View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 219 of 942 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... LastLast
Results 5,451 to 5,475 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znam da su oni dobri pucaci, ali ocu da kazem da su dolazili do suteva bez da im iko izadje u blok. isto tako, jadran je puno fizicki jaci i plivacki brzi (sto se vidjelo po mnogo kontra napada sinoc, pogotovo kad je smodlaka na centru), samo da se ovi nasi pucaci malo konsoliduju, ne znam koji im je djavo sinoc bio, kao da su igrali protiv ne znam kog kluba. zato i kazem da ce se (po mojoj pretpostavci) malo trgnuti i u kotoru pokazati koliko su kvalitetniji tim.

pijetlovic je bio solidan, ali po meni nista specijalno, jer je ukupno 3-4 dobre odbrane imao, ostalo je sve sutirano u njega, tako da nije imao vecih problema. (ivovicu nije ni jedan sut odbranio).

s druge strane, scepo je bio odlican u vecini situacija, cak je imao i par efektnih odbrana.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Nazalost cattaro je potpuno u pravu, jadranova publika je pocela da bira utakmice koje ce da prati, doduse ne mislim ni da su kotorani puno revnosniji u tom pogledu, ako nije kotor, jug, mladost, ili neka vaznija utakmica evrolige, tribine su blagreceno poluprazne..
    O igri necu vise, nema se sto vise pricat
    Ove sezone, najmanja posjećenost na našem bazenu je bila 500-600 gledalaca, nikad ispod toga (mislim na posjećenost utakmica VK Primorac )

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, poredit' posjetu koju imaju Primorac i jadran ove sezone je neumjesno, a jos treba dodat' da malo koji klinac iz podmlatka Primorca dolazi na utakmice (to vise zamjeram trenerima!), dok se kod novljana zna - svaku vecu utakmicu klinci iz njihove skole napune onu tribinu iza gola.
    Mislim da bi novljani sinoc jednak broj ljudi na tribinama imali i da im je Budva gostovala. A kod nas nocas ocekujem makar 1000 ljudi...
    Mene jedino strah da se ta publika navikla na jedan visok nivo igre Primorca (doma), te sve ispod toga stvara nezadovoljstvo...

Ne bih Scepa nesto hvalio sinoc. Onako, bez gledanja reprize, cini mi se da je skoro pola golova primio sutevima iz faula. Pijetlovic je i te kako imao dobrih intervencija. Pliske koje shutira @ je jako tesko odbranit'...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

scepo je primio makar dva gola koja je morao branit, ali s druge strane, odbranio je i neke teske suteve. kad je cattaro mogao da se odvoji na +2, branio je dva puta u istom napadu chiste shuteve sa nekih 5m

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne bih Scepa nesto hvalio sinoc. Onako, bez gledanja reprize, cini mi se da je skoro pola golova primio sutevima iz faula. Pijetlovic je i te kako imao dobrih intervencija. Pliske koje shutira @ je jako tesko odbranit'...
    a koje je to teske intervencije imao pjetlovic, molim te? vecina suteva koje je odbranio su bili ravno u njega. opet kazem, imao je 2-3 zicera koja je skinuo (1 gojkovicu, 1 klikovcu, i jos jedan, ne znam kome) i to je to. oni udarci jokica, janovica, eleza, radovica, itd su isli praov u njega. scepo je imao par odbrana vrhunskih, dosta teskih (2 puta vargi, 2 puta sa igracem vise u istom napadu, i jos par). bolje da si pogledao snimak sinoc, mozda bi vise stvari primjetio.

a vec sam rekao da je scepo kod par golova morao bolje intervenisati (sut nastrana, zanetica, 1 varge).

kad ti neko da 7 golova iz 8 suteva (pri tom u 8. pogodi precku, a golman vec savladan), opravdanje ne moze biti 'to je tesko branit'.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cekaj, hoces da mi kazes da je suteve, poput onih Jokicevih, Radovicevic ili Janovicevih (sve sa zgodnih krila, igraci bili sami, bez bloka) lako zaustavit, sve i da idu u golmana? Ne budi laik, pa ti igraci ne gadju golmana, vec iznad glave...
    Gojko je skinuo mnogo vise zicera sinoc, isplivao i pokupio 2-3 lopte (a znas da su to potencijalni peterci...).

On je sinoc, po meni, bio mnogo bolji od Scepa.

Polemisemo oko bezveznih stvari, meni je samo zao sto se o Gojku Pijetlovicu vise nije pisalo, ni odje, ni u novinama. Odlicna sezona za njega!
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ocekujem da neko iz budve parafrazira legendarne rijeci mateje kezmana iz utakmice protiv argentine - "igrali smo dobro prvih 14 sekundi, a onda nam se raspala koncepcija".
    Last edited by big giant head; 20-05-10 at 20:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Au kakav pocetak silovitttt Zgazili su ih u prvu cetvrtinu i kasnije samo odrzavali rezultat Znaci finale Jadran-Primorac
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Hvala upravi Primorca za 0 (nula) karata za Budvane
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I neka nas cuju sada
    I NEKA NAM ZAVIDE!!!
    Prelijepa noc,i u bazenu i na tribinama
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post

Pojasni ovo. Posto je u startu laz, sem ako nisam ja toliko poludio pa okacio zastavu ''Budva'' iznad V.I.P. mjesta, na zapadu.
    Ne vidim interes naseg kluba da vam ne da karte, iako se vasa Uprava nebrojeno puta pokazala kao dzukelska!

Ova Budva je kao htjela da nas iznenadi, mjesec dana su se spremali za ovaj mec...
    No, da recem i ovo: Primorac 2 petarca i 5 igraca vise, budva 2 peterca i 9 puta igrac vise. Ko je tu lud? Stim da smo poslje 3/4 imali samo 2x igraca vise :shock:
    Utakmica, sem jednog Ciricevog (opet...) udaranja Draskovica fer i korektna. Ipak se igralo u normalnoj sredini.

I da dodam, dok se pjevala pjesma koja je obiljezila Napoli (''I kada izgubis 9:3...''), tj. prva 2 min i 50 sekundi, na semaforu je bilo vec 3:0...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post

A pazi sad ovo....ja 2 dana prije meca sa nasim covjekom sto pusta na bazen gostujuce navijace pricam i pitam ga sto ce bit on kaze da ce uc jer i mi moramo tamo pa ce ih zbog toga pustit sve !!! I ja sam to reko pojedincima iz bd medjutim niko se nije pojavio a znam i zasto !

Uprava bd vas je lagala od pocetka,te 2 busa fulirana (vec znaju da ce bit ful ) onda sendvici,pastete i tunjevine i na kraju vam ne daju nista nego da vide oce li bit 1-1 u seriju i onda bi vas poveli na odlucujucu u Kotor
    Prema tome....mogli ste uc vjeruj mi....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pojasni ovo. Posto je u startu laz, sem ako nisam ja toliko poludio pa okacio zastavu ''Budva'' iznad V.I.P. mjesta, na zapadu.
    Ne vidim interes naseg kluba da vam ne da karte, iako se vasa Uprava nebrojeno puta pokazala kao dzukelska!

Ova Budva je kao htjela da nas iznenadi, mjesec dana su se spremali za ovaj mec...
    No, da recem i ovo: Primorac 2 petarca i 5 igraca vise, budva 2 peterca i 9 puta igrac vise. Ko je tu lud? Stim da smo poslje 3/4 imali samo 2x igraca vise :shock:
    Utakmica, sem jednog Ciricevog (opet...) udaranja Draskovica fer i korektna. Ipak se igralo u normalnoj sredini.

I da dodam, dok se pjevala pjesma koja je obiljezila Napoli (''I kada izgubis 9:3...''), tj. prva 2 min i 50 sekundi, na semaforu je bilo vec 3:0...

Kako je zgrabio momak bio kad se okrenuo iza ahahhhaahhaahah:hardrock:
    i nije je vise kacio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ide pjesma ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I kada izgubis 9-3
    I kada te pocnu pljuvat svi
    i tada cu Kotore moj znaj
    da te volim jaaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    A pazi sad ovo....ja 2 dana prije meca sa nasim covjekom sto pusta na bazen gostujuce navijace pricam i pitam ga sto ce bit on kaze da ce uc jer i mi moramo tamo pa ce ih zbog toga pustit sve !!! I ja sam to reko pojedincima iz bd medjutim niko se nije pojavio a znam i zasto !

Uprava bd vas je lagala od pocetka,te 2 busa fulirana (vec znaju da ce bit ful ) onda sendvici,pastete i tunjevine i na kraju vam ne daju nista nego da vide oce li bit 1-1 u seriju i onda bi vas poveli na odlucujucu u Kotor
    Prema tome....mogli ste uc vjeruj mi....

Iako me zabolje sto oni pricaju svojim placenim navijacima mi sa ovakvom pricom na kraju naidjemo na zatvorena vrata u bd. :mad:
    Nisam siguran, ali cuh da se naplacivao ulaz nocas (3 eura)... Ako je to bilo tako onda je to jos jedan - za nesposobnjakovice iz Uprave Primorca!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ugazismo Sefika, qq

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sefik je, osim u 1/4 sasvim dobro branio...
    Sudija Obradovic iskljucuje Pekovica, koji mu, plivajuci ledjno put kucice, psuje sve zivo... I za to postoji sankcija, no se nema muda.
    Kod nas Milosevic dobio sa pravom zamjene, zbog prigovora.
    To su ti posteni arsini DPS sudija.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://radiokotor.info/mn/index.php?...=6767&Itemid=0

Ovo moze bit' interesantno. Moguce da cu nesto ispratit' od ovoga.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

evo ti ovdje i satnica: http://www.vaterpolo-magazin.com/mn/...3-godiste.html

:smajli-koji-se-pravi-pametan:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hvala, to mi je i trebalo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U17 Primorac - jadran 8:12

Novljani su igrali mozgom, a nasi nesto na snagu pokusavali. Kakvih bisera sam vidjeo, ovoga dok su mladje selekcije vodili Slobo, Maki i Macho nije bilo!
    Da nije bilo sudijske kradje novljani bi vjerovatno i ubjedljivije dobili. Primorac je imao 10x igrac vise (2x po 2 igraca vise) + 4 peterca, a novljani samo 7x igrac vise...

Oba trenera imaju oko 25 godina, pa nije ni cudo sto medju ovim 17-ogodisnjacima nema kandidata za 1. tim. ''Mali'' Mandic ima nevjerovatan potencijal, ali ne moze puno kad ga udvajaju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grupe za Evropsko prvenstvo u Zagrebu:
    A: Crna Gora, Hrvatska, Italija, Rumunija, Spanija, Turska
    B: Srbija, Madjarska, Njemacka, Grcka, Rusija, Makedonija

Mnogo teza nasa grupa ali zato u slucaju prva dva mjesta se ide na lakseg protivnika u osmini.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U17 Primorac - jadran 8:12

Novljani su igrali mozgom, a nasi nesto na snagu pokusavali. Kakvih bisera sam vidjeo, ovoga dok su mladje selekcije vodili Slobo, Maki i Macho nije bilo!
    Da nije bilo sudijske kradje novljani bi vjerovatno i ubjedljivije dobili. Primorac je imao 10x igrac vise (2x po 2 igraca vise) + 4 peterca, a novljani samo 7x igrac vise...

Oba trenera imaju oko 25 godina, pa nije ni cudo sto medju ovim 17-ogodisnjacima nema kandidata za 1. tim. ''Mali'' Mandic ima nevjerovatan potencijal, ali ne moze puno kad ga udvajaju.
    Dzabe ga ima kad ode u partizan...
    Raise my hammer,take my aim

Page 219 of 942 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)