View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 86 of 105 FirstFirst ... 367682838485868788899096 ... LastLast
Results 2,126 to 2,150 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja ti vala vjerujem. Kad vi dodjete na vlast i vrane ce biti bijele

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

xaxaxaxa, koliko godina slusam ovo: "Kad mi dodjemo na vlast..."
    xaxaxa n1
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Čekaj malo, sinisam treba da dodje na vlast?

Oskare, rješavaj mi pod hitno prebivalište u Podgorici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo vas DPS vlada 20 godina i crna gora iz godine u godinu sve gore i gore stoji i privreda vam sve vise i vise propada.

da vam jos nije to malo para od svercovane droge ubijali bi se po ulica za parce hleba sobzirom da su vam nekadasnji privredni giganti skoro svi do jednog propali.

bice zanimljivo pratiti desavanja u bliskoj buducnosti sobzirom da je DPS-u pukla sema za sverc kokaina, mada tu je i dalje albanska veza za sverc heroina u zapadnu evropu.

ja sam siguran da cak i pobedi opozicija na izborima da DPS nikada nece dati vlast i da je jedini nacin kako se DPS moze smeniti - isto onako kako su dosli na vlast - ulicnom revolucijom.

To je moje misljenje.
    Last edited by Global Warming; 18-05-10 at 23:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    evo vas DPS vlada 20 godina i crna gora iz godine u godinu sve gore i gore stoji i privreda vam sve vise i vise propada.

da vam jos nije to malo para od svercovane droge ubijali bi se po ulica za parce hleba sobzirom da su vam nekadasnji privredni giganti skoro svi propali.
    Globale, znamo mi to i ne treba ti da nam govoris. Bavi se ti problemima u Srbiji a mi cemo vec nekako s lopovima i mafijom jednog dana izaci na kraj.

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Mozda je Globale tacno sve sto pricas, mozda i malo manje. Mozda se DPS-a necemo osloboditi ni za 3 ni za 5 godina. Mozda. Ali ono sto je sigurno je da to moramo MI (građani CG) uraditi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Mozda je Globale tacno sve sto pricas, mozda i malo manje. Mozda se DPS-a necemo osloboditi ni za 3 ni za 5 godina. Mozda. Ali ono sto je sigurno je da to moramo MI (građani CG) uraditi.

naravno . ja sam samo rekao moje misljenje kao neko ko sve to posmatra sa strane. sigurno niko od nas iz srbije nece doci da radi ono sto je vas posao .

druga stvar, i vlast u srbiji je skoro jednako losa kao i vasa vlast u crnoj gori. i nama su potrebne promene .

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Posto si vjerovatno mladji reci cu ti da je ovaj dps u CG instalirala upravo tadasnja srpska vlast tj. DB. Tako da se ne plekate vise ovamo jer je to bilo sasvim dovoljno.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...pričao sam nekada o revoluviji ali evo sada sve više osjećam da će listići odlučiti.Možda sam naivan ali sve mi ukazuje na to.
    Imamo sasvim solidnu međunarodnu podršku, sa velikom naklonošću se gleda na smjenu.
    Ipak, odmah da kažem, ne znam koliko sam bio jasan u prethodnim izlaganjima.
    Nema ništa od preispitivanja statusa države, nema ništa od promjene simbola...Nadam se da ovim nijesam odbio neke ljude da glasaju.Jednostavno , to je završena priča, sada želimo slobodu i bolji život!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    ...pričao sam nekada o revoluviji ali evo sada sve više osjećam da će listići odlučiti.Možda sam naivan ali sve mi ukazuje na to.
    Imamo sasvim solidnu međunarodnu podršku, sa velikom naklonošću se gleda na smjenu.
    Ipak, odmah da kažem, ne znam koliko sam bio jasan u prethodnim izlaganjima.
    Nema ništa od preispitivanja statusa države, nema ništa od promjene simbola...Nadam se da ovim nijesam odbio neke ljude da glasaju.Jednostavno , to je završena priča, sada želimo slobodu i bolji život!
    koju medjunarodnu podrsku vi imate...ahaahhahhha a ko ce vam gosovica primit u kabinet, ka mis je...sav se usuka.
    mandic i danilovic evra...dva klasicna lika koji vole da budu na javnoj sceni, nije bitno sta trabunjaju...
    vas neko podrzava, PUCATEEEEEEEEEEE
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    koju medjunarodnu podrsku vi imate...ahaahhahhha a ko ce vam gosovica primit u kabinet, ka mis je...sav se usuka.
    mandic i danilovic evra...dva klasicna lika koji vole da budu na javnoj sceni, nije bitno sta trabunjaju...
    Ti stvarno kao da previse konzumiras narkotike. Opozicija se ujedinila i ima jako veliku podrsku u narodu. O ciframa cemo pricati nakon izbora. Ja ne ocekujem da ce opozicija svudje dobiti ali svakako ocekujem da ce doci do nekog napretka u opstinama u kojima nisu imali vecinu. Za sada Herceg Novi, Pljevlja, Andrijevica, ostaju ponos prave Crne Gore. Polako, brod krimosa se zaljuljao, u narednim godinama dolazi vrijeme naplate, gorkih jecaja, i kajanja..... vidjecemo dje ce bit grlati podanici tada i njihovo cojstvo i junastvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Posto si vjerovatno mladji reci cu ti da je ovaj dps u CG instalirala upravo tadasnja srpska vlast tj. DB. Tako da se ne plekate vise ovamo jer je to bilo sasvim dovoljno.
    ne brini se - srbija je maksimalno nezainteresovana za crnu goru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post

jes' ono vala - vi DPS-ovci bas imate jaku podrsku iz kolumbije i avganistana

ja recimo nemam pojma ni ko sastavlja tu opoziciju al siguran sam da je bolja nego ekipa na vlasti koja organizovano trguje narkoticima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Treći dnevnik RTCG...prvo DPS i Milo pa Vujica...niđe ,,Bolja Crna Gora"!
    Otvoreni mediji su takođe nešto za što se zalaže ,,Bolja Crna Gora".
    Kada dođemo na vlast, novinari će moće slobodno da rade svoj posao.U tim dnevnicima MORA biti i DPS-a i ,,Bolje Crne Gore".
    Vidjećete razliku...
    A brate zar ti gledas RTCG, pa njih vise ni zaposleni ne gledaju.

Od kad imamo kablovsku ja ne pamtim kada sam zadnji put upalio RTCG , IN tv gledam samo kada je sport. Rezimske, Canetove televizijske stanice me ne zanimaju u zivotu. A Bogu fala imamo sto gledat na druge, normalne tv stanice u koje spadaju sve osim ove RTCG i INtv

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka to nego gledam sinoc treci dnevnik rtcg i malo prije vremenske prognoze i sporta nesto malo pomenuse u jednoj recenici one jadnike iz mljekare Podgorica sto strajkuju gladju a DPS i SDP odmah na najavi, sramota, piiiiiiiiiiiiii

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by altona View Post
    neka to nego gledam sinoc treci dnevnik rtcg i malo prije vremenske prognoze i sporta nesto malo pomenuse u jednoj recenici one jadnike iz mljekare Podgorica sto strajkuju gladju a DPS i SDP odmah na najavi, sramota, piiiiiiiiiiiiii
    J**i ga, moraju smislit nešto originalnije jer strajk glađu je već prevaziđen u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jadno.....

U BEOGRADU BEZ ZVANIČNIH REAKCIJA NA INFORMACIJU DA JE OPOZICIONU KOALICIJU SASTAVIO TADIĆEV SAVJETNIK

Kabinet ćuti, Tanjug reaguje

Kabinet predsjednika Srbije nije se do sada zvanično oglasio u vezi sa informacijom koju je saopštio predsjednik Vlade Crne Gore da je koalicija dijela opozicionih stranaka formirana u kabinetu jednog od savjetnika predsjednika Srbije.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa si se ti onda uključio ođe iz te zemlje da rapravljaš o nuklearnom programu Irana?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Слушам ових дана, могу слободно казати, једно сеоско лапрдало као што је лидер ПзП-а, који збуњен над оним што се догађа, поручује како ће на овим изборима садашњи премијер и предсједник ДПС-а постати бивши." - Milo Djukanovic, Rozaje

Je li ovo recnik jednog PREMIJERA?

Treba li u ovakvom covjeku neko da se ogleda, sto god mislio o osobi koju pominje, je li ovo recnik za "drzavnika"?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by antikvarnica View Post
    "Слушам ових дана, могу слободно казати, једно сеоско лапрдало као што је лидер ПзП-а, који збуњен над оним што се догађа, поручује како ће на овим изборима садашњи премијер и предсједник ДПС-а постати бивши." - Milo Djukanovic, Rozaje

Je li ovo recnik jednog PREMIJERA?

Treba li u ovakvom covjeku neko da se ogleda, sto god mislio o osobi koju pominje, je li ovo recnik za "drzavnika"?
    Moram reći da je premijer u kampanji podosta spuštio nivo kulture u obraćanju političkim konkurentima, i da mi se jako svidio način na koji su mu odgovorili ovi iz Bolje CG jutros u vijestima u politčkom marketingu.
    Nijesam siguran da ovi koji ga savjetuju rade pravi posao kad je u pitanju odnos prema neistomišljenicima, ali možda se u neđelju pokaže da su oni u pravu, a ne ja.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha e da nam je da i to docekamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitaj Meda dje je kupio"recnik pljuvanja"

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Moram reći da je premijer u kampanji podosta spuštio nivo kulture u obraćanju političkim konkurentima
    Zna on zasto prica tako ne brini se za njega(i sigurno da zna da to nije ni eticki ni kulturno), vec smo zakljucili da vlada ovoliko zato sto najbolje poznaje one kojima vlada
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    Ti stvarno kao da previse konzumiras narkotike. Opozicija se ujedinila i ima jako veliku podrsku u narodu. O ciframa cemo pricati nakon izbora. Ja ne ocekujem da ce opozicija svudje dobiti ali svakako ocekujem da ce doci do nekog napretka u opstinama u kojima nisu imali vecinu. Za sada Herceg Novi, Pljevlja, Andrijevica, ostaju ponos prave Crne Gore. Polako, brod krimosa se zaljuljao, u narednim godinama dolazi vrijeme naplate, gorkih jecaja, i kajanja..... vidjecemo dje ce bit grlati podanici tada i njihovo cojstvo i junastvo.
    narkotike konzumiras ti...i ljepse se ponasaj u razgovoru...
    uglavnom, pisite sta god hocete do nedelje vece,posle ce te opet da cutite kao i uvijek:yipiiii:
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo vi drvite. Jedini koji radi i cini ispravno je sada definitivno SDP. Evo vam ga cist izbor. Jos ne znam ocu li galsati, jer je odje svaki glas posran, ali SDP ce me vuci sigurno. Mnogo dobar posao ljudi rade!!!!

A DPS se dobro zaljuljao..... Milo i ovakav rijecnik?!?!?!? Mislio sam nikada

hahahahahhahahahaha

Page 86 of 105 FirstFirst ... 367682838485868788899096 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)