View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 80 of 105 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Izgradit ću 2 penzionerska doma u inat SDP-u" ....drug Mugoša sinoć u Zeti....Nije moga napravit bolju propagandu priči da Podgoricu treba da vodi tim, a ne jedan čojek. Da ne pričamo o tome da je ON odlučio da radi "ne jedan, no dva" doma penzionera (ili zgrade, nevermind). Ništa o tome, da se možda poslije neka analize pokaže da treba samo 1, ili čak 5...isto tako ništa o tome da bi odluku za to trebalo da donese Skupština Glavnog grada.

Ostaje da se vidi da li će ovo imat efekta na birače, bilo pozitivnog, bilo negativnog.
    Inače na našem skupu sinoć u Tuzima oko 350 ljudi, pa moram reći da sam prijatno iznenađen
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Oni koji zele da se Crnom Gorom opet upravlja iz Beograda, glasace "Bolju Crnu Goru".To je valjda svima jasno
    Oni koji glasaju DPS glasaju protiv drzave i njene buducnosti, glasaju za drzavu u ambisu, za dalje siromasenje i klepacinu preostalog sto se nije prodalo da bi se sacuvali od pravde...... Jasno je sve.
    Last edited by Jov; 17-05-10 at 20:47.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

"sa te iste beogradske adrese.. sa te iste beogradske.. beogradske.. beograd..." A je l' nam taj Beograd kriv i za sve ove strajkove mozda? Je li kriv i za to sto je Djukanovicev prijatelj, "kojeg se on ne stidi", optuzen za sverc tona i tona kokaina? Ili je kriv i za sve ove divne privatizacije? Je l' nam Beograd rasproda' sve sto smo imali od privrede? A da od toga NISTA bolje ne zivimo, samo sto manje imamo.. Je l' nam Beograd kriv zato sto se nas gladonacelnik, predsjednik skupstine, lokalni biznismen.. izivljava nad gradjanima i glumi siledziju? Beograd nam je sigurno odredio da se svi oni tako lijepo ophode prema nama... A je l' Beograd kriv za to sto NISTA od krupnih slucajeva korupcije i organizovanog kriminala i njegove povezanosti sa drzavnim vrhom (a svi znamo da postoji ta sprega) nije dokazano? Bice da Beograd opstruira sve to i ne da nam da mrdnemo...
    E, bas me briga da li je neko od opozicionara pricao sa Tadicem, kad uostalom to i Vujanovic radi. Totalno nebitno.. Neprijatelj nije u Bg, neprijatelj svih nas Crnogoraca je OVDJE! Uprimo pogled U NJEGA! Kao sto smo olovkom vratili drzavu, mozemo olovkom i da njega posaljemo U PROSLOST! UCINIMO TO!

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Beograd i jes kriv..zato sto je postavio ovaj dps na vlast Sve ovo poslije toga sto rade ne mogu toliko loseg postici kao onim 89.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    Oni koji glasaju DPS glasaju protiv drzave i njene buducnosti, glasaju za drzavu u ambisu, za dalje siromasenje i klepacinu preostalog sto se nije prodalo da bi se sacuvali od pravde...... Jano je sve.
    u toj "drzavi u ambisu" je bolji zivotni standard nego u tvojoj voljenoj Srbiji.toliko

BTW nisam glasac DPS-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u toj "drzavi u ambisu" je bolji zivotni standard nego u tvojoj voljenoj Srbiji.toliko

BTW nisam glasac DPS-a
    Polemisimo realnim brojkama. Broj zaposljenih nekad i sad, Broj fabrika nekad i sad..... Evo bicu korektan. Necu uzimati u obzir godine srama kada je tvoj Mikan izvrsio dafinoklepanje i jezdoulaganje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BTW nisam glasac DPS-a
    Poptisujem!
    U ovom "užasu" od države se živi bolje od svih zemalja Balkana izuzev Grčke...uključujući i ove dvije koje su u EU.
    Kakav je mrak tek tamo kad ođe narod ne zna što će od gladi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lele namaaaaaaaaaaaaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Poptisujem!
    U ovom "užasu" od države se živi bolje od svih zemalja Balkana izuzev Grčke...uključujući i ove dvije koje su u EU.

Zaboravio si da si sad opozicija (bar do izbora) daj mu ga malo po kritici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Polemisimo realnim brojkama. Broj zaposljenih nekad i sad, Broj fabrika nekad i sad..... Evo bicu korektan. Necu uzimati u obzir godine srama kada je tvoj Mikan izvrsio dafinoklepanje i jezdoulaganje.
    iako sam rekao da nisam glasac DPS-a, ti nastavljas opet po svome.Neka.to samo pokazuje koliko si spreman za jednu civilizovanu raspravu

evo ti zvanican podatak.i to sa srpskog sajta,taze prije 20-ak dana

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=426894

evo ti i citat,da se ne mucis:

Iza nas su u tom momentu bile Bugarska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Belorusija, Albanija, Ukrajina i Moldavija. Pad se nastavio i u 2009. Te godine je i među Evropljanima bilo više onih koji su osetili da imaju manje novca za trošenje. Srbija se i ovog puta našla među njima.
    ....
    Prošle godine smo na raspolaganju imali 2.933 evra, što je dodatnih skoro pet odsto manje u odnosu na 2008[/B], dok je u odnosu na 2007. godinu to pad od devet odsto. Sada smo 34. u Evropi. U međuvremenu su nas pretekli Crnogorci, a skroz su nam se približili Bugari. Dakle, na kraju 2010. možemo očekivati 35. poziciju"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Zaboravio si da si sad opozicija (bar do izbora) daj mu ga malo po kritici
    Ja sam za to da kritikujem sve što ne valja u CG, ali u CG, napolje sve najljepše o našoj maloj, ali kanjonima bogatoj domovini

I ne mislim da treba da nam je cilj da se takmičimo sa Kosovom, Bosnom ili Srbijom, no sa Slovenijom, Mađarskom ili Portugalom...jel imamo više potencijala no ove zemlje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

socrates, ne mozes ti to njima da objasnis, njihov mozak je programiran da ne prima informacije koje su dobre po nasu drzavu(a i one koje primi da ih izokrene kako ne treba), nego samo one lose...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    socrates, ne mozes ti to njima da objasnis, njihov mozak je programiran da ne prima informacije koje su dobre po nasu drzavu(a i one koje primi da ih izokrene kako ne treba), nego samo one lose...
    znam ja to odlicno, i nemam nikakvu iluziju da cu ih ja ubijedit u suprotno..ali ako cijeli svijet vidi kako Crna Gora napreduje iz dana u dan, dok sa druge strane cujes (i citas) kako je CG "Kolumbija u malom" onda dolazimo do velikog apsurda tj necija prica ne stoji...a tvoje je samo da izaberes kojoj ces strani da povjerujes

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po cemu to crna gora napreduje zivite samo od sverca droge i ostale robe?

sta proizvodite? sve su vam proizvodne firme pred propast ili pogasene, zeljezara u niksicu, kap, nastavi niz.........

rade vam samo opstina, policija i to je to

u srbiji jeste lose al kod vas je bas raspad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post

sta proizvodite? sve su vam proizvodne firme pred propast ili pogasene, zeljezara u niksicu, kap, nastavi niz.........

vidi kako se lijepo pronasao odma neko iz mog posta gore xaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po cemu to crna gora napreduje zivite samo od sverca droge i ostale robe?...
    posto vidim da si odlicno informisan iz beogradskih medija, necu se truditi da ti nista pojasnjavam

...
    ali opet po zvanicnim podacima, nije...pa mozete trubiti do sjutra, ali cinjenice su cinjenice...a moram ti reci, da kad uporedim moja mjesecna primanja sa nekim prijateljima iz SRB koji su iz iste struke, dolazim do istog ovog zakljucka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iako sam rekao da nisam glasac DPS-a, ti nastavljas opet po svome.Neka.to samo pokazuje koliko si spreman za jednu civilizovanu raspravu

evo ti zvanican podatak.i to sa srpskog sajta,taze prije 20-ak dana

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=426894

evo ti i citat,da se ne mucis:

Iza nas su u tom momentu bile Bugarska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Belorusija, Albanija, Ukrajina i Moldavija. Pad se nastavio i u 2009. Te godine je i među Evropljanima bilo više onih koji su osetili da imaju manje novca za trošenje. Srbija se i ovog puta našla među njima.
    ....
    Prošle godine smo na raspolaganju imali 2.933 evra, što je dodatnih skoro pet odsto manje u odnosu na 2008[/b], dok je u odnosu na 2007. godinu to pad od devet odsto. Sada smo 34. u Evropi. U međuvremenu su nas pretekli Crnogorci, a skroz su nam se približili Bugari. Dakle, na kraju 2010. možemo očekivati 35. poziciju"

Da ostavimo po strani Srbiju jer pricamo o rezultatima koje je ostvarila ova tvoja vlada. Cinjenica je da je od uspjesnih firmi ostalo toliko malo da ne umijes ni da ih navedes u polemisanju. Ja te pitam o rezultatima vlade CG a ti trazis clanke na B92 o susjednoj drzavi pisane. Kad takvi glasaju DPS nije ni cudo da su Cane, Saric i Sinavatra uspjesni biznismeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ostavimo po strani Srbiju jer pricamo o rezultatima koje je ostvarila ova tvoja vlada. Cinjenica je da je od uspjesnih firmi ostalo toliko malo da ne umijes ni da ih navedes u polemisanju. Ja te pitam o rezultatima vlade CG a ti trazis clanke na B92 o susjednoj drzavi pisane.
    ja mislim da on hoce da kaze da je ova vlada izvukla maksimum sto je mogla iz ovih godina krize, i da ti to dokaze, samo je uporedio sa susjednim drzavama...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Poptisujem!
    "Kod nas se zivi bolje nego u Angoli," rece Nigerijac i zadovoljno krenu da glasa za Voljenog Vodju. "Jeste da strijelja opoziciju ali u Zambiji ih kuvaju, vidi se da smo civilizacijski uznapredovali," pomisli ponosni sin srecne domovine na putu ka birackom mjestu. "Radi trgovina robljem, ali nikoga od nasih ne okivaju, samo ide tranzit iz Tanzanije gliserima za Mauricijus, vidi se da Vodja voli svoj narod," rece komsiji u redu za glasanje covjek ophrvan uzvratnom ljubavlju. "Sin mi prodade sve koze iz kuce da plati onaj prasak, vidi se da smo zaimali i bogatimo se kao zemlja, tetak iz Liberije kaze da kad ga uhvati kriza nema sta ni da proda, sirotinja jedna,"osmijehnuti birac turi svoj listic u demokratsku kutiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ja mislim da on hoce da kaze da je ova vlada izvukla maksimum sto je mogla iz ovih godina krize, i da ti to dokaze, samo je uporedio sa susjednim drzavama...
    Haha pa ovoj vlasti je kriza 21 godinu i stalno se time pravdaju..... daj covjece pa ni vi vise ne vjerujete u to. Proslo je vase vrijeme, dolazi nova, BOLJA CRNA GORA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Proizvodimo USLUGE, a imamo kurentnu orjentaciju na aluminijum, cink, olovo, vodu, struju, eko-hranu..OD OVOGA NISTA NE MOZE DA OMANE!!!..i naravno turizam (elitni, naturizam, bicikisticki..) -dakle potencijalno VISOKO PLATEZNI turizam.
    Ne boj se ti za nas na duge ture...samo da prodje PRAVA TRANZICIJA, koja je TEK SAD POCELA, nazalost.

Pozdrav
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    .i naravno turizam (elitni, naturizam, bicikisticki..) -dakle potencijalno VISOKO PLATEZNI turizam.
    Tako je, visoko elitni turizam , 100 eura 10 dana.... :burp:

Thanks Thanks Given 
    3,199
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Potencijalno imamo sve...ali ovi ili ne znaju ili ne zele da taj potencijal iskoriste, sto mu dodje na isto.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo NSX
    2000ti post, jubilej mali
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ostavimo po strani Srbiju jer pricamo o rezultatima koje je ostvarila ova tvoja vlada. Cinjenica je da je od uspjesnih firmi ostalo toliko malo da ne umijes ni da ih navedes u polemisanju. Ja te pitam o rezultatima vlade CG a ti trazis clanke na B92 o susjednoj drzavi pisane. Kad takvi glasaju DPS nije ni cudo da su Cane, Saric i Sinavatra uspjesni biznismeni.
    je li ti od mene sad ocekujes da ja sada nabrajam firme koja rade u Crnoj Gori?Ne budi smijesan...Rekao sam da je standard bolji kod nas nego u SRB, i to sam argumentovao...a tvoja nespremnost da ti prihvatis te podatke je samo tvoj problem, ne moj...niti sam ekonomista niti mi pada na pamet da ga ovdje glumim...ako zvanicni podaci kazu da je zivotni standard bolji odje nego u Srbiji, onda ja to prihvatim zdravo za gotovo...+ znam kako sam zivio prije 5 godina, a odlicno se sjecam kako je bilo i prije 10 i 15 godina...

a ti se drzi tvojih otrcanih floskula kao pijan plota...jer su vama to jedini argumenti...dok su mi oni alternativa, dabogda ova vlast vladala jos bar 20 godina!

Page 80 of 105 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)