Page 43 of 44 FirstFirst ... 33394041424344 LastLast
Results 1,051 to 1,075 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja sam siguran da se nikad necemo slozit, jer ovo je vaterpolo...
    Isto tako, mislim da je na nepopularnost vaterpola najvise uticalo ono ''sudimo po pravilima''. Kako cete danas zainteresovat nekoga za ovaj sport ako mu ne mozete objasnit zbog cega je dosudjen kontrafaul a ne iskljucenje (a pogotovo kad se desi da je faul sviran onome koji je u tom momentu bio pod vodom )?
    Zasto ovo pisem?
    Zato sto, diskutujuci odje, redovno koristim frazu ''to se sudi'' ili ''to se ne sudi'', pozivajuci se na odredjenu sudijsku praksu zadnjih godina.

Konkretno, sudija Koganov je ponistio taj gol, postupajuci po pravilima (ko ne prati vaterpolo: 1 sudija gleda desavanja na liniji od 2m ili dalje zavisno kako su postavljeni igraci, a drugi na vanjskim pozicijama), a ne po praksi. To je ovaj put pomoglo nama, a sto da je sut isao van gola? (Jug bi imao novi napad i mi bismo se sad zalili)

Da li se hrvati sjecaju kad sam, s ovim u vezi, govorio da se nikada ne sudi peterac kakav su oni dobili par sekundi prije kraja protiv nas na (cini mi se) evropskom prvenstvu u Malagi (par sekundi prije kraja utakmice, tim percom su pobijedili)? Tada su se pozivali na pravila...

Dakle, dadoh primjer...

P.S.
    Jugasi su u mec usli mnogo prenervozno, vidjelo se to na igracima van i unutar bazena. Zato i govorim da su petercima drzali prikljucak...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo da završimo priču oko udaljenosti i vidljivosti. bio sam neđe na gol crti (nisam uvijek bio na istom mjestu, nekad sam bio i na centru, što na pominjem apropo napada - ne znam jesu li ova dva malca bila na transparentu, znam da smo ga nas nekoliko uhvatili kad smo vidjeli ove da ga potežu (nisam ih ni vidio, nego kad su se tu stvorili), ali njih nije niko udario, nego prijatelja i mene, ili ni to nisam dobro vidio), što znači da sam po jednoj kateti bio udaljen oko 25 m, po drugoj okomitoj oko 17-18 m što bi dalo udaljenost po pitagorinom poučku od oko 30,50 m dakle puno bliže 25 nego 45 m

udarac nogom ide prije šuta, dakle prije nego što se voda uzburka. nisam ni reko da sam/smo slikali udarac pa ti ne mogu poslat sliku.

isto tako ne mislim da su nas beštije napale, već sam to napiso (možda još uvijek neki iz skupine koja je bila u napulju misle), a i sve da jest to bio neki pojedinac iz beštija, svakako ne bi zamjero ostalima. sa svima s kojima sam u kontaktu bilo preko fejsa ili maila mi se paraju normalni ljudi, kao i što sebe smatram normalnim. to što se ne slažemo ili prepiremo u vezi neke sudačke odluke, gola, poteza ili slično... to je isto normalno. jedino si možda bio preagresivan na dance.hr s porukom da ti je žao što nas grobari nisu sve sabili u bazen (inače vjever ima uskoro 52 godine)

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ja sam se malo raspitivao...oli mi pomoc', dje ste vi vidjeli da je on poslan kuci zbog pomoci Primorcu? Tj. da je poslan kuci jer je ponistio taj gol?
    Vise je vama pomogao drzeci vas petercima u igri nego nama za 1 gol!
    raspito sam se u juga. jug je rekao leni i reko (poslali su službeni prosvjed u vidu pisma) je dani pod cijenu ne znam kakve kazne neće igrat utakmicu za 3. mjesto, ako koganov prođe nekažnjeno.
    kad bi ja kreno nabrajat s čime je vas koganov držo u igri ne znam gdje bi stao. npr oba prva gola su pala nakon izmišljenih izbačaja, kasnije mi je bilo teško sve popamtit. ajde kad budeš gledo snimku pogledaj koliko ste izbačaja dobili napoziciji 2 metra te dali je ijedan bio s lopom. to nisam tako detaljno pratio ko finale jer sam navijo pa ne mogu s tolikom sigurnošću govorit, ali čini mi se da je 8. izbačaj (steinmetz - bušlje, bez lopte) bio prvi na poziciji sidruna
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

ochigledno je, uzevši u obzir sve izrečeno, da je jadran jedini i pravi moralni pobjednik ovogodišnje evrolige

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam siguran da se nikad necemo slozit, jer ovo je vaterpolo...
    Isto tako, mislim da je na nepopularnost vaterpola najvise uticalo ono ''sudimo po pravilima''. Kako cete danas zainteresovat nekoga za ovaj sport ako mu ne mozete objasnit zbog cega je dosudjen kontrafaul a ne iskljucenje (a pogotovo kad se desi da je faul sviran onome koji je u tom momentu bio pod vodom )?
    Zasto ovo pisem?
    Zato sto, diskutujuci odje, redovno koristim frazu ''to se sudi'' ili ''to se ne sudi'', pozivajuci se na odredjenu sudijsku praksu zadnjih godina.

Konkretno, sudija Koganov je ponistio taj gol, postupajuci po pravilima (ko ne prati vaterpolo: 1 sudija gleda desavanja na liniji od 2m ili dalje zavisno kako su postavljeni igraci, a drugi na vanjskim pozicijama), a ne po praksi. To je ovaj put pomoglo nama, a sto da je sut isao van gola? (Jug bi imao novi napad i mi bismo se sad zalili)

Da li se hrvati sjecaju kad sam, s ovim u vezi, govorio da se nikada ne sudi peterac kakav su oni dobili par sekundi prije kraja protiv nas na (cini mi se) evropskom prvenstvu u Malagi (par sekundi prije kraja utakmice, tim percom su pobijedili)? Tada su se pozivali na pravila...

Dakle, dadoh primjer...

P.S.
    Jugasi su u mec usli mnogo prenervozno, vidjelo se to na igracima van i unutar bazena. Zato i govorim da su petercima drzali prikljucak...
    slažem, se bolje ne raspravljat o suđenju, nikad se nećemo složit, pogotovo kad navijamo za jedan od klubova. vaterpolo trebamo maksimalno približit publici, a u napulju ni igračima nije bilo jasno što se sudi. nekoliko puta, kod svih ekipa je jedan igrač izlazio vani (bek), a sudac bi pokazo neki drugi broj. zapamtio sam slučajeve burića i drobca, a bilo ih je u svim ekipama. sam joković mi je reko da ni njima nije bilo jasno kako smiju igrat na vanjskim pozicijama, kad će bit faul a kad izbačaj.

p.s. galiot uletio si ko rambo na našu stranicu. prvi komentar i odma danas treba pobit. i nismo postojali, stranica, kad su bili ti neredi na reprezentaciji, tj kad vas je 40 huligana, kretena, kriminalaca napalo. evo i sad sam dobio info daje netko s vaše tribine snimio kako su ova 3 došla amo i napala, i svakako ćemo to objavit ako dobijemo uz tekst da to nisu bili pripadnici beštija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo da završimo priču oko udaljenosti i vidljivosti. bio sam neđe na gol crti (nisam uvijek bio na istom mjestu, nekad sam bio i na centru, što na pominjem apropo napada - ne znam jesu li ova dva malca bila na transparentu, znam da smo ga nas nekoliko uhvatili kad smo vidjeli ove da ga potežu (nisam ih ni vidio, nego kad su se tu stvorili), ali njih nije niko udario, nego prijatelja i mene, ili ni to nisam dobro vidio), što znači da sam po jednoj kateti bio udaljen oko 25 m, po drugoj okomitoj oko 17-18 m što bi dalo udaljenost po pitagorinom poučku od oko 30,50 m dakle puno bliže 25 nego 45 m

udarac nogom ide prije šuta, dakle prije nego što se voda uzburka. nisam ni reko da sam/smo slikali udarac pa ti ne mogu poslat sliku.

isto tako ne mislim da su nas beštije napale, već sam to napiso (možda još uvijek neki iz skupine koja je bila u napulju misle), a i sve da jest to bio neki pojedinac iz beštija, svakako ne bi zamjero ostalima. sa svima s kojima sam u kontaktu bilo preko fejsa ili maila mi se paraju normalni ljudi, kao i što sebe smatram normalnim. to što se ne slažemo ili prepiremo u vezi neke sudačke odluke, gola, poteza ili slično... to je isto normalno. jedino si možda bio preagresivan na dance.hr s porukom da ti je žao što nas grobari nisu sve sabili u bazen (inače vjever ima uskoro 52 godine)
    aaa.nisam uzimao u obzir tvoje kretanje po tribini...cudime da nisi reko da si bio pored gola kada je taj peterac izvodjen...uostalom daljina je najmanje bitna ali ajde 9dobro ti ide pitagorina teoremma....za sliku nisam ni mislio onu prilikom izvodjenja vec bilo koju koja je slikana sa kontra strane tj mjesta odakle si ti sjedao...e sto se tice uzburkane vode tu sam ciljao na ono prije izvodjenja jer se igraci pomjeraju ako nista odrzavaju na vodi tako da voda niti u jednom momentu nije potpuno mirna...sto se tice komentara na dance.hr mozda jesam mozda nisam...to je moje misljenje jer sramno je onakvu neistinu po pitanju "Bestija" napisati na mozda najposjecenijoj internet stranici kada je vaterpolo u pitanju...uostalom ispravite text pa cu da vam se i izvinem!!!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Rekao sam vam i na dance.hr da vam to ****** po Bestijama bez ikakvog razloga (a postojao je nacin da se provjeri) nije trebalo. Da li ste vi zeljeli da se opravdate u Du time sto cete rec' da su vam trans uzeli Crnogorci a ne Srbi ili zelite malo pokvarit odnose sa nama provocirajuci na taj nacin - ja to ne znam, ali je ispalo jako ruzno.
    Mozda smo trebali da cutimo i pustimo vas da dubrovcani (a i ovi nasi, jer je vas sajt u Kotoru itekako chitan!) stvarno misle da smo mi to uradili? Mislim da to ne bi bilo pametno...
    Vidi, da vam je neko od Bestija uzeo trans - imao bi razlog da se ljutis na sve, a i ja ni ne bih trazio opravdanje...

raspito sam se u juga. jug je rekao leni i reko (poslali su službeni prosvjed u vidu pisma) je dani pod cijenu ne znam kakve kazne neće igrat utakmicu za 3. mjesto, ako koganov prođe nekažnjeno.
    kad bi ja kreno nabrajat s čime je vas koganov držo u igri ne znam gdje bi stao. npr oba prva gola su pala nakon izmišljenih izbačaja, kasnije mi je bilo teško sve popamtit. ajde kad budeš gledo snimku pogledaj koliko ste izbačaja dobili napoziciji 2 metra te dali je ijedan bio s lopom. to nisam tako detaljno pratio ko finale jer sam navijo pa ne mogu s tolikom sigurnošću govorit, ali čini mi se da je 8. izbačaj (steinmetz - bušlje, bez lopte) bio prvi na poziciji sidruna
    Ja sam od lika koji ne radi u Primorac (a bio je tamo) dobio info da Koganov nije poceran, vec je doslo do zamjene. Snimak cu pogledat, do tada vise necu diskutovat o samim desavanjima na bazenu. Jedino sto je utakmica masu ove dane... Ne znam kad cu ovaj final-four pocet gledat...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    aaa.nisam uzimao u obzir tvoje kretanje po tribini...cudime da nisi reko da si bio pored gola kada je taj peterac izvodjen...uostalom daljina je najmanje bitna ali ajde 9dobro ti ide pitagorina teoremma....za sliku nisam ni mislio onu prilikom izvodjenja vec bilo koju koja je slikana sa kontra strane tj mjesta odakle si ti sjedao...e sto se tice uzburkane vode tu sam ciljao na ono prije izvodjenja jer se igraci pomjeraju ako nista odrzavaju na vodi tako da voda niti u jednom momentu nije potpuno mirna...sto se tice komentara na dance.hr mozda jesam mozda nisam...to je moje misljenje jer sramno je onakvu neistinu po pitanju "Bestija" napisati na mozda najposjecenijoj internet stranici kada je vaterpolo u pitanju...uostalom ispravite text pa cu da vam se i izvinem!!!!
    nisam bio kraj suprotnog gola (a i to bi mi samo omelo kut gledanja kao što sam ti ranije već objasnio geometriju ), najdalje točno do centra , a s druge strane do onog prolaza između vaše i naše tribine kad smo tjerali onu trojicu, ali veliku većinu utakmice sam bio na crti našeg gola kao u tom trenutku

uvijek kad ti se nešto ne sviđa možeš poslat svoj tekst koji ćemo objavit, bilo da nešto demantiraš, bilo da rečeš nešto o bilo čemu npr ružnome kao onda kad su vas napali, ako se to nedaj bože ponovi ili npr lijepome, kad (ako) primorac osvoji prvenstvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    ochigledno je, uzevši u obzir sve izrečeno, da je jadran jedini i pravi moralni pobjednik ovogodišnje evrolige
    hahahah, to to....2 puta su dobili evropskog prvaka i jednom polufinalistu EL, ali nisu htjeli da budu bas toliko nadmocni, pa su pustili primorac u 1/4 finalu i da ih recco dobije u finalu.....))))))
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

slažem, se bolje ne raspravljat o suđenju, nikad se nećemo složit, pogotovo kad navijamo za jedan od klubova. vaterpolo trebamo maksimalno približit publici, a u napulju ni igračima nije bilo jasno što se sudi. nekoliko puta, kod svih ekipa je jedan igrač izlazio vani (bek), a sudac bi pokazo neki drugi broj. zapamtio sam slučajeve burića i drobca, a bilo ih je u svim ekipama. sam joković mi je reko da ni njima nije bilo jasno kako smiju igrat na vanjskim pozicijama, kad će bit faul a kad izbačaj.
    Slozismo se makar oko necega.
    Sad se sjetih, Partizan je drasticno ostecen (protiv Recca) nedje na pocetku zadnje cetvrtine kad su oboje sudija u isto vrijeme svirala iskljucenje. Jedan je pokazao br. 2, a drugi br. 3). I umjesto da budu oboje napolje, oni prave kompromis i iskljucuju samo jednoga...
    Galiot je precerao sa onim nastupom na dance.hr!!
    Sad kad krene lavina na njega :blah:
    Necu ga smjet' vodit u Du dogodine
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

p.s. galiot uletio si ko rambo na našu stranicu. prvi komentar i odma danas treba pobit. i nismo postojali, stranica, kad su bili ti neredi na reprezentaciji, tj kad vas je 40 huligana, kretena, kriminalaca napalo. evo i sad sam dobio info daje netko s vaše tribine snimio kako su ova 3 došla amo i napala, i svakako ćemo to objavit ako dobijemo uz tekst da to nisu bili pripadnici beštija
    kao sto sam i napisao u prvom komentaru stvarno ste me izbacili iz takta sa komentarom o bestijama, kako su vas napali i sta sve jos nisu...vidis i sam da sam napisao da ste me sa takvim textom natjerali da se registrujem...nemam obicaj da komentarisem ni ovdje a kamo li tamo ali stvarno u zadnjih 2 mjeseca neki komentari prvo ovdje su me natjerali poslije vise od 6 god od registracije da i prepirem oko nekih stvari ali ono sinoc mi je bio vrhunac...

i to sto vjever navodi neku '91. godinu stvarno me ne interesuje...nisam tako napisao (da vas sabiju u bazen) jer ste iz dubrovnika, isto bi napisao i za jadran, partizan, mladost recco...vec zbog nekorektnog iznosenja cinjenica u textu...jer ko je procitao taj text a ne prati previse vaterpolo ili cak i da prati a ne zna sta se tacno desilo misli ce da smo grupa "indijanaca" koji su tamo da bi se tukli i cackali hrvate...a ne vjerujem da mnogo ljudi cita komentare uopste a kamo li da povjeruje nekom anonimusu dje se navodi da je neistina to sto se navodi u textu...

i dalje mi nije jasno zasto nije ubaceno par recenica o organizaciji f4 u rijeci....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    hahahah, to to....2 puta su dobili evropskog prvaka i jednom polufinalistu EL, ali nisu htjeli da budu bas toliko nadmocni, pa su pustili primorac u 1/4 finalu i da ih recco dobije u finalu.....))))))
    Vi novljani biste ovaj topic trebali u najsirem luku da izbjegavate.
    Imate onaj o JL i o vaterpolu uopste.

Salu na stranu, ako osvojite titulu opet cete na nas racun bit' u prvom sesiru.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slozismo se makar oko necega.
    Sad se sjetih, Partizan je drasticno ostecen (protiv Recca) nedje na pocetku zadnje cetvrtine kad su oboje sudija u isto vrijeme svirala iskljucenje. Jedan je pokazao br. 2, a drugi br. 3). I umjesto da budu oboje napolje, oni prave kompromis i iskljucuju samo jednoga...
    Galiot je precerao sa onim nastupom na dance.hr!!
    Sad kad krene lavina na njega :blah:
    Necu ga smjet' vodit u Du dogodine
    ti da me vodis...jedva sam te i sad na f4 natjerao da ides...ccc...
    mozda jesam pretjerao ali mi nije zao, jer ono je vise nego ocajno sto su tamo naveli...
    a da im ja pisem text stvarno...mozda moze nekim drugim povodom, ali da popravljam tudje greske mi ne pada na pamet...bilo bi jako lijepo da to odradi onaj ko je zabrljao a onda cu ja da posaljem text sa izvinjenjem ili bar da se izvinem u komentarima...do tada stojim iza onog sto sam napisao/rekao....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekao sam vam i na dance.hr da vam to ****** po Bestijama bez ikakvog razloga (a postojao je nacin da se provjeri) nije trebalo. Da li ste vi zeljeli da se opravdate u Du time sto cete rec' da su vam trans uzeli Crnogorci a ne Srbi ili zelite malo pokvarit odnose sa nama provocirajuci na taj nacin - ja to ne znam, ali je ispalo jako ruzno.
    Mozda smo trebali da cutimo i pustimo vas da dubrovcani (a i ovi nasi, jer je vas sajt u Kotoru itekako chitan!) stvarno misle da smo mi to uradili? Mislim da to ne bi bilo pametno...
    Vidi, da vam je neko od Bestija uzeo trans - imao bi razlog da se ljutis na sve, a i ja ni ne bih trazio opravdanje...

Ja sam od lika koji ne radi u Primorac (a bio je tamo) dobio info da Koganov nije poceran, vec je doslo do zamjene. Snimak cu pogledat, do tada vise necu diskutovat o samim desavanjima na bazenu. Jedino sto je utakmica masu ove dane... Ne znam kad cu ovaj final-four pocet gledat...
    da sam ja piso tekst svakako bi provjerio. i isprike u ime sajta zbog dezinformacije. čekam snimku pa ću ja napisat tekst i ispričat se. nemamo se mi kome opravdavat (nismo mi ni izgubili trans), a pogotovo u dbk, transparent je došao iz zagreba. a i nema neke radikalne navijačke skupine koja bi nam to zamjerala - tek jedan ođe u zg, kojeg inače znam, i koji inače ima sličnih problema kao i oni napadači, misli da je veliki ultras (naravno ne partizana u njegovom slučaju nego hajduka), pa mi je poručio da će mi učinit isto što i grobari transparentu. za sada čekam da me okrene naglavačke ko oni transp na ovoj utakmici fk partizana,a pošto vjerujem da će grobari zapalit trans kad jug bude prvi idući put igro u beogradu onda očekujem da me zapali :cry:

zašto bi sudac bio zamjenjen, pogotovo pred jednu nebitnu utakmicu kao što je ona za 3. mjesto???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa moramo malo sale unijet, jer vidim da ste ves svi prilicno zapjenili.

na vas racun? kako to, zivota ti?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

!up ......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    ..
    i to sto vjever navodi neku '91. godinu stvarno me ne interesuje....

i dalje mi nije jasno zasto nije ubaceno par recenica o organizaciji f4 u rijeci....
    samo je povuko paralelu, slažem se treba politiku u širokom luku izbjegavat u sportskim temama.

mislim da je autor zaboravio na rijeku (vidiš daje sve pomako za godinu dana poslije poslije, milano 08 umjesto 07 i barca). kakvih ste neugodnosti imali tamo? na bazenu je, što ja znam, bilo sve u redu - nije niko nikoga napado.

a u gradu je druga priča, ali za to je teško organizatore krivit. recimo znam da su iz armade (debili koji se nazivaju navijačima nk rijeke) ukrali dvojici dančara šalove, a mene su samo verbalno napadali (jer su specijalci čuvali kafić pa nisu i fizički) kad sam iz kafića kojeg je jug zakupio za svoj kutak skido jugovu zastavu što me gazda zamolio jer je reko da bi nam je uzeli i zapalili. nisam je ja tamo stavljo, nego uprava juga tj netko od njih, ali njih nije bilo kad se kafić zatvaro, a ja sam bio najtrijezniji od "ekipe", a trebalo se penjat na krov kafića. zamisli dubrovčane u rijeci trebaju čuvat specijalci jer nas oni percipiraju ko navijače hajduka što većinom i jesmo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne znam, ali svakako ne mislim ni da su ga poslali kuci samo zbog toga! Sem toga, da nece kaznit' sto Stavridisa sto je priznao gol Reccu u finalu
    A moguce da je Jug insistirao da im on ne sudi za 3. mjesto, pa su ga zamijenili. AL' TO NIKAKO NIJE ISTO KAO DA GA JE LEN POCERAO JER JE PONISTIO GOL!!
    To za trans...najebao si, jbg. Ubuduce ces (i ti i ostali) znat' da se trans ne nosi ako ne moze da se brani.
    ''Pad zastave'' nisu izmislili Grobari, niti to traje od juce.
    A vi, kao navijaci (simpatizeri) Hajduka, bi to morali da znate.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na bazenu nas niko nije dirao jer su pored nas stajala 3 inspektora u civilu samo mi nije jasno kako oni nisu snimili da se dogovaraju i organizuju a ja (tamo neki navijac jesam)...

a to sa paralelu mi je bzv povlaciti kad nemas pojma sa kim imas posla...jer mene ta strana medalji niti malo ne interesuje!!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

pa moramo malo sale unijet, jer vidim da ste ves svi prilicno zapjenili.

na vas racun? kako to, zivota ti?
    Pa zato sto smo ucestvovali na F4. (iako biste vi ucestvovali, da nije nas , ali je ipak tako - Primorac kao crnogorski predstavnik na taj nacin omogucava crnogorskom prvaku mjesto u 1. sesiru)
    A sto mislis, na osnovu cega ste lani bili u prvom sesiru?
    Na osnovu klupskih rezultata
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hmmm, nema mi tu logike, niti razumijem.

zar nije da pobjednik domaceg kupa ide u samo 1 krug kvalifikacija, 2. u prvenstvu ide u oba kruga kvalifikacija, a prvak ide direktno u EL, bez obzira na to jel neko od CG klubova ucestvovao na F4? oces da kazes da je primorac one 2 godine kad je bio prvak drzave igrao kvalifikacije za EL?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro, i presto sam ić na nogometne stadione zbog takvih događanja, ne baš zbog transparenata jer ih nisam ni nosio, nego jer su me napadali po zagrebu dok bi doma došo sa stadiona zbog naglaska. a i nisam očekivo da će nas neko napast u krugu bazena kad smo još tražili policijsku zaštitu i navodno je dobili, bar je tako reko trener golmana u juga nama na tribinama. a do busa je bilo manje od 100 metara. ali nije mi uopće žao zbog transparenta, ražalostio me tek sam taj čin napada, i žao mi je što nismo još nas 3-4 bili uz momka koji ga je nosio pa da branimo, ne trans nego momka.
    ionako je do sutra napravljen novi trans, nešto veći, ali su stavili premala slova pa ćemo to morat ponovo radit tj udruga dubrovačkih studenata u zagrebu čiji je transparent.

nisam shvatio galiot. napali su vas dubrovčani negdje na ulici?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hmmm, nema mi tu logike, niti razumijem.

zar nije da pobjednik domaceg kupa ide u samo 1 krug kvalifikacija, 2. u prvenstvu ide u oba kruga kvalifikacija, a prvak ide direktno u EL, bez obzira na to jel neko od CG klubova ucestvovao na F4? oces da kazes da je primorac one 2 godine kad je bio prvak drzave igrao kvalifikacije za EL?
    klubovi koji imaju predstavnika na final4 su u ždrijebu grupa iduće godine nositelji tj prvaci tih država.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro, i presto sam ić na nogometne stadione zbog takvih događanja, ne baš zbog transparenata jer ih nisam ni nosio, nego jer su me napadali po zagrebu dok bi doma došo sa stadiona zbog naglaska. a i nisam očekivo da će nas neko napast u krugu bazena kad smo još tražili policijsku zaštitu i navodno je dobili, bar je tako reko trener golmana u juga nama na tribinama. a do busa je bilo manje od 100 metara. ali nije mi uopće žao zbog transparenta, ražalostio me tek sam taj čin napada, i žao mi je što nismo još nas 3-4 bili uz momka koji ga je nosio pa da branimo, ne trans nego momka.
    ionako je do sutra napravljen novi trans, nešto veći, ali su stavili premala slova pa ćemo to morat ponovo radit tj udruga dubrovačkih studenata u zagrebu čiji je transparent.

nisam shvatio galiot. napali su vas dubrovčani negdje na ulici?
    ako mislis za one dogadjaje od ranije da ali bi to mogli prebaciti na drugu temu da ne spamujemo ovdje...na raskrsnici gdje je na 1 stranu brza hrana zaboravih joj ima, palma ili nesto slicno, drugu stranu je parking iza onog trznog centra, kad nastavis pravo sledece ti je ulaz na parking ispred bazena a nazad idas u suprotnom smjeru s obzirom da je 1smjerna ulica....nadam se da kapiras gdje...iako smo bili u pratnji 3 inspektora, i 4 obicna policajca....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislio sam na final4 u rijeci? (ovo što ti opisuješ mi se čini kao ispred dubrovačkog bazena) spominjo si da je tamo bila loša organizacija, a da nije spomenuto u tekstu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije mene u rijeci niko dirao a radje da me jesu pretukla 5rica...nisam bio tu bio sam na brodu :'(
    ali su i tamo napadani stariji ljudi skidani do pasa zbog majci primorca ukljucujuci i emila nikolica, nekako se isposlovalo starije zene da ostanu u njima a bilo je i fizickih napada na manje grupe...ali opet ti kazem to je bilo na ulici a za detalje na bazenu nisam upucen sem onih rezultatckih...
    a ono ranije napisano jeste bilo za dubrovnik...

Page 43 of 44 FirstFirst ... 33394041424344 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)