To nas glavni grad casti koncertima?To jest poreski obveznici nas caste koncertima,tj,castimo sami sebe koncertima:razz:
Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
To nas glavni grad casti koncertima?To jest poreski obveznici nas caste koncertima,tj,castimo sami sebe koncertima:razz:
Sto se Pg tice... Najvise se nadam uspijehu onakvog, antipaticnog, i dalje prilicno netolerantnog prema Srbima u CG, SDP-a... A taj uspijeh bi bio sve preko 8-9%... Zasto? Zato sto onoj stranci treba vjetra u krila, za neki novi sukob i neslaganje sa DPS...
Just to slip the skin...
Zato ce i imati preko 10 %.Vi Srbi ste prismrdjeli vise sa vasim ugrozenim pravima i netoleranciji :mrgreen: pardon vi "Srbi", jer oni koji to stvarno jesu zive potpuno normalno u ovoj lijepoj i po malo napacenoj Crnoj Gori.I ako to vi "Srbi" mozete shvatiti vole Crnu Gori i ne govore eVra.Mozete li to zamislit?
Last edited by SECTOR; 20-05-10 at 13:34.
E blago meni sa tobom ovako nepismenim... )
Just to slip the skin...
samo da vam svima pozelim sve najbolje i puno srece na ovim izborima, ja odoh doma u Novi da pochinem od njih.
Ostajte mi zdravi, mladi, veseli i nemojte slucajno sto mijenjat
Good luck
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
samo da vam svima pozelim sve najbolje i puno srece na ovim izborima, ja odoh doma u Novi da pochinem od njih.
Ostajte mi zdravi, mladi, veseli i nemojte slucajno sto mijenjat :grin:
Good luck
Hvala,sve najbolje i tebi
a za ovo podvuceno ne garantujem...nada zadnja umire![]()
Znaci u pravu sam kad kazem da se Srbi raspoznaju po rijeci "evro".
Evo do cega je politika dovela jedan dio gradjana Crne Gore, do toga da kad Beograd odluci da se za "euro" pravilno kaze "evro", svi oni poslusaju i tako zbore i u CG. Zamisli Crnogorca koji se od 2003-e izjasnjava ka Srbin da iz ubjedjenja vise ne prica:
- Tamo đe mi je đed da dva eura da kupim śekiru.
nego:
- Tamo gdje mi je djed dao dva evra da kupim sjekiru.
samo zbog toga sto su boldovane rijeci nepravilne na srpski jezik. Jos vi fali sajkaca na glavu i da zaigrate moravac.
Bosanci na celu sa Harisom Silajdzicem cine predizbornu uslugu Miomiru Mugosi:
http://www.portalanalitika.me/politi...k-regionu.html
BiH: Miomir Mugoša najgradonačelnik u regionu
20. maj 2010.
Gradonačelnik Podgorice dr Miomir Mugoša dobitnik je prestižnog priznanja „Menadžer godine“ za oblast „Najgradonačelnik u regionu“, koju dodjeljuje Agencija za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope, saopšteno je Portalu Analitika iz Glavnog grada.
Ovo visoko i međunarodno verifikovano priznanje Agencija dodjeljuje dvadesetdrugi put, prema odluci međunarodnog žirija sastavljenog od najuglednijih menadžera i naučnih radnika regiona.
Gradonačelnik Podgorice dr Miomir Mugoša je za ovo priznanje nominovan u konkurenciji predloženih šestdeset gradonačelnika iz deset evropskih zemalja.
U obrazloženju nominacije se navodi da se nagrada Gradonačelniku Mugoši dodjeljuje za višegodišnje aktivnosti i konkretne rezultate u razvoju grada Podgorice, a posebno zbog omogućavanja bržeg privrednog razvoja grada, rješavanju infrastrukturnih problema i efikasnog rada gradske uprave.
Agencija za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope jedini je globalni nezavisni autoritet ove vrste na području regiona jugoistočne i srednje Evrope.
Nagrada „Menadžer godine“ svrstana je u sedam najrespektabilnijih nagrada u svijetu, zajedno sa priznanjima koja se dodjeljuju u Njujorku, Parizu, Londonu, Rimu, Madridu i Briselu.
Neki od dosadašnjih dobitnika nagrade su Trifun Kostovski, gradonačelnik Skoplja, Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, kao i brojni uspješni privrednici iz čitave Evrope.
Gradonačelniku Mugoši ovo prestižno priznanje će uručiti predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić, 1. jula na svečanoj ceremoniji u Narodnom pozorištu u Sarajevu, zaključuje se u saopštenju.
Peko sto ti smeta kako ko prica?Pusti covjece nek svak prica kako oce, sto te to $ekira
Znaci u pravu sam kad kazem da se Srbi raspoznaju po rijeci "evro".
Naravno da nisi,jako nebulozna tvrdnja!
Neka svako prica kako hoce,kao da mi kao drustvo nemamo drugih problema,nego cemo sad neciju nacionalnost da lovimo na*karakteristicnim* rijecima,ma dokleeeeeeeeeee viseeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Ajmo da se bavimo pitanjima od zivotnog znacaja,pa ko ce da se glupira i inati njemu gore!
Nisi poludio...Zapažanje ti je na mjestu. Istina ima izuzetaka i na jednoj i na drugoj strani ali tek toliko da dokažu da od svakog pravila postoje izuzeci.
U pozadini svake CG podjele (pa i terminološke) je kulturološka podjela čija crta prolazi preko sredine naše malene države. Ta podjela datira još iz vremena Duklje. Ona je jedva vidljiva ali se može uočiti. Narodu koji živi u Crnoj Gori crnomorskog sliva kulturološki je bliži Istok bez obzira da li mu oni svjesno streme ili ne. Narodu jadranskog sliva bliži je zapadni kulturni model života i mišljenja, takođe bez obzira da li su oni svjesni toga ili ne. Obzirom da smo mali i tu đe smo ti uticaji se non-stop prožimaju ali taj naziv za evropsku valutu koji neki koriste ovako ili onako - nimalo nije slučajan. Termin "euro" se zahvaljući ponajprije medijma već toliko raširio, i prije pojave novčanica, tako da je dominatan u CG, ali ima onih koji to vide kao napad na jezički standard srpskog jezika i istrajavaju na terminu "evro"
I naravno, apsolutno se slažem da ljudima treba dozvoliti da govore kako žele.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Otvori link koji sam ostavio, Krivokapic je bio jasan.
Zanimljivo je da su podrska i "uputstva" medjunarodne zajednice uvijek dobrodosli uoci izbora. U ostalim slucajevima, ako se ne varam, opozicija prepoznaje vlast kao marionetu iste te medjunarodne zajednice, a Crnu Goru kao banana drzavu?
Da li je na konsultacijama sa predstavnicima medjunarodne zajednice pomenuto crnogorsko priznavanje Kosova ili kandidatura za clanstvo u NATO? Hoce li Mandic i Milic, kad preuzmu vlast na republickom nivou, uvaziti stavove i uputstva zajednice i priznati Kosovo/poslati "Crnogorce da ginu za imperijalisticke ciljeve Amerike"?
_
Opozicija neće mijenjati kurs Crne Gore na međunarodnom planu, ni u priznanju Kosova.
Opozicija želi, a za to imamo potpunu međunarodnu podršku, da iskorijeni korupciju i suzbije organizovani kriminal.Po našim a i stranim procjenama samim dolaskom na vlast Crna Gora i njeni građani bi bili bogatiji za nekih 500-600 miliona eura,koliko se pretpostavlja da bi bilo oduzeto zakonom o porijeklu imovine!
Za Crnu Goru bi to bio ogromni priliv novca...
Temelj bi imali a onda slijedi nadogradnja, nove bolje institucije, jednake šanse za sve...Težak će to biti posao, užasno težak jer je sve rasprodato, uništeno...
Ipak mladi ljudi hoće promjene i zajedništvo a za mene je to najvažnije!
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks