Zapostavili smo ovaj post, nemate kad od svadje
Pozdrav od Jad Bal Ja della Negro di Monte
![]()
ako kome treba muzjak Americkog Staforda za prenje neka se javi imam izvanrednog, crvene je boje...(to je zuta) ali je svi krste u crvenu... 2 godine ima...
Zapostavili smo ovaj post, nemate kad od svadje
Pozdrav od Jad Bal Ja della Negro di Monte
![]()
Doktor, koliko ima owaj ?
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
DostaDob.kom
![]()
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
To ti je grebalica, izgrebes i dobijes neko iznenadjenje![]()
evo ni mi nismo odavno
e odje kad mi se naljutio pa nije htio da izadje
a ova s njegovim najboljim drugom
![]()
Vezano za temu Dogo/Presa Canario...
Da ne bi prekucavali i trazili evo dva linka ka kvaitetnim temama o Dogo i Presi Canario...
http://www.balkankinology.net/pricao...p?f=34&t=17643
http://www.balkankinology.net/pricao...p?f=43&t=18694
Do Prese je jako tesko doci jer se pod tim imenom uvaljuju razni psi... Ogromna je sansa da platite Presu a dobijete ko zna sta. Danas ima dosta slucajeva da se kupuju Prese sa papirima u kojima pise Dogo zbog mogucnosti izvodjenja na izlozbe i slicno... Sve se svodi na to da je u pitanju ista rasa sa dva ili vise imena s' tim sto postoje razlicite struje koje na razlicite nacine vide buducnost ove rase. Te razlicite struje su, na jednj strani, Manuel Curto (koji je jedan od tvoraca rase i koji je, po rijecima mnogih, u zadnje vrijeme otisao u komercijalnu stranu stvarajuci pse koji su blazeg karaktera i dopadljivijeg izgleda), Barnakan Bull, Atlas Asio, Los Bimbaches i sl. dok su na drugoj strani mnogobrojni odgajivaci koji su prihvatili standard, kao i naziv Dogo Canario. Kada se pogledaju psi svih pomenutih struja i odgajivaca dolazi se do zaklucka da je u pitanju ista rasa sa manjim ili vecim razlikama koje su proizvod razlicitih "vizija" pomenutih odhajivaca. Ja bih se u sadasnjoj situaciji uvijek odlucio za Dogoa a razlozi su mnogobrojni. O istoriji rase, uzgoju i tim razlicitim strujama mozete procitati na gore postavljenim linkovima. Evo slike jedne od trenutno najjacih kombinacije ove rase (upareni su skoro) cijeg stenca cu, nadam se, kupiti.
Pored ove rase, sto se mene tice, tu su na prvom mjestu Kangal pa Fila, Dogo Argentino, ENG i NEO Mastif, Burbul...
Evo i par slika... Po meni, tigrasta boja im najbolje stoji...
Pozdrav.
Last edited by Serhi; 15-05-10 at 15:33. Reason: par fotki
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Evo da i ja moga izreklamiram!zenka stara 11mjeseci
koji je to
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Badi je prava lutkica...a i tvoj Stage6 je bogami zgodan/na![]()
"Gledam ko nam to prilazi ogradi"
![]()
pogledajte ovo:
hahahaha kako se ismijah jutros. zao mi ih je ali je jace od mene![]()
Hahahahahahaha a je li moguce ovo?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks