xaxaxaxa, koliko godina slusam ovo: "Kad mi dodjemo na vlast..."
xaxaxan1
Ja ti vala vjerujem. Kad vi dodjete na vlast i vrane ce biti bijele
xaxaxaxa, koliko godina slusam ovo: "Kad mi dodjemo na vlast..."
xaxaxan1
AJMO CRNA GORO !!!
Čekaj malo, sinisam treba da dodje na vlast?
Oskare, rješavaj mi pod hitno prebivalište u Podgorici.![]()
evo vas DPS vlada 20 godina i crna gora iz godine u godinu sve gore i gore stoji i privreda vam sve vise i vise propada.
da vam jos nije to malo para od svercovane droge ubijali bi se po ulica za parce hleba sobzirom da su vam nekadasnji privredni giganti skoro svi do jednog propali.
bice zanimljivo pratiti desavanja u bliskoj buducnosti sobzirom da je DPS-u pukla sema za sverc kokaina, mada tu je i dalje albanska veza za sverc heroina u zapadnu evropu.
ja sam siguran da cak i pobedi opozicija na izborima da DPS nikada nece dati vlast i da je jedini nacin kako se DPS moze smeniti - isto onako kako su dosli na vlast - ulicnom revolucijom.
To je moje misljenje.
Last edited by Global Warming; 18-05-10 at 23:28.
Mozda je Globale tacno sve sto pricas, mozda i malo manje. Mozda se DPS-a necemo osloboditi ni za 3 ni za 5 godina. Mozda. Ali ono sto je sigurno je da to moramo MI (građani CG) uraditi.
Posto si vjerovatno mladji reci cu ti da je ovaj dps u CG instalirala upravo tadasnja srpska vlast tj. DB. Tako da se ne plekate vise ovamo jer je to bilo sasvim dovoljno.
She is only here to annoy herself!
...pričao sam nekada o revoluviji ali evo sada sve više osjećam da će listići odlučiti.Možda sam naivan ali sve mi ukazuje na to.
Imamo sasvim solidnu međunarodnu podršku, sa velikom naklonošću se gleda na smjenu.
Ipak, odmah da kažem, ne znam koliko sam bio jasan u prethodnim izlaganjima.
Nema ništa od preispitivanja statusa države, nema ništa od promjene simbola...Nadam se da ovim nijesam odbio neke ljude da glasaju.Jednostavno , to je završena priča, sada želimo slobodu i bolji život!
Libertas
Ti stvarno kao da previse konzumiras narkotike. Opozicija se ujedinila i ima jako veliku podrsku u narodu. O ciframa cemo pricati nakon izbora. Ja ne ocekujem da ce opozicija svudje dobiti ali svakako ocekujem da ce doci do nekog napretka u opstinama u kojima nisu imali vecinu. Za sada Herceg Novi, Pljevlja, Andrijevica, ostaju ponos prave Crne Gore. Polako, brod krimosa se zaljuljao, u narednim godinama dolazi vrijeme naplate, gorkih jecaja, i kajanja..... vidjecemo dje ce bit grlati podanici tada i njihovo cojstvo i junastvo.
A brate zar ti gledas RTCG, pa njih vise ni zaposleni ne gledaju.
Od kad imamo kablovsku ja ne pamtim kada sam zadnji put upalio RTCG , IN tv gledam samo kada je sport. Rezimske, Canetove televizijske stanice me ne zanimaju u zivotu. A Bogu fala imamo sto gledat na druge, normalne tv stanice u koje spadaju sve osim ove RTCG i INtv
neka to nego gledam sinoc treci dnevnik rtcg i malo prije vremenske prognoze i sporta nesto malo pomenuse u jednoj recenici one jadnike iz mljekare Podgorica sto strajkuju gladju a DPS i SDP odmah na najavi, sramota, piiiiiiiiiiiiii
jadno.....
U BEOGRADU BEZ ZVANIČNIH REAKCIJA NA INFORMACIJU DA JE OPOZICIONU KOALICIJU SASTAVIO TADIĆEV SAVJETNIK
Kabinet ćuti, Tanjug reaguje
Kabinet predsjednika Srbije nije se do sada zvanično oglasio u vezi sa informacijom koju je saopštio predsjednik Vlade Crne Gore da je koalicija dijela opozicionih stranaka formirana u kabinetu jednog od savjetnika predsjednika Srbije.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
"Слушам ових дана, могу слободно казати, једно сеоско лапрдало као што је лидер ПзП-а, који збуњен над оним што се догађа, поручује како ће на овим изборима садашњи премијер и предсједник ДПС-а постати бивши." - Milo Djukanovic, Rozaje
Je li ovo recnik jednog PREMIJERA?
Treba li u ovakvom covjeku neko da se ogleda, sto god mislio o osobi koju pominje, je li ovo recnik za "drzavnika"?
Moram reći da je premijer u kampanji podosta spuštio nivo kulture u obraćanju političkim konkurentima, i da mi se jako svidio način na koji su mu odgovorili ovi iz Bolje CG jutros u vijestima u politčkom marketingu.
Nijesam siguran da ovi koji ga savjetuju rade pravi posao kad je u pitanju odnos prema neistomišljenicima, ali možda se u neđelju pokaže da su oni u pravu, a ne ja.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
Pitaj Meda dje je kupio"recnik pljuvanja"
Samo vi drvite. Jedini koji radi i cini ispravno je sada definitivno SDP. Evo vam ga cist izbor. Jos ne znam ocu li galsati, jer je odje svaki glas posran, ali SDP ce me vuci sigurno. Mnogo dobar posao ljudi rade!!!!
A DPS se dobro zaljuljao..... Milo i ovakav rijecnik?!?!?!? Mislio sam nikada
hahahahahhahahahaha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks