Slazem se,kapelo i hidink bi bili zagarantovani uspjeh
Juventus
Milan
Inter
Roma
Lazio
Fiorentina
Genoa
Sampdoria
Udinese
Napoli
Palermo
Catania
Parma
Bari
Bologna
Znas kako, sad ce svi od novog trenera Intera trazit ne znam ni ja sto. Posebno ako dovedu neko jako ime. Mislim da jedino Kapelo moze da se nosi sa tim pritiskom, a i leze mu ekipe kao Inter koje igraju cvrsto i disciplinovano. Nema tu neke prevelike filozofije, 3 boda su prioritet. Ima karakter i vrhunske rezultate.
Hidink je trener koji je takticki genije, iako nema previse iskustva sa vrhunskim timovima. Vodio je PSV odlicno, onda nesto malo Celzi(isto uspjesno), i rusku reprezentaciju.
To je to u sustini. Mada se i dalje nadam da ce Murinjo ostat, al tesko. Pohvalio je sve u Interu, al zestoko opleo po ostatku Italije. Doduse, sa onakvim ponasanjem, isto ce ga prihvatit u Spaniji tako da ne znam... al vodit Real Madrid sad kad imaju para kao Baja Patak, ipak se ne moze odbit. Real je Real.
Slazem se,kapelo i hidink bi bili zagarantovani uspjeh
Raise my hammer,take my aim
evo ga silvio berluskoni, po prvi put prica o prelaznom roku i kaze: "U periodu krize kao sto je ova ne bi smio sebi da dozvolim da puno trosimali sma od malih nogu zaljubljen u milan tako da , ako mi se ukaze prilika, kupicu nekog odlicnog igraca -nekog ko bi nam donio veliki kvalitet, nekog kao sto je kristijano ronaldo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
tesko da ce Capello doc' u Inter. cini mi se da ce Morati postavit Mihajlovica ili Spalettia, mada je i Hiddink vrlo moguc ali tek posle SP-a. Capello je vec nekoliko puta izjavio da ce do kraja ispostovati ugovor sa englezima. e ne znam sta misli u slucaju osvajanja SP-a, ali tada ce vec biti kasno za novog trenera jer je to tek za nekih mjesec i po', 2(isto vazi i za Hiddinka). sve u svemu, ko god dodje imace sjajnu ekipu za rad. Murinjo je odradio nevjerovatan posao i ostavice lak posao bilo kojem treneru. uz 2-3 pojacanja Inter moze da nastavi da gazi. kako u ligi, tako i u LS.
EDIT: Hiddink je vec potpisao ugovor sa Turskom, tako da on otpada
Starost ludost.
Tek da ga odje oni Albanci uzet.. Dje bi nam kraj bio.. Mozhda bi i chesto igrali prijateljske protiv Fk Tirane i Vlaznije... Pa da choek ne mora imat para da ode da gleda Milan..
sta bi s onom Sofrovom izjavom da je Moratti potrosio preko 900mil? ima li istine ili jos jedna laz...
Pa neki ljudi samo racunaju potrosene pare, a zaradu NE SPOMINJU.
Zbilja strasno.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Mislim,vjerovat da je potrosio 900 miliona za 15 godina od kad je na celu Intera je....nemam rijeci koja bi to opisala.Znaci,neko moze da vjeruje da je svake sezone u prosjeku bio u minusu po 60 miliona na transfere
Mozak,kako zanimljiv organ,a tako ga rijetko ljudi koriste.
Ne, ne, grijesis. Oni misle da je od 2001 potrosio 900 milki.
Znaci 9 godina.![]()
ne racunajuci profit vec cisto bacanje para kao sto je radio morati i kupovao sve i svakog,potrosio je i vise. ko prati, to ce lako zakljucit.
Je li receno POTROSIO?! Pominje li se idje zarada? 100% je potrosio toliko para. Koliko je samo bacio para na propale transfere dok mu je sportski direktor bio Branca i ne znam ni ja ko, niti me interesuje. Boli me uvo je li potrosio tacno 900 miliona, ili vise, ali nesto tuda jeste.
DICIOTTO
Pretpostavljam da se tu računaju i plate.
od svih predsjednika/vlasnika klubova on je sigurno najvise trosio. e sad je pitanje koliko je potrosio. mnogo je 900miliona, ali ko zna... dosta je para bacio
a sto se tice zarade, ne znam kako je moglo bit' osim prodajom nekih igraca ali to je mizerno. Inter do 2007/8 gotovo da nije imao prihoda od titula ili cega vec jer nista nije osvajao. sad je to vec druga prica. ove godine ce se napunit para, pa jos ako osvoje LS...
mada Moratti je vazda imao para od naftne industrije![]()
Marco Branca je jos uvijek tu, neznalice, i proslo ljeto je napravio NAJBOLJI POSAO U ISTORIJI FUDBALA. Ali bez precerivanja ikakvoga. Plus sad Pandev dzabe, i Mariga koji ce tek da se isplati. AO!
Marco Branca nije imao odrijesene ruke, vec je Massimo sam birao. Massimo je grijesio iz proste izgarajuce zelje da sto bolje ucini. Nije imao hladnu glavu.
Molim te ne pokusavaj da pricas o Interu i stvarima koje se dogadjaju u taj klub dje ja citam. Molim te.
Auuu,a ti ne gledas znaci koliko je igraca prodao,samo koliko je kupio
A zamisli sezonu 2009-2010-kupio igrace za 45 miliona,prodao igrace za 50 milona.I ti racunas ove 45 miliona u 900 miliona,a sto cemo sa ovih 50 miliona,da ih bacimo u vodu ili da ih popijemo jednu noc u grad...
Kao sto sam i rekao, ne znam tacno ko radi koje poslove u Interu, niti me interesuje. Ja se ugrubo sjecam koliko je Morati bacao para na propale transfere, i cini mi se iz vrha glave da je taman oko 900 miliona potrosio.
Kad smo vec kod funkcija, nijeste li vi falili da je Faccheti zajedno za Mourinhom cudo napravio proslog transfer roka, a ne Branca? Ja znam za par gluposti koje je Branca napravio u proslosti, tipa uzimanje Cannavara prije Neste -_-
DICIOTTO
Plus sto pojma nema koliko para daje Pirelli, plus sto pojma nema koliko para dolazi od unutrasnjih kombinacija, plus sto pojma nema koliko para Massimo Moratti ima.
Covjek je NAFTA. To je njegova najbolja definicija.
A nijeste svjesni sto vas ceka kad kormilo preuzme AngeloMario. On je tek lud za klubom.
![]()
Sa Murinjove lijeve strane. Dobro zapamtite to lice.![]()
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lolblue: :lolblue:
Kuku mene sa kim ja pricam...A kuku mene...Gori sam ja 100 puta kad ovo citam uopste. Soli mi treba dat.
Kralju, Facchetti je POD PLOCU od 4 Septembra 2006 godine. MRTAV JE.
p.s. Opet dokazujes da ne umijes da citas. Reka sam da se tada Branca nije nista pita, vec Massimo sam.
E onda ako pricamo o bilansu ,Milan je najbolje prosao zadnjih 10 tak godina definitivno. koliko je samo klasnih fudbalera od komsija uzeo majko moja. ali jbg mi nemamo morattija. nemamo pare,samim tim titule su sjajnije![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks