View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 25 of 88 FirstFirst ... 152122232425262728293575 ... LastLast
Results 601 to 625 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Svaćam, zato sam se brzo udaljio sa predmetnog mjesta ni na koji način ne ugrozivši Mugoga ili nekog drugog ko se poslužio pomenutim vozilom.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

evo jos ovih ``fantomskih`` clanova
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ne znam da li se u mojim postovima može primijetiti, meni je jako žao što se gospodin Mugoša svako malo postara da na neki način obezvrijedi ono što dobro uradi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    To je priča o SDP, a to znači, da je SDP davno propala partija koju je DPS vratio u kakav takav politički život i koja nikada neće moći da funkcioniše bez DPS. Samostalni izlasci na lokalne izbore u nekim opštinama su mogući jer tu mogu da prođu cenzus, ali na republičkom nivou to se ne usuđuju jer teško da bi prošli cenzus. Njima bez DPS nema života, tako da svaka priču o njima kao o političkom faktoru u CG treba shvatiti kao loš vic.
    Znači Nihile, jer ti ne moram davat nadimak, sam si sebe uredio dovoljno...Ako misliš da je Cetinje ili Kotor neka vukojebina divno si se podgorički prevario....to su gradovi koji imaju svoju kičmu i đe je kumulativno SDP najača opoziciona partija, sviđalo se tebi ili tvojim četničkim prijateljima to ili ne...
    SDP će održati zublju crnogorskog nacionalnog identite i u Podgorici, opet da nalgasim, svišalo se to tvome četničkom identitetu ili ne...Ili ovoj maloj Simonovićkoj kojoj je ovo drugi nick, jer je sa prošlim banovana...
    Opet da ponovim, ovako vickasto....privikavaj se da je SDP i mi u njemu ozbilja politički faktor, i u PG i u AND i u KOL i u UL i u svim gradovima đe nastupamo samostalno...Jel ti jasno ?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

"Sazrevanje malog firera..."
    Toliko toga dolazi do izrazaja kad je u pitanju moc. 16. funkcija?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    "Sazrevanje malog firera..."
    Toliko toga dolazi do izrazaja kad je u pitanju moc. 16. funkcija?

Hvala Lepo
    Majo ja sam na istu stranu na koju i ti, ali sjasi vise sa toga covjeka, dosadila si
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    4,321
    Thanks Thanks Received 
    8,335
    Thanked in
    3,177 Posts

Trebaće godine i godine da prodju(uz hitno odstranjivanje Supermena, htjedoh reći Vujice.me) da bi se SDP shvatila ozbiljno. Ne mogu se tek tako lako zaboraviti godine drugovanja sa dps-om.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Postovani @komsija, ja ne znam na kojoj ste Vi strani... ali ja znam protiv cega sam.
    Mislite da je g. Milosevic tek onako dosao do vlasti? Bilo je onih koji su bili na nekoj strani ali nisu bili dovoljno protiv. I..Molim Vas... suzdrzite se ako Vam smeta moje insistiranje da ukazujem na nesto sto pokazuje mnogo vise nego sto Vi uvidjate - sada.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Postovani @komsija, ja ne znam na kojoj ste Vi strani... ali ja znam protiv cega sam.
    Mislite da je g. Milosevic tek onako dosao do vlasti? Bilo je onih koji su bili na nekoj strani ali nisu bili dovoljno protiv. I..Molim Vas... suzdrzite se ako Vam smeta moje insistiranje da ukazujem na nesto sto pokazuje mnogo vise nego sto Vi uvidjate - sada.

Hvala Lepo
    Majo, ovdje smo da razmijenimo misljenje, nekad dsa se slozimo nekad ne, ja i Vi sigurno ne mozemo promijeniti situaciju...
    Znam da ima 16 funkcija, znam da voli i d avrda... Medjutim ne mogu kad god otvorim da citam da vidim jedan te isti post.
    To je bila samo moja sugestija upucena vama...
    A ni Mugi, kojeg bih rado vidio u mom gradu za gradonacelnika, nema nista manje funkcija, cak je i senator na Cetinje

Thanks Thanks Given 
    4,321
    Thanks Thanks Received 
    8,335
    Thanked in
    3,177 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    A ni Mugi, kojeg bih rado vidio u mom gradu za gradonacelnika

Rado bi smo ti ga prepustili. Izgleda da treba neko da vas bije da bi shvatili neke stvari.
    Znaš onu, pametan se uči na tudjim greškama...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajmo malo na temu. Posto zadnjih dana ne mogu gledati tvCG interesuje me kako Dobrilo prolazi na tim suceljavanjima sa ostalim. Da li je istina da je cak Mugi insistira da ga puste da nesto kaze....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

@komsija
    To je vec Vas problem i ja sa tim vasim ocekivanjima nemam nista.
    Citam i ja svasta ovdje sto po mom znanju nije ni tacno, ni fer, ni moralno, ni vaspitano... pa postujem razlike i u saznanju, percepciji, vaspitanju itd.
    Ne ocekujete valjda da Vam se servira ono sto Vi ocekujete da procitate?
    Mislim, mozete ocekivati, ali Vas problem.
    Jako Vas dobro pratim sto pisete pa i Vasu naklonost prema DPS/SDP koaliciji i u ovom sastavu, a to meni ne odgovara jer da je g. Lazovic chlan DPS-a identichno bih reagovala. Takvom profilu politichkih lichnosti ne smije se dati moc. (vidimo i ovdje sami uticaj na mladi narastaj SDP-a). Nadam se da Vam je sad jasnije?

Hvala Lepo

Postovani @komsija, ja ne znam na kojoj ste Vi strani... ali ja znam protiv cega sam. :wink:
    Mislite da je g. Milosevic tek onako dosao do vlasti? Bilo je onih koji su bili na nekoj strani ali nisu bili dovoljno protiv. :wink: I..Molim Vas... suzdrzite se ako Vam smeta moje insistiranje da ukazujem na nesto sto pokazuje mnogo vise nego sto Vi uvidjate - sada. :wink:

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 16-05-10 at 22:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Znači Nihile, jer ti ne moram davat nadimak, sam si sebe uredio dovoljno...Ako misliš da je Cetinje ili Kotor neka vukojebina divno si se podgorički prevario....to su gradovi koji imaju svoju kičmu i đe je kumulativno SDP najača opoziciona partija, sviđalo se tebi ili tvojim četničkim prijateljima to ili ne...
    SDP će održati zublju crnogorskog nacionalnog identite i u Podgorici, opet da nalgasim, svišalo se to tvome četničkom identitetu ili ne...Ili ovoj maloj Simonovićkoj kojoj je ovo drugi nick, jer je sa prošlim banovana...
    Opet da ponovim, ovako vickasto....privikavaj se da je SDP i mi u njemu ozbilja politički faktor, i u PG i u AND i u KOL i u UL i u svim gradovima đe nastupamo samostalno...Jel ti jasno ?
    Time što ti se priviđaju četnici i što me time vrijeđaš, nećeš popraviti bezličnu poziciju satelitske DPS partije koja sebe naziva SDP. SDP može držati samo Milovu sliku i Mugiju čistiti cipele, a ne se baviti tako uzvišenim stvarima kao što je nacionalni identitet. Stranka koja na republičkim izborima nema snage da izađe sama jer strahuje za cenzus ne može da nosi ništa što ima veze sa državom. Za neku mjesnu zajednicu mogu da se bore, ako im je DPS dao para za korupciju, ali za nešto više ne mogu ni u vicevima. Tebi se pored četnika priviđaju i borci za crngorstvo u redovima SDP, a oni su tek DPS sluge i ništa više.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ajmo malo na temu. Posto zadnjih dana ne mogu gledati tvCG interesuje me kako Dobrilo prolazi na tim suceljavanjima sa ostalim. Da li je istina da je cak Mugi insistira da ga puste da nesto kaze....
    Jes, bitanga i jos mu veli Vidis kako sam senzibilan

Debata je sve u svemu bila bljutava, a najgori je utisak Vujica ostavio. Ponasao se kao Miomirov mladji brat.

Pa Miomire nisam to rekao. Mogu li ja malo Miomire. Nismo se tako dogovorili. Miomire.

Ali mi je zabavno bilo gledat kako se sprdaju Dobrilo i Miomir. Sto se mene tice emisija je bila uspjesna - zabavila me. Isto ka sto me Medojevic nocas zabavio konstatacijom da u Crnoj Gori jos nije srusen berlinski zid i jos nije pala gvozdena zavjesa.

Nije ni cudo da gubite izbore, gospodo, kad kampanju vodite u Istocnoj Njemackoj '89., a sva biralista u Crnoj Gori 2010.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Evo, na ovakav post postovanog nihila se reaguje...
    SDP je sastavljen od dosta osoba a svaka licnost je lichnost za sebe. Kolektivnost sa parodijom na tkz. kolektivnu zabjelsku zgradu sa jednim toaletom valjda ste prevazishli u diskusijama.
    G. Krivokapic i g. Brajovic kao primjeri su pravi i praktichhni pokazatelji ucvrscivanja crnogorstva u politichkom i kulturoloskom smislu. To sto imaju jednog Kumrovackog djaka i Podgorichkog odborasa iz "srednje" do danas...to je "trula jabuka" u redovima..tj. primjer. Cemu politikansko globalizovanje... eh.
    G. Komsija ovo je primjer koji se ponavlja u svakoj temi na ovom i bilo kojem forumu.. Pa nista.
    Mogla sam i da preskochim.

Hvala Lepo

p.s. Kako ne pripadam ni jednoj politichkoj grupaciji, slobodna sam da glasam i procjenjujem po FPTP sistemu ... Covjek - individua, a ne dio partije, jer kolektivni plast zastite i uzdizanja karijere politikanata je truba. "Programi i planovi" partije su samo marketinska predstava za naivne.
    Last edited by Maja; 16-05-10 at 23:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Još 7 dana do ,,pada" Podgorice!
    Jedva čekam taj 23.05.2010 u 21.30h...tišina...muk...a onda KRAJ!
    Nema apsolutne vlasti u Podgorici i ja se več radujem, ali da bi bilo apsolutne vlasti ali na našoj strani, izađite na izbore...70% birača neka donese promjene nakon 1000 godina.SDP se popravlja i imaće mandata više nego što im je Mugi nudio a ,,Bolja Crna Gora" napreduje iz dana u dan. Jednostavno narod se ujedinio.Niko ne može više podjeliti Crnogorce, Srbe,Bošnjake,Muslimane,Albance u borbi protiv kokainista!
    Niko ne želi da droga upravlja nama nego da mi spriječimo tu e užasne narkotike.Zbog djece , zbog budućnosti ne smijete biti uz one koji, Darka Šarića lice sa potjernice,smatraju za korektnog momka, koji ga ne bi odali kada bi znali gdje se kriju, koji kažu da je sve preuveličano...
    Možda su mislili da nije bilo 3 tone droge nego 2,9 tona!
    Ako ne želite da nekoliko porodica odlučuju o našim životima , budite hrabri i recite glasno: Hoćemo slobodu!
    Zaboravite na već otrcanu priču kokainista o ,,neprijateljima države" i zaokružite NAROD!
    Evo i prvi da se javim 7 dana od izbora da čestitam Zećanima pobjedu i budući referendum za opštinu!
    Tužanima sam već čestitao...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    ....
    budite hrabri i recite glasno: Hoćemo slobodu!

Neki ubjedjuju Istocni Berlin a neki...
    Aleluja...Kunta Kinte

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 16-05-10 at 23:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima dosta ljudi kojima se uljepsa dan kada čuju govor Mugija ili Mila,a onda pođu do frižidera, otvore vrata i ugledaju svoju surovu realnost...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SDP je sastavljen od dosta osoba a svaka licnost je lichnost za sebe. Kolektivnost sa parodijom na tkz. kolektivnu zabjelsku zgradu sa jednim toaletom valjda ste prevazishli u diskusijama.
    Svaka je partija sastavljena od dosta osoba i svaka ličnost jeste ličnost za sebe, ali u privatnom životu, a ne u političkom i partijskom. Svaka partija ima svoj toalet za svoje članove i svi moraju njime da se služe, tako da priča o tome da se glasa za ličnosti nema veze sa realnošću.
    G. Krivokapic i g. Brajovic kao primjeri su pravi i praktichhni pokazatelji ucvrscivanja crnogorstva u politichkom i kulturoloskom smislu. To sto imaju jednog Kumrovackog djaka i Podgorichkog odborasa iz "srednje" do danas...to je "trula jabuka" u redovima..tj. primjer. Cemu politikansko globalizovanje... eh
    Oni praktični primjeri služenja DPS vladavini, a to sa crnogorstvom veze nikakve nema. A što se tiče kumrovačkih đaka, nema ni jednog ni u jednoj partiji koji tu školu nisu prošli, tako da "o čemu ti?!".
    p.s. Kako ne pripadam ni jednoj politichkoj grupaciji, slobodna sam da glasam i procjenjujem po FPTP sistemu ... Covjek - individua, a ne dio partije, jer kolektivni plast zastite i uzdizanja karijere politikanata je truba. "Programi i planovi" partije su samo marketinska predstava za naivne.
    Mora da misliš na autokrate, pa ih proglašavaš individuama? Nema u partijama individua, osim ako nisu autokrate, gdje važi "partija to sam ja" kao što za Mugošu očigledno važi "Podgorica to sam ja" ili za Mila i DPS "CG to sam ja/mi". Autokratija nije isto što i liberalnizam, mada ti to voliš tako da predstaviš.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

nihi, oli za SDP da glasaš?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sirijus_pg View Post
    Ima dosta ljudi kojima se uljepsa dan kada čuju govor Mugija ili Mila,a onda pođu do frižidera, otvore vrata i ugledaju svoju surovu realnost...

Cekaj,pa oni ni nemaju frizider :o

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by sirijus_pg View Post
    Koga su to zamrznuli za neka buduca pokolenja?
    Evo mogu da garantujem da je Berlinski zid srusen.. Ako neko moze da prenese info g. Medojevicu... Ko ga je odmrznuo prije vremena?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 17-05-10 at 00:02.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    Svaka je partija sastavljena od dosta osoba i svaka ličnost jeste ličnost za sebe, ali u privatnom životu, a ne u političkom i partijskom. Svaka partija ima svoj toalet za svoje članove i svi moraju njime da se služe, tako da priča o tome da se glasa za ličnosti nema veze sa realnošću.
    Oni praktični primjeri služenja DPS vladavini, a to sa crnogorstvom veze nikakve nema. A što se tiče kumrovačkih đaka, nema ni jednog ni u jednoj partiji koji tu školu nisu prošli, tako da "o čemu ti?!".
    Mora da misliš na autokrate, pa ih proglašavaš individuama? Nema u partijama individua, osim ako nisu autokrate, gdje važi "partija to sam ja" kao što za Mugošu očigledno važi "Podgorica to sam ja" ili za Mila i DPS "CG to sam ja/mi". Autokratija nije isto što i liberalnizam, mada ti to voliš tako da predstaviš.
    Sve je kako Vi umisljate da jeste.
    Vasa realnost je Vasa... Moja reallnost je drastichno drugacija pa se ne zamarajte.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    12,537
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Još 7 dana do ,,pada" Podgorice!
    Jedva čekam taj 23.05.2010 u 21.30h...tišina...muk...a onda KRAJ!

Evo i prvi da se javim 7 dana od izbora da čestitam Zećanima pobjedu i budući referendum za opštinu!
    Tužanima sam već čestitao...
    sinisam, što ćeš reći ako ne "pa'ne" Podgorica za 7 dana? Ako ovi mesari popadaU? Oćeš li primijenit ovaj tvoj scenario, tišina...muk...a onda KRAJ?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je ulični šmek,kome malo ko može da odoli.

Page 25 of 88 FirstFirst ... 152122232425262728293575 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)