Rekoh vam ja, moralni pobjednici. :mrgreen:
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Evo procitajte malo komentare na CDM portalu dje se ljudi raduju sto je Primorac izgubio jer su izgubili od Pro Recca dje igraju 3 srpska reprezentativca.Tuzno i jadno
Pro Reko: Tempesti,Burić 1, Manjante, Madaraš, Kašaš, Feludjo, Filip Filipović 2, Fijol, Benvek, Aleksandro Kalkatera 1, Udovičić 4, Molina 1, Nikić.
Primorac: Radić, RaškoBrguljan, Cucković, Petrović, Trajković, Darko Brguljan 1, Djerdjelji Kiš 1, Azevedo, Pavlović, Drašković 1, Štajmenc, Štetka.
Igrač više: Pro Reko 10 (4), Primorac 13 (1)
katastrofa !!!
pa dobro, partizan nikad u istoriji nije posteno izgubio. ili dobije, ili ih sudije pokradu, trece nema.
doduse, treba biti posten, nisu samo navijaci partizana takvi
Last edited by sky; 15-05-10 at 22:25.
Release Yourself
nicim izazvan filipovic se ponasa ka zadnji klosar
eh da je klosar nego je teski glavonja magarac pih. nego sto je tu je. lose smo igrali. btw svaka cast bestijama. pro recco, pro recco vaffanculo haha
Bravo legendo, super si, cestitka onda na osvojenoj tituli. A da se sad izgubis sa foruma?
Mi, sto nam je blizi Kotor nego Napulj.. Svaka cast Kotoranima, bez obzira na visok poraz, odrzavaju kontinuitet, i treba ih docekat` jednako kao prosle godine. Bili sampioni Evrope ili ne, jednako su veliki heroji. Pokazuju da imaju srce, da imaju hrabrost, a to je ono sto ne moze da se broji u papirnim svotama, to je mnogo vise od toga. Bravo Primorac!
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Ja, lično, ne vjerujem da su Mali Oskar i Siniša navijali protiv Primorca, ali kad se već desilo što se desilo koriste priliku da druge provociraju, nerviraju,...
Bravo za Primorac. Nema tugovanja. Svaka im čast! Idemo sljedeće sezone opet da osvojimo sve. Komplexašima koji večličaju srpčad iz Pro Reka (na ovaj ili neki drugi forum) nema spasa ipak.
Svaka cast za Primorac. Nevjerovatan uspjeh i zasluzeno drugo mjesto.
Partizan je dobio Juga tek poslije izvodjenja penala, sto dovoljno govori da mu je trece mjesto "puna kapa".
Niko kao Bestije Kotor...
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Poduzi post nije ''ispao'' odje zbog lose veze. Nadam se da ce ovaj...pa cu detaljnije drugi put.
Cestitam svima koji su navijali za Recco.
Ja sam sa zvanjem vicesampiona Evrope prezadovoljan!
Kakvo navijanje...
P r i m o r a c
PONOSAN SAM STO SAM KOTORANIN ! Ovakvo navojanje na -6, ima li dje toga. HVALA VAM KOTORANI MOJI !!!
Naravno da sam navijao za Primorac ali sam popizdio do bola.Ipak je ovo katastrofa.Slično kao i reprezentacija u Rimu , evo sada i Kotorani!
Evo čitam kako neki kažu -ovo je poraz i ok.Niko ne govori istinu koju je cijeli vaterpolo svijet vidio : Partizan -Proreko je bilo finale prije finala!
Način na koji je izgubio Partozan od Proreka vidio je svako i neka sudi a način na koji je Primorac izgubio od Proreka vidio je ponovo svako pa neka sudi.
Primorac, ljudi moji, nije izgubio od Proreka nego je smrvljen.Nikada ni jedan tim nije bio u finalu lige šampiona toliko ponižen i rasturen kao Primorac.
Proreko kao da nije ni igaro finale.
Meni je krivo što ovi vatreni navijači ne kažu:,,Sramno je da se ovako poigravaju sa evropskim prvakom!
Vaterpolo je izgubio što dvije ubedljivo najbolje ekipe u Evropi nijesu igrale finale.Jednostavno Primorac nije dorastao...
Poslije 3:2, primiti 7 golova a ne dati ni jedan je sramno za osrednju ekipu a ne za evropskog prvaka.
Primorac je u stvari u pružio najmanji otpor Proreku od svih njegovih protivnika...
I sada poslije teških kritika, dajem velikeeeeeeeeeeeeee pohvale ,,Beštijama"!
Onako se bodri klub, tim....onako se navija...onako bride dlanovi.
Non-stop pjevanje i bodrenje.Italijani su bili malo zbunjeni i njihov režiser, pa je često slikom išao na ,,Beštije".
Svaka čast i pohvale od sveg srca!
Ipak definitivno nešto ne štima kod naših najboljih igrača kada se igraju velike utakmice ove godine...prvo Jadran protiv Primorca, pa sada Primorac protiv Proreka.
Ponavljam nije strašno izgubiti ali ne pružiti nikakav otpor je zabrinjavajuće pred evropsko prvenstvo u Zagrebu!!
Libertas
Meni, iskreno, ne bi bila čudna onakva predaja da su u ekipi Kotora samo ljudi sa naših prostora koji znaju tako reagovati kad ne ide. Ovako, malo je zbunjujuće.
A sinisam, kad je taj Partizan toliko silan, kako onda nije oduvao Juga nego su ih tek na peterce uspijeli dobit?
Primorac se poslije onog priznatog gola za 3-3 malo pogubio. Usla je nervoza. Vjerovatno je i umor ucinio svoje, neko je vec imao 3 faula, neko se morao pazit od 3. faula. Pro Recco svaku utakmicu ove sezone je dobio u 3. cetvrtinu. Vjerovatno kad kod protivnika dodje do umora, oni sa svojom beskrajnom klubom, dodju do izrazaja.
Poslije je bilo kasno za sve i onda se srljalo i doslo do tog rezultata. Vjerujem da da smo igrali u polufinale sa Pro Recco, nebi ovako izgubili.
Isto je izgubit 9-3 ili 9-8 tako da velikiza Chapra, momke i Bestije.
Release Yourself
Finalna utakmica F4 je samo jedna utakmica u kojoj je ulog velik, najveći u sezoni. Siguran sam da se igrala još jedna utakmica niti bi Recco ponovo odigrao onako dobro, a niti bi Primorac odigrao onako loše. Rezultat iz te jedne utakmice nije pokazatelj stvarnih odnosa snaga. Zaključak: Recco nije toliko bolji klub od Primorca, ali se bolje snašao u toj jednoj utakmici.
Partizan će ostati VK "Sledeće sezone" iako su komotno mogli i oni igrat u finalu, pa čak i osvojit. Jug je protiv Primorca odigrao najbolje što je mogao, Primorac je za jedan gol bio bolji u toj jednoj utakmici i to je to. Partizan - Jug je utakmica koja, osim nekakvog prestiža, ne donosi ništa pa se ne može uzimati kao mjerilo snaga tih klubova. Uglavnom, ovo je bio odličan F4 i nikad izjednačeniji osim te finalne utkamice, koja, opet ponavljam, nije pravi odraz snaga klubova.
Dan nakon poraza od CSKA, na final fouru košarke, SPORTSKI ŽURNAL, legendarni sportski dnevnik republike srbije, je objavio sljedeći naslov u vezi događanja u Parizu :
MORALNI POBJEDNICI !
naravno, svaki čitalav tog sjajnog lista , odmah mora zaključiti da ako su oni moralni pobjednici, onda su stvarni pobjednici FF, Barcelona u ovom slučaju, NEMORALNI POBJEDNICI , a istim takvim bi se morali smatrati i ostali klubovi koji su pobijedili Partizan bez ijedne jedine mrlje tokom dešavanja na parketu.
Smijesan si kralju!zna se dobro na sta se misli tu kao moralni pobjednici u kosarci, jer su momci dali sve od sebe, odigrali sa 150% i obje utakmice izgubili tek na produzetke, niko nije napisao da su ovi sto su dobili to uradili nemoralno al je Partizan pokazao da moze uzdignute glave da se nosi sa svima...
Prinče,
ti si neupućen u tajne književnog stvaranja i u finoću jezika. MORALNI POBJEDNICI , je fraza koja je spravljena za vječite luzere,ili one koji to namjeravaju postati.
Koristi se isključivo u populističkom smislu pravdanja neuspjeha.
Današnji naslov u DAN-u koji prati sinoćnji rezultat Primorca je sličnog "sadržaja" i glasi nešto kao "SREBRO ZLATNOG SJAJA" , što je valjda jedino gora kovanica od pomenute "moralnih pobjednika"...
Cestitke za Udovicica i Filipovica, lekcija festadjunima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks