View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 24 of 88 FirstFirst ... 142021222324252627283474 ... LastLast
Results 576 to 600 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Koji je to medjunarodni faktor?
    vulkanska prasina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    I pored najbolje namjere da pronadjem razloge zbog cega SDP od 21.maja 2006. do dan danas saradjuje sa DPS-om, lise uskih materijalnih intresa pojedinaca, ja ne vidim ni jedan drugi.
    PZP je podrzao ustav 2007. a malo je falilo da to uradi i SNP.
    Umjesto da to budu stvari koje ce nas pribliziti, imamo sam utisak da je Ranko prije svih, trazio dlaku u jajetu i ozivljavanje predreferendumskih podjela.
    Nakon presjednickih izbora, dje Mandic dobija vise glasova od Meda i Milca, Ranko njega promovise u lidera opozicije i alternativu ovoj vlasti. E to je zivotarenje na nacionalnim podjelama. Vrlo opasna stvar za CG.
    Ne promovise ga ranko nego biraci koji su mu dali vise povjerenja. Ranko je ozbiljan politicar pa tu cinjenicu mora prihvatiti a ne za opoziciju birati onoga ko mu odgovara. Prica "predreferendumskih podjela", "pomirenja.... su tako otrcane i nista ne znace taman kao i to "zamalo nije glasao" i on bi glasao nego mu zadrhtala ruka. Zar nije smijesno ocekivanje da koalicija u kojoj SDP ima par ministara sprovodi program manjeg koalicijanta i samo mi nemoj reci da bi se bilo sta iz programa SDP moglo sprovesti u koaliciji sa Strunjasem, Emilom Labudovićem, Stanićem i lajavim i lazljivim Medojevićem? Sumnjam da i ti sam ides na utakmice reprezentacije sa debilima koji navijaju protiv nje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lale47 View Post
    Ne mislim na Srbiju , Rave.
    dobro, koji je onda drugi faktor?na koji si ti mislio????
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    vulkanska prasina
    :yipiiii:

---
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    dobro, koji je onda drugi faktor?na koji si ti mislio????
    I sam Mugosa je rekao da je opoziciju okupio njemacki ambasador Peter Plate.
    A tu su i jos neki ambasadori EU bili ukljuceni. Vrijeme radi za opoziciju jer DPS ne moze da se otrese kriminalaca i neznalica iz sopstvenih redova.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kasno mu je za sve!
    Gradska opština Tuzi je raspisala referendum za opštinu Tuzi tako da sada Mugi može da obećava što hoće!
    Konačno su Tuzani rekli ne šerifu iz Podgorice i žele da sami odlučuju o sebi.Pa nijesu valjda nesposobni pa da im Podgorica daje pare na ,,kašičicu"!
    Bravo Tuzani!
    Koliko sam ja ukapirao iz izlaganja premijera DPS bi davno ponudio refurendum da neće i smrdljivi Zećani tražit isto pa zbog njih im to nije u intresu!!!Mada su mu žitelji Tuza jasno pokazali koliko njih zanimaju Crnogorski intresi što je i prirodno!!!Najteže je bilo Dinoši jer se Milo pojavi samo kad mu trebaju jednom u 4 godine a posle silnih obećanja vjerovatno će njega neko pitat što bi od svega !!!Objektivno ta politika koju forsira DPS je stvarno najbolja opcija za Balkansko podneblje i sve drugo je pogubna opcija!!!To da svaki narod nadje svoj intres a sve u cilju boljeg života svih je dobro ali...DPS BIROKRATIJA SE PONAŠA KAO DA JE CRNA GORA INDUSTRIJSKI CENTAR EVROPE ŠTO MNOGIMA SMETA!!!Ranko to zove "pizma Crnogorska "a meni to više liči na diktaturu!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    vulkanska prasina

Ne znam samo jel to misle na ruski ili USA uticaj preko islandske vulkanske prasine. Ameri i dalje imaju onaj Keflavik kao svoju glavnu NATO bazu, ili je to ovaj ruski uticaj preko ovog novca sto im dadose da im odrze likvidnost.

Hvala Lepo

p.s. Mogli bi poslat g. VuJicu kao delegata da utvrdi chinjenichno stanje. Da se izvaga na koju ce bandu.
    Uvijek spreman za dodatne pozicije.
    Last edited by Maja; 16-05-10 at 13:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato je na ignore listu
    Ne čitam, ne nerviram se
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lale47 View Post
    Oskare, nijesi odgovorio na pitanje. SDP moze da pokrene pitanje povjerenja Vladi ali nece. Ovaj put je medjunarodni faktor ujedinio opoziciju i vas ceka slobodno mjesto tamo.
    Nešto me žica oko bubrega svaki put kad "međunarodna zajednica" okuplja nekog. Obično se to ukupljanje završi po njihovim leđima užasnim izbornim debaklom.
    Pogotovo što ja za međunarodnu zajednicu smatram USA, EU, RUS i to tim redom.
    Dok god su Amerikanci čvrsto za Đukanovića nek ne brine ni on ni DPS od tog faktora. A uloga Britanaca i Njemaca mi je dobro poznata i prije referenduma. I Francuske i ostalih kojima nije bilo u interesu da CG dobije nezavisnost.

Tako da što se njih tiče, ovo je nastavak jedne dobre tradicije, iako svi iz reda primaju predstavnike tog režima kojeg navodno ne podržavaju.

SDP će svakako bit faktor bez kojeg nema nove vlasti ma kakva ona da bude.
    Mada je matematika jasna sve dok DPS+NSD budu imali 51% glasova SDP će u 100 od 100 slučajeva bit sa DPS-om.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Novi primjer cojstva i junastva kod Crnogoraca i Arbanasa - dopisati g. Vujicu i 15 funkcija (pratiti fabulu Alibaba i 40 razbojnika) - SDP Marko Miljanov Popovic

Hvala Lepo

p.s. "Podgorico otvori se".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vidim ali pretpostavljam da je za mene, oh blaženog neznanja

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    SDP će svakako bit faktor bez kojeg nema nove vlasti ma kakva ona da bude.
    Mada je matematika jasna sve dok DPS+NSD budu imali 51% glasova SDP će u 100 od 100 slučajeva bit sa DPS-om.
    Cojstvo po shvatanju SDP univerzalaca Mistera Funkcije tj. glavne stafetne paljice iz KumroveC.

Hvala Lepo

p.s. Dje su moji veljemoralni Crnogorci... Slazu li se slazu.

Thanks Thanks Given 
    9,661
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Majo postajesh dosadna... Vec smo svi shvatili shta mislish o lazovicu, morash li na svakih 5 minuta isti post da objavljujesh...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jasan je meni taj g. Alibaba, nego meni VI niste jasni.

Hvala Lepo

p.s. Dok ne shvatim to novo CG cojstvo... Idemo dalje.

Thanks Thanks Given 
    9,661
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Jasno je i nama, zato nema potrbe da unishtavash svaku stranicu sa jeftinim opaskama... Ti ne mozhesh da razumijesh kako ja podrzhavam gospodina funkciju, ja ne mogu da razumijem kako ti podrzhavash gospodina lopova(nasilnika)... Zar ima potrebe da to konstantno iznosimo kad se nishta nece promijeniti...

P.S. Pitam se bi li ovo bilo dozvoljeno da se po milu slichno udari...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne znam ja koga Vi smatrate lopovom i nasilnikom... To je Vasa stvar. Ali Vi se izjasnite kako zelite, meni ne smeta. Pitanje je zasto Vama smeta moje mishljenje?
    Ja cekam odgovore od visokomoralnih Crnogoraca koji podrzavaju i opravdavaju djelovanje osobe koja ima sve karakteristike Alibabe sa 40 razbojnika.
    Ako vi niste veljemoralan Crnogorac, moje pisanje nije Vama upuceno. Zato Vasa procjena sta je skupo pisanje (vjerovatno ovih korisnika partija i odbora), a sta "jeftino", jer licne koristi nema... Poznato mi je vec.

Hvala Lepo

p.s. Koliko ja znam ovo je forum i nema nikakvog "udaranja". Ovdje se polemise sa argumentima. Uostalom jasno je da su Vase uzastopne uvredljive opaske na racun sagovornika samo izraz "uljepsavanja" svake stranice na ovoj temi. Gdje odbornici zashlajfuju, nastavak slijedi.
    Last edited by Maja; 16-05-10 at 14:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da međunarodna zajednica nije ujedinila opoziciju.Ipak smo za njihove pojmove šaka jada,da bi se sa nama bavila,čak ni Srbiju vise toliko ne zanimamo.One zemlje koje nisu podrzavale referendum plasile su se krvoprolića,a ne sto smo mi mnogo bitni za njih.Svi ce sa nama biti fini sve dok im se smeskamo i bacamo prasinu u oči,ubjeđivajuci ih kako je odje raj na zemlji i kako postujemo Evropske standarde.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve sto se vise primicu izbori, sve je jasnije da ce DPS/SDP svuda zadrzati vlast, a mozda osvojiti jos po koju opstinu...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novi primjer cojstva i junastva kod Crnogoraca i Arbanasa - dopisati g. Vujicu i 15 funkcija (pratiti fabulu Alibaba i 40 razbojnika:grin - SDP Marko Miljanov Popovic :grin:

:lolblue::lolblue::lolblue:
    Eeeee Marko,nas Kucki sine KAKO ZABORAVI g.Vujicu i SDP da pomenes?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Ovo je priča onih koji su "sigurno" bili liberali početkom devedesetih, bio ima "simpatičan" SDP dok je bio Žarko predsjednik, prije 4 godine "glasali" za Meda, mada se bojim da su uvijek bili i ostali ono što jesu...
    Poštedi me bože takvih simpatija...i analiza koje se svode na jednu rečenicu o razlogu postojanja treće najjače partije u CG.
    To je priča o SDP, a to znači, da je SDP davno propala partija koju je DPS vratio u kakav takav politički život i koja nikada neće moći da funkcioniše bez DPS. Samostalni izlasci na lokalne izbore u nekim opštinama su mogući jer tu mogu da prođu cenzus, ali na republičkom nivou to se ne usuđuju jer teško da bi prošli cenzus. Njima bez DPS nema života, tako da svaka priču o njima kao o političkom faktoru u CG treba shvatiti kao loš vic.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Večeras, nešto poslije 19 h, prolazim Bulevarom Sv.Petra Cetinjskog i vidim na bulevaru parkiran (na istom mjestu na kojem se zbio incident sa novinarima Vijesti) BMW džip sa registarskim oznakama MUGI 1.
    Ne mogu čudom da se načudim.
    Da li naš gradonačelnik želi da pokaže da za njega zakoni ne postoje ili da je istrajan u onome što radi, pa makar bilo i pogrešno.
    Ostaje je i najmanje vjerovatna mogućnost da želi izgubiti izbore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veceras???? Je li jos tamo?

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ne znam da li vrijeme oko 19 h nazivaš kasnim poslijepodnevom ili večeri, a zbilja ne znam da li je još uvijek tamo. Nisam po zadatku bio na bulevaru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vidis da je meni smrklo kad si mi ga pomenuo :roll:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Večeras, nešto poslije 19 h, prolazim Bulevarom Sv.Petra Cetinjskog i vidim na bulevaru parkiran (na istom mjestu na kojem se zbio incident sa novinarima Vijesti) BMW džip sa registarskim oznakama MUGI 1.
    Ne mogu čudom da se načudim.
    Da li naš gradonačelnik želi da pokaže da za njega zakoni ne postoje ili da je istrajan u onome što radi, pa makar bilo i pogrešno.
    Ostaje je i najmanje vjerovatna mogućnost da želi izgubiti izbore.
    Stradivari ko te je to poslao na Mugija? Čisto sumnjam da su to Mugijeva kola bila..... Ostavi Mugošu Miomira na miru!!!!!! "Svaćas" što sam rekla!!!:dring:

Page 24 of 88 FirstFirst ... 142021222324252627283474 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)