View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 22 of 88 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 526 to 550 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    kad su nabrajali podrsku radnika preko 15 fabrika, od kojih danas ni jedna ili ne postoji ili je u procesu gasenja;
    Trebalo bi im sad penzije ukinuti jer su doslutili da će biti gladni a ona parola "oćemo Ruse" se obistinila samo sto i Rusi pobjegose

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sve bih razumjela od ljudi koji su za demokratsku crnogorsku opciju pa ajde da se podrzi SDP, s tom mislju sam se i ja nosila, ali da mi isti ti crnogorski moralisti pravdaju "Mister Funkciju" sa 7-9 funkcionerskih mjesta kao nosioca SDP liste... E to je vec nesto sto ne pije vodu. Znaci da bi "moralno crnogorski" prvi podrzali takve alapljive likove i ubuduce. Dohvatio se g. Lazovic moci pa je pokazao kako treba kulapiti i sta moji "crnogorci" podrzavaju, i josh bi preko. I onda jos hvale kako se kampanja SDP vodi iz dzepa stranke, a zna se da drzavne odborashke pozicije donesose SDP-u i taj novac.
    Smeta im ovo i ono, a ovamo podrzavaju sta?
    Licemjerje do maksimuma.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 15-05-10 at 14:59.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    dps ce osvojiti 50+1 i sta onda
    Onda nista.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    ...ne dolazim ovdje u lov na duše pa zato pozdravi te u tom izbornom štabu za čiji račun izgore ovđe.
    Paranoja, a?

Kaze ti samo covjek da si malo ekonomisao sa realnoscu (da upotrijebim najblazi recnik) kad si opisao te panele i posmatranja kandidata. Ja sam eto bio u nekoliko takvih komisija stranih organizacija i to sto ti opisujes nikad radili nisu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Paranoja, a?

Kaze ti samo covjek da si malo ekonomisao sa realnoscu (da upotrijebim najblazi recnik) kad si opisao te panele i posmatranja kandidata. Ja sam eto bio u nekoliko takvih komisija stranih organizacija i to sto ti opisujes nikad radili nisu.
    Bravo! Ajde pozdravi drugara sad i viđite đe će te na piće.
    Ima ovđe ljudi koji su radili i rade za strance pa znaju šta je zapravo istina. Uostalom dolazi to polako i u CG. Sve više domaćih kompanija zapošljava po uzoru na strance. Makar te sretnike koji imaju tako ludu sreću da danas dobiju posao.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    Ima ovđe ljudi koji su radili i rade za strance pa znaju šta je zapravo istina...
    Auuu... pa eto ja pa ti kazem da nije istina. Ali dzaba, ako se realnost ne slaze sa tvojom pricom tim gore po realnost :-) Cekaces tvrdoglavo nekog "pravog" stranog placenika da potvrdi to sto kazes, a svi ostali ce automatski biti lazni kad se sa tobom ne slazu.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Covjek je u pravu sto se tice komisije za prijem radnika. Analizira se svaki pokret, mimika, stav...apsolutno sve ima svoju vrijednost. To su pravila u svakoj kompaniji u svijetu za HR i uchi se na Univerzitetu kao osnovna pravila za HR.
    Regrutovanje nije za one koji su imali samo priucheni kurs - mnogo je kompleksnije i u teoriji i u praksi.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Covjek je u pravu sto se tice komisije za prijem radnika. Analizira se svaki pokret, mimika, stav...apsolutno sve ima svoju vrijednost. To su pravila u svakoj kompaniji u svijetu za HR i uchi se na Univerzitetu kao osnovna pravila za HR.
    Regrutovanje nije za one koji su imali samo priucheni kurs - mnogo je kompleksnije i u teoriji i u praksi.

Hvala Lepo
    Pošto ima mnogih koje možda zbunjuje ova skraćenica HR. Riječ je o Human Resources Office-u. Iliti krajnje pojednostavljeno - personalna služba. Samo ona u stranim zemljama ima bogovska ovlaštenja i nije puka birokratija ko kod nas. Kad napraviš nešto da ne valja ne otpušta te kompanija a još manje tvoj supervizor. Otpušta te HRO. On te i primio - on i odgovara za tebe. Ti za taj HRO nisi Marko ili Janica već samo radna snaga koja odgovara na zahtjeve službe ili ne. Ako ne - letiš ko kofer a medalje za tobom. Niko nije tu zaštićen ko bijeli medved jer je recimo prve dvije godine bio službenik-godine. Nema toga. Oni žive u realnom vremenu i proces rada ne smije da zastane.
    Zato i dobro drže oči otvorene kada primaju u radni odnos.
    I hvala Majo. Pošto mi se ponekad okrene stomak šta sve moram da objasnim.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

ne znam je li bio do sad, ali ako nije, jedva cekam da vidim onog manijaka Srdjana Vukadinovica i cujem njegove prognoze, jer je lik nenadjebiv skroz..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Sve simpatije prema radu g. Krivokapica, ali dok su predstavnici SDP-a kao g. Lazovic i slichni alapljivci, SDP je out of favor. Skoro kao da mi neko spominje Milosevica i njegovu "kolekciju" u vrijeme 90-tih - taj efekat.

Hvala Lepo
    Poredjenje g. Lazovica sa Milosevicem ?!?!? ZANIMLJIVO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SDP ce biti oduvan sa politicke scene podgorice ole ole ole
    :)

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

Da se i ja slozim sa Majom jednom.
    Drage kolege,sdp forumasi,naucite ovog vaseg isturenog makar kako se veze kravata.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oskare, da li su ,,pali" Golubovci!
    Imamo informacije od visokog funkcionera SDP da ,,Bolje Gogubovci-Bolja Crna Gora" apsolutno dobija Zetu...
    Na nivou glavnog grada SDP odlučuje , to već svi znaju.
    Jedino se sada bore koalicija ,,Bolja Podgorica"-,,Bolja Crna Gora" protiv ,,Gora Podgorica"-,,Gora Crna Gora" o I mjestu.I dalje sve prognoze su na strani opozicije ako izađe preko 65% a ako bude ispod onda ,,Gora Crna Gora" vodi...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Jedino se sada bore koalicija ,,Bolja Podgorica"-,,Bolja Crna Gora" protiv ,,Gora Podgorica"-,,Gora Crna Gora" o I mjestu.I dalje sve prognoze su na strani opozicije ako izađe preko 65% a ako bude ispod onda ,,Gora Crna Gora" vodi...
    Koaliciji "Bolja Crna Gora" malo nedostaje za apsolutnu vlast u Podgorici.
    Dosta biraca DPS-a ce apstinirati ili ponistiti glasacki listic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Imamo informacije od visokog funkcionera SDP da ,,Bolje Gogubovci-Bolja Crna Gora" apsolutno dobija Zetu...
    Vi ste bolja Crna Gora :yipiiii:?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

hvala Bogu, kad gore od ove bit' ne moze...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa u velikoj sali Doma Kulture u Golubovcima je upravo završen skup SDP-a, tako da mislim da se ni tu neće moći vlast bez nas formirati
    Šalu na stranu, mislim da je SNP dobro uprla da uzme Zetu, a Knežević da dokaže partijskim kolegama iz PG odbora da zaslužuje da bude poslanik.
    Za sad je izvjesno da dio DPS-ovih glasača iz Zete misli da bi ona bila uspješna i kao samostalna opšina sa Aerodromom i Plantažama u svojim granicama, tako da će dio njih glasat SDP, dio opoziciju, dok će neki ostat doma....

U PG mi se čini da opozicija ne radi kapacitetom koji može, ali ima još 168 sati do izbora, možda se nešto promijeni.
    Loše bi po njih bilo da i pored dvocifrenog rezultata za SDP, DPS uzme samostalno vlast...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Da se i ja slozim sa Majom jednom.
    Drage kolege,sdp forumasi,naucite ovog vaseg isturenog makar kako se veze kravata.
    Nemam više obraza da mi pričam o kravati
    Eto Ranko je vazda veže da valja, moga bi mu održat neki kurs...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Pa u velikoj sali Doma Kulture u Golubovcima je upravo završen skup SDP-a, tako da mislim da se ni tu neće moći vlast bez nas formirati
    Šalu na stranu, mislim da je SNP dobro uprla da uzme Zetu, a Knežević da dokaže partijskim kolegama iz PG odbora da zaslužuje da bude poslanik.
    Za sad je izvjesno da dio DPS-ovih glasača iz Zete misli da bi ona bila uspješna i kao samostalna opšina sa Aerodromom i Plantažama u svojim granicama, tako da će dio njih glasat SDP, dio opoziciju, dok će neki ostat doma....
    Ukoliko opozicija uzme Zetu to će biti zaista uspjeh vrijedan pažnje pa čak i da propadnu na nivou grada. Iskren da budem nije mi nikad bilo jasno otkud DPS-u tolika podrška u Zeti kad svake sezone nekontrolisanim uvozom urniše prodaju onoga što zećani s mukom proizvedu u znoju mučeći se tokom godinu dana. To ja zovem iživljavanje nad samim sobom.
    A što se tiče granica tu je priča završena. Sve i da se zećani otcijepe mogu ponijeti samo ono što je u granicama sadašnje gradske opštine. Koliko znam Aerodrom i Plantaže nisu, a tamo nemaju od koga skupljat potpise za inicijativu i referendum jer - niko i ne živi. To su podgoričani osvojili za narednih par decenija i zećani mogu samo plakat.

U PG mi se čini da opozicija ne radi kapacitetom koji može, ali ima još 168 sati do izbora, možda se nešto promijeni.
    Loše bi po njih bilo da i pored dvocifrenog rezultata za SDP, DPS uzme samostalno vlast...
    Nisam aktivista stvarno pa uzmite s rezervom ali i meni se čini da im je kampanja na vrh gasa. Sve je nekako isforsirano. Od kada se smirila prašina slučaja Šarić puno je vožnje na ler.
    Last edited by El Re; 15-05-10 at 20:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Predizborni manevar SDP i DPS (samostalni nastup) u pokusaju da privuce glasace PZP i DC nije uspio. SDP ne moze da privuce ni jednog opozicionog biraca.
    SDP je daleko od dvocifrenog rezultata a koalicija za Bolju CG ima prednost nad DPS-om.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta je sa ovim anketama, dosad samo Bjelo polje, dje je Cemi Cesid i sl
    prosle izbore su uvjek izvjestavali sta je sad dako daju neku da vidimo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by lale47 View Post
    Predizborni manevar SDP i DPS (samostalni nastup) u pokusaju da privuce glasace PZP i DC nije uspio. SDP ne moze da privuce ni jednog opozicionog biraca.
    SDP je daleko od dvocifrenog rezultata a koalicija za Bolju CG ima prednost nad DPS-om.
    LALE ti se registorva na forum samo da nam to kazes jel...
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Registrova' sam se da razmijenimo misljenja i stavove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Uklopiće se...nije jedini koji ovo mjesto smatra dobrim za politički EPP a od kojih se jedva čujemo ovih dana. A i Mad Dog kaže da je to tako od 2004., za svake izbore, pa neka ih...Preguraće se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uklopiće se...nije jedini koji ovo mjesto smatra dobrim za politički EPP a od kojih se jedva čujemo ovih dana. A i Mad Dog kaže da je to tako od 2004., za svake izbore, pa neka ih...Preguraće se...
    Nemam namjeru da se bavim politickim EPP-om. Samo sam iznio svoje misljenje.

Page 22 of 88 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)