View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 185 of 201 FirstFirst ... 85135175181182183184185186187188189195 ... LastLast
Results 4,601 to 4,625 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Sestra je u Barsu, aooo kakvo slavlje!!!
    Svaka cast na tituli
    Ooooo blago njoj. Noćas će to do zore, ka i vazda!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    Sta ti je olicenje malogradjanstine i iskompleksiranosti Tako tipicno - no, jbg, postoje stvari koje se ne mogu ni nauciti ni kupiti

:lolblue: Tako je - otvori dusu, pa neka mrak i trulez pokuljaju iz iste, ne mari.Samo, prethodno uzmi digitron i bukvar u ruke

Naravno, uvijek ce razlike medju velikim i malim biti ocigledne i svima vidljive, ma koliko se ovi "mali" trudili da ih sakriju...

Inace, Barsa apsolutno zasluzeno slavi.Ipak su dobili Real oba puta i imali samo JEDAN poraz u ligi.Ako to nije zasluzeno, ne znam sta jeste...
    Zasto tako pricas, kad si se ti isti sladio pobjedom protiv intera i na ovakav nacin " otvarao dusu" , a sad njima prosipas pamet. nejasno mi je. I treba da se raduje Katalonija jer Real nista nije osvojio jer nije to isti rivalitet tipa inter -milan sto medo_je pominje. to je mnogo vise. sve cestitke navijacima barse, pa da sledeca sezona u Spaniji bude konkretnija i bolja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Chestitke Guardioli,uspio je bar neshto osvojiti ove godine.I bilo je zasluzheno,svakako.

Poslije polufinala CL 2008-2009,i 2009-2010,ostalima se tamo nema shta chestitati.
    Last edited by Recordare88; 16-05-10 at 23:26.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako je recordare, Equilibrium-e i ostali, tako je braco
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Neki ne mogu slavit da ne podjebavaju protivnike... Odlika malih timova sa malim navijachima (chast izuzecima)...
    malo ti je konfuzna prica ako procitamo tvoj prvi tj drugi post. :roll:

Pratim ja sve topice evo par godina...Shege su stavljane kad je barsa gubila, potpuno normalno...
    wtf...

Neobichno je shto ja npr kad sam slavio svaku milanovu titulu nijesam pomishljao ni na kog drugog, nije mi bilo bitno dje su juve, inter i ostali... Veliki ostaju veliki i u pobjedi i u porazu...
    dobro brate, svaka cast tebi sto si kulturan navijac i sve, ali nije mi jasno otkud sad kritika na racun barsinih navijaca i zasto su normalno postavljene sege na racun barse? a kad barsini navijaci peckaju madridiste po tebi to nije normalno? pa si cak uzeo zapravo da ih okarakterises u male navijace koji navijaju za mali klub? (demantuj me ako nisi mislio na barsine navijace tj barsu).

Do ove sezone sam bio ravnodushan prema barsi i realu (ajd mozhda mi je malo drazhi bio real zbog zizua i sad kake), ali poslije onoga sa interom barsu ne podnosim .
    Iskreno boli me K. za prskalice, nedosudjenih penala protiv celzija i svih hejtera koji u sustini barsu mrze iskljucivo zbog svoje dominantne igre kojoj ne moze nijedna ekipa parirati otvorenom igrom nego se moraju postavljati bunkeri pa sto im bog da. I naravno onda mladje generacije koje vole pravi futbal opredjeljuju se za takvu ekipu sto izaziva ogorcenost kod starijih navijaca. e to je pravi razlog ovakvog tipa zasto vecina clanova koja ne simpatisu barsu ne mogu ostati po strani nego bas moraju da je mrze
    a to sto je tebi real simpaticniji a barsa ti je mrzna tvoj je licni problem.

Quote Originally Posted by MeDo_JE;1637807 (mada po tvojoj logici bi trebala barsa da mi je mila jer su se ciganisali protiv milanovog gradskog rivala)..
    P.S. Interova titula nema veze ni sa chim, ja sam im je chestitao prije 2 mjeseca, vec tada je bilo jasno da ce je osvojiti...
    ne ne nije to bila moja poenta.. mislim da su ti se malo pobrkale strasti poslije Interove titule tj ponasanje njihovih navijaca na temu calcio pa si potpuno bezpotrebno dosa da zavedes red ovamo... svako brani svoje polje... ovdje se prepucavaju drugi clanovi, tamo drugi... nista licno samo se ne sjecam da je tebe neko postavio za sudiju

Thanks Thanks Given 
    9,769
    Thanks Thanks Received 
    6,078
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    malo ti je konfuzna prica ako procitamo tvoj prvi tj drugi post. :roll:

wtf...

dobro brate, svaka cast tebi sto si kulturan navijac i sve, ali nije mi jasno otkud sad kritika na racun barsinih navijaca i zasto su normalno postavljene sege na racun barse? a kad barsini navijaci peckaju madridiste po tebi to nije normalno? pa si cak uzeo zapravo da ih okarakterises u male navijace koji navijaju za mali klub? (demantuj me ako nisi mislio na barsine navijace tj barsu).

Iskreno boli me K. za prskalice, nedosudjenih penala protiv celzija i svih hejtera koji u sustini barsu mrze iskljucivo zbog svoje dominantne igre kojoj ne moze nijedna ekipa parirati otvorenom igrom nego se moraju postavljati bunkeri pa sto im bog da. I naravno onda mladje generacije koje vole pravi futbal opredjeljuju se za takvu ekipu sto izaziva ogorcenost kod starijih navijaca. e to je pravi razlog ovakvog tipa zasto vecina clanova koja ne simpatisu barsu ne mogu ostati po strani nego bas moraju da je mrze
    a to sto je tebi real simpaticniji a barsa ti je mrzna tvoj je licni problem.

ne ne nije to bila moja poenta.. mislim da su ti se malo pobrkale strasti poslije Interove titule tj ponasanje njihovih navijaca na temu calcio pa si potpuno bezpotrebno dosa da zavedes red ovamo... svako brani svoje polje... ovdje se prepucavaju drugi clanovi, tamo drugi... nista licno samo se ne sjecam da je tebe neko postavio za sudiju
    Ajd da pojasnim... Kad rival u sred sezone izgubi utakmicu normalno je da ga podje*avash... Radili su to i barsini navijachi tokom cijele sezone i niko nishta nije rekao... Ali kad osvojish titulu valjda je normalno da slavish, tada se ne misli na protivnike (ja po lichnom iskustvu)...

Tebe boli Q za prskalice i za nesudjene penale, jer si navijach barse i ne gledash na te stvari objektivno... Da je to uradio neko protiv njih ocijenio bi taj potez kao smecarski (shto i jeste)...

Shto se tiche mrzhnje prema barsi ponovo nagadjash i ponovo nijesi u pravu... Kao shto rekoh nijesam simpatisao ni njih ni real, navijao sam za dobar fudbal, bilo mi je milo kad ih je ronaldinjo preshegao na bernabeu, proshle godine kad su na istom stadionu dali 6 golova ponovo sam za njih navijao i proslavljao svaki gol, navijao sam za njih i u tom famoznom polufinalu LS... Sve je bilo idilichno dok nijesu pocheli da gube... Tada su pokazali da nijesu bash neki ljudi... Jeftini trikovi, gluma, prljava igra (mesi najbolji igrach svijeta koji je zasluzhio 5 crvenih u 2 utakmice) i na kraju poslije svega ne dozvoliti protivniku da se raduje, protivniku koji te dobio na terenu, koji je pokazao da je bolji i kome su odmogle sudije...

Sudija nijesam niti se prepucavam sa bilo kim... Samo rekoh shta mislim...

P.S. Napomenuh da ne mislim na sve navijache barselone, ali pozamashan dio odgovara gore opisanom...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajd da pojasnim... Kad rival u sred sezone izgubi utakmicu normalno je da ga podje*avash... Radili su to i barsini navijachi tokom cijele sezone i niko nishta nije rekao... Ali kad osvojish titulu valjda je normalno da slavish, tada se ne misli na protivnike (ja po lichnom iskustvu)...
    naravno da treba isprovocirat malo onu gubitnicku stranu poslije konacne pobjede, to je dio fudbala tj navijanja, valjda je to nesto sasvim normalno kad uzmemo u obzir da se dvije strane tokom cijele godine prepucavaju na razne nacine, valjda je logicno da na kraju jedna strana mora zadati zavrsni udarac gubitnickoj strani. ne vidim tu nista lose. posebno kad je rivalitet reala i barse u pitanju

Tebe boli Q za prskalice i za nesudjene penale, jer si navijach barse i ne gledash na te stvari objektivno... Da je to uradio neko protiv njih ocijenio bi taj potez kao smecarski (shto i jeste)...
    ni meni se to nije svidjelo ali sta je tu je, nemogu ja sad prestati da navijam za klub za kojeg navijam mozda 10 godina ili vise zbog tog detalja. sto cemo sad, juventus je pokrao prvenstvo italije u par navrata pa mi uopste nije antipatican klub i nikad zbog toga ne bih moga okrivit jednog navijaca zasto navija za njega. nisu igraci krivi, nisu ni navijaci sad to sto se na celu uprave nasao neki mafijas... to je samo jedan pojedinac... a to oko ciganisanje ekipe, molim te, znas dobro da to svaka ekipa radi (cast izuzeci) kad je velika utakmica u pitanju...

Shto se tiche mrzhnje prema barsi ponovo nagadjash i ponovo nijesi u pravu... Kao shto rekoh nijesam simpatisao ni njih ni real, navijao sam za dobar fudbal, bilo mi je milo kad ih je ronaldinjo preshegao na bernabeu, proshle godine kad su na istom stadionu dali 6 golova ponovo sam za njih navijao i proslavljao svaki gol, navijao sam za njih i u tom famoznom polufinalu LS...
    svaka cast za ovo.

Sve je bilo idilichno dok nijesu pocheli da gube... Tada su pokazali da nijesu bash neki ljudi... Jeftini trikovi, gluma, prljava igra (mesi najbolji igrach svijeta koji je zasluzhio 5 crvenih u 2 utakmice) i na kraju poslije svega ne dozvoliti protivniku da se raduje, protivniku koji te dobio na terenu, koji je pokazao da je bolji i kome su odmogle sudije...
    pa jbg. skim si takav si, sta si ocekivao da izigravaju zrtveno jagnje sa takvim ciganima kao sto su interovi igraci na celu sa njihovim trenerom? ne bih rekao nego da ne odemo sad u off topic...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Iskreno boli me K. za prskalice, nedosudjenih penala protiv celzija i svih hejtera koji u sustini barsu mrze iskljucivo zbog svoje dominantne igre kojoj ne moze nijedna ekipa parirati otvorenom igrom nego se moraju postavljati bunkeri pa sto im bog da
    Da, bunker je sigurno bio na Meaci 3-1, al Barsa je u svakom slučaju dobro i prošla kad joj nije pukla jedna črvena petarda.

Treba više uživat u tituli, a manje podjebavat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Cestitke Barceloni i navijacima njenim sa ovog foruma na osvojenoj tituli.Uprkos ogromnoj kolicini osvojenih bodova prvenstvo je do kraja bilo neizvjesno kako za titulu tako za ispadanje.
    Sve u svemu zasluzena titula nakon sto je oba puta savladan Real i rutinski privedeno prvenstvo kraju.Sve pohvale na racun racun Messija koji je izjednacio rekord Ronalda po broju postignutih golova.
    Realu ostaje samo da dodatno uigra ekipu koja bi mogla da izadje na kraj sa ovakvom Barcelonom uz par kvalitetnih pojacanja na mjestima koja su im potrebna i naravno bude konkurentnija u LS za domet preko 1/8 finala.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Čestitke na zasluženoj tituli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

