"Izgradit ću 2 penzionerska doma u inat SDP-u" ....drug Mugoša sinoć u Zeti....Nije moga napravit bolju propagandu priči da Podgoricu treba da vodi tim, a ne jedan čojek. Da ne pričamo o tome da je ON odlučio da radi "ne jedan, no dva" doma penzionera (ili zgrade, nevermind). Ništa o tome, da se možda poslije neka analize pokaže da treba samo 1, ili čak 5...isto tako ništa o tome da bi odluku za to trebalo da donese Skupština Glavnog grada.
Ostaje da se vidi da li će ovo imat efekta na birače, bilo pozitivnog, bilo negativnog.
Inače na našem skupu sinoć u Tuzima oko 350 ljudi, pa moram reći da sam prijatno iznenađen![]()
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
"sa te iste beogradske adrese.. sa te iste beogradske.. beogradske.. beograd..."A je l' nam taj Beograd kriv i za sve ove strajkove mozda? Je li kriv i za to sto je Djukanovicev prijatelj, "kojeg se on ne stidi", optuzen za sverc tona i tona kokaina? Ili je kriv i za sve ove divne privatizacije? Je l' nam Beograd rasproda' sve sto smo imali od privrede? A da od toga NISTA bolje ne zivimo, samo sto manje imamo.. Je l' nam Beograd kriv zato sto se nas gladonacelnik, predsjednik skupstine, lokalni biznismen.. izivljava nad gradjanima i glumi siledziju? Beograd nam je sigurno odredio da se svi oni tako lijepo ophode prema nama... A je l' Beograd kriv za to sto NISTA od krupnih slucajeva korupcije i organizovanog kriminala i njegove povezanosti sa drzavnim vrhom (a svi znamo da postoji ta sprega) nije dokazano? Bice da Beograd opstruira sve to i ne da nam da mrdnemo...
E, bas me briga da li je neko od opozicionara pricao sa Tadicem, kad uostalom to i Vujanovic radi. Totalno nebitno.. Neprijatelj nije u Bg, neprijatelj svih nas Crnogoraca je OVDJE! Uprimo pogled U NJEGA! Kao sto smo olovkom vratili drzavu, mozemo olovkom i da njega posaljemo U PROSLOST! UCINIMO TO!
Beograd i jes kriv..zato sto je postavio ovaj dps na vlastSve ovo poslije toga sto rade ne mogu toliko loseg postici kao onim 89.
![]()
She is only here to annoy herself!
lele namaaaaaaaaaaaaaaaaa
iako sam rekao da nisam glasac DPS-a, ti nastavljas opet po svome.Neka.to samo pokazuje koliko si spreman za jednu civilizovanu raspravu
evo ti zvanican podatak.i to sa srpskog sajta,taze prije 20-ak dana
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=426894
evo ti i citat,da se ne mucis:
Iza nas su u tom momentu bile Bugarska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Belorusija, Albanija, Ukrajina i Moldavija. Pad se nastavio i u 2009. Te godine je i među Evropljanima bilo više onih koji su osetili da imaju manje novca za trošenje. Srbija se i ovog puta našla među njima.
....
Prošle godine smo na raspolaganju imali 2.933 evra, što je dodatnih skoro pet odsto manje u odnosu na 2008[/B], dok je u odnosu na 2007. godinu to pad od devet odsto. Sada smo 34. u Evropi. U međuvremenu su nas pretekli Crnogorci, a skroz su nam se približili Bugari. Dakle, na kraju 2010. možemo očekivati 35. poziciju"
Ja sam za to da kritikujem sve što ne valja u CG, ali u CG, napolje sve najljepše o našoj maloj, ali kanjonima bogatoj domovini
I ne mislim da treba da nam je cilj da se takmičimo sa Kosovom, Bosnom ili Srbijom, no sa Slovenijom, Mađarskom ili Portugalom...jel imamo više potencijala no ove zemlje.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
socrates, ne mozes ti to njima da objasnis, njihov mozak je programiran da ne prima informacije koje su dobre po nasu drzavu(a i one koje primi da ih izokrene kako ne treba), nego samo one lose...
AJMO CRNA GORO !!!
znam ja to odlicno, i nemam nikakvu iluziju da cu ih ja ubijedit u suprotno..ali ako cijeli svijet vidi kako Crna Gora napreduje iz dana u dan, dok sa druge strane cujes (i citas) kako je CG "Kolumbija u malom" onda dolazimo do velikog apsurda tj necija prica ne stoji...a tvoje je samo da izaberes kojoj ces strani da povjerujes
po cemu to crna gora napreduje zivite samo od sverca droge i ostale robe?
sta proizvodite? sve su vam proizvodne firme pred propast ili pogasene, zeljezara u niksicu, kap, nastavi niz.........
rade vam samo opstina, policija i to je to
u srbiji jeste lose al kod vas je bas raspad.
posto vidim da si odlicno informisan iz beogradskih medija, necu se truditi da ti nista pojasnjavam
ali opet po zvanicnim podacima, nije...pa mozete trubiti do sjutra, ali cinjenice su cinjenice...a moram ti reci, da kad uporedim moja mjesecna primanja sa nekim prijateljima iz SRB koji su iz iste struke, dolazim do istog ovog zakljucka
Da ostavimo po strani Srbiju jer pricamo o rezultatima koje je ostvarila ova tvoja vlada. Cinjenica je da je od uspjesnih firmi ostalo toliko malo da ne umijes ni da ih navedes u polemisanju. Ja te pitam o rezultatima vlade CG a ti trazis clanke na B92 o susjednoj drzavi pisane. Kad takvi glasaju DPS nije ni cudo da su Cane, Saric i Sinavatra uspjesni biznismeni.
"Kod nas se zivi bolje nego u Angoli," rece Nigerijac i zadovoljno krenu da glasa za Voljenog Vodju. "Jeste da strijelja opoziciju ali u Zambiji ih kuvaju, vidi se da smo civilizacijski uznapredovali," pomisli ponosni sin srecne domovine na putu ka birackom mjestu. "Radi trgovina robljem, ali nikoga od nasih ne okivaju, samo ide tranzit iz Tanzanije gliserima za Mauricijus, vidi se da Vodja voli svoj narod," rece komsiji u redu za glasanje covjek ophrvan uzvratnom ljubavlju. "Sin mi prodade sve koze iz kuce da plati onaj prasak, vidi se da smo zaimali i bogatimo se kao zemlja, tetak iz Liberije kaze da kad ga uhvati kriza nema sta ni da proda, sirotinja jedna,"osmijehnuti birac turi svoj listic u demokratsku kutiju.
Proizvodimo USLUGE, a imamo kurentnu orjentaciju na aluminijum, cink, olovo, vodu, struju, eko-hranu..OD OVOGA NISTA NE MOZE DA OMANE!!!..i naravno turizam (elitni, naturizam, bicikisticki..) -dakle potencijalno VISOKO PLATEZNI turizam.
Ne boj se ti za nas na duge ture...samo da prodje PRAVA TRANZICIJA, koja je TEK SAD POCELA, nazalost.
Pozdrav
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Potencijalno imamo sve...ali ovi ili ne znaju ili ne zele da taj potencijal iskoriste, sto mu dodje na isto.
She is only here to annoy herself!
bravo NSX
2000ti post, jubilej mali![]()
AJMO CRNA GORO !!!
je li ti od mene sad ocekujes da ja sada nabrajam firme koja rade u Crnoj Gori?Ne budi smijesan...Rekao sam da je standard bolji kod nas nego u SRB, i to sam argumentovao...a tvoja nespremnost da ti prihvatis te podatke je samo tvoj problem, ne moj...niti sam ekonomista niti mi pada na pamet da ga ovdje glumim...ako zvanicni podaci kazu da je zivotni standard bolji odje nego u Srbiji, onda ja to prihvatim zdravo za gotovo...+ znam kako sam zivio prije 5 godina, a odlicno se sjecam kako je bilo i prije 10 i 15 godina...
a ti se drzi tvojih otrcanih floskula kao pijan plota...jer su vama to jedini argumenti...dok su mi oni alternativa, dabogda ova vlast vladala jos bar 20 godina!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks