View Poll Results: Ko ce osvojiti Scudetto ove sezone?

Voters
185. You may not vote on this poll
  • Juventus

44 23.78%
  • Milan

30 16.22%
  • Inter

57 30.81%
  • Roma

10 5.41%
  • Lazio

18 9.73%
  • Fiorentina

6 3.24%
  • Genoa

3 1.62%
  • Sampdoria

2 1.08%
  • Udinese

0 0%
  • Napoli

3 1.62%
  • Palermo

1 0.54%
  • Catania

2 1.08%
  • Parma

5 2.70%
  • Bari

1 0.54%
  • Bologna

3 1.62%
Page 379 of 388 FirstFirst ... 279329369375376377378379380381382383 ... LastLast
Results 9,451 to 9,475 of 9694

Thread: Calcio Serie A 2009/10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lolblue: :lolblue:

Kuku mene sa kim ja pricam...A kuku mene...Gori sam ja 100 puta kad ovo citam uopste. Soli mi treba dat.

Kralju, Facchetti je POD PLOCU od 4 Septembra 2006 godine. MRTAV JE.

p.s. Opet dokazujes da ne umijes da citas. Reka sam da se tada Branca nije nista pita, vec Massimo sam.
    hahahahhahahahhahhahahhaahahahaha qqqqqqqqqqqqqq

Dobro nije rekao da je Majkl Dzekson doveo igrace hahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Istina, brate, od kad je na celu Intera, sigurno je toliko potrosio.
    Momci, AC Milan svake godine samo za plate igracima potrosi oko 100 miliona eura. I Inter, i Juventus...

Sofro plasira polu-informacije, nemojte da se primate na njegove price.

Inace, najveci transferi Intera (Vieri, Ronaldo, Ibrahimovic) sigurno nisu bili propali. Jedino na Vierija nisu zaradili, al je covjek dao grdilo golova za Inter. Ronaldo je Moratijev najisplativiji transfer sto se tice reklama i prodaje Realu (sam je to rekao), a Ibru su doveli za 23 miliona, donio im covjek 3 titule i dosta para od sponzora, i sad su ga prodali za 45 miliona u keshu + Eto'o.

Bilo je u Interu propalih transfera i ispala (evo zadnji Kvarezma), al opet finansijski nisu prolazi toliko lose. AC je osvajao Lige Sampiona, Juventus domace titule.. e vidite sad kakva su ulaganja Berluskonija u tim, nikakva. Jedino sto prodaje igrace koji valjaju a nista ne kupuje.

Eto tolko. Car svih tih transfera ostaje Juventus, ubjedljivo! Oni su se rijetko kad zajebali (pricam o periodu prije Calciopolija), a ugl. su prolazili odlicno. E oni su bili primjer kako se radi, mada treba uzet u obzir da su na celu imali onog mafijoza od Modjija koji je znatno olaksavao stvari.
    Last edited by Mitro; 19-05-10 at 07:24.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

milan, inter i juve samo od tv prava dobiju po blizu 100 miliona eura svake godine (sky italia).
    Od karata se zaradi ,tokom sezone, mozda 25 miliona (racunajuci CL). Od osvajanja lige sampiona se zaradi isto oko 30 miliona. sponzori sto glavni sto "sporedni" donesu oko 20 ak miliona godisnje. to su bile cifre od prosle sezone. Turneje po aziji i americi, dio prihoda od reklama koje snime igraci, prodaja navijackih rekvizita...
    Sto Mitro veli - te pare od prodaje TV prava se odma prebace na racune igraca jer taman toliko i zarade.
    Sto se transfer politike tice, svako je grijseio, neko vise neko manje. Juve, relano gledano, je zadnjih 10ak godina najbolje pazario.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo samo da dodam i ja par informacija. milan i inter trose oko 20 miliona godisnje na san siro. zakup godisnji je 18.5 miliona, i svake godine ta cifra raste, zato razmisljaju oba tima o gradnji novog stadiona. plus obezbjedjenje za utakmice, spikeri i sve ostalo sto ide isplati se oko 2 miliona. osim toga odrzavanje milanella i na troskove svih mladjih kategorija isplati se josh nekih 15tak miliona. na putovanja ekipe, hotele i sve moguce propatne stvari trosi se jako mnogo novca. ogroman novac uzimaju i banke koje daju kredite za kupovinu igraca. takodje porezi i slicno odlije ogromne sume novca. takodje sva administracija, od pravnika do trenera kosta. skauti po svijetu, lijecenja igraca, i josh 100 nekih sitnica koje odvlace novac se nakupe. na kraju se skonta koliko je u stvari malo novca na raspologanju za trosenje.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    evo samo da dodam i ja par informacija. milan i inter trose oko 20 miliona godisnje na san siro. zakup godisnji je 18.5 miliona, i svake godine ta cifra raste, zato razmisljaju oba tima o gradnji novog stadiona. plus obezbjedjenje za utakmice, spikeri i sve ostalo sto ide isplati se oko 2 miliona. osim toga odrzavanje milanella i na troskove svih mladjih kategorija isplati se josh nekih 15tak miliona. na putovanja ekipe, hotele i sve moguce propatne stvari trosi se jako mnogo novca. ogroman novac uzimaju i banke koje daju kredite za kupovinu igraca. takodje porezi i slicno odlije ogromne sume novca. takodje sva administracija, od pravnika do trenera kosta. skauti po svijetu, lijecenja igraca, i josh 100 nekih sitnica koje odvlace novac se nakupe. na kraju se skonta koliko je u stvari malo novca na raspologanju za trosenje.
    aj ne sprdaj se. znas kako je lako vodit klub - ka na menadzer.:zzz:

ovdje se gadaju sa milionima ka u Bunjol sa paradajzom . kad ih cujes kako pricaju: damo ih 10 miliona + ovoga i dobijemo onoga. ovaj ne vrijedi 20 miliona no 25...itd...itd...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahaha pa to su ovi navijaci real madrida, njima je bukvalno tako ))))) daj sto za ovoga, pedeset za ovoga. pusti ga nek sjedi na klupu i prodaje majice
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    ahahaha pa to su ovi navijaci real madrida, njima je bukvalno tako ))))) daj sto za ovoga, pedeset za ovoga. pusti ga nek sjedi na klupu i prodaje majice
    Izgleda da Real Madrid ima najbolje ekonomiste.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo MIlan trazi Robinja..Dodji sve ti jbm....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lolblue: :lolblue:

Kuku mene sa kim ja pricam...A kuku mene...Gori sam ja 100 puta kad ovo citam uopste. Soli mi treba dat.

Kralju, Facchetti je POD PLOCU od 4 Septembra 2006 godine. MRTAV JE.

p.s. Opet dokazujes da ne umijes da citas. Reka sam da se tada Branca nije nista pita, vec Massimo sam.
    Okle znam ja Interove funkcionere, i koje ziv, a ko mrtav, boli me tuki. Ja sam samo pitao zasto se Faccheti pominjao odje kako je cuda nekakva cinio, i pogledaj sad... Sa vama se stvarno ne moze pricat. Sad ja treba da znam sve ljude sto posluju u Inter. Boli me ***** za Inter.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti ocigledno ne znas ko je Facchetti bio?

Evo da te uputim, neznalice. Jedan od najvecih fudbalera Italije i Intera svih vremena.

Da ista znas o fudbalu, zna bi ovo.

Izgubi se u vidu magle.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti ocigledno ne znas ko je Facchetti bio?

Evo da te uputim, neznalice. Jedan od najvecih fudbalera Italije i Intera svih vremena.

Da ista znas o fudbalu, zna bi ovo.

Izgubi se u vidu magle.
    Aoooo LOL... Ada znam ko je Faccheti bio, jadan... Zamlatina od 2 metra, igrao def veznog. Samo nisam znao koja mu je funkcija u Inter bila, i da je umro. Oli me pustit na mir, jadan? Ti, koji si izjavio da je Inter najbolji klub na svijet, meni pricas da ne znam nista o fudbalu. E to ne moze bit.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tuzan si.

Pa Inter ce zvanicno biti najbolji tim na svijetu, veoma brzo. Samo sto ja vidim neke stvari prije, pa obavijestim forumasku javnost.

Od Septembra sam prica da cemo osvojiti triplu krunu, i tako ce i bit.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

kad ode murinjo shinter ce bit isto sto je bio i od 90tih pa nekih 10ak godina poslije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To se zna... Vratiće se đe su i bili svo ovo vrijeme. No što ćemo i kako ćemo onda mi sa Murinjom u Real, to mene brine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujes li ove dvojicu...Obraz, dje je?!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

evo da vam sofro ne prica nista:

Stagione 1996-997, spesi 20.525.000 €

Acquisti: Andrea Mazzantini, Armando Pantanelli, Alessandro Pistone, Fabio Galante, Jocelyn Angloma, Massimo Tarantino, Youri Djorkaeff, Aaron Winter, Ciriaco Sforza, Ivan Zamorano, Nwankwo Kanu, Arturo Di Napoli

Stagione 1997-1998, spesi 81.700.000 €

Acquisti: Raffaele Nuzzo, Taribo West, Luca Mezzano, Luigi Sartor, Francesco Colonnese, Martin Rivas, Mauro Milanese, Zé Elias, Diego Simeone, Benoît Cauet, Paulo Sousa, Francesco Moriero, Ronaldo, Álvaro Recoba

Stagione 1998-1999, spesi 70.500.000 €

Acquisti: Sebastien Frey, Dario Simic, Mikael Silvestre, Zoumana Camara, Gilberto da Silva Melo, Andrea Pirlo, Cristiano Zanetti, Ousmane Dabo, Roberto Baggio, Nicola Ventola

Stagione 1999-2000, spesi 125.200.000 €

Acquisti: Angelo Peruzzi, Giorgio Frezzolini, Fabrizio Ferron, Christian Panucci, Laurent Blanc, Michele Serena, Cyril Domoraud, Iván Ramiro Córdoba, Grigorios Georgatos, Vladimir Jugovic, Clarence Seedorf, Luigi Di Biagio, Adrian Mutu, Christian Vieri

Stagione 2000-2001, spesi 97.700.000 €

Acquisti: Marco Ballotta, Fabio Macellari, Riccardo Fissore, Vratislav Gresko, Bruno Cirillo, Stefano Lombardi, Stephane Dalmat, Cristian Brocchi, Marcos Vampeta, Francisco Javier Farinós, Robbie Keane, Antonio Pacheco, Marco Ferrante, Anselmo Robbiati, Sixto Peralta, Corrado Colombo, Hakan Sukur

Stagione 2001-2002, spesi 107.000.000 €

Acquisti: Francesco Toldo, Alberto Fontana, Pasquale Padalino, Gonzalo Sorondo, Marco Materazzi, Nelson Vivas, Sérgio Conceiçăo, Andrés Guglielminpietro, Emre Belözoglu, Okan Buruk, Mohammed Kallon, Adriano,

Stagione 2002-2003, spesi 112.700.000 €

Acquisti: Mathieu Moreau, Fabio Cannavaro, Daniele Adani, Carlos Alberto Gamarra, Francesco Coco, Ümit Davala, Domenico Morfeo, Matias Almeyda, Hernán Crespo, Gabriel Omar Batistuta,

Stagione 2003-2004, spesi 67.800.000 €

Acquisti: Alex Cordaz, Thomas Helveg, Jérémie Bréchet, Andy van der Meyde, Sabri Lamouchi, Luciano, Dejan Stankovic, Kily Gonzalez, Giorgios Karagounis, Mario Rebecchi, Fabrizio Biava, Julio Ricardo Cruz

Stagione 2004-2005, spesi 6.100.000 €

Acquisti: Fabián Héctor Carini, Nicolás Burdisso, Siniša Mihajlovic, Zé Maria Ferreira, Giuseppe Favalli, Edgar Davids, Juan Sebastián Verón, Esteban Matias Cambiasso, Lampros Choutos

Stagione 2005-2006, spesi 32.000.000 €

Acquisti: Júlio César, Walter Adrián Samuel, Pierre Wome, Luis Figo, David Pizarro, Santiago Solari, César

Stagione 2006-2007, spesi 49.300.000 €

Acquisti: Fabio Grosso, Maicon, Maxwell, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Mariano Gonzalez, Sebastian Ribas, Zlatan Ibrahimovic, Hernán Crespo

Stagione 2007-2008, spesi 40.800.000 €

Acquisti: Enrico Alfonso, Christian Chivu, Luis Jimenez, Pelé, Nelson Rivas, David Suazo, Maniche

Stagione 2008-2009, spesi 58.900.000 €

Acquisti: Sulley Muntari, Mancini, Ricardo Quaresma, Victor Obinna

Stagione 2009-2010 (ancora in corso), spesi 90.500.000 €

Acquisti: Lúcio, Thiago Motta, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Diego Milito, Marko Arnautovic

TOTALE SPESE: 990.485.000 MILIONI DI EURO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahaha ne mogu da vjerujem koju je listu on okacio! Koja neznalica..

Odma sad na ignore. Ne mogu vise da citam ovo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Momci, AC Milan svake godine samo za plate igracima potrosi oko 100 miliona eura. I Inter, i Juventus...

Sofro plasira polu-informacije, nemojte da se primate na njegove price.

Inace, najveci transferi Intera (Vieri, Ronaldo, Ibrahimovic) sigurno nisu bili propali. Jedino na Vierija nisu zaradili, al je covjek dao grdilo golova za Inter. Ronaldo je Moratijev najisplativiji transfer sto se tice reklama i prodaje Realu (sam je to rekao), a Ibru su doveli za 23 miliona, donio im covjek 3 titule i dosta para od sponzora, i sad su ga prodali za 45 miliona u keshu + Eto'o.

Bilo je u Interu propalih transfera i ispala (evo zadnji Kvarezma), al opet finansijski nisu prolazi toliko lose. AC je osvajao Lige Sampiona, Juventus domace titule.. e vidite sad kakva su ulaganja Berluskonija u tim, nikakva. Jedino sto prodaje igrace koji valjaju a nista ne kupuje.

Eto tolko. Car svih tih transfera ostaje Juventus, ubjedljivo! Oni su se rijetko kad zajebali (pricam o periodu prije Calciopolija), a ugl. su prolazili odlicno. E oni su bili primjer kako se radi, mada treba uzet u obzir da su na celu imali onog mafijoza od Modjija koji je znatno olaksavao stvari.
    na svake 2-3 sezone se trosilo po jedno 100mil na velika imena/vrhunske igrace. Buffa 45, Thuram 40, Pavel 50... jeste da je Moggi mafijozo i da je to bila olaksavajuca okolnost ali i pored toga, znao je kako i koga da dovede. znao je da ubode. sto se tice dovodjenja igraca, vjerovatno najbolji u Italiji u zadnjih 20god
    nadam se da ce Marotta biti bar upola tako dobar, ali bez malverzacija i svih ostlih cuda koje su pratile Moggi-a

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Acquisti: Lúcio, Thiago Motta, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Diego Milito, Marko Arnautovic

Kesh???
    Lucio-oko 10 miliona
    Milito i Motta - 15 miliona + neki neki mladji igrači u razmjeni (Akvafreska & co)
    Snajder - 15 miliona
    Eto'o - Ibrahimović i pare
    Arnautović - džabe, pozajmica.

Da ne idem dalje u istoriju, mada moguće da je za određene godine tačan podatak. Dao je Inter dosta za pojačanja, al zar nema u listu i odlaznih transfera?

Doduse, lista je jednostrana. Ronaldo je plaćen ko zna kolko, al je na njega zarađeno samo preko reklama i sponzora 2-3x tolko, plus je prodat Realu skuplje nego što je kupljen. Sponzorstva, reklame isl. očigledno ne ulaze u ovu listu Jel može nešto slično za Juventus i AC, al da je malo preciznije (pošto ova lista za Inter pada već na poslednjoj godini, a crnjak mi je da idem unazad).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    evo da vam sofro ne prica nista:

Stagione 1996-997, spesi 20.525.000 €

Acquisti: Andrea Mazzantini, Armando Pantanelli, Alessandro Pistone, Fabio Galante, Jocelyn Angloma, Massimo Tarantino, Youri Djorkaeff, Aaron Winter, Ciriaco Sforza, Ivan Zamorano, Nwankwo Kanu, Arturo Di Napoli

Stagione 1997-1998, spesi 81.700.000 €

Acquisti: Raffaele Nuzzo, Taribo West, Luca Mezzano, Luigi Sartor, Francesco Colonnese, Martin Rivas, Mauro Milanese, Zé Elias, Diego Simeone, Benoît Cauet, Paulo Sousa, Francesco Moriero, Ronaldo, Álvaro Recoba

Stagione 1998-1999, spesi 70.500.000 €

Acquisti: Sebastien Frey, Dario Simic, Mikael Silvestre, Zoumana Camara, Gilberto da Silva Melo, Andrea Pirlo, Cristiano Zanetti, Ousmane Dabo, Roberto Baggio, Nicola Ventola

Stagione 1999-2000, spesi 125.200.000 €

Acquisti: Angelo Peruzzi, Giorgio Frezzolini, Fabrizio Ferron, Christian Panucci, Laurent Blanc, Michele Serena, Cyril Domoraud, Iván Ramiro Córdoba, Grigorios Georgatos, Vladimir Jugovic, Clarence Seedorf, Luigi Di Biagio, Adrian Mutu, Christian Vieri

Stagione 2000-2001, spesi 97.700.000 €

Acquisti: Marco Ballotta, Fabio Macellari, Riccardo Fissore, Vratislav Gresko, Bruno Cirillo, Stefano Lombardi, Stephane Dalmat, Cristian Brocchi, Marcos Vampeta, Francisco Javier Farinós, Robbie Keane, Antonio Pacheco, Marco Ferrante, Anselmo Robbiati, Sixto Peralta, Corrado Colombo, Hakan Sukur

Stagione 2001-2002, spesi 107.000.000 €

Acquisti: Francesco Toldo, Alberto Fontana, Pasquale Padalino, Gonzalo Sorondo, Marco Materazzi, Nelson Vivas, Sérgio Conceiçăo, Andrés Guglielminpietro, Emre Belözoglu, Okan Buruk, Mohammed Kallon, Adriano,

Stagione 2002-2003, spesi 112.700.000 €

Acquisti: Mathieu Moreau, Fabio Cannavaro, Daniele Adani, Carlos Alberto Gamarra, Francesco Coco, Ümit Davala, Domenico Morfeo, Matias Almeyda, Hernán Crespo, Gabriel Omar Batistuta,

Stagione 2003-2004, spesi 67.800.000 €

Acquisti: Alex Cordaz, Thomas Helveg, Jérémie Bréchet, Andy van der Meyde, Sabri Lamouchi, Luciano, Dejan Stankovic, Kily Gonzalez, Giorgios Karagounis, Mario Rebecchi, Fabrizio Biava, Julio Ricardo Cruz

Stagione 2004-2005, spesi 6.100.000 €

Acquisti: Fabián Héctor Carini, Nicolás Burdisso, Siniša Mihajlovic, Zé Maria Ferreira, Giuseppe Favalli, Edgar Davids, Juan Sebastián Verón, Esteban Matias Cambiasso, Lampros Choutos

Stagione 2005-2006, spesi 32.000.000 €

Acquisti: Júlio César, Walter Adrián Samuel, Pierre Wome, Luis Figo, David Pizarro, Santiago Solari, César

Stagione 2006-2007, spesi 49.300.000 €

Acquisti: Fabio Grosso, Maicon, Maxwell, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Mariano Gonzalez, Sebastian Ribas, Zlatan Ibrahimovic, Hernán Crespo

Stagione 2007-2008, spesi 40.800.000 €

Acquisti: Enrico Alfonso, Christian Chivu, Luis Jimenez, Pelé, Nelson Rivas, David Suazo, Maniche

Stagione 2008-2009, spesi 58.900.000 €

Acquisti: Sulley Muntari, Mancini, Ricardo Quaresma, Victor Obinna

TOTALE SPESE: 990.485.000 MILIONI DI EURO!
    hahahhaa,dovoljno je pogledat zadnju sezonu i sve ce vam bit jasno...

Inter u 2009/2010 potrosio 90.5 miliona:lolblue:

A od 1995-1999 u Italiji su se koristile lire i marke.Po kom osnovu su se prevele te cifre u euro.
    Nemoj vise da kacis ovakve gluposti,ti si tobos neki moderator fudbala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako je Inter potrosio preko 900mil na ove igrace onda je samo od prodaje vratio bar pola. ne logicno mi je da je drugacije, ne znam

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

obrati se novinarima i administartorima sajta: http://www.ilsussidiario.net/articol...articolo=42701 tj. http://www.calciomercatonews.com/ ako imas nekih primjedbi tj. problema.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ma lista je poprilično loša, ko da je Šofro sastavljao.

Inter jes imao najviše kikseva sa transferima od velike trojke, al opet finansijski nisu toliko loše prolazili. Em je Moratti krpio rupe svojim parama, em su dovodili igrače koji su donosili sponzore i reklame. Ronaldo je sigurno pokrio 2-3 godine transfera

obrati se novinarima i administartorima sajta: http://www.ilsussidiario.net/articol...articolo=42701 tj. http://www.calciomercatonews.com/ ako imas nekih primjedbi tj. problema.
    Bardovi tačnih podataka

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    ako je Inter potrosio preko 900mil na ove igrace onda je samo od prodaje vratio bar pola. ne logicno mi je da je drugacije, ne znam
    inter je zaradio samo na ibrahimovicu i ronaldu. rekobu, okana, greska, vampetu su najbolje prodali:hardrock:

Page 379 of 388 FirstFirst ... 279329369375376377378379380381382383 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)