Laciale ne mogu nikako da razumijem tvoju osjetljivost prema finansijama Real Madrida ?
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
markys, pozdrav od nepravog navijaca farse. opusti se malo i spremi se za iducu sezonu. pozdravlja te ovrebo.
dje su shege, sheganja i tako to?
Mesi - 34 gola !!! Izjednacen rekord ronalda !!!
Rupa od golmana zvana Valdes - najbolji golman.
Potpuno napadacka ekipa "bez odbrane" - primila najmanje golova...
Cifre za rekord...
a jos kad stignu vilja i fabregas... primera ce biti totalno nezanimljiva.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Laciale ne mogu nikako da razumijem tvoju osjetljivost prema finansijama Real Madrida ?
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Madrid, cabron, saluda al campeon!
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
da si pratio malo vise ovaj topic znao bi da su madridisti na celu sa vladom i drugima svo vrijeme provocirali na racun barse tj njihovih navijaca... a slozicemo se real madrid ne moze bit mali klub
a sto se slavlja tice, ne znam sta ti je tu neobicno mada imam neki osjecaj da je sve ovo iz tebe proizaslo ponajvise slavljem interista na topic calcio pa si malo ovdje izdusio... sto bi murinjo rekao, izvini ako grijesim
hvala.
Aj barem ce odje sad bit zanimljivo.
Hvala Lijepo![]()
Barselona zasluzeno, Real odlican u Spaniji al se isprosipao u LS i domacem kupu. I izgubio obje utakmice od Barse, doduse prvu nezasluzeno al pisu se bodovi.
Mada se mora rec da njihova uprava odlicno podnosi poraz, ne grakcu po novinama i vrlo su odmjereni u izjavama. Nije lako sigurno, posebno kad su tolko ulozili u tim. Dogodine ce bit jos ulaganja, al ako dodje Murinjo, to ce sigurno bit pojacanja po potrebi ekipe, a ne kase Reala. Moguce da dovedu nekog od srpskih defanzivaca Vidica il Ivanovica, spominje se Drogba u napadu, a bila bi fora da Murinjo vrati Snajdera
U svakom slucaju, titulu je uzeo tim koji je prikazao bolju igru tokom sezone. Real zamalo, 96 bodova i preko 100 golova su za postovanje. NO njihova je nesreca sto su naleceli na ovakvu Barsu, vise srece dogodine i pametnije sa ulaganjima.
sve cestitke i realu na sezoni koju je odigrao...jer postigli su ogroman broj golova uz to stvarajuci veiki broj sansi ali jednostavno el klasiko je kao i po obicaju rijesio prvenstvo
13. juna novi izbori i novi predsjednik Barse. Laporta je uradio mnogooo, mozda i najvise od svih predsjednika, a za vrijeme njegovg mandata ostace upamcena i 6-ica, 6 trofeja.
Prije izbora je obecao da ce dovesti 2 pojacanja a vidjecemo koga to imaju da "ponude" i novi kandidati za predsjednika barse.
Real je ove sezone osvojio 16 bodova vise nego prosle,tako da se ne moze rec da su bacene pare od 300 i kusur miliona.Mislim,nisu nista osvojili ove sezone,ali je Barsa uzela 99 bodovaRealu ce svi ovi glavni igraci ostat sledece sezone,pa ce na ljeto mozda Real bit ekipa koja ce najmanje para potrosit na transfere.
Glavni krivac je trener kome ne igra Las Diara i kome Marselo igra na mjesto Robena.Trebao je bolje da uklopi ekipu.Plus povreda Pepea je dodatno sve zakomplikovala.Da su ostali ili Roben ili Snajder,Real bi sad bio prvak
da je baba muško bila bi djed..............![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Pratim ja sve topice evo par godina... Shege su stavljane kad je barsa gubila, potpuno normalno...
Neobichno je shto ja npr kad sam slavio svaku milanovu titulu nijesam pomishljao ni na kog drugog, nije mi bilo bitno dje su juve, inter i ostali... Veliki ostaju veliki i u pobjedi i u porazu... Do ove sezone sam bio ravnodushan prema barsi i realu (ajd mozhda mi je malo drazhi bio real zbog zizua i sad kake), ali poslije onoga sa interom barsu ne podnosim (mada po tvojoj logici bi trebala barsa da mi je mila jer su se ciganisali protiv milanovog gradskog rivala)...
P.S. Interova titula nema veze ni sa chim, ja sam im je chestitao prije 2 mjeseca, vec tada je bilo jasno da ce je osvojiti...![]()
#fakenews
kako mi je, tako mi je.....![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Potpis na sve rečeno.
Kao što rekoh ranije, Barsa mi je do zadnje 2 godine bila jedan od najmilijih klubova, naročito kao klub čvrsto vezan za katalonski identitet. Onda je došla ova generacija i sa njom horda navijača - dje god odem u Crnoj Gori, na svakom forumu na kom odem na internet, ti ljudi jednostavno ne patišu sa histerijom i patetikom. Onda na to dodajmo još i stvari vezane za prošlogodišnje polufinale LŠ, pa ovogodišnje polufinale, pa još trgovina Zlatka... i ostaje vrlo gorak ukus poslije svega.
Nego proći će i to.
zanimljivo je to da je svima barselona bila simpaticna dok veze nije imala
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ne bih baš rekao da sa Rajkardom veze nije imala.
tebi se izvinjavam, ti si rekao zadnje dve godine
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Najteža titula od kad ja pratim Barselonu. Zato je i najslađa. Jako sam zadovoljan i zalaganjem tima i pojedincima. Sve je ove sezone bilo dobro. Iskreno, nijesam bio optimista poslije onakve prošle sezone, mislio sam da ide pad ekipe. Ali doveli su se neki novi igrači, osvježila se krv i došla je titula. Mislim da ćemo se svi složit da je ovo zasluženo. Real je isto bio dobar ove sezone u šampionat. Mogli su i oni osvojit i ne bi bilo nezasluženo. Ovo je ujedno i jedan od posljednjih trofeja Laporte i uprave. Sljedeće godine, otvara se nova stranica istorije. Nadam se da će i sljedeće godine Barsa igrat ovako lijepo i ovako uspješno.
Visca el Barca, Visca Catalunya
cestitke barsinim navijacima,zasluzeno osvojena titula![]()
Sestra je u Barsu, aooo kakvo slavlje!!!
Svaka cast na tituli
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks