Quote Originally Posted by Ibn Sinan View Post
Seksualno izazovne žene posmatraju se kao manje vrijedne osobe
A koliko su vrijedne vase Muslimanke obucene od glave do pete, potpuno obespravljene? Mozda neki muskarci stvarno gledaju privlacne zene kao manje vrijedne ali ne mogu da postupaju sa njima kako oni hoce, vec samo onako kako im ta zena dozvoli. A u Islamskim zemljama vi mozete da kazete da su vase zene najvrijednije ali prema njima postupate kao prema objektima. Objektima u punom smislu rijeci.
muškarci su slike žena koje su bile u potpunosti obučene povezivali s riječima u trećem licu, poput ona gura, ona pipa i ona grabi, koji prema Fiske impliciraju da muškarci potpuno obučene žene posmatraju kao one koje su dominantnije od njih, a ne kao objekte kojima se može manipulirati.
Interesantno, s obzirom na to da potpuno obucene zene u Islamskim zemljama definitivno nisu dominantne i moze se njima manipulisat.
pogledaj sve ostale zemlje u svijetu, gdje je sve dozvoljeno i svako radi šta hoće. Na zapadu u emisijama poput velikog brata orgijaju na tv pred publikom, još malo će to biti i kod nas normalno.
Imaju pravo da rade sta oce. Niko nikog ne tjera da se prijavljuje za velikog brata niti da ga gleda. Ja znam da ga ja ne gledam. A ti ljudi imaju pravo da zive svoj zivot kako njima odgovara i tako i treba da bude. Niko nema pravo da im kaze sta da rade sa svojim zivotom.