Ako zadrze Murinja i dovedu 2-3 pojacanja dogodine, Inter opet moze daleko.
Ja mislim da je ovo poslednja sansa Interu da osvoji LS sa ovom generacijom. Dosta igraca igra najbolju sezonu karijere, i tesko da ce je ponovit. Zanetti, Samuel, Lucio, mozda cak i Milito, Cambiasso, da ne pricam Cordoba i kompanije sa klupe. Svakako da navijam za Bayern, ali cemo vidjet sto ce bit. Inter svakako favorit, ali ipak, finale je finale.
DICIOTTO
Ako zadrze Murinja i dovedu 2-3 pojacanja dogodine, Inter opet moze daleko.
Mitro, potpis.
Ostao jos 1 dan, 5 sati, 45 minuta i 15 sekundi!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Zasto uopste trebaju pojacanja tolka, i na kakve to kljucne pozicije?
Morace stopera pod hitno da dovode do godine, ako misle dalje gurat. Sve imaju ljude kojima bi ovo trebala da bude sezona zivota. Jednostavno su stari, i ne mogu da napreduju vise. Moraju na sredinu dovest jedno dva igraca, i to mladjana. Jednoh kreativca, da igra iza Sneijdera (tipa Prilo, samo naravno mladji), i nekog segaca, mada imaju onoga Marigu. Jer, moja je neka procjena, da Stankovic, Cambiasso, Zanetti, Muntari, Materazzi, Cordoba, Samuel, Lucio, Eto'o i Milito nece vise napredovat, nego mogu samo put dolje. Ajde neka bude da Eto'o moze da bukne jos jednom, i Milito da eventualno ponovi ovu sezonu, jer covjek ima 30 godina, ali ovi ostali tesko... Mislim, moze se desit da svi oni odigraju jos bolje, ali nije za ocekivati, to ocu da kazem. A ako misle da se kockaju, mogu proc ka Milan one godine kad je u UEFA kup igrao.
DICIOTTO
Hahhahaha, ao.
Stoper ce biti tu, ne brini. Mada Lucio i Samuel nijesu stari, mogu da ponove jos 3 ovakve sezone SIGURNO! Ali stoper mladi ce biti kupljen.
Kreativac mladjani je odavno kupljen i ime mu je Philippe Coutinho.
Segaca ne treba vise, Mariga je vise nego dovoljan. Moguce da pazare Yaya Turea.
Stankovic - Produzen ugovor, moze da gura jos 2 sezone na najvecem nivou.
Cambiasso - Znas li ti koliko on ima godina? On izgleda kao starac, ali nije.Moze jos 4 godine da igra na najvecem nivou.
Zanetti - Rijeci su suvisne
Muntari - Prodace ga sigurno
Materazzi - Nebitan za igru.
Cordoba - Nebitan, dobar da udje sa klupe ponekad.
Eto'o - Tek treba da eksplodira u Interu.
Milito - Uvijek gladan golova, a ovo mu je prva sezona na velikoj sceni. Ima jos 2-3 godine da bude u samom vrhu.
Jos nesto?![]()
Kakav crni Milan, kakav crni kup UEFA. Prvo, oni sa ovim timom da odigraju narednu sezonu, opet su favoriti za osvajanje skudeta. Drugo, Moratti ulaze svake godine i dovodi nove igrace da osvjezi ekipu, tako da ne znam okle sad tolka briga za Inter
Bez brige, znaju i oni da im je odbrana stara, al i kao takva je trenutno najjaca u Evropi. Mislim, kakav crni kup UEFA
Koliko pratim, dovode nekog mladjeg italijana (Ranokija, Bonucci il Bochetti), mozda Kjaera, a ko zna sa prilivom novca, mozda dovedu nekog bas jakog defanzivca kao Nemanja Vidic il Bane Ivanovic.
istina da CaseLogic ponekad malo prenagljuje u svojim izlaganjima,ali u ovom zadnjem se slazem sa njim skoro u potpunosti i stvarno ne vidim sta ti je smijesno Vitobolje gledaj tvoju ekipu oce li kupit koga na ljeto...
jos samo 1 DAN i nesto malo sati do utakmice ljudi,do finala kojem sam se nadao svih ovih godina(ukletih)koje je sad tako blizu:-)
Forza Non Mollare Mai!!
VINCEREMO INSIEME!!!!
C'e Solo L' INTER:!:
Stankovic mozhe da gura josh 2 sezone? Zaneti 40 godina, eto'o od 30 tek treba da eksplodira.. oslanjanje na velikog majstora coutinha... shta se josh radi?
Ovo da Eto tek treba da explodira je ipak... highlight!
a zasto ne?ne branim Case,niti ovo pricam kao navijac Intera,ali znas i sam kakav je eto'o igrac i kako je igrao u barseloni.pokazao je protiv celzija da je i dalje igrac za velike utakmice,tako da i ja mislim da ce on sljedece sezone biti jos bolji.
BTW jos 23 sata 29 minuta do finala:twist:
Za razliku od Ibre, da!
Mislio je na to da Eto'o tek treba u INTERU da pruzi ono sto umije. Evo vec pred kraj sezone igra dobro, period adaptacije polako prolazi. A Zanetti igra ove godine kao i svake do sad - odlicno. Prava je masina, ocekujem ovako da nastavi jos koju godinu. Covjek je fenomen.
Interu treba par novih igraca, al zato i ovi 'starci' rasturaju i objasnjavaju kako se igra fudbal. Svi prdnjave o Milan labu, a ne daj boze da je Zanetti u Milanu - to bi odma bila prica kako je AC LAb stvorio supermena isl.
Chekajte. Ibrahimovic nije prolazio period adaptacije u Barcu? Trebao je odma da da 40 golova prvu sezonu? Dok npr. Eto'o treba da odradi 2 sezone da bi onda sa 31-2 godine explodirao.. Tuzhni ste Interisti. Bash vam je teshka pricha. Maldini je igrao sa isto godina k'o i Zaneti pa je bio djuturum,a ovaj sa 40 godina i josh ocete koju godinu...
"neka te ljudi".![]()
Ocigledno se Eto'o bolje uklopio u igru Intera nego Ibrahimovic. A i poceo je da pruza dobre partije pred kraj sezone, cepnuo onaj gol Celziju kad je trebalo... Ibra samo nek je zdravo, presao je u Barsu da podigne nivo igre i uzme LS, eto mu ga sad.
To jesmo li tuzni ol nam teska prica, vazi dimosevi. I ne pricam o Maldiniju, nego o Zanettiju. Kolko god imao godina, covjek igra odlicno i ne propusta nijednu utakmicu. Dok je Maldini poslednje godine karijere cas igrao, cas bio povrijedjen po mjesec dana.
A Ibra ne mozhe da explodira je li? Do prije pola godine ste se kleli u njega. Eto'o ove godine 16 golova,a Ibra 21.. Ali dobro. Eto'o tek treba da explodira,a ovaj je vec igrao 2-3 godine u Barcu... uh
Kako ste plitkoumni. Jbt, IQ vam je na nivou orangutana..
Napisao sam vam, slijepci, da tek treba u Inter da explodira, i pruzi najbolje partije. Kao sto Ibra tek treba u Farsu da explodira.
Jbt, koliko kompleksa i frustracija. Nejebica takodje.
Mogao bi samo da obratish pazhnju da ponashanje,mangupe..
Vito, vataj dzadu.
Aj i ti na ignore.
Danasnje finale ce biti 700ti mec za Zanettija u dresu Intera. Zivot bih dao da njegov go presudi. Zivot. Bez trenutka razmisljanja.
![]()
cus ovogajz![]()
navija za inter zbog moratija, zanetija i kejsablizu je..
U brate al si ti neki crnjak. Nisam rekao da Ibra ne moze da eksplodira, al ocigledno je da se u Barselonu uklopio dosta lose. Evo postoje planovi da ga se rijese vec nakon jedne godine, ne znam zbog cega su doveli Davida Vilju.
Ibra ocigledno nije za Barsu, jer se tamo sve vrti oko Mesija i Cavija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks