View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 88 of 105 FirstFirst ... 387884858687888990919298 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji zakon o finansiranju politickih partija, pa se sve to fino ispita. Ali jedno su informacije, drugo dokazi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kancelariju u Beogradu ima i Nova, imala je i Narodna stranka...Svako preduzeće koje je imalo veze sa državom/crkvom/CG ili Crnogorca za direktora je u referendumskoj kampanji uplatilo po startnih 3000 eura.
    Može se to nekome činjet kao malo ili dosta, ali bolje da pričam koliko je to ukupno preduzeća.
    Vrlo je jasno što opozicija ima kancelarije u BGD, a ne recimo u Briselu ili Njujorku.
    Problem je što su prije znali da ih prime Mlađan Dinkić ili Jočić, a sad savjetnik predsjednika, što mi je malo padanje nivoa, ali ajde sad, njihova je to stvar.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić rekao je da i on posjeduje informacije koje je prije tri dana objelodanio premijer Milo Đukanović, da je savjetnik predsjednika Srbije Mlađan Đorđević ujedinio opoziciju i da je plaća.
    portal Analitika
    ++++++++++++++++++
    kako je moguće da savjetnik jedne druge države plaća opoziciju na našim izborima i da ovi to prihvate? ne smeta meni savjetovanje, kancelarija SNP u Beogradu mada je sve to pomalo čudno, itd. itd. kako je moguće da Krivokapiću ne smeta novčano plaćanje? da li su ovo samo trikovi pred izbore? nije mi jasno ovđe ništa.
    Ključno pitanje slučaja "Mlađan Đorđević" je izostanak interesovanja Srbije da ispita ovako ozbiljnu optužbu od strane državnog rukovodstva druge suverene (i pritom susjedne) zemlje.
    Zamislite da je s ovakvim nečim Đukanović povezao nekog predsjedničkog savjetnika u bilo kojoj drugoj državi. Pa domaći mediji te države bi vršili izuzetan pritisak na vlast sopstvene države da se ta stvar do kraja raščisti.
    Međutim u Srbiji je stanje svijesti da je takvo nešto (organizovanje i pomaganje opozicije u CG) sasvim normalno i legitimno da se na to gotovo niko i ne osvrće.
    Kada je Đukanović odgovorio da će dokumentaciju o tome predati onome ko pokaže interesovanje i ko ima pravo da bude korisnik takvih informacija mislio je upravo na logično i očekivano interesovanje političkog vrha Srbije ali i relevantnih političkih centara međunarodne zajednice. To tužakanje CG Briselu prva je prije 2 mjeseca počela Srbija zbog nezadovoljstva reakcijom CG na njena traženja u slučaju "Šarić" i narednih mjeseci gledaćemo kako se CG uključuje u tu igru međusobnih optuživanja.
    No, ovaj dio pripada tajnoj diplomatiji i posije 23. maja Đukanović će sigurno ići u kontraofanzivu ispostavljajući račun Srbiji. Ova afera "koordinator Mlađan" jednostavno neće tek tako nestati samo će postojati trud da njene implikacije budu što manje vidljive javnostima obije zemlje.
    Ono što je meni najinteresantnije jeste što čak i kada bi se pokazala tačnom ambiciozna prognoza Beograda da će Đukanović biti gubitnik ovih izbora, ovo su ipak samo lokalni izbori i Đukanović će biti tu još prilično dugo nakon 23. maja tako da će srpskom vrhu biti jako teško da ignoriše tu činjenicu.
    A opet, sada kada su zaigrali ovako prljavo imaće samo jedan izbor ili da se ponize inicirajući neke posjete koje bi trebalo da odobrovolje crnogorski vrh ili ići do kraja i javno se pred Evropom legitimisati kao onaj ko destabilizuje region i nikako da se pomiri s novim granicama.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    ...Kada je Đukanović odgovorio da će dokumentaciju o tome predati onome ko pokaže interesovanje i ko ima pravo da bude korisnik takvih informacija ...
    Sad se odjednom ispostavi da te dokaze koje je nudio ne moze da predstavi javno. Ja mislim da mu je ovo peti ili sesti put da prica kako ima dokaze za neke nebulozne stvari pa od toga nikad nista ne bude.

Ne znam zasto ocekujes reakciju bilo ciju na nesto sto je ocigledno gola predizborna propaganda. Ako ponudi dokaze to postaje nesto ozbiljnije, a ovako je samo njegovo "rece mi jedan co'ek" i Rankovo "znam, znam, istina je, rekao mi je Milo".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Sad se odjednom ispostavi da te dokaze koje je nudio ne moze da predstavi javno. Ja mislim da mu je ovo peti ili sesti put da prica kako ima dokaze za neke nebulozne stvari pa od toga nikad nista ne bude.

Ne znam zasto ocekujes reakciju bilo ciju na nesto sto je ocigledno gola predizborna propaganda. Ako ponudi dokaze to postaje nesto ozbiljnije, a ovako je samo njegovo "rece mi jedan co'ek" i Rankovo "znam, znam, istina je, rekao mi je Milo".
    Ja mislim da je to ipak bio Milic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da je ovo neistina Srbija bi se itekako potrudila da ovo istjera do kraja. Srbija je nezavisna i suverena zemlja i bilo bi prirodno da se i ponaša kao ozbiljna država.
    Nema šta nju da interesuje ko je to rekao i je li ovamo kod nas predizborna kampanja. Bilo bi prirodno da zahtijeva da se bez osnova njeno ime ne povlači po podu u drugoj državi. Ne postoje u Evropi samo Srbija i Crna Gora već sve ovo posmatraju i prate sve velike sile a u pravu je pravni standard još od drevnog Rima da je ćutanje znak odobravanja.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Da je ovo neistina Srbija bi se itekako potrudila da ovo istjera do kraja. Srbija je nezavisna i suverena zemlja i bilo bi prirodno da se i ponaša kao ozbiljna država.
    Nema šta nju da interesuje ko je to rekao i je li ovamo kod nas predizborna kampanja. Bilo bi prirodno da zahtijeva da se bez osnova njeno ime ne povlači po podu u drugoj državi. Ne postoje u Evropi samo Srbija i Crna Gora već sve ovo posmatraju i prate sve velike sile a u pravu je pravni standard još od drevnog Rima da je ćutanje znak odobravanja.
    O, ti bi lako osudjivao... nas premijer je godinama cutao o optuzbama u Bariju ili pricao kako ne postoje. Po tvojoj logici bi odavno bio u zatvoru.

Postoji jedan odlican razlog zasto Srbija nece da odgovori. Isti onaj zbog koga opozicija ne odgovara. Ovako se jasno vidi da je citava graja samo sa jedne strane (koja optuzuje pa treba i da ponudi dokaze). Svaki odgovor bi im samo pomogao da napumpaju citavu pricu na par dana pred izbore.

Ne, bolje ne odgovarati, kao sto Ranku nisu pa je napravio budalu od sebe sa onom pricom oko pozivanja. Evo i Veliki Vodja, poceo je sa nudjenjem dokaza a sad su odjednom ti dokazi tajni pa ne moze. Cudim se da ne zamase negdje sa gomilom papira pred kamerama, kao Cane onomad.

Tri dana posle izbora ce biti potrosena prica koje se nece vise sjecati. Ovo je samo potez ocajnika ciji su svi pokusaji da pokrene svadju oko identitetskih i "patriotskih" pitanja propali pa se izvikuju optuzbe i sami sebi odgovaraju. "Opet agresija iz Beograda, brate Ranko!" "Jes', i ja je vidim, svaka ti je sveta brate Milo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

O, ti bi lako osudjivao... nas premijer je godinama cutao o optuzbama u Bariju ili pricao kako ne postoje. Po tvojoj logici bi odavno bio u zatvoru.

itd, itd,..
    Pristrasan si i to sam već prihvatio kao dio tebe. Više sam objasnio zbog drugih a manje zato što sam vjerovao da ću tebe natjerati da razmisliš o onome što sam napisao.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Pristrasan si i to sam već prihvatio kao dio tebe. Više sam objasnio zbog drugih a manje zato što sam vjerovao da ću tebe natjerati da razmisliš o onome što sam napisao.
    Svako od nas je pristrasan i svako ima svoje misljenje. Nismo placeni i obucavani da budemo sudije.

A to sto svoj manjak argumenata prikrivas izgovaranjem ociglednih istina, to je tvoj problem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postoji jedan odlican razlog zasto Srbija nece da odgovori. Isti onaj zbog koga opozicija ne odgovara. Ovako se jasno vidi da je citava graja samo sa jedne strane (koja optuzuje pa treba i da ponudi dokaze). ...
    Skoj citas li ti novine ili pises tek onako? Chu opozicija nije odgovorila

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Tacnije, opozicija nije odgovorila otkad je Milo zaprijetio dokazima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Miško Đukić: Nebojša Medojević nikada nije bio liberal, niti pokret za promjene, on je SDP koji sanja govornicu LSCG

May 20, 2010

Na osmoj strani Vijesti, a osam je simbol lavirinta, obraća se srdačno vaš Nebojša Medojević. O-braća se svojim prijateljima iz 90–tih. Đukanović je pažljivo čitao tekst (20. Maj 2010.). Tek se vratio iz Beograda i odmara uz bijelu kafu. Fotografija Nebojiše Medojevića je za govornicom LSCG. Liberali, nego što! Nebojiša nikada nije bio liberal, niti pokret za promjene. On je SDP koji sanja govornicu LSCG. San mu se ostvario. Ukrao je govornicu – uz pomoć svoga boga i glasa tvoga. Sada želi da narod navuče na bijelo. Matrix!

----------------------------------------------------------------

Naišao sam na ovaj interesantan komentar većini podgoričana dobro poznatog Miška Đukića, čovjeka koji je u domovini podigao prvi crnogorski barjak nakon propasti Božićnog ustanka i čovjeka koji je pokretao omladinu LSCG u Podgorici (a i šire) od osnivanja stranke pa gotovo do gašenja.
    Eto,..naiđoh pa rekoh da podijelim s vama njegovo zapažanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miško Đukić: Nebojša Medojević nikada nije bio liberal, niti pokret za promjene, on je SDP koji sanja govornicu LSCG

May 20, 2010

nevezano za temu...sad se podsjetih koliko mi nedostaje radio free montenegro:sad:

i dalje mu nema premca sto se tice medija na teritoriji CG...TAJ RADIO JE UJEDINJAVAO PODIJELJENU CRNU GORU,JER GA JE VODIO COVJEK(pa posle toga i liberal i sve ostalo)!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

I-zbori Svašta se zbori - pred izbore. Svaki su istorijski i presudni. I uvijek se na njima čuva neka država. A nijedna se ne očuva. Svi izbori su za prve regularni i pošteni, za druge neregularni i pokradeni.
    Sve se u životu i prirodi mijenja, ali izbori i vlast uvijek ostaju isti, bar kod nas.
    Predizborno vrijeme je najbolje vrijeme - za gradjane. Jedino su tada koliko-toliko relaksirani. A političari se jedino tada znoje.
    Gradjanima se skoro uvijek pred izbore povećavaju plate i penzije, osim sada, pred ove izbore, jer je ničim izazvana ekonomsko - švercerska kriza na (ne)djelu. Ali opet, zahvaljujući izborima, nadnice i plate se ne umanjuju, što je za nas dobro. I relaksira. Dok ne prodju izbori. Nema ni otpuštanja sa posla. Kakva je to tek relaksacija! Ali samo dok ne prodju izbori.
    Jedino pred izbore „pali" štrajk (gladju). Poslije izbora niko ne štrajkuje. Zna da mu je uzalud i da pokuša da se spali javno, a ne da štrajkuje.
    Kada naši političari počnu predizbornu kampanju, pada gledanost farmi i sličnih „realiti šoua"(slab mi je engleski a i naški) jer nam 100 godina uvijek aktuelni političari prave veći šou. Što nas nanovo relaksira. U njihovim predizbornim obećanjima i optužbama ima svega: od spektakularnih budalaština i gluposti do bezprimjernih laži i vrijedjanja, poražavajućih istina.
    Pred izbore gradjani dobiju pokrpljene rupe na putevima, asfaltira se dje treba i dje ne treba („beton, beton, beton nama treba"), otvaraju se nove-stare škole, bolnice, vrtići, tereni, igrališta... Pred izbore se stalno nešto otvara, po završenim izborima se uglavnom mnogo više toga zatvara. Osim velikih kriminalaca, pardon, krupnih riba. Oni(e) se nikad ne zatvaraju. Valjda zato jer smo Ekološka Država.
    Nešto se otvara i po nekoliko puta, ali kao da je to bitno. Bitni su izbori, otvaranja (bez zatvaranja) i ko kome što zbori - jer su izbori. Pred izbore vam ne treba ni otvarač za konzerve; pozovete nekog aktuelnog političara, po mogućnosti Mugija, otvorit će vam i konzervu ako treba. I to pred kamerama.
    Pred izbore možete graditi divlje, bez dozvole. Čak i ako nijeste aktivista. Poslije izbora samo ako ste istaknuti, i član i aktivista. Ili ako dobro podmažete one kojima uvijek treba „podmazivanje". Poslije izbora se uglavnom ruši. Sve.
    U poslednje vrijeme, pred izbore, zakucaju vam na vrata. Vas uhvati prpa, pomislite; opet oni za porez, neplaćene račune, prinudnu naplatu, hipoteku... Kad ono aktivisti. Sve ljubazni, nasmijani, fini. Neki nude program, flajere i propagandni materijal, lijepe riječi i lažna obećanja, ubjedjuju vas čak i da više ne kolju po kućama. Drugi nude zaposlenje, novac, dozvolu, po malo ili po malo više prijete ili ucjenjuju. Svašta nešto. Samo im dajte glas.
    Oni se kuvaju od neprijatnosti glumeći ljubaznost i učtivost, a vama nekako prijatno. Osjećate se važni - eto i kod vas su došli. Još ako ste zakučili 100-150 eurića. Ljepota.
    Glavni se jedino tada znoje. I rade. Po vas bijeli dan i dobar dio crne noći. Oni, uvijek drugi, sanjaju da dodju na mjesto prvih i zauzmu poziciju kako bi njima a i nama jebali majku kao ovi prvi. Prvi znaju, da, ako budu drugi, mogu lahko završiti kao čuvari kokošaka i prasadi u Spužu, stoga ne daju prvo mjesto ni po koju cijenu. Njihova cijena je prevelika. Zato se prvi mnogo više znoje od drugih. A drugi će onda kada postanu prvi - ako ikada postanu. Drugima je i ovako lijepo-najrahatnije, zato se previše i ne trude da postanu prvi.
    Naveče, na dan izbora je vatromet. Gradom idu kolone automobila koje zaglušujući trube. Sa zastavama. Nekad su to bile srpske, sad su crnogorske. Uvis se dižu prsti. Koliko prsta, zavisi od zastave i države koja je tog trenutka aktuelna i u koju se slavljenici kunu istim žarom kao što su se kleli u one predhodne. Puca se rafalno iz svih oružja i orudja. Semafori ne rade, tj. rade, ali, ko ih jebe. Policija je tu samo da uveća slavlje. Možda i ona pripuca, u vazduh, od sreće!?
    Ako na automobilu prepoznate nekog aktivistu, svog ozarenog, koji vas je koliko juče ubjedjivao da glasate za drugu partiju od one čiju pobjedu tako urnebesno slavi, ne čudite se. Ti su uvijek najagresivniji u svemu, pa i slavlju. A posa(o) je posa(o). Koliko će takvih tek biti ako ikad drugi postanu prvi, ne možete ni zamisliti.

http://www.pcnen.com/detail.php?modu...353&blog_id=31

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

hahaha, poceo je Milo da se igra Milica sa dokazima.. prvo zbori kako ce kao svaki odgovoran covjek da ponudi dokaze za svoje tvrdnje, pa posle, kad su ga stisli, poce da mudruje kako te dokaze treba da vidi onaj ko treba da vidi.. da nije za svakog.. hahaha, u sred kampanje svoje najjace oruzje nece da podijeli sa glasacima, nego sa onima koji to "trebaju da vide".. pfff...
    Ovdje je vise nego jasno koliko su ispucali svu municiju i ne znaju cime vise da pridobiju narod...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

-zbori Svašta se zbori - pred izbore. Svaki su istorijski i presudni. I uvijek se na njima čuva neka država. A nijedna se ne očuva. Svi izbori su za prve regularni i pošteni, za druge neregularni i pokradeni.
    Sve se u životu i prirodi mijenja, ali izbori i vlast uvijek ostaju isti, bar kod nas.
    Predizborno vrijeme je najbolje vrijeme - za gradjane. Jedino su tada koliko-toliko relaksirani. A političari se jedino tada znoje.
    Gradjanima se skoro uvijek pred izbore povećavaju plate i penzije, osim sada, pred ove izbore, jer je ničim izazvana ekonomsko - švercerska kriza na (ne)djelu. Ali opet, zahvaljujući izborima, nadnice i plate se ne umanjuju, što je za nas dobro. I relaksira. Dok ne prodju izbori. Nema ni otpuštanja sa posla. Kakva je to tek relaksacija! Ali samo dok ne prodju izbori.
    Jedino pred izbore „pali" štrajk (gladju). Poslije izbora niko ne štrajkuje. Zna da mu je uzalud i da pokuša da se spali javno, a ne da štrajkuje.
    Kada naši političari počnu predizbornu kampanju, pada gledanost farmi i sličnih „realiti šoua"(slab mi je engleski a i naški) jer nam 100 godina uvijek aktuelni političari prave veći šou. Što nas nanovo relaksira. U njihovim predizbornim obećanjima i optužbama ima svega: od spektakularnih budalaština i gluposti do bezprimjernih laži i vrijedjanja, poražavajućih istina.
    Pred izbore gradjani dobiju pokrpljene rupe na putevima, asfaltira se dje treba i dje ne treba („beton, beton, beton nama treba"), otvaraju se nove-stare škole, bolnice, vrtići, tereni, igrališta... Pred izbore se stalno nešto otvara, po završenim izborima se uglavnom mnogo više toga zatvara. Osim velikih kriminalaca, pardon, krupnih riba. Oni(e) se nikad ne zatvaraju. Valjda zato jer smo Ekološka Država.
    Nešto se otvara i po nekoliko puta, ali kao da je to bitno. Bitni su izbori, otvaranja (bez zatvaranja) i ko kome što zbori - jer su izbori. Pred izbore vam ne treba ni otvarač za konzerve; pozovete nekog aktuelnog političara, po mogućnosti Mugija, otvorit će vam i konzervu ako treba. I to pred kamerama.
    Pred izbore možete graditi divlje, bez dozvole. Čak i ako nijeste aktivista. Poslije izbora samo ako ste istaknuti, i član i aktivista. Ili ako dobro podmažete one kojima uvijek treba „podmazivanje". Poslije izbora se uglavnom ruši. Sve.
    U poslednje vrijeme, pred izbore, zakucaju vam na vrata. Vas uhvati prpa, pomislite; opet oni za porez, neplaćene račune, prinudnu naplatu, hipoteku... Kad ono aktivisti. Sve ljubazni, nasmijani, fini. Neki nude program, flajere i propagandni materijal, lijepe riječi i lažna obećanja, ubjedjuju vas čak i da više ne kolju po kućama. Drugi nude zaposlenje, novac, dozvolu, po malo ili po malo više prijete ili ucjenjuju. Svašta nešto. Samo im dajte glas.
    Oni se kuvaju od neprijatnosti glumeći ljubaznost i učtivost, a vama nekako prijatno. Osjećate se važni - eto i kod vas su došli. Još ako ste zakučili 100-150 eurića. Ljepota.
    Glavni se jedino tada znoje. I rade. Po vas bijeli dan i dobar dio crne noći. Oni, uvijek drugi, sanjaju da dodju na mjesto prvih i zauzmu poziciju kako bi njima a i nama jebali majku kao ovi prvi. Prvi znaju, da, ako budu drugi, mogu lahko završiti kao čuvari kokošaka i prasadi u Spužu, stoga ne daju prvo mjesto ni po koju cijenu. Njihova cijena je prevelika. Zato se prvi mnogo više znoje od drugih. A drugi će onda kada postanu prvi - ako ikada postanu. Drugima je i ovako lijepo-najrahatnije, zato se previše i ne trude da postanu prvi.
    Naveče, na dan izbora je vatromet. Gradom idu kolone automobila koje zaglušujući trube. Sa zastavama. Nekad su to bile srpske, sad su crnogorske. Uvis se dižu prsti. Koliko prsta, zavisi od zastave i države koja je tog trenutka aktuelna i u koju se slavljenici kunu istim žarom kao što su se kleli u one predhodne. Puca se rafalno iz svih oružja i orudja. Semafori ne rade, tj. rade, ali, ko ih jebe. Policija je tu samo da uveća slavlje. Možda i ona pripuca, u vazduh, od sreće!?
    Ako na automobilu prepoznate nekog aktivistu, svog ozarenog, koji vas je koliko juče ubjedjivao da glasate za drugu partiju od one čiju pobjedu tako urnebesno slavi, ne čudite se. Ti su uvijek najagresivniji u svemu, pa i slavlju. A posa(o) je posa(o). Koliko će takvih tek biti ako ikad drugi postanu prvi, ne možete ni zamisliti.

e sad pretpostavljam,da sigurno izlazis u nedelju na glasanje?

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by malena View Post

e sad pretpostavljam,da sigurno izlazis u nedelju na glasanje?
    hahaha, evo mi žena pegla bijelu košulju

E i da ovo si quotovala ka da sam ja napisa a nisam (nemam toliko kapaciteta) nego zipp sa pcnen-a.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Predstavnici vlade bili su danas u posjeti privatnom preduzeću koje se bavi proizvodnjom hemijskih i bioloških oružja!!!Tom prilikom su obećali podršku toj firmi da konkuriše za kredit Evropske banke za razvoj :hardrock: !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    hahaha, poceo je Milo da se igra Milica sa dokazima.. prvo zbori kako ce kao svaki odgovoran covjek da ponudi dokaze za svoje tvrdnje, pa posle, kad su ga stisli, poce da mudruje kako te dokaze treba da vidi onaj ko treba da vidi.. da nije za svakog.. hahaha, u sred kampanje svoje najjace oruzje nece da podijeli sa glasacima, nego sa onima koji to "trebaju da vide".. pfff...
    Ovdje je vise nego jasno koliko su ispucali svu municiju i ne znaju cime vise da pridobiju narod...
    Nije iskljuceno da ceka plasirat te dokaze kad ovi ne budu imali vremena da na njih odgovore.

Ukoliko to nije slucaj, ta prica mu nista nije trebala, ali ipak mislim da nije to tek tako rekao, bar do sad nije pravio takve greske.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Pa nije, bar ne toliko da pruzi Sefu municije za dalju pricu. Rekose "nije istina" i predjose na druge teme. Iskreno, uzimajuci u obzir ovdasnja mjerila uspjesnosti kampanje, to jest ko manje gresaka napravi a ne ko vise pametnih poteza povuce, kampanja opozicije je bila puno bolja. Od gluposti je sa opozicione strane tu vec skoro zaboravljena prica Stanica o CG kao nelegalnom objektu, dok sa druge strane imamo pljevaljski azil za Sarica, Rankovo inacenje oko pozivanja u BG i evo sad "dokaze" da je Srbija sve organizovala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

May 20, 2010

Na osmoj strani Vijesti, a osam je simbol lavirinta, obraća se srdačno vaš Nebojša Medojević. O-braća se svojim prijateljima iz 90–tih. Đukanović je pažljivo čitao tekst (20. Maj 2010.). Tek se vratio iz Beograda i odmara uz bijelu kafu. Fotografija Nebojiše Medojevića je za govornicom LSCG. Liberali, nego što! Nebojiša nikada nije bio liberal, niti pokret za promjene. On je SDP koji sanja govornicu LSCG. San mu se ostvario. Ukrao je govornicu – uz pomoć svoga boga i glasa tvoga. Sada želi da narod navuče na bijelo. Matrix!

----------------------------------------------------------------

Naišao sam na ovaj interesantan komentar većini podgoričana dobro poznatog Miška Đukića, čovjeka koji je u domovini podigao prvi crnogorski barjak nakon propasti Božićnog ustanka i čovjeka koji je pokretao omladinu LSCG u Podgorici (a i šire) od osnivanja stranke pa gotovo do gašenja.
    Eto,..naiđoh pa rekoh da podijelim s vama njegovo zapažanje...
    Misko Djukic je uvijek opozicija,za razliku od tebe
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

[B]čovjeka koji je u domovini podigao prvi crnogorski barjak nakon propasti Božićnog ustanka i čovjeka koji je pokretao omladinu LSCG u Podgorici (a i šire) od osnivanja stranke pa gotovo do gašenja.
    Mislim da je prvi barjak podigao pokojni Sasa Raonic,neka mu je vjecna slava.

A Misko sto znam...coek je ok,ali ogromna mrlja na njegovoj biografiji su one vatrene srpske masnobrade besjede ispred skupstine `89,uh nekako mi se stuzhi.
    Last edited by Sidewinder; 20-05-10 at 21:23.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Predstavnici vlade bili su danas u posjeti privatnom preduzeću koje se bavi proizvodnjom hemijskih i bioloških oružja!!!Tom prilikom su obećali podršku toj firmi da konkuriše za kredit Evropske banke za razvoj :hardrock: !!!
    Ovaj biser je Stamatovic,bio je savjetnik Luksica,ne znam je li i dalje.Kockar teski

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milic neocekivano napustio Crnu Goru i zapoceo azijsku turneju.

Kako izvjestava China Daily, pośeta zapadu Kine najavila seriju radnih akcija, a izjava Milica naisla na odobravanje lokalnih farmera:

Attachment 41920

_______

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

...Tokom boravka u Kini predviđena je posjeta Šangaju i svjetskom EXPO sajmu 2010, kao i razgovori sa rukovodstvom Šangajskog komiteta KP Kine.

Molimo vas da ovu informaciju medijski objavite.
    Na koji jedino Crna Gora nije prisutna. Dobro je da su Moldavija i San Marino uz Albaniju i ostale - nesto uradili.
    Nek povede sa sobom i Ministre za KuLJturu i TURIzam...
    Za setnju parlamentaraca imaju novca, a za najvazniju izlozbu nemaju nista. E to je seljacenje najgore vrste. Ne interesuje njih CG nista, samo da se ogrebu s funkcijama. Sta radi taj crni Ambasador tamo? Duva u prste i prosledjuje pozive za setnju crnogorskih ovjekovjecenih protivdrzavnih parlamentaraca po Kini? Da CG predstavlja neko ko ima partijski office u BGD? G. Milic da propagira Srbiju, da posjeti i uvelicha njihov izlozbeni prostor. Sramota. Da razapeste bar CG sator da mu se g. Milic bar izrazi izbjegavanjem posjete.... No ide da se klanja srbijanskom kultu od odlichno sklepanih plastichnih gajbi...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 22-05-10 at 19:34.

Page 88 of 105 FirstFirst ... 387884858687888990919298 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)