real je vec napravio veliku ekipu, njima samo treba jedan veliki trener i mozda 2-3 igraca... mada su vec ove godine pokazali koliko mogu... nesto mi se cini da ce real i barsa sledece godine uvesti terror u evropi koji ce potrajati malo duze...nadam se da ce se italijanske ekipe (osim intera) pojacati malo da bi bilo zanimljivije jer englezi sa spanskim predstavnicima svakako nemaju sto trazit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne daj boze da se prospu pare u BBilan i Rubentus. Opet bi bila 70togodisnja dominacija Italije.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

srecan titula katalonci, zasluzeno...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Ne daj boze da se prospu pare u BBilan i Rubentus. Opet bi bila 70togodisnja dominacija Italije.
    Brate, ulozile su se pare u njih (proslo ljeto rube), nego su se taman prosule. Okruglih 50M za Diega i Mela, a Inter zavrsio sve transfere u plusu, a doveo : Eto'a, Milita, Mottu, Lucia, Sneijdera, Pandeva, Marigu.. Nije ko ima, nego ko umije

EDIT: On topic, srecna titula, mada sam bio protiv njih
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Brate, ulozile su se pare u njih (proslo ljeto rube), nego su se taman prosule. Okruglih 50M za Diega i Mela, a Inter zavrsio sve transfere u plusu, a doveo : Eto'a, Milita, Mottu, Lucia, Sneijdera, Pandeva, Marigu.. Nije ko ima, nego ko umije

EDIT: On topic, srecna titula, mada sam bio protiv njih
    hvala, hvala :oops:

btw. ima li ko sa cetinja da ne navija za inter? :joint:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

btw. ima li ko sa cetinja da ne navija za inter? :joint:
    Na Ct, osim mene i Case, ja mislim mozes na dvije ruke izbrojati prave navijace Intera (ne racunam ove, iz zadnje 2-3 godine). Sve milanisti (vise nego svih ostalih zajedno), juventini.. i Laziali (era Kranjotija ostavila traga)
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno, may bad.

Na Ct, osim mene i Case, ja mislim mozes na dvije ruke izbrojati prave navijace Intera (ne racunam ove, iz zadnje 2-3 godine). Sve milanisti (vise nego svih ostalih zajedno), juventini.. i Laziali (era Kranjotija ostavila traga)
    Istina ziva..Vazda smo manjina bili. Ali manjina koja vlada!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaki put kad se nešto slavi jedan dio navijača napravi haos. Ništa novo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rece sofro da se po prvi put slavilo i u madridu

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Barselona zasluzeno, Real odlican u Spaniji al se isprosipao u LS i domacem kupu. I izgubio obje utakmice od Barse, doduse prvu nezasluzeno al pisu se bodovi.

Mada se mora rec da njihova uprava odlicno podnosi poraz, ne grakcu po novinama i vrlo su odmjereni u izjavama. Nije lako sigurno, posebno kad su tolko ulozili u tim. Dogodine ce bit jos ulaganja, al ako dodje Murinjo, to ce sigurno bit pojacanja po potrebi ekipe, a ne kase Reala. Moguce da dovedu nekog od srpskih defanzivaca Vidica il Ivanovica, spominje se Drogba u napadu, a bila bi fora da Murinjo vrati Snajdera

U svakom slucaju, titulu je uzeo tim koji je prikazao bolju igru tokom sezone. Real zamalo, 96 bodova i preko 100 golova su za postovanje. NO njihova je nesreca sto su naleceli na ovakvu Barsu, vise srece dogodine i pametnije sa ulaganjima.
    Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Real je ove sezone osvojio 16 bodova vise nego prosle,tako da se ne moze rec da su bacene pare od 300 i kusur miliona.Mislim,nisu nista osvojili ove sezone,ali je Barsa uzela 99 bodovaRealu ce svi ovi glavni igraci ostat sledece sezone,pa ce na ljeto mozda Real bit ekipa koja ce najmanje para potrosit na transfere.
    Glavni krivac je trener kome ne igra Las Diara i kome Marselo igra na mjesto Robena.Trebao je bolje da uklopi ekipu.Plus povreda Pepea je dodatno sve zakomplikovala.Da su ostali ili Roben ili Snajder,Real bi sad bio prvak
    Ima u svemu ovome dosta istine...

Necemo o tome sta bi bilo kad bi bilo,ja prvi to ne volim,Real je napravio neke dobre i neke lose poteze sto se transfera tice...
    Glavno je da je ekipa postigla kompaktnost i pokazali su da su masinerija...
    Sad se samo treba nastaviti na ovome ,uz 1-2 defanzivna pojacanja i naravno trener,nadamo se Murinju...
    Farselona(zao mi je ali moram ) je bila bolja,ne mnogo, ali dovoljno,kao sto i bodovi pokazuju,ja to postujem i cestitam na tituli ,zasluzenoj...
    Imali su dosta sramnih poteza tokom sezone,sto im ne ide,al ajde,navijaci sami pokazuju kakav je to klub...
    U El Clasicu Farsa odnijela 2 pobjede,sto je na kraju i presudilo,prvi mec necu komentarisat,to samo Ibrahimovic moze da objasni uz saradnju sa linijskim sudijom...Drugi mec bolja Farsa,zasluzena pobjeda...
    Da se vratim na Real,opet ispadanje u 1/8 LS,ne znam ni ja kako da objasnim,kad samo vidim dokle je Lion doguro i kako i od koga je ispao,odma pomislim na Real u finalu,ali jbg...
    Kup,ehh,Alkorkon,tokom citave istorije Real je uvjek imo "bolesnih" ispadanja u kupu kralja,jbg zna se kakvu snagu dobiju mali klubovi kad igraju protiv najveceg...
    Nista,sve u svemu,dosta dobra sezona,nista nije osvojeno,ali su napravljeni temelji za dugorocan put i uspjeh ekipe,da se ekipa vrati tamo gdje joj je mjesto,na vrh Evrope...
    U svakom slucaju uvjek uz klub HALA MADRID!!!
    VAMOS MADRID,POR TU NACION...

Jos jednom cestitam navijacima Farselone(sa foruma),osvojena titula,u kljucnim treenutcima Farsa je bila bolja i osvojila,cestitam...
    A sto se tice ovog prozivanja,necu o tome...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rece sofro da se po prvi put slavilo i u madridu
    Jes bogami. U Madrid ima 3 ili 4 udruženja navijača Barselone. Ove godine su se okupili na mjesto na koje Real slavi svoje titule i pjevali, skakali, igrali, bilo je i malo neki prozivki, ali ništa novo. To i ide u prilog Madridu, kao gradu, đe je sve dozvoljeno. Sumnjam da bi "madridistima" bilo dozvoljeno (iz sigurnosnih razloga) da slave u Barselonu. Mada ima navijača Reala i tamo, imaju i svoje udruženje. Nije to neka mržnja više, makar nije ka što je bila nekad.

Hvala svim madridistima sa foruma koji su čestitali titulu, jako lijepo od vas. Ja bih to isto uradio da je Real osvojio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc se jos jednom dokazalo sledece...Navijaci Farse i cio klub zajedno sa igracima i upravom su najveci seljaci i cobani na planeti Zemlji!

Nikad nece moci ni da olizu guzicu navijacima Reala, niti da se primaknu takvoj klubskoj velicini.

Stoickov, jedan od vodecih COBANA proziva Alcorcon Alcrorcon umjesto da slavi titulu svoga kluba..Masa to podrzava i delirujum nastaje..Pjevaju pjesme protiv Madrida, a znaju da im je cizma jos za vrat samo je malo pritisak popustio..

Zamislite ljudi, koliko isfrustriran covjek i jadan treba da bude da u trenucima svoje srece pokusava da se sprda Realu, najvecem klubu na planeti.

PIIIIII!!!!

:burp::burp::burp:

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post

Hvala svim madridistima sa foruma koji su čestitali titulu, jako lijepo od vas. Ja bih to isto uradio da je Real osvojio.
    Nista manje se ne bi ni ocekivalo od tebe,ali ima odje raznih
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Page 185 of 201 FirstFirst ... 85135175181182183184185186187188189195 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)