tu tvoju teoriju da "REAL GRCA" u dugovima...
    Znasli da su pare date za kupovinu C.Ronalda vracene vec ove seznone samo od prodaje dresova istog tog C.Ronalda?!Sad ti meni objasni po kom sistemu Perez gubi pare kad dovede igraca od "100 miliona"?
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    @HOKUTONOKEN - Procitah ja cijelu ovu vasu raspravu i mogu ti rec da nisi upravu...Prvo da ne spominjemo ove odvale da je Real u dugovima koje ne moze da odplati...To je suvisno komentarisat,samo procitaj ssta si napisao i vidis koliko glupo zvuci...Drugo ljudi kao Berluskoni koji imaju pare a nece da ih uloze u klub su p****...

I jos nesto evo ti jedan zanimljiv podatak,pa mi ti objasni tu tvoju teoriju da "REAL GRCA" u dugovima...
    Znasli da su pare date za kupovinu C.Ronalda vracene vec ove seznone samo od prodaje dresova istog tog C.Ronalda?!Sad ti meni objasni po kom sistemu Perez gubi pare kad dovede igraca od "100 miliona"?
    Znam ja to za C. Ronalda, ali sto je sa Kakom i Benzemom? Sto je sa svim njihovim platama? Ja sam vam evo dao konkretne podatke iz stvarno pouzdanih izvora. Ako BBC ne zna, onda niko ne zna. Vi ste se sad nasli da branite ponos Reala, jer on predvodi klubove sa takvim transfer politikama.

A to za Berlusconija se slazemo.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Znam ja to za C. Ronalda, ali sto je sa Kakom i Benzemom? Sto je sa svim njihovim platama? Ja sam vam evo dao konkretne podatke iz stvarno pouzdanih izvora. Ako BBC ne zna, onda niko ne zna. Vi ste se sad nasli da branite ponos Reala, jer on predvodi klubove sa takvim transfer politikama.

A to za Berlusconija se slazemo.
    Koji Kaka i Benzema?
    Otplaćeni su prodajom Robena i Snajdera (40 miliona) + se MORALO prodat dresova od njih dvojice, s obzirom da je moj rođeni brat (znači iz ove posrane države) ljetos uzeo Kakin dres.
    Da ne pričamo o fanovima Kake u Madridu, širom planete itd, itd...

BBC priča ono što mu neko projektuje. Ne mora da bude tačno. Perez je poznat kao ekonomski guru, čovjek koji zna kako se prave pare. Ja nešto nikad ne čuh da je Real Madrid bio blizu bilo kakvog ekonomskog (tj. finansijskog) kolapsa, da bi se sad ta priča potezala.

Mnogo gluplje troši Barselona. Znaš li kad će Ibrahimović moć da proda dresova koliko Ronaldo? Nikad. Ne zbog toga što je on 100 puta gori igrač od njega, nego zbog toga što Real ima najviše navijača i simpatizera na planeti Zemlji, koji će da kupe taj dres.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

barselona glupo trosi pare ali osvaja trofeje? real zaradjuje ali ne osvaja trofeje?

sad ja ne znam zbog cega se igra fudbal?

u svoj toj prici jedino kome je dobro su funkcioneri reala jer se to odrazava na njihova primanja dok je navijacima svejedno koliko real para zaradjuje - kad oni ne mogu da slave trofeje.
    i jos nesto - ne brigajte se ni za barsu ni za real jer su to ekonosmki premocni sistemi da bi im se ista desilo. pa ljudi samo imaju 130 miliona eura od TV prava godisnje.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

http://www.marca.com/2010/05/22/futb...274513933.html
    Murinjo trazio od Pereza da mu dovede Maicon-a

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    barselona glupo trosi pare ali osvaja trofeje? real zaradjuje ali ne osvaja trofeje?

sad ja ne znam zbog cega se igra fudbal?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koji Kaka i Benzema?
    Otplaćeni su prodajom Robena i Snajdera (40 miliona) + se MORALO prodat dresova od njih dvojice, s obzirom da je moj rođeni brat (znači iz ove posrane države) ljetos uzeo Kakin dres.
    Da ne pričamo o fanovima Kake u Madridu, širom planete itd, itd...

BBC priča ono što mu neko projektuje. Ne mora da bude tačno. Perez je poznat kao ekonomski guru, čovjek koji zna kako se prave pare. Ja nešto nikad ne čuh da je Real Madrid bio blizu bilo kakvog ekonomskog (tj. finansijskog) kolapsa, da bi se sad ta priča potezala.

Mnogo gluplje troši Barselona. Znaš li kad će Ibrahimović moć da proda dresova koliko Ronaldo? Nikad. Ne zbog toga što je on 100 puta gori igrač od njega, nego zbog toga što Real ima najviše navijača i simpatizera na planeti Zemlji, koji će da kupe taj dres.
    A daleko od toga da je Real blizu bilo kakvog kolapsa, nisam ja to ni rekao. Ali duguju dosta para. I oni, i Barca, I Manchester. Oni prednjace. Svi iz nekih svojih razloga. Manchester je u dugovima zato sto ih je vlasnik pokrao, recimo. Ja mislim da niste shvatili sustinu moje price u potpunosti. Ne bih dozvolio klubovima koji duguju prilicnu svotu para, da kupuju visemilionska pojacanja, posebno jer ima rizika sto se tice povratka novca, kao sto si i sam rekao. Recimo, Real je potrosio 200 i kusur miliona ljetos. Zaduzio se dobro. I sad, to je vise nego dovoljno para da se izvrsi potpuni remont tima. To jesu li oni pametno kupovali, ili ne, je druga prica. I sad treba opet ovoga ljeta da se zaduze 200 miliona i opet da trguju 10 igraca? To nije u redu, niti se to dozvoljava svakom klubu. Nije bitno je li to iz vrha lige, ili sa sredine. Ja mislim da je bolje da se kaze Realu (ovo sad pricam o Realu jer sam krenuo, a isto vazi i za ostale zaduzene): "Nema vise pozajmica, dok ne isplatite dug. Ako imate svojih para, izvolite, ali kredita nema. Dobili ste dovoljno para da renovirate tim, sad vracite te pare." Nesto ovako . Ja ocu da kazem da bih ja radije da fudbal bude vecim dijelom sport nego biznis, o tome se radi. Ja kad pogledam Spansku ligu, smuci mi se. Real i Barca svakome po 5 golova po utakmici, imaju po 100 bodova, a treci je 30 bodova ispod njih. A u ostalim ligama to je razlika izmedju prvog i zadnjeg.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    A daleko od toga da je Real blizu bilo kakvog kolapsa, nisam ja to ni rekao. Ali duguju dosta para. I oni, i Barca, I Manchester. Oni prednjace. Svi iz nekih svojih razloga. Manchester je u dugovima zato sto ih je vlasnik pokrao, recimo. Ja mislim da niste shvatili sustinu moje price u potpunosti. Ne bih dozvolio klubovima koji duguju prilicnu svotu para, da kupuju visemilionska pojacanja, posebno jer ima rizika sto se tice povratka novca, kao sto si i sam rekao. Recimo, Real je potrosio 200 i kusur miliona ljetos. Zaduzio se dobro. I sad, to je vise nego dovoljno para da se izvrsi potpuni remont tima. To jesu li oni pametno kupovali, ili ne, je druga prica. I sad treba opet ovoga ljeta da se zaduze 200 miliona i opet da trguju 10 igraca? To nije u redu, niti se to dozvoljava svakom klubu. Nije bitno je li to iz vrha lige, ili sa sredine. Ja mislim da je bolje da se kaze Realu (ovo sad pricam o Realu jer sam krenuo, a isto vazi i za ostale zaduzene): "Nema vise pozajmica, dok ne isplatite dug. Ako imate svojih para, izvolite, ali kredita nema. Dobili ste dovoljno para da renovirate tim, sad vracite te pare." Nesto ovako . Ja ocu da kazem da bih ja radije da fudbal bude vecim dijelom sport nego biznis, o tome se radi. Ja kad pogledam Spansku ligu, smuci mi se. Real i Barca svakome po 5 golova po utakmici, imaju po 100 bodova, a treci je 30 bodova ispod njih. A u ostalim ligama to je razlika izmedju prvog i zadnjeg.
    Ti brate stvarno pojma nemaš.
    Ne uzima Real Madrid kredite od banke, kredit uzima Florentino Perez.
    Čovjek se probudi, istušira i krene u banku. Predstavi se, razgovara sa direktorom i objasni mu koliko mu para treba, po kojoj kamatnoj stopi, na koji rok otplate. Direktor banke kaže da je to ogromna svota novca, i da mu treba pokriće za tako nešto. On pokaže dokumentaciju o svim stvarima i bogatstvima koja posjeduje - ubijedi direktora banke da ima pokriće i osnovu za podizanje tolikog kredita, odnosno banka shvati da može u slučaju neispunjenja obaveze da se prinudno namiri bez ikakvih problema. Potpiše se određena papirologija, popije Remi Martel, i svako na svoju stranu.

E sad, to što je Florentino Perez odlučio da novac koji je uzeo na kredit uloži u Real Madrid (a ne recimo u Milan) i obrne ga, a samim tim stvori i sebi neku vrstu profita - jednostavno nije problem ni Platinija ni UEFE. Fudbalski klubovi su po strukturi akcionarska društva, tako da je investiranje u iste sasvim dozvoljeno i normalno.

Suština svega je da shvatiš da REAL MADRID nije dužan, dužan je FLORENTINO PEREZ. Dakle, u slučaju neispunjenja obaveza banka se naplaćuje iz imovine Florentina Pereza, a ne iz imovine Real Madrida, jer je Real Madrid privatna svojina države Španije, a Florentino Perez ima ulogu izvršnog direktora u akcionarskom društvu. O tome se radi. Florentino nije KUPIO Real Madrid kao braća Glejzer Mančester Junajted, Real Madrid nije njegovo privatno vlasništvo. Onog dana kad mu istekne mandat, tu će doći neko drugi, i na tome se završava sva moguća priča.

Drugo je što novine računaju Perezove dugove (kao predsjednika Real Madrida) kao dugove Real Madrida. To je zbog toga što je on na čelu kluba, vodi se kao ''vlasnik'', te se njegovi dugovi računaju kao dugovi njegove ''firme'', čisto za potrebe statistike.

Realnost je sasvim drugačija.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Čovjek se probudi, istušira i krene u banku. Predstavi se, razgovara sa direktorom i objasni mu koliko mu para treba, po kojoj kamatnoj stopi, na koji rok otplate. Direktor banke kaže da je to ogromna svota novca, i da mu treba pokriće za tako nešto. On pokaže dokumentaciju o svim stvarima i bogatstvima koja posjeduje - ubijedi direktora banke da ima pokriće i osnovu za podizanje tolikog kredita, odnosno banka shvati da može u slučaju neispunjenja obaveze da se prinudno namiri bez ikakvih problema. Potpiše se određena papirologija, popije Remi Martel, i svako na svoju stranu.

E sad, to što je Florentino Perez odlučio da novac koji je uzeo na kredit uloži u Real Madrid (a ne recimo u Milan) i obrne ga, a samim tim stvori i sebi neku vrstu profita - jednostavno nije problem ni Platinija ni UEFE. Fudbalski klubovi su po strukturi akcionarska društva, tako da je investiranje u iste sasvim dozvoljeno i normalno.

Suština svega je da shvatiš da REAL MADRID nije dužan, dužan je FLORENTINO PEREZ. Dakle, u slučaju neispunjenja obaveza banka se naplaćuje iz imovine Florentina Pereza, a ne iz imovine Real Madrida, jer je Real Madrid privatna svojina države Španije, a Florentino Perez ima ulogu izvršnog direktora u akcionarskom društvu. O tome se radi. Florentino nije KUPIO Real Madrid kao braća Glejzer Mančester Junajted, Real Madrid nije njegovo privatno vlasništvo. Onog dana kad mu istekne mandat, tu će doći neko drugi, i na tome se završava sva moguća priča.

Drugo je što novine računaju Perezove dugove (kao predsjednika Real Madrida) kao dugove Real Madrida. To je zbog toga što je on na čelu kluba, vodi se kao ''vlasnik'', te se njegovi dugovi računaju kao dugovi njegove ''firme'', čisto za potrebe statistike.

Istina,istina i istina... Od tacke do tacke,sve tacno...Ali nisi ti kriv sto neki to odje ne kapiraju...

A i da sam na tvome mjestu posluso bi Case-ov savjet...Ovo ti je kao da pokusavas Di Caniu da objasnis da ne znaci da je Baloteli los covjek ako je crnac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To da Florentinu uzima kredit za sebe, i da ON duguje, a ne Real, je meni nepoznato do sad bilo, te stoga ova prica. Znamo svi da se prica da duguje Real, a ne Perez, itd... U tom slucaju, ok.

A Case, zamolio bih te da se suzdrzis komentara, jer mi odje vodimo neku iole normalnu raspravu. Ti ne mozes nista nikom da kazes, jer svi znamo koliko samo nebuloza ti prospes. Svakodnevno. Tako da molim te, mani me tih tvojih posalica, jer ako iko ne zna o fudbalu, to si ti. Ti znas o Interu, i nicemu vise. Mogao bi malo da se ugledas na kolegu Interistu, Mitra, koji zna sto prica, i objektivan je. Sa njim se normalno moze diskutovat, za razliku od tebe, i jos nekih...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spaga, ja te volim znas li?

If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Spaga, ja te volim znas li?

Volim i ja tebe, ali nemoj me cackat po forumu
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

kao sto se i ocekivalo..poslije osvajanj trofeja murinjo napusta inter a sa njim milito i maikon.

murinjo: zelim da budem prvi koji je osvojio 3 titule Cl sa 3 razlicita tima. prije cu otici nego li ostati.
    milito: osjecam se nevjerovatno.nikad prije mi se ovako nesto nije desilo. sto se tice moje buducnosti.imam ponudu jednog velikog kluba. u zivotu se nikad nista ne zna.hvala
    interu i predsjedniku moratiju sto su me zeljeli.
    zaneti:zao mi je zbog murinja. napuste nas jedna veliki covjek i veliki trener.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    kao sto se i ocekivalo..poslije osvajanj trofeja murinjo napusta inter a sa njim milito i maikon.

murinjo: zelim da budem prvi koji je osvojio 3 titule Cl sa 3 razlicita tima. prije cu otici nego li ostati.
    milito: osjecam se nevjerovatno.nikad prije mi se ovako nesto nije desilo. sto se tice moje buducnosti.imam ponudu jednog velikog kluba. u zivotu se nikad nista ne zna.hvala
    interu i predsjedniku moratiju sto su me zeljeli.
    zaneti:zao mi je zbog murinja. napuste nas jedna veliki covjek i veliki trener.
    Sta drugo da zakljucis iz ovog nego da Murinjo,Maicon i Milito prelaze u Real?! :mrgreen: Mada tako se pricalo da on vodi u Inter sa sobom pola Celzija pa nista...Pomalo jos se nista ne zna

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,889
    Thanked in
    2,709 Posts

mozda povede maikona ali nisam siguran ni u to jer on tamo ima ramosa ali zato ce dovest nekog jakog lijevog beka mozda taman kolarova, sto se tice napadaca nikog nece dovodit sigurno jer ima ronalda, iguaina i benzemu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ramos ce da igra centrlanog beka. prodace benzemu. kolarov ide sigurno iz lacija.
    inter kaparisa - vargasa!!!

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    mozda povede maikona ali nisam siguran ni u to jer on tamo ima ramosa ali zato ce dovest nekog jakog lijevog beka mozda taman kolarova, sto se tice napadaca nikog nece dovodit sigurno jer ima ronalda, iguaina i benzemu
    Benzema ide u Man Utd...
    Doce Maikon da igra desnog beka a Pepe i Ramos stoperi(Ramos ubija na stopera jednako igra kao i desnog beka) i lijevo ce mozda Kolarov,a cuo sam da ce mozda i Evra (kao Benzema i pare)...

A eto i Milito ima ponudu ali ne zna se jos od koga,mozda ga vodi Mou sa sobom...Ne zna se jos nista...

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,889
    Thanked in
    2,709 Posts

gadan li je ovaj spanski pih

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,889
    Thanked in
    2,709 Posts

nema sanse da ce dovest njega, ljudi dobro neko rece gore da je i prica bila da ce dovest pola celsija pa nikog poveo nije. Moze murinjo sve sam to da izbalansira i bez njih.

Poenta je da oni ici nece ako on kaze da mu trebaju, pa trebao je i stankovic da ide iz intera prije dvije god i murinjo je rekao da mu treba pa su ga ostavili

Page 376 of 943 FirstFirst ... 276326366372373374375376377378379380386426476876 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)