View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 82 of 105 FirstFirst ... 327278798081828384858692 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by exmm View Post
    ---------------------------------------------------
    Pa nije bas tako da "nema kriminala ne bi bilo ekonomije" ono jeste da kapital od kriminala krpi rupe ponekad i ponegdje, i pokrece neke stvari ali nije presudan.

crna gora od 2000te godine do danas ima svake godine od 1 do 2 milijarde spoljnotrgovinskog deficita.

deficit se moze u ekonomiji pokriti samo - zaduzivanjem u inostranstvu tj uzimanjem kredita ili nekim novim investicijama.

sobzirom da investicija u crnu goru u zadnje 2 godine nema, jasno je da se taj deficit pokriva iz nekih tajnih izvora - a to je naravno sverc narkotika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Dosadilo mi je da se raspravljam sa ljudima kojima je citava ekonomija "nema srece dok fabricki dimnjak ne zadimi".Malko je to kompleksnije od toga.Ti i slicni to nikad necete razumjet,pa cete se zbog toga uvijek iscudjavat kako je moguce...i izvaljivat gluposti o drogi kao glavnom izvoru prihoda(ne zapitas kako u tome imamo podrsku zapada i radimo te stvari pod nadzorom EU?Ili je to jos jedna vatikansko-jevrejsko-masonska zavjera?Ma mi smo cudomudovista kad nam to uspijeva).Da ne pricamo o tome da je crnogorska "mafija" za srbijansku(beogradsku) mala djeca.

decko razgovaras da diplomiranim ekonomistom.

u ekonomiji nema srece dok uvoz nije veci od izvoza i dok izvoz po glavi stanovnika nije najmanje na nivou jedne ceske ili slovenije.

prevedeno na dnevni zivot nema srece dok ne zaradjujes vise nego to trosis.

a prevedeno na d rzavni nivo, crna gora trosi 4-5 puta vise nego sto zaradjuje.

pokusaj ti recimo da zivis tako , da trosis 4-5 puta vise nego sto zaradjujes pa mi javi koliko dugo je to moglo da traje.

naravno crna gora ne trosi vise bas toliko nego sto zaradjuje, nego taj prihod od sverca narkotika ne ulazi u zavrsni bilans zato i nije ekonomski propala.

inace da nije tih prihoda crna gora ne bi tako mogla da zivi duze od 1-2 godine. posle tog perioda bi bankrotirala i morala bi ili da smanji potrosnju do nivoa prihoda ili da poveca prihod.

standard stanovnika jedne zemlje jednako je proporcionalan izvozu po glavi stanovnika.

primera radi najveci izvoz po glavi stanovnika u evropi. zamisli cuda nema moldavija albanija ili srbija - vec nemacka. zato nije ni cudo sto je njihova ekonomija najjaca a standard i kupovna moc najveca.

a crna gora uz srbiju i albaniju ima najmanji izvoz po glavi stanovnika od svih drzava u evropi.

vi zivite nesto bolje iskljucivo zato sto imate veliki priliv novca od sverca droge i cinjenice da ste minijaturna drzava sa brojem stanovnika velicine predgradja nekog veceg evropskog grada.

inace bi vam standard bio daleko gori nego u srbiji i albaniji jer vam je izvoz po glavi stanovnika i pokrivenost uvoza izvozom daleko niza nego kod srba/albanaca.
    Last edited by Global Warming; 17-05-10 at 21:41.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post

u ekonomiji nema srece dok uvoz nije veci od izvoza i dok izvoz po glavi stanovnika nije najmanje na nivou jedne ceske ili slovenije.
    Uz svo uvažavanje tvoje profesije izgleda da se ekonomija uči po primjerima država...sva se sreća da sam se ja odlučio za prirodne nauke u odnosu na društvene
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma sto odma ne kazes djaole da djeca fataju pribiljeske sa izlaganja : Sad se vise i ne cudim sto je Srbija dje je kad joj takvi ekonomisti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

standard stanovnika jedne zemlje jednako je proporcionalan izvozu po glavi stanovnika.

primera radi najveci izvoz po glavi stanovnika u evropi. zamisli cuda nema moldavija albanija ili srbija - vec nemacka. zato nije ni cudo sto je njihova ekonomija najjaca a standard i kupovna moc najveca.

a crna gora uz srbiju i albaniju ima najmanji izvoz po glavi stanovnika od svih drzava u evropi.

vi zivite nesto bolje iskljucivo zato sto imate veliki priliv novca od sverca droge i cinjenice da ste minijaturna drzava sa brojem stanovnika velicine predgradja nekog veceg evropskog grada.

inace bi vam standard bio daleko gori nego u srbiji i albaniji jer vam je izvoz po glavi stanovnika i pokrivenost uvoza izvozom daleko niza nego kod srba/albanaca.
    Hvala sto si me prosvijetlio.Nego me interesuje tvoje misljenje o americkoj ekonomiji,da li oni imaju suficit ili deficit,kako ga nadoknadjuju i kako ne propadose jos?
    Dalje,diplomirani ekonomisto reci ti meni jesi li ikad cuo za SDI i da li znas kolike su te investicije bile u CG?Takodje dipl.ecc(cijenio bih da mi kazes dje si zavrsio) reci mi da li znas koliko CG ostvaruje od turizma i da li ti je poznato da turizam predstavlja specifican tip izvoza koji ne ulazi u platni bilans?
    Danke sen

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mene je bogami nakon sve ove price strah da ga necu docekat kraj godine....ionako ce 2012 bit smak svijeta tako da nema veze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas si nasao sa kim da se poredis. sa amerikom.

amerika je druga vremenska zona i galaksija za crnu goru. pre svega jer amerika ima nesto sto crna gora nikada nece imati. ima sopstvenu valutu koja se nametnula kao medjunarodno obracunsko sredstvo placanja izmedju drzava - dolar.

sto se tice crnogorskog prihoda od turizma on je nekih 500-600 miliona dolara godisnje i mizeran je i ne moze pokriti ni trecinu crnogorskog deficita.

ko sot rekoh crnogorska ekonomija sa ovako katastrofalnim makroekonomskim parametrima prezivljava bankrot iskljucivo zato sto ima prihod od sverca narkotika.

ovim zavrsavam nasu dalju diskusiju jer nemam vise nameru da trosim svoje dragoceno vreme na likove koji ne vide dalje od svog nosa.

nastavite da zivite u uverenju da ste vi neko i nesto, sve dok vam ne dodje bolno budjenje.

adio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sve se mislim .. koliko lichi na jednu srpsku - trece oko -inter avaz - apis - propagadnu agenciju.
    Nevjerovatna slicnost gluposti koje serviraju jako neobrazovanim osobama kojih je nazalost u nekim krajevima ex YU bilo i jeste previse. Vjerovali ili ne sa ovakvom prichom su dosta toga propagandno zavrsili. Samo, CDM ipak ima mnogo veci intelektualni nivo ucesnika, pa... Iscoolirati.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 17-05-10 at 21:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lele namaaaaaaaaa
    krepavamo
    sto ce mo bez kokainaaaaa
    presmjesni ste :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Sve se mislim .. koliko lichi na jednu srpsku - trece oko -inter avaz - apis - propagadnu agenciju.
    Nevjerovatna slicnost gluposti koje serviraju jako neobrazovanim osobama kojih je nazalost u nekim krajevima ex YU bilo i jeste previse. Vjerovali ili ne sa ovakvom prichom su dosta toga propagandno zavrsili. Samo, CDM ipak ima mnogo veci intelektualni nivo ucesnika, pa... Iscoolirati.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas si nasao sa kim da se poredis. sa amerikom.

amerika je druga vremenska zona i galaksija za crnu goru. pre svega jer amerika ima nesto sto crna gora nikada nece imati. ima sopstvenu valutu koja se nametnula kao medjunarodno obracunsko sredstvo placanja izmedju drzava - dolar.

sto se tice crnogorskog prihoda od turizma on je nekih 500-600 miliona dolara godisnje i mizeran je i ne moze pokriti ni trecinu crnogorskog deficita.

ko sot rekoh crnogorska ekonomija sa ovako katastrofalnim makroekonomskim parametrima prezivljava bankrot iskljucivo zato sto ima prihod od sverca narkotika.

ovim zavrsavam nasu dalju diskusiju jer nemam vise nameru da trosim svoje dragoceno vreme na likove koji ne vide dalje od svog nosa.

nastavite da zivite u uverenju da ste vi neko i nesto, sve dok vam ne dodje bolno budjenje.

adio

Najlakse je nedoucenim "strucnjacima" opste prakse na ovakav nacin da iznose vrijednosne sudove za koje nemaju argumentaciju.
    No mi SDI preskoci,ali ajde.
    Ocigledno nije dzabe ona izreka nema budale do skolovane budale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post

Hvala Lepo
    Kao sto joj i ime kaze malo sto je propala nego im je jos i gadna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Svi ynamo da 'e opoyicija pobjediti u boldovanim opštinama a vlast u neboldovanim!
    Pitanje je Bijelog Polja, Bara,Danilovgrada,Podgorice...
    Moje iznenađenje je pobjeda u Bijelom Polju i bez apsolutne većine u PG!
    Bar i Danilovgrad je njihov!
    Spinovanje je popularno i legitimno. Dolazis u nedjelju?

_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

crna gora od 2000te godine do danas ima svake godine od 1 do 2 milijarde spoljnotrgovinskog deficita.

deficit se moze u ekonomiji pokriti samo - zaduzivanjem u inostranstvu tj uzimanjem kredita ili nekim novim investicijama.

sobzirom da investicija u crnu goru u zadnje 2 godine nema, jasno je da se taj deficit pokriva iz nekih tajnih izvora - a to je naravno sverc narkotika.
    S obzirom se piše odvojeno...
    Jesi li se ikad zapitao kako se zove ono kad ti pošalje tetka iz Badblajhanma 350 eura da kupiš novi telefon, a onda striko iz Wertphula nove NIKE patike i 120 eu da izvedeš nevjestu neđe na picu i piće po izboru?
    Pa pomnoži to sa, recimo, 300.000 i mnogo telefona i patika
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Inače na našem skupu sinoć u Tuzima oko 350 ljudi, pa moram reći da sam prijatno iznenađen
    Boze dragi ovoliko se ljudi okupi na jednoj omanjoj svadbi na Koniku...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Eto,sjećam se jednoga momka sa jednog drugog foruma koji je pred prošle izbore bio kupio bocu šampanjca od 5l da proslavi pobjedu opozicije...Ni traga ni glasa od tada.Ni od boce ni od njega...
    Ne znam čemu se nada opozicija.Kad im je Neven Gošović nosilac liste...Mutav ka Koštunica..Milić u košulju bijelu ka kuvar sa RTCG...
    Milo je opet počeo na kartu patriotizma da se igra...Četnici,Beograd,nema Koštunice sad je Tadić tu...Ako mi ne pobjedimo nestade Crna Gora...Mlaćenje prazne slame...Otvaraju se škole bez imena...Jede se na veliko.Svi zadovoljni.Kosi se po Podgorici ka u Rožaje...Bruka...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Eto,sjećam se jednoga momka sa jednog drugog foruma koji je pred prošle izbore bio kupio bocu šampanjca od 5l da proslavi pobjedu opozicije...Ni traga ni glasa od tada.Ni od boce ni od njega...
    Ne znam čemu se nada opozicija.Kad im je Neven Gošović nosilac liste...Mutav ka Koštunica..Milić u košulju bijelu ka kuvar sa RTCG...
    Milo je opet počeo na kartu patriotizma da se igra...Četnici,Beograd,nema Koštunice sad je Tadić tu...Ako mi ne pobjedimo nestade Crna Gora...Mlaćenje prazne slame...Otvaraju se škole bez imena...Jede se na veliko.Svi zadovoljni.Kosi se po Podgorici ka u Rožaje...Bruka...

Puštite Gošovića na mir par dana, valja se...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko im samo izmisli one bjele kosulje da mi je znati, marketing ce ih ukopati :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koje su to vase usluge? nesto nisam informisan da crna gora nastupa na evropskom i svetskom trzistu sa bilo kakvim uslugama?

ajde budi dobar pa mi izlozi i elaboriraj koje su to usluge u pitanju.

sto se tice turizma i novca kojeg od njega zaradjujete on vam je razvijen odprilike kao turisticka ponuda mozambika ili angole.

sto se tice same ekonomije crne gore ona je najnerazvijenija ekonomija u evropi , ne racunajuci kosovo, sobzirom da vam je pokrivenost uvoza izvozom manje od 25%

cak i srbija koja je takodje veoma losa, stoji daleko bolje od vas i ima pokrivenost uvoza izvozom od 50%

zvanicni podaci:

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Montenegro

Exports €599,02 million (2007 CBCG data) Main export partners Serbia 28.3, Italy 27.4%, Greece 12.3%, Hungary 11.6% (2006[update]) Imports €2.134,38 million (2007 CBCG data) Main import partners Serbia 29.9%, Germany 10.0%, Italy 9.8%, Croatia 3.9% (2006[update])

sto se tice vasih "ekonomskih rezultata" oni su losi sobzirom da vam je GDP u 2009 godini pao za vise od 4%

svi makroekonomski parametri su vam katastrofalni - nemate gotovo nikakvu proizvodnju , izvoz mizeran uvoz veoma visok, veoma visok spoljotrgovinski deficit i po svim zakonima ekonomije crna gora je odavno trebala da bankrotira

naravno to se nije desilo jer se veliki novac vrti u tzv sivoj fazi ekonomije preko sverca tj tranzita heroina i kokaina preko teritorije crne gore.
    Neka tako ti Boga...kakve su da su-evo smo najbolji od *balkanskog Balkana* po svim pokazateljima, i to nam SVI SEM MRZITELJA SVEGA CRNOGORSKOG priznaju! Nadam se da Beranac to ipak ne moze biti... ima gorih, i to mnogo gorih, oko nas.
    A *siva ekonomija* je nasa tradicija i USUD i nijedna EU to nece otklonit, vec samo smanjit...isto kao i nepotizam, za koji mnogi nisu ni svjesni koliko je to zlo zapravo, a svima nem je u krvi.

pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 18-05-10 at 05:34.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nama ne treba Global Warming da nam kaze da nam je privredna situacija ocajna. To vidi svak ko imalo razmislja svojom glavom. Dvije decenije pljacke i unistavanja resursa su ucinile svoje.

Najgore je sto se ne vidi izlaz jer zemljom vladaju isti oni koji su je opljackali i rasprodali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mobilizacija je sinhronizovana. Juče je u Pobjedi osvanuo još jedan pamflet, koji pokazuje da živi duh s početka devedesetih. "Ko nije sa nama, taj je protiv nas i treba ga zbrisati sa lica zemlje".

Da podsjetim, u nedelju su lokalni izbori

PROZOR U SVIJE(S)T

„Bolja Crna Gora“, kokarde i petokrake

Kako se kampanja za predstojeće lokalne izbore zahuktava, tako je sve više prisutno pitanje šta je objedinjavajući faktor izuzetno ideološki heterogene opozicione koalicije „Bolja Crna Gora“. Dakle, šta može ujediniti partije od krajnje desnice do krajnje ljevice i njihovo članstvo od radikalnih nacionalista do radikalnih internacionalista? U pitanju je nešto izuzetno važno, jer da nije tako, četnička kokarda i zvijezda petokraka, lobanja i srp i čekić, ne bi radili o istom poslu (čitaj: o istoj glavi u smislu potkopavanja vođstva pokreta i projekta kojemu se suprotstavljaju). I naravno, o tome opozicionari (za sada) neće prozboriti ni slova ( „marš za Rim“ ostavljaju za naredne faze). Baš nasuprot, iz petnih žila se napinju da uvjere građane (sa svojim simpatizerima i biračima, pak, zajedno dijele tu „javnu tajnu“ i red kasnijih poteza), da (im) neće rušiti državu. Jer, upravo je o tome riječ. Onemogućiti da se iz Podgorice slobodno upravlja sopstvenom sudbinom i budućnošću. Jedino što je zajedničko tako raznorodnim strankama – od Stranke srpskih radikala i Otadžbinske srpske stranke do Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore i Socijalističke partije Jugoslavije – jeste to da ne priznaju Crnu Goru i da se ne mogu pomiriti da je crnogorska država samostalna, suverena i međunarodno priznata. Njihove bijele košulje uvezene spolja simbolično su znak onog jedinog što im je zaista bitno i zajedničko – stava i opredjeljenja protiv države Crne Gore, poput njihovih bjelaških mentora iz vremena uništenja crnogorske države i njenog nelegalnog i nelegitimnog prisajedinjenja Srbiji.
    Čelnici „Bolje Crne Gore“, u kontinuitetu, veoma lako otkrivaju svoje prave namjere spram Crne Gore. Tako Srđan Milić kaže da se Vlada Crne Gore „ponaša kao hobotnica“: „Glava joj je u Podgorici, u zgradi Vlade.“ Valjda bi bilo „bolje“ da je glava Vlade Crne Gore u Beogradu, na čuvenom kanabeu kod predsjednika Srbije. Onda bi naši građani imali perspektive! Ili, kaže Milić: „Nekad su ovu zemlju vodili bivši robijaši, a sada izgleda da je vode budući robijaši.“ Želeći da po svaku cijenu ostavi „dobar utisak“, Milić loše, i po njega i njegovu stranku i koaliciju kontraproduktivno, primjenjuje „aforizam koji je čuo“. Nepodnošljivom lakoćom voluntarizma i nepromišljenosti, ishitrenosti i netrpeljivosti, zluradosti i pizme, Milić zapravo pokazuje svoje pravo lice koje je tako daleko od državničke mudrosti. Milić zaboravlja da su se „bivši robijaši“ – koji su vodili Jugoslaviju poslije Drugog svjetskog rata – u Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca (Jugoslaviji) borili protiv fašizacije zemlje i nacionalnog i socijalnog ugnjetavanja. To je danas dio antifašističke baštine Crne Gore. Uvoz „bratstva i jedinstva“ kokarde i petokrake iz Srbije – ne hvala!

Dr Goran Sekulović
    Last edited by MonterO; 18-05-10 at 07:56.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Ulazimo u završnicu

Đukanović: Tadićev savjetnik Mlađan Đorđević finansira opoziciju

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović optužio je savjetnika srpskog predsjednika Mladena Đorđevića da pomaže crnogorskoj opoziciji i da se direktno miješa u unutrašnji politički život suverene Crne Gore, prenosi Radio Antena M.

Na predizbrnom skupu u Pljevljima, Đukanović je kazao da Đorđević vodi kampanju u ime srpske opozicije u Crnoj Gori i obezbjeđuje joj finansijsku i drugu potporu.

"Pošto su se iz Beograda javili portparoli da kažu kako nije tačno ono što sam izjavio i da ne znaju o kome govorim, odmah da im kažem da je riječ o Đorđeviću. Ako im bude trebalo da sve to dokumentujem, kao ozbiljan čovjek i predstavnik ozbiljne države to ću učiniti", kazao je Đukanović.
    Reklame

Premijer je ranije rekao da cilj crnogorske opozicione koalicije, sastavljene u kabinetu jednog od savjetnika predsjednika Srbije, nije samo rušenje DPS-a, već i preispitivanje crnogorske nezavisnosti.

Iz kabineta Tadića su demantovali navode Đukanoovića, saopštavajući da je to "potpuna neistina".

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Vazda li se vidi problem i neprijatelj u tu Srbiju.
    Milošević/Koštunica/Tadić...
    A juče mi bijahu mladi SDP na vrata,lepi ljudi.Dobar dan,mi smo iz SDP.A inače su cijeli ulaz nagrdili sa flajerima,te ih zamolih da iste pokupe...
    E samo mi nije jasno koja je fora da uzimaju ime i prezime i broj telefona?
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

E samo mi nije jasno koja je fora da uzimaju ime i prezime i broj telefona?
    Je li bila omladinka ili omladinac?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ulazimo u završnicu

Đukanović: Tadićev savjetnik Mlađan Đorđević finansira opoziciju

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović optužio je savjetnika srpskog predsjednika Mladena Đorđevića da pomaže crnogorskoj opoziciji i da se direktno miješa u unutrašnji politički život suverene Crne Gore, prenosi Radio Antena M.

Na predizbrnom skupu u Pljevljima, Đukanović je kazao da Đorđević vodi kampanju u ime srpske opozicije u Crnoj Gori i obezbjeđuje joj finansijsku i drugu potporu.

"Pošto su se iz Beograda javili portparoli da kažu kako nije tačno ono što sam izjavio i da ne znaju o kome govorim, odmah da im kažem da je riječ o Đorđeviću. Ako im bude trebalo da sve to dokumentujem, kao ozbiljan čovjek i predstavnik ozbiljne države to ću učiniti", kazao je Đukanović.
    Reklame

Premijer je ranije rekao da cilj crnogorske opozicione koalicije, sastavljene u kabinetu jednog od savjetnika predsjednika Srbije, nije samo rušenje DPS-a, već i preispitivanje crnogorske nezavisnosti.

Iz kabineta Tadića su demantovali navode Đukanoovića, saopštavajući da je to "potpuna neistina".

Kakva kampanja... Ima li glupog naroda da u ovo povjeruje?
    ljudi ne $ekirajte se pitanje nezavisnosti je zavrsheno jednom zavazda!
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Page 82 of 105 FirstFirst ... 327278798081828384858692 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